Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Βιώνουμε την πιο εξευτελιστική για το έθνος και το γένος περίοδο, όπως της ήττας του 1897. Ή θα ξαναγίνουμε ραγιάδες, ή θα αντισταθούμε. Το Πατριωτικό Μέτωπο, μπήκε ήδη σε παράταξη μάχης.


Την εξευτελιστικότερη περίοδο της νεώτερης ιστορίας μας βιώνουμε ως έθνος και ως γένος από το 1897 και εντεύθεν, μετά την χθεσινή «συμφωνία» των 17, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Με την παραχώρηση του δικαιώματος σε ιδιώτες, συμμετοχής στο υποτιθέμενο «χρέος», ο Γ.Α.Π., παραχώρησε και το δικαίωμα κατάσχεσης της εθνικής αλλά και ιδιωτικής περιουσίας του καθενός εξ’ ημών, σε οποιονδήποτε «δανειστή» μας. Συμπεριλαμβανομένων φυσικά και των Τούρκων.


Την ίδια ώρα, με την εγκληματική συμφωνία για περιορισμό του λειτουργικού κόστους της Εθνικής μας Άμυνας, από τα 2,5 δις ευρώ, στα 200 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το 2013, αποφασίσθηκε ουσιαστικά η διάλυση της Άμυνας της χώρας. Και φυσικά η προετοιμασία για το επόμενο βήμα, του περαιτέρω περιορισμού της εθνικής μας κυριαρχίας.

Περάσαμε πια την «πύλη της κόλασης» και εισερχόμαστε με καταιγιστικούς ρυθμούς, σε περιπέτειες, των οποίων την διαδρομή, ούτε ο χειρότερος εφιάλτης, δεν θα μπορούσε να περιγράψει.

Αυτό που εμφανίζεται από τις χτεσινές αποφάσεις της «Ευρωζώνης (κυρίως της Γερμανίας δηλαδή, κατ’ εντολή του διεθνούς τραπεζικού κατεστημένου) είναι η πάση θυσία προστασία του Ευρώ και των ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ τραπεζών που το διαχειρίζονται αποκλειστικά.

Η «διάσωση» της ελληνικής οικονομίας, δεν είναι παρά η τοποθέτησή της σε καθεστώς «αναγκαστικής διαχείρισής της», στα πρότυπα πτωχευμένων εταιρειών. Η ολοκλήρωση δηλαδή της εθνικής μας ταπείνωσης, που ξεκίνησε το 2010 με την συνυπογραφή του πρώτου μνημονίου και την υπογραφή της δανειακής σύμβασης.

Μοναδικός στόχος, όπως ξεκαθαρίζεται στα προγράμματα αποκρατικοποιήσεων, είναι αρχικά η παράδοση κάθε πλουτοπαραγωγικής μας πηγής και αργότερα η παράδοση εδαφών. Μια πρώτη νύξη γίνεται με την πώληση στο 100% του παλιού αεροδρομίου του Ελληνικού.

Η ίδια η «αποτυχία» εφαρμογής του πρώτου μνημονίου, κάνει ολοφάνερες τις προθέσεις της «Ευρωζώνης», στο μέτρο που οι ίδιοι εγγυήθηκαν με τους τρίμηνους ελέγχους την «εφαρμογή» των προδοτικών συμφωνιών της κυβέρνησης Παπανδρέου.

Μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις, το Πατριωτικό Μέτωπο, που εδώ και τρία χρόνια ύψωσε θαρραλέα και γενναία φωνή για την Πατρίδα, τον Λαό μας και την Δημοκρατία, καλεί για μιαν ακόμη φορά, όλους τους Έλληνες στων οποίων την καρδιά κυλάει ακόμη η φωτιά της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας, να συμπαραταχθούν στον κοινό αγώνα.

Δεν έχουμε ούτε δευτερόλεπτο για χάσιμο. Το ρολόι της ιστορίας χτυπά και η υποχρέωσή μας στις γενιές που αγωνίστηκαν για την ελευθερία αυτού του τόπου, αλλά και στις γενιές που έρχονται, είναι πια όχι μόνο δεδομένη, αλλά και μη διαπραγματεύσιμη ανάγκη.

Σε όλους τους τόνους, σε όλα τα ελεύθερα βήματα, οφείλουμε να διακηρύξουμε πως το σχέδιο που εφαρμόζεται εναντίον της Πατρίδας μας, είναι σχέδιο υποδούλωσης, παράδοσης του Εθνικού μας πλούτου, εξαθλίωσης και υποταγής του Λαού μας.

