Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις (Βίντεο)



Πληθαίνουν οι αντιδράσεις για τις επικείμενες ιδιωτικοποιήσεις που ανακοίνωσε στην αρχή της εβδομάδας η κυβέρνηση. Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε συνδικαλιστικά στελέχη που προέρχονται από το κυβερνών κόμμα μάλιστα να μιλάνε με πολύ βαριά λόγια για τον πολιτικό τους φορέα, όπως επίσης και να προαναγγέλλουν την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους.

«Οι Οργανισμοί Λιμένων δημιουργήθηκαν για να εξυπηρετούν το δημόσιο και κοινωνικό συμφέρον, αναπτύχθηκαν με το μόχθο των εργαζομένων και δεν είναι τσιφλίκι της κυβέρνησης για να τους ξεπουλήσει», τονίζεται σε ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜ.Υ.Λ.Ε.), ενώ σε ανάλογη κατεύθυνση είναι και οι σχετικές δηλώσεις των κινητοποιημένων

Η χώρα έχει μπει σε μια προ-επαναστατική φάση



Η ελληνική κοινωνία, ήδη από το προηγούμενο καλοκαίρι, ήταν ένα βήμα πριν από μια προ-επαναστατική φάση. Το συνειδητοποίησα (και το έγραψα μάλιστα αυτό πέρισυ το καλοκαίρι) παρατηρώντας τις ζυμώσεις, τις συνειδητοποιήσεις και τα αιτήματα που είχαν αρχίσει να εμφανίζονται και στο διαδίκτυο, αλλά κυρίως, στην πραγματική καθημερινή ζωή.

ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ ΚΑΙΝΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΓΑΠ! (ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ)


Έχουν τα ονόματα των καταθετών στην Ελβετία όμως δεν τα βγάζουν!!




ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ! Χιώτης παραδέχεται ότι εκπροσωπεί το ΠΑΣΟΚ!


Ακόμα και η Μάλτα μερικά έτη φωτός μπροστά μας: Δημοψήφισμα για το διαζύγιο... επειδή το θέμα δεν είχε συζητηθεί προεκλογικά!!!



Το σημαντικό βέβαια δεν είναι ότι γίνεται δημοψήφισμα για το διαζύγιο αλλά το ότι το δημοψήφισμα αποφασίστηκε επειδή το θέμα δεν είχε συζητηθεί κατά την προεκλογική περίοδο και προέκυψε από την κατάθεση σχετικού Νόμου από κάποιον βουλευτή!!! Αναλογιζόμενος το δικό μας προεκλογικό "λεφτά υπάρχουν" και τη σημερινή λαίλαπα ΠΑΣΟΚ... μόνο θλίψη μπορεί να νιώσει κάποιος... Άλλα ήθη λοιπόν σε μια μικρή χώρα όπου το 72% εκκλησιάζεται κάθε Κυριακή και όλα τα κόμματα άφησαν τους ψηφοφόρους τους να ψηφίσουν ελεύθερα κατά συνείδηση!!!

Διαβάστε και την είδηση:

Οι κάτοικοι της Μάλτας προσέρχονται σήμερα σε .....

Το μυστικό παιχνίδι του Σόρος στη Μέση Ανατολή



Τηλεγραφήματα του Wikileaks αποκαλύπτουν τον διπλό ρόλο των ΗΠΑ σε αραβικά καθεστώτα, τα οποία ωστόσο στηρίζουν πολιτικά. Στο βάθος ενός λαβύρινθου χορηγιών που ενισχύουν τους απανταχού αντιφρονούντες, δεσπόζει η «σκιά» του αμφιλεγόμενου επενδυτή.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ...ΛΟΓΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΛΟΓΩΝ…


Ιστοσελίδα İntenethaber 27-5-2011

O πρωθυπουργός Ερντογάν πρώτη φορά μίλησε για τις ακυρωθείσες στρατιωτικές ασκήσεις.
Σχετικά με αυτό το θέμα ο Ερντογάν είπε ¨Μα πρέπει να ανακοινώνεται για όλα η δικαιολογία ;¨. Την ίδια στιγμή ήρθε η ανακοίνωση από τις ΤΕΔ περί ¨στρατιωτικών λόγων¨.
Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετά την συγκέντρωση στο Ακσαράι απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με την απόφαση των....

