Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Τα "ΕΠΙΚΑΙΡΑ" αποκαλύπτουν


Στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφορήσαν την Πέμπτη 21 Ιουλίου, αποκαλύπτουν οι πραγματικοί σκοποί της πρόσφατης επίσκεψης
υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, στην Ελλάδα.
Ένα από τα σημαντικότερα θέματα των συνομιλιών της Χίλαρι Κλίντον στην Ελλάδα, για το οποίο έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η αμερικανική πλευρά, ήταν τα ενεργειακά.
Ο ειδικός απεσταλμένος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για την ενέργεια στην Ευρασία πρέσβης Ρίτσαρντ Μόρνινγκσταρ ήταν παρών στις συζητήσεις της Χίλαρι Κλίντον με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εξωτερικών.



Ο νόμος για την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας περιουσίας που ψήφισε η κυβέρνηση, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο εκποίησης στους δανειστές όλου του ορυκτού πλούτου που διαθέτει η Ελλάδα, δηλαδή των διαπιστωμένων κοιτασμάτων, αυτών που τυχόν θα ανακαλυφθούν στο μέλλον και των συνολικών δυνητικών εσόδων από αυτά.



Η περιγραφή στον Εφαρμοστικό Νόμο των διαδικασιών πώλησης ακινήτων, κινητών, άυλων, υφιστάμενων και μελλοντικών περιουσιακών στοιχείων του ελληνικού κράτους, μέσω της σύστασης «Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.», δεν καθιστά μια τέτοια εξέλιξη απλά πιθανή· την προαναγγέλλει, αποσαφηνίζοντας ότι όλα τα έσοδα θα διατίθενται για την αποπληρωμή του δημόσιου χρέους.





Ακόμη στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» που κυκλοφορούν την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011:



- Ποιοι άνθρωποι του επιχειρηματία Σπύρου Λάτση «κυβερνούν» την Ελλάδα.



- Μια αποκαλυπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για την κρίση και την προοπτική μιας μεγάλης, ενωμένης αριστεράς.



- Επικίνδυνα εκρηκτικά, σαν αυτά προκάλεσαν την πρωτοφανή τραγωδία στην Κύπρο βρίσκονται σε διάφορα μέρη της Ελλάδας
Πηγη 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι ηρθε να κανει η κλιντον να παρει τον πλουτο μας???? Ακους ΠΟΥΤΙΝ τι λενε αυτοι? Δεν σε βρηκαν να σε ρωτησουν μαλλον?

Ανώνυμος είπε...

Σωστός 2:13.Δεν πρόκειται να αφήσει ο ΠΟΥΤΙΝ να πάρουν τον ορυκτό πλούτο από την αυλή του οι Αμερικάνοι.Το δίκαιο για μας θα ήταν να παίρναμε το 50%,αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα πάρουμε κάτι άλλο με αυτούς που μας κυβερνάνε.