Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Καρατζαφέρης: Eίναι χρεωκοπία! Απλά βελούδινη!


KaratzaferisΗ συμφωνία συνιστά βελούδινη χρεοκοπία, επεσήμανε μιλώντας στον Real FM o Γιώργος Καρατζαφέρης. Η Ελλάδα διατηρεί τη ζωντάνια της ως επί χρήμασι εκδιδομένη συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι για πενήντα χρόνια μπαίνει η χώρα στο γύψο.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε πως η Ευρώπη ομολόγησε ότι έχασε στα σημεία και όχι με νοκ άουτ από τους γιάπηδες των οίκων, προσθέτοντας ότι η πρώτη ζημιωμένη είναι η Αμερική, οι τράπεζες της οποίας θα πληρώσουν πολύ ακριβά τα CDS.


Ο Γ. Καρατζαφέρης εκτίμησε τέλος πως, εάν και με αυτή τη σύνθεση των πραγμάτων δεν μπορούμε να σταθούμε όρθιοι, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, ενώ για τη συμφωνία που επετεύχθη, συμπλήρωσε πως δεν μπορούμε ούτε να χειροκροτήσουμε, ούτε να μουντζώσουμε.

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ζήτησε σοβαρότητα από τον πολιτικό κόσμο, «να μην αντιμετωπίσουν τη λύση με πετροβολήματα» και επανέφερε το ζήτημα της συνεννόησης μεταξύ ΠΑΣΟΚ ΝΔ και ΛΑΟΣ – καθώς όπως είπε τα κόμματα της αριστεράς έχουν χαράξει τη δική τους πορεία, εκφράζοντας ωστόσο τις επιφυλάξεις του, καθώς όπως είπε, «θα εξαντληθούμε σε εσωτερικούς πετροβολισμούς, λες και το πρόβλημα είναι πως ο καθένας από εμάς θα πάρει μισό τοις εκατό στην προσωπική του δημοφιλία ή στα ποσοστά του κόμματος».
πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε Καρατζαφέρη εχεις τα μουτρα και μιλας, κοπριτη!
Εισαι μερος του προβληματος και ωστοσο ακομη ελπίζεις οτι κάποια μέρα θα εισαι στη θέση του ΓΑΠ. Εισαι εντελως βλαμένος. Τα αφεντικά σου στις ΗΠΑ σε εχουν ήδη νεκρο. Απλως δεν το εχεις μάθει ακόμα!

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιοζοφέρη τώρα το κατάλαβες; Όταν στήριζες αυτήν την πολιτική της μειοδοσίας και της χρεοκοπίας ήταν εντάξει όλα; Έννοια σου και οι εκλογές είναι κοντά!

Ανώνυμος είπε...

ΙΔΟΥ ΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥ ΣΟΤΦΙΚΟΥ ΛΑΟΣ 666
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Λ.ογια Α.εριτζιδικα Ο. Σ.ουρταφερτας