Ο κόσμος σύμφωνα με τον Σόρος


Αποσπάσματα από άρθρο της επιθεώρησης The New Yorker, 23 Ιανουαρίου 1995.

Πουθενά αλλού δεν αναλώνει ο Σόρος περισσότερα χρήματα και ενέργεια για την υποστήριξη μίας κυβέρνησης απ’ ό,τι στη ΠΓΔΜ. «Ο Σόρος είναι ο σωτήρας της “Μακεδονίας”», δήλωσε ο φίλος του, Μόρτον Αμπράμοβιτς. H αντιπρόσωπος της ΠΓΔΜ στην Ουάσιγκτον, Λιούμπικα Ασέβσκα, δήλωσε για τα δύο ξεχωριστά δάνεια του Σόρος, ύψους 25 εκατομμυρίων δολαρίων: «Ο λαός ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει.


Η "ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ" ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ!! ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ Ο ΜΙΜΗΣ !! Μίμης: “Αν βγούμε από το Ευρώ θα χιμήξουν οι Τούρκοι”



Μαζί με την Δαμανάκη ο αυτοεξευτελισμός για την γενιά του Πολυτεχνείου συνεχίζεται. Μια γενιά για την οποία η Ιστορία  και ο Ιστορικός  έχει φρικάρει με τα έργα της.
Μια γενιά που οδήγησε τους έλληνες στο να απαξιώσουν την προϋπάρχουσα ταυτότητα τους και κόψουν το ένα τους πόδι και τις ρίζες τους. Που μας οδήγησε στο να αποσυρθούμε από την προνομιακή μας περιοχή της μεσογείου και γενικά της κοντινής ανατολής. Μια περιοχή στην οποία κάνουμε μπίζνες και εξάγουμε πολιτισμό και επιρροή από την εποχή του Μ Αλέξανδρου, των ρωμαίων, και των βυζαντινών και μέχρι σήμερα.

Η «πλαστή» δημοκρατία της Τουρκίας



Όταν πρόσφατα επισκέφτηκα τη Τουρκία, διαπίστωσα ότι υπήρχε αποκλεισμός ήχου κλπ. σε κάποια βίντεο στο YouTube.
Έχω συναντήσει λογοκρισία και στο παρελθόν, στη Κίνα και στο Βιετνάμ. Δεν είχα τη ψευδαίσθηση ότι η Τουρκία αποτελεί παράδεισο δημοκρατίας. Παρόλα αυτά, ότι ισχύει σήμερα θα χειροτερέψει κι άλλο στις 22 Αυγούστου, οπότε και η....

Αυτή η χώρα… δεν μας ανήκει!




thumbΤου Δημήτρη Καζάκη
Οικονομολόγου – Αναλυτή
«Είμαστε αποφασισμέ­νοι να σώσουμε τη χώρα», φέρεται να είπε ο πρωθυπουρ­γός στο Υπουργικό Συμβούλιο της Δευτέρας. Αυτό, ύστερα απ’ όλα όσα πέρασε η χώρα και ο λαός τον τελευ­ταίο χρόνο, μόνο σαν απειλή μπορεί να εκληφθεί.

Απ’ την καρέκλα (του… σπιτιού τους)



  • Του Θανάση Νικολαΐδη
ΔΕΝ πήγαν ως έλληνες στον Πρόεδρο. Ως κομματάρχες και «εξαρτημένοι» προσήλθαν στη σύσκεψη οι αρχηγοί και η συνέχεια ήταν γνωστή και προβλεπόμενη. Κατά τα ήθη του έκαστος, κατά την πρακτική και την ιδεολογία του. Με την Ελλάδα στο πίσω του....

