Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΟΡΤΗ


Μεγάλη γιορτή αύριο. Οι πολιτικοί, θα φορέσουν τα ακριβά τους κουστούμια και τα φορεματάκια τους, οίκου ΝΤΙΟΡ και ντουγρού για τους κήπους του ΜΑΞΙΜΟυ, να γιορτάσουν την ημέρα της Δημοκρατίας.
Μόνο που φέτος έχουν άλλο ένα λόγο. Να γιορτάσουν τα δανεικά που παίρνουν , τώρα άλλα 109 ΔΙΣ , για να πληρώσουμε τα δανεικά!

Παράλληλα από χθές,οι παπαγάλοι του συστήματος έχουν βγεί και λένε ότι δεν χρεωκοπήσαμε.
Λέω εγώ τώρα. Μαλάκες είναι αυτοί που τους χρωστάμε, αν τους χρωστάμε, να σε αφήσουν χρεωκοπήσεις; Και από που θα πάρουν τα χρωστούμενα; Έτσι σου δίνουν δανεικά για να πληρώσεις τα δανεικά! Αυτό οι παπαγάλοι το θεωρούν μέγιστη επιτυχία.Αλλά αυτό μόνο οι αφελείς το πιστεύουν. Σε βάζουν στον ντορβά για 30 χρόνια να πλήρωνεις χρέη και το θεωρούν επιτυχία.
Ένα μωρό, που γεννήθηκε χθές, στα 30 του θα βρεί ένα τεράστιο χρέος.Θα ρωτήσει τον πατέρα του , αν ζεί φυσικά. Καλά τόσο μαλάκες ήσασταν; Πως θα το πληρώσω εγώ; Η λύση έτοιμη. Να δανεισθεί και αυτός.
Οι κύριοι θα γιορτάσουν την Δημοκρατία και θα κάνουν δήλωσεις, για το ξεπούλημα της χώρας, υπέρ του λαού!
Αλλά για ποιόν λαό; Αυτόν που η φτώχεια είναι στην πόρτα του; Αυτόν που αδυνατεί να πληρώσει την ΔΕΗ; Αυτόν που δεν θα έχει περίθαλψη; Τον συνταξιούχο; Που η σύνταξη δεν φτάνει για δύο βδομάδες;Την νεολαία που δεν έχει αύριο; Για αυτό τον λαό θα γιορτάσουν; Μεγάλο το θράσος τους. Αντί να βρούν μια γούρνα να μπούν μέσα, γιορτάζουν. Τι άραγε; Το ξεπούλημα της χώρας;Την Κυπρο που την έδωσαν στους ΤΟΥΡΚΟΥΣ; Τι άκριβώς θα μας πούν;
Λίγο φιλότιμο δεν υπάρχει;Λίγη τσιπά; Παρέδωσαν την χώρα στους δανειστές αλλά αυτοί στους κήπους τΟΥ Μαξιμου θα γιορτάσουν.
Να τους χαιρόμαστε.

Υ.Γ. Λέω τώρα.Θα βρεθεί ένας η μια που θα έχει άντερα και θα πέι; Εγώ δεν πάω σε επιθεωρήσεις.Θα βρεθεί;

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
Πηγη 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρίν βάλουν τα γαμωκοστούμια τους θα φορέσουν τις ποδίτσες τους σαν καλά μασονόσκυλα

Ετεός

Ανώνυμος είπε...

Εδώ η πολύ δημοκρατία θα μας φάει.Ότι θέλει κάνει ο καθένας χωρίς να υπολογίζει αν αυτό που κάνει ενοχλεί το διπλανό του!!!!!!!Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ βλέπεις.....Έχει παρεξηγηθεί ο όρος δημοκρατία....Για ποια δημοκρατία μιλάμε????Τη γιορτάζουμε κι όλας που έχουμε πουληθεί στους μασόνους και μας εξουσιάζουν!!!!!Να χαιρόμαστε τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μας......!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ
ΟΙ ΤΑΞΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ
ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
ΤΑ ΒΙΤΙΟΦΟΡΑ
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ < ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΔΟΙΑΖΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ>
ΤΡΑΚΤΕΡ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ
ΘΑΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΜΗΝ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΜΟ ΟΙ 301 ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΚΑΞΕΣ ΤΟΥΣ ΟΘΠΣ ΣΟΡΑΓΙΕΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ!!!ΣΚΑΤΟ ΝΕΦΕΛΙΜ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ!!!!ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΕΚΕΙ...ΟΥΣΤ!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΙΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΑΙΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠ' ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΒΕΖΥΡΗ,ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ,ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΦΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ, ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

afou einai maimou giati mas lete na pame, kai esu pou anarthses to thema stimenos eisai koinos LAMOGIO

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΝ ????
ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 74 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ????

Ανώνυμος είπε...

ok αυριο ολα τα βιτιοφορα φορτωμενα με ολα τα καλουδια σπεσιαλ παραγγελια για της κυριες
φορτηγα
ταξη
τρακτερ και ο κοσμος
για να δοκιμαση το κετερινγ μην πληρωνη τζαπα ο ελληνικος λαος και παθουν τιποτα τα ααα......... @@@@@@@@@ΡΡΡΡΡΧΧΧΧΧΧ,,,,,,,,,,
αρχοντοπουλα μας

Ανώνυμος είπε...

tha giortasoun ta halia mas to pos katintisan tin ellada apo moumouki se gaidouragkatho.prepi na mazeutoume opoun to kanoun na fane kraximo to ligoter an kai axizoun perissotera.