Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ: ΠΩΣ ΘΑ ‘ΚΙΝΗΘΟΥΝ’ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ;


Μόνο στο αγαπημένο σας μπλόγκ! Αποκαλύπτουμε σήμερα τις προτάσεις μέρους της ‘Εκκλησίας του Δήμου΄των αγανακτισμένων της πλατείας Συντάγματος!
Πολλοί θέλουν να μετοακομίσουν από το Σύνταγμα, επειδή κυρίως συνειδητοποίησαν οι περισσότεροι, οτι οι βουλευτές είναι εκτελεστικά όργανα και όχι οι …εργοδότες της ελληνικής κατάντιας και ετοιμάζουν δυσάρεστες εκπλήξεις σε:
γραφεία μεγαλοεκδοτών, καναλαρχών και καναλιών, μεγαλοκατασκευαστών, αλλά κυρίως μεγαλοτραπεζιτών!
Από τις τρεις ‘ομάδες’ των αγανακτισμένων της πλατείας, κυρίως η δεύτερη και μεγαλύτερη, εκείνη δηλαδή που έκανε στην πράξη την νέα ‘Εκκλησία του Δήμου’ και που αποτελείται από μεσοαστούς, μορφωμένους οικογενειάρχες στην πλειονότητά της, έχει το επάνω χέρι στις κινητοποιήσεις που θα ακολουθήσουν τις επόμενες εβδομάδες.
Αυτό λοιπόν που βόλευε μέχρι σήμερα τους πραγματικούς ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ, εκείνους δηλαδή που ΕΦΑΓΑΝ και λεηλάτησαν το δημόσιο χρήμα και όχι τόσο το υπαλληλικό τους πολιτικό προσωπικό της βουλής, παύει να ισχύει.
Ο Βασιλιάς πλέον είναι γυμνός. Ολόγυμνος.

Ένας Υποψιασμένος
Πηγη

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δεν έχουν τεράστια πανό με θέμα τους λαθρομετανάστες και τον διωγμό των Αφρικανών και του Ισλάμ δεν έχουν καμία τύχη οι φωνές τους.

Είναι απελπιστικά λίγοι οι παν-αριστεριστές διοργανωτές της πλατείας.

Βρωμάει πολυ-πολιτισμό η πλατεία βρε ατάλαντοι...

Ανώνυμος είπε...

Και μέχρι να επιστρέψουν τί γίνεται;;Όλο μαλακίες...

Ανώνυμος είπε...

Οι πόλεμοι δεν γίνονται σε μια βδομάδα, ένα μήνα, ακόμα και ένα χρόνο ή και περισσότερα...
Οι εχθροί μας οργάνωναν το πόλεμο αυτό δεκαετίες και εμείς ζητάμε να τον κερδίσουμε σε "μία" στιγμή και με "μία" μάχη;;;
Ας σκεφτούμε!Ας αναδιοργανώσουμε τις συλλογικές αλλά και ατομικές μας στρατηγικές!Ας ενημερωθούμε ακόμα περισσότερο διότι δεν είναι όλοι συνειδητοποιημένοι...Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα όσο και εάν αυτό απογοητεύει κάποιους που δικαίως ζητούν άμεσες λύσεις!
-ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ!
-ΦΡΟΝΙΜΑ
-ΗΘΟΣ
-"ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ" ΑΡΕΤΕΣ Κ.Α
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΓΕΜΙΣΟΥΝ" ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ...
ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!

Unknown είπε...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Λ.ΕΦ.Ε.Δ. ΞΑΝΘΗΣ - Σχολείο Ανορθόδοξου Πολέμου
http://koinonikieksegersi.blogspot.com/2011/07/blog-post_7522.html

Ανώνυμος είπε...

ΤΗANATOS STOYS ANARXOKOMMOYNISTES ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ.....(ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ)!!!ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!!ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ!!!ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΚΑΛΠ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ!!

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ; ΡΕ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ 2 ΦΑΣΚΕΛΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Τρόμπες αγανακτισμένοι ρουφήξτε το αυγό σας τώρα.

Έτσι τον πούλο και στο μπαούλο.

Διαλυθήκατε ησύχως ε?

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΡΕ.

Κάτω η Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Κάτω τα πορτοκαλί πιόνια του Σόρος.

Και συ διαχειρστή να αλλάξεις το όνομα αυτής της ιστοσελίδας Σοροπαίδι.