Η «πλαστή» δημοκρατία της Τουρκίας



Του Richard Pollack - Όταν πρόσφατα επισκέφτηκα τη Τουρκία, διαπίστωσα ότι υπήρχε αποκλεισμός ήχου κλπ. σε κάποια βίντεο στο YouTube. Έχω συναντήσει λογοκρισία και στο παρελθόν, στη Κίνα και στο Βιετνάμ.

Η ΧΑΡΑ NΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ – Σήμερα το απόγευμα.



Οι "Ανένταχτοι Πατριώτες" πλαισιώνουν και συμμετέχουν στην πρωτοβουλία της εφημερίδας "Στόχος" και μαζί με άλλους Πατριωτικούς φορείς συνδιοργανώνουν και σας καλούν στην εκδήλωση μνήμης για την Άλωση της Πόλης το Σάββατο 28 Μαΐου στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Άστορ" (Καραγεώργη Σερβίας 16, Σύνταγμα).
Ταυτόχρονα τιμούμε με την παρουσία μας την ηρωική Δασκάλα, Χαρά Νικοπούλου, η οποία θα είναι και η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης. Καλούμε όλους τους Έλληνες Πατριώτες ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ να βρίσκονται εκεί!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ


Παίζει πολύ το θέμα τελευταία, ε πλησιάζει και η ώρα τους, πρέπει να ρυθμιστεί.
Η μια άποψη είναι ότι ο θάνατος φέρνει τη λύτρωση, αν τους επιβληθεί δεν θα πάρουν ό,τι τους αξίζει. Για να τιμωρηθούν πραγματικά υπάρχουν καλές δουλίτσες να τους ανατεθούν -και μέχρι να πεθάνουν-, όπως πχ καθάρισμα υπονόμων.
Μην κρίνετε εξ ιδίων τα...

ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!


ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!!!

"ΕΙΧΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ" ΛΕΕΙ Ο ΑΛΜΟΥΝΙΑ
Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Εάν ισχύει η πληροφορία που δημοσιεύει η Καθημερινή της Κυριακής, τότε βρισκόμαστε μπροστά σε ένα προμελετημένο έγκλημα κατά της οικονομίας που σίγουρα γνώριζε ο Γ. Παπανδρέου. Από...

Μακελειό απόψε με τον Στέφανο Χίο ενάντια στα λαμόγια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας…



-ΤΖΕΦΡΙ: Ο ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΜΕ ΤΟ IPAD ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗ ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΑΙΟΛΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Οι Ανώτατοι Άχρηστοι της Ηρώδου του Αττικού



Τα μεγάλα καράβια βουλιάζουν από μικρές τρύπες.
Τα διαρκή εγκλήματα των Προέδρων της Δημοκρατίας της μεταπολίτευσης.
Βλέποντας κάποιος τον πανικό των Βρυξελών, που, ως νέοι κονκισταδόρες κατακτητές, "απαιτούν" ακόμα και τη γραπτή "συναίνεση" των κομμάτων της αντιπολίτευσης στο καταστροφικό Μνημόνιο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τα πραγματικά δεδομένα μιας αληθινής τραγωδίας: Την τραγωδία της κατάλυσης του Συντάγματος της μόνον κατ’ όνομα πλέον Ελληνικής Δημοκρατίας.

Μ.Δαμανάκη: Η εκφωνήτρια που όλοι αγαπήσαμε....(Βίντεο)


Εδώ Βρυξέλες, Εδώ Βρυξέλες ΄΄.Σας ομιλεί ο ραδιοφωνικός σταθμός της Κομισιον. Ελληνικέ λαέ η συμφωνείς με το Μνημόνιο που υπογράψαμε η "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθέρια" τέλος. "Εδώ Βρυξέλες Εδώ Βρυξέλες" Σας ομιλεί ο ραδιοφωνικός σταθμός της Κομισιον....