Το Πατριωτικό Μέτωπο δηλώνει για μία ακόμη φορά πως δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη ΚΑΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ της κυβέρνησης Παπανδρέου από την υπογραφή του πρώτου μνημονίου κι έπειτα., και ασφαλώς το ίδιο ισχύει για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ που αφορά Εθνική Περιουσία.

Καλεί επίσης τους Έλληνες Πατριώτες, στην Ελλάδα, την Κύπρο και στο εξωτερικό, να δραστηριοποιηθούν, κάνοντας παγκοσμίως γνωστό την ΑΡΝΗΣΗ του Ελληνικού Λαού να αποδεχτεί τα σχέδια υποδούλωσης που εκδηλώνονται εις βάρος μας.

Ακόμη, γυρίζουμε τις πλάτες στους «σωτήρες» και «μεσσίες» που φυτρώνουν σαν «μανιτάρια», ακονίζοντας τα μαχαίρια για να ικανοποιήσουν την πείνα τους για εξουσία και οικονομικά οφέλη, μέσα από τη διαχείριση της κρίσης.

Το είπαμε, θα το ξαναπούμε και θα συνεχίσουμε να το λέμε, έστω και κουραστικά: Όποιος σε αυτήν την αρνητικότατη για την Πατρίδα και τον Λαό μας συγκυρία, παρουσιάζεται ως ο «θεραπευτής, δια πάσαν νόσον και δια πάσαν μ….», είναι είτε βλάξ, είτε πολιτικός απατεώνας-πτωματοφάγο όρνιο.

Μοναδική μας υποχρέωση είναι να συμπαραταχθούμε στην κοινή γραμμή της μάχης, αφήνοντας στην άκρη, τις όποιες ιδεολογικοπολιτικές, επί μέρους διαφορές μας. Το Πατριωτικό Μέτωπο, του οποίου τα στελέχη, δεν είναι και δεν θα είναι υποψήφιοι διαχειριστές οποιαδήποτε τύπου, όπως αυτό και καταστατικά ξεκαθαρίζεται, είναι ο μοναδικός εκείνος πολιτικός φορέας, που εγγυάται την δυνατότητα να φιλοξενηθούμε όλοι στο ευρύχωρο σπίτι του αγνού και άδολου πατριωτισμού. Αυτού του πατριωτισμού που γέννησε τις επαναστάσεις, εθνικοαπελευθερωτικές και κοινωνικές, στο πέρασμα της ιστορίας μας.

Φτύνουμε κατάμουτρα τους «μεσσίες» του τύπου «εγώ θα σώσω την Ελλάδα, ψηφίστε με», τους «σωτήρες» νεοσταλινικού τύπου, που βλέπουν ακόμη «ταξικό» το ζήτημα της εθνικής μας κυριαρχίας, τους πατριώτες του τύπου «ζήτω η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, τρία βιβλία 40 ευρώ» και φυσικά τους θλιβερούς νεοταξίτες, που βλέπουν «αδέλφια» τους, στα πρόσωπα του Γκρουέφσκυ, του Ερντογάν και σε κάθε λογής πρακτόρικο μανιτάρι που ξεφύτρωσε παρασιτικά, στο πληγωμένο κορμί της ελληνικής κοινωνίας, φυτεμένο από μυστικές υπηρεσίες ξένων χωρών.

Ενώνουμε τα χέρια, τη φωνή μας, την οργή μας, χωρίς υστερόβουλες σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Οι στιγμές που βιώνουμε, είναι στιγμές ευθύνης, στους ήρωες μας, στους μάρτυρές μας, στους ποιητές μας, στους σοφούς δασκάλους μας, αλλά και στις νέες γενιές. Χρωστάμε πολλά σε αυτούς που έδωσαν τη ζωή τους για να μην είμαστε σήμερα Ντιγιάρμπακιρ. Χρωστάμε πολλά στις νέες γενιές, στις οποίες είμαστε υπόλογοι και υπεύθυνοι για το χάλι που δημιουργήσαμε.

Εμείς του Πατριωτικού Μετώπου, είμαστε εδώ και δηλώνουμε παρόν, σε παράταξη μάλιστα μάχης. Δεν θέλουμε, δεν μπορούμε να ζητήσουμε να γίνουμε «χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη», «πλοίαρχοι» στο «καράβι που βουλιάζει». Απλά, πολύ απλά, επαναλαμβάνουμε τη ρήση του Στρατηγού μπάρμπα-Γιάννη Μακρυγιάννη: «Ελάτε να φκειάξωμεν χωριόν, να ζήσωμεν όλοι μαζί».
Πατριωτικό Μέτωπο Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.grpametopo@gmail.com

Πηγη