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΛΙΣ ΗΛΘΕ Η ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΣΟΡΑΚΙΑ(ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΡΧΟΚΑΘΙΚΙΑ) ΚΡΥΦΤΗΚΑΝΕ ΩΣ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

V FOR VENDETTA ΚΟΡΟΙΔΑ!!! ΠΗΓΑΤΕ, ΦΩΝΑΞΑΤΕ, ΜΟΥΝΤΖΩΣΑΤΕ, ΗΠΙΑΤΕ, ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΒΡΗΚΑΤΕ, ΜΑΣΚΕΣ ΦΟΡΕΣΑΤΕ, ΧΗΜΙΚΑ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ; ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΤΡΕΨΕΤΕ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΑΡ...ΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΧΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ; ΚΑΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ HONDOS CENTER ΚΑΤΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΤΩΡΑ ΧΤΥΠΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΑΝ HΣΑΣΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΡΙΞΑΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ DANCING WITH THE STARS ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΠΛΑΤΕΙΑ.....

Ανώνυμος είπε...

1:20 αγορι μου δεν παιζεσαι. εχω κλασει στο γελιο....

Ανώνυμος είπε...

exoun dikio oi 6.36 6.40 kai 1.20.me mpania kai diakopes doulia den ginete.edo sti syria kai synehizoun.mipos tha eprepe na ginei kai edo ena synvoulio sotirias opos stin syria?

Ανώνυμος είπε...

Η Λευτερια θελει αιμα , και ολοι εσεις που πιστευετε οτι με κατσαρολες κιθαρες καμακι και που και που μουτσες, οχι μονο ειστε γελασμενοι αλλα και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ.
Ειναι και μερικοι αλλοι που νομιζουν οτι αυτος ο Ινδος Καντι εδιωξε τους Αγγλους ειρηνικα....!
Θα πω μονο οτι το '43-44 0 Χιτλερ ειχε πει οτι κερδισουν η χασουν οι Αγγλοι τον πολεμο,θα απολεσουν ΟΛΗ την αυτοκρατορια τους!!
Ε μεχρι το 55 ειχε χαθει ολη και ανελαβε η Αμερικη.Τυχαιο;
Δειτε ποιος ηταν αυτος ο γραφικος και επειτα θα καταλαβετε ποιος-οι ηταν πισω απο τις κουρτινες.
Κορο`ι`δα ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ.Αν δεν μπορειτε καθιστε σπιτια σας και περιμενετε να ελθει η σειρα σας οπου θα σας ξεκολιασουν οικογενειακως.
Δεν ειναι αναγκη να τρεχετε σε σικε διαμαρτυριες και να σας ψεκαζουν καρκινους.
Αν ομως παμε να παμε ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ.
ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.Ολα τα αλλα ειναι πουστικα και ξενοφερτα.
Εχετε αρχιδια για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ;
Ιδου η ροδος.....

ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ψήσ' τα 'ρχίδια σ' με γκασμά

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ειστε καπως υπερβολικοι... κανενας δεν προτεινει "μαγικες λυσεις" και μην περιμενετε αλλαγες απο δηθεν εθνοσωτηρες ή απο αο μηχανης θεους... η αγανακτιση μας αγγιξε ολους, οσους βγηκαν στην πλατεια, οσους φωναξαν, χτυπηθηκαν, εξαπατηθηκαν, προδοθηκαν, ειδαν τους μισθους τους να συρρικνωνονται και τωρα διαισθανονται τα χειροτερα... Η Πλατεια, η ομιλια, η συνελευση ειναι απλα η συναισθηση της αλλαγης που ΠΡΕΠΕΙ να γινει και αμεσα...σιγουρα χανεται πολυτιμος χρονος στα μπουρου μπουρου καθως αυτο που δεν βλεπουμε ειναι οτι το σχεδιο τους εχει ξεκινησει για τα καλα να οργανωνεται και να εκτελειται. Δε συμφωνω, προσωπικα με τις φρασεις "θανατος στους αναρχοκομμουνιστες" απλα πιστευω οτι "εχασαν τη μπαλα" ιδιως οι κοινοβουλευτικοι αριστεροι που ενω εχει ερθει η μεγαλη ιστορικη στιγμη για τις ριζοσπαστικες λυσεις που για δεκαετιες υπερασπιστηκαν και φαινεται τωρα πως το διαπραγματευονται και χανουν κι αυτοι πολυτιμο χρονο. Συμφωνω οτι ξεχασαμε τι σημαινει πατριδα, τις θυσιες των προγονων μας και ξεπουλαμε φτηνα παμφθηνα τη γη μας αλλα δεν μπορω να απορριψω και τον αντιλογο της αριστερας (της εξωκοινοβουλευτικης μαλλον θα ελεγα). Ας δουμε λοιπον πως θα ξεφορτωθουμε αυτα τα προδοτικα υποκειμενα που μας κυβερνουν και εχουν στα χερια τους το μελλον μας, ας δουμε το χαλι και την παρακμη και υποβαθμιση των πολεων μας που θυμιζουν ευρωπαικα μπαγκλαντες (κι αυτο σκοπιμο ειναι!), ας δουμε οτι μας πουλουν φτηνη καλοπεραση (τηλεοραση, σκυλαδικα, φτηνο πορνο και αποβλακωση)και παραλληλα μας ερεθιζουν και το "κοινωνικο μας υποσυνειδητο" με την ταχα υποχρεωση μας στον εθελοντισμο και τη φιλανθρωπια (δειτε την ξεφτιλα των Special Olympics, ξαφνικα "αγκαλιασαν" τους αναπηρους ενω στην καθημερινοτητα εκαναν περικοπες απο τα επιδοματα τους και μεχρι και "νταβατζηδες των φαρμακευτικων" τους απεκαλεσε πριν ενα μηνα καποιος διευθυντης ΙΚΑ)ας δουμε τι πραγματικα μας εξοργιζει και τι μας σερβιρουν για να μας αποσπουν την προσοχη και ας μην σπαταλαμε πια αλλο χρονο στο αν η πλατειες ειναι υποκινουμενες...