"Ολοί σε ένα καναπέ στην απραξία" "Μέσα στους αιώνες μαχήτες"


Ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις απ' τον καθηγητή Αρη Καζάκο (Βίντεο)



Στο βίντεο που παραθέτουμε ακούμε τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου στο ΑΠΘ, Αρη Καζάκο να μας λέει τις απόψεις του για το λεγόμενο κίνημα «Αγανακτισμένων Πολιτών», να εκφράζει την θέση ότι «έχει καταρρεύσει ολοκληρωτικά η πολιτική του μνημονίου», και να χαρακτηρίζει «αντίδραση πολιτικής υγείας» την διαφοροποίηση από τον πολιτικό τους χώρο συνδικαλιστικών στελεχών της ΠΑΣΚΕ. Πέρα απ’ τις επί μέρους ενστάσεις που έχουμε για το γενικότερο πολιτικό σκεπτικό του Α. Καζάκου, την τοποθέτησή του την θεωρούμε ενδιαφέρουσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ


Το έχετε ακούσει το σύνθημα "Γιωργάκη μ.. δεν ήρθαμε για πλάκα"..
Δεν ξεσπιτωθήκαμε, χάνουμε τον χρόνο μας τον πολυτιμότατο, παρατάμε παιδιά, υποχρεώσεις, για πλάκα κύριοι!!!!
ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ και θα το κάνετε ΑΜΕΣΑ!!
Δεν προσφέρετε τίποτα στη χώρα, δεν θα σας....

Συγκεντρωση μνήμης για τον Σμηναγό Ηλιάκη Χανια 2011


Με το μάτι του Κυκλώνα…




H κ. Μαρία Δ(ρ)α(χ)μανάκη, αφού πάσχισε πρίν λίγες δεκαετίες να διώξει τους Συνταγματάρχες σήμερα προσπαθεί να μας επιβάλλει τη Δικτατορία των Ευρωπαίων Επιτρόπων…..Επίσης έδειξε ότι μια…. επίτροπος αλιείας στην Ε.Ε. κάτι κρίσιμες στιγμές όπως αυτές που ζούμε, έχει ως λειτούργημα το «ψάρωμα» για να δικαιολογεί τη δουλειά της…

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ..


Χθες, κάτω στην πλατεία στο Σύνταγμα, κάποιοι "ανήλικοι" έπαιζαν σενάριο άμεσης δημοκρατίας.
Προς ενημέρωσή τους:
• Το μοντέλο του να μιλάει κάποιος σε μικρόφωνο για να γίνει για 5 λέπτα, μια φορά στη ζωή του κι αυτός διάσημος, κι από κάτω....

To Σύνταγμα του 2011, δεν θα κάνει το ίδιο λάθος με το Πολυτεχνείο του 1973. Δεν θα γεννήσει Λαλιώτηδες και Δαμανάκες. Ο ελληνικός λαός, πήρε την υπόθεσή του στα χέρια του.



Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
Τρίτη μέρα των διαδηλώσεων χθες στο Σύνταγμα, και όλο και περισσότεροι απλοί ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ Έλληνες πολίτες, προστίθενται στο ποτάμι της οργής που άρχισε να σχηματοποιείται εδώ και μέρες, απέναντι στους νεοταξίτες κατοχικούς συνεργάτες των διεθνών τοκογλύφων.

Κυριάκος Βελόπουλος - Βουλή ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ


Ο ΕΜΕΤΙΚΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ…


ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ


Ο απαράδεκτος εθνικός εργολάβος και εκδότης του Έθνους Γιώργος Μπόμπολας. Σήμερα, στο εμετικό πρωτοσέλιδο επιτίθεται στον πρόεδρο της Ν.Δ. Λάθος του Αντώνη λέει ο Μόμπολας. Ήθελε οικουμενική ο τύπος για να αρπάξει καμία νέα δουλεία. Τους χάλασε την πίτα ο...

Πρόεδρε Καρατζαφέρη, ο Ευρυβιάδης ήταν γνωστό λαμόγιο στην αρχαιότητα…



Πρόεδρε Γιώργο, άλλη φορά να διαλέγεις μόνος σου παραδείγματα από την ιστορία και να μην ακούς τον Άδωνι που θέλει το κακό σου με τον …Ευρυβιάδη!
Ο Ευρυβιάδης …συναγωνιστή πρόεδρε, το είχε....

O 33ΧΡΟΝΟΣ ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ (Αποκεφαλίστηκε απο τους Τσετσένους)


ΗΤΑΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ.ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1996, ΤΟΤΕ Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΗΤΑΝ 19ΧΡΟΝΩΝ.

Από την πρώτη μέρα της αιχμαλωσίας του Ευγένιου, που διήρκησε 100 ημέρες, οι αντάρτες, επειδή είδαν ότι φοράει Σταυρό, προσπάθησαν να τον κάμψουν ψυχικά, ώστε να καταφέρουν-αν ήταν δυνατό-να τον αναγκάσουν να αρνηθεί την πίστη του, να βγάλει το Σταυρό, να γίνει μουσουλμάνος και να τον κάνουν δήμιο και φονιά των άλλων Ρώσων αιχμαλώτων.

Οι «Αγανακτισμένοι» σηματοδοτούν την αρχή του τέλους.



Του Σταυρου Λυγερου

Προ Μνημονίου, οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων ήταν ένα είδος άτυπης διαπραγμάτευσης με την εκάστοτε κυβέρνηση, που προσέδιδε ευστάθεια στην κοινωνική ισορροπία.

MEGA ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ


Τσίπρας: "Στο Συμβούλιο μίλησαν και για στάση πληρωμών" (βιντεο)


Ως «ανοιχτή ομολογία αποτυχίας της πολιτικής του μνημονίου και των επιλογών της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού», χαρακτήρισε τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε δηλώσεις του κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει την γενναιότητα να παραδεχθεί την αποτυχία του.. ..

Γιατί το μνημόνιο παραβιάζει το Σύνταγμα;


ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ
ΓΙΩΡΓΟΥ I. ΚΑΣΙΜΑΤΗ
ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ
ΚΑΤΑΦΩΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ TOY ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΔΙΚΑΙΟΥ
ΚΑΙ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΘΕΣΕΩΝ
ΑΘΗΝΑ 2010


ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ


1. Το πλέγμα των κειμένων

2. Η νομιμότητα σύναψης και η ισχύς των Συμφωνιών Δανεισμού

ΤΟΥΜΠΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΚΑΦΑ


Ο Καρχιμάκης ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ για κάλπες!


ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου να ήταν ξεκάθαρος, τόσο με όσα είπε εντός του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, όσο και με το χθεσινοβραδινό διάγγελμά του, ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει στην προκήρυξη πρόωρων εκλογών, οι κινήσεις ωστόσο που διεξάγονται σε παρασκηνιακό επίπεδο, δείχνουν ότι το ΠΑΣΟΚ προετοιμάζεται… δια παν....

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ : ΜΥΘΟΙ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, 29/5 10 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ!



Αυτή την Κυριακή πάμε εκδρομή στα Καλάβρυτα. Το ραντεβού στην Κεντρική πλατεία στις 10 η ώρα το πρωΐ, για να υποδεχτούμε τον Γιώργο Παπανδρέου!

Έκκληση από τους αγανακτισμένους Έλληνες στο Σύνταγμα



'Οποιος μπορεί ας βοηθήσει και φυσικά δεν σταματάμε να...
βρισκόμαστε κάθε μέρα εκεί!!