Ανώνυμος είπε...

@Λυκουργο: Εχεις απολυτο δικιο οτι με αιμα και θυσιες κατακταται η ελευθερια. Και προσθετω οτι θελει πολλη προσοχη το παραμυθακι "ειρηνικα διακειμενοι διαδηλωτες"...ναι, πολυ ωραια, ειρηνικα ξεκινησαν ολα κι ετσι επρεπε για να νιωσει κι ο παππους ασφαλης αλλα για ποσο ακομα ο κοσμος θα καθεται με τα χερια σταυρωμενα απλος θεατης της δικης του ζωης? Παιδια, αν καποια στιγμη που το απευχομαι προκυψει μια νεα εθνικη τραγωδια, χασουμε μια νεα Κυπρο κοκ., τι θα κανουμε τοτε παλι? παλι θα μας υπνωτιζουν με τις ευθυνες που ο ενας θα τις ριχνει μπαλακι στον αλλο? δε θα νομιμοποιειται απολυτα τοτε η βια εναντια στους φταιχτες?

Ανώνυμος είπε...

OPOS KATALAVAME TO ANTI-NTP POULITHIKE!!!!

RE ANOITOI DEN NTREPESTE NA LETE OTI OTAN GURISOUN OI AGANAKTISMENOI????

OLOI EMEIS DEN EIMASTE AGANKTISMENOI , POU MOU VAZETE KAI TITLOUS OPOS OLA TA VROMERA KANALIA STIN TV!!!

DLD PIGAN GIA MPANIO KAI THA GURISOUN??
DLD ALLOI EINAI OI AGANAKTISMENOI KAI ALLOI OLOI OI ELLHNES POU ANTIDROUN!!!

RE OUST!!!! POULHMENO BLOG!!!!

Αννα Σερρες είπε...

δεν πηγαμε για μπανια ουτε χρηματα εχουμε να παμε ουτε μεσο. Ανασυνταξη γινεται και θα σας ξαναδουμε στο Συνταγμα αλλα αυτη τη φορα δε θα ερθουμε με αδεια χερια αυτο να θυμαστε κυριοι. ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.
ΑΠΟ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ"

Αννα Σερρες είπε...

Οσο για τους φιλους που εξοργιζονται γιατι δεν τους ακουγαμε οταν "τα ελεγαν αυτοι" ενα εχω να τους πω. Σταματηστε να πολεματε το λαο που δε σας ακουγε και πολεμηστε μαζι μας εναντια σ αυτους που σας ακουγαν και σας εγραφαν κανονικα. Δε θα φαγωθουμε τωρα και μεταξυ μας. Ο εχθρος ειναι εκει εξω κι οχι αναμεσα μας. Συνελθετε επιτελους ειμαστε αδερφια. Το γεγονος οτι μπορει να διααφωνουμε ιδεολογικα ειναι και υγειες και δημοκρατικο. Κι οπως ειπε κι ο Κολοκοτρωνης " Εγω σας λευθερωσα τη χωρα. Αντεστε τωρα εσεις οι καλαμαραδες να την κυβερνησετε"