Πολιτικοί που παραλαμβάνουν Κράτος και παραδίδουν «κοινότητα»


Θυμάστε τον Τάσο Παπαδόπουλο τον ηγέτη του κυπριακού ελληνισμού που αντιστάθηκε στις ασφυκτικές πιέσεις αποδοχής του σχεδίου Ανάν;
Θυμάστε τι είχε απαντήσει όταν μια κρίση είχε στηθεί γύρω από τη πορεία της χώρας του;
Διαβάστε: «Παρέλαβα Κράτος διεθνώς αναγνωρισμένο. Δεν θα παραδώσω «Κοινότητα» χωρίς δικαίωμα λόγου διεθνώς και σε αναζήτηση κηδεμόνα. Και όλα αυτά έναντι κενών, παραπλανητικών, δήθεν, προσδοκιών.»
Σήμερα η δική μας ....


Γουρουνάκια με στολές εν δράση


To δράμα του Γιώργου Παπανδρέου


Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται



Η πρωτοβουλία ακαδημαϊκών στήνει ξόβεργα για μπούφους


Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7 το απόγευμα, στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση με πρωτοβουλία του Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Θεοδόση Πελεγρίνη, του μεγάλου έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και των καθηγητών Γιώργου Κασιμάτη, Γιώργου Κατρούγκαλου, Νότη Μαριά, Κώστα Μπέη και Κώστα Χρυσογόνου.

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΞΥΠΝΑ


Προσέξτε τι γράφετε στο Facebook γιατί οι δικαστές καραδοκούν .



Προσέξτε τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook, διότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας στο δικαστήριο. Μην νομίζετε ότι αυτές επίκεινται στον νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων,διότι αντιθέτως, υπάρχει η πιθανότητα γίνουν ο χειρότερος εχθρός σας.Οι δικηγόροι υπεράσπισης έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις φωτογραφίες και τις δημοσιεύσεις σας στο Facebook ως ενοχοποιητικά στοιχεία σε κάθε μελλοντική μήνυση, ανεξάρτητα αν είναι διαθέσιμα για....προβολή στο ευρύ κοινό. 
Ο δικηγόρος Eric Sinrod από το....

«Αγανακτισμένος» γάμος μπροστά στη Βουλή...


«Αγανακτισμένος» γάμος μπροστά στη Βουλή...Ξεχωριστή νότα στο Σύνταγμα την τρίτη ημέρα «Αγανακτησης». Ένα ζευγάρι ένωσε τις τύχες του υπό τα χειροκροτήματα των παρευρισκόμενων μεταφέροντας σε όλους τον παλμό της αισιοδοξίας για μία νέα ζωή. Η νύφη και ο γαμπρός δεν... κλέφτηκαν απλώς αγνάκτησαν και αυτοί με τη σειρά τους.

Το άρθρο 44 παρ. 2, αποκλείει ρητώς ως προς ψηφισμένα νομοσχέδια το δημοψήφισμα, εφόσον τα νομοσχέδια αυτά αφορούν δημοσιονομικά θέματα! Ακούτε κύριε Παπούλια;



Μιλώντας στον Ρ/Σ «ΝΕΤ FM», ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών  Προκόπης Παυλόπουλος επισήμανε, μεταξύ άλλων, και τα εξής :
« Ι.     Η Κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου, περιδεής μπροστά στην πανθομολογούμενη –ακόμη και μέσα στο ίδιο το Υπουργικό Συμβούλιο- αποτυχία της, δίνει μια τελευταία μάταιη αλλά και πολιτικώς απαράδεκτη  μάχη χαρακωμάτων, πιστεύοντας ότι έτσι θα περισωθεί:  Σπέρνει τον τρόμο στην κοινωνία, δημιουργώντας μια εικόνα «Αποκάλυψης», προκειμένου να καταστείλει την, απολύτως δικαιολογημένη, καθολική αντίθεση και αντίδραση του κοινωνικού συνόλου στη «συνταγή αποτυχίας» που ευαγγελίζεται. Την τακτική αυτή, πιστή αντιγραφή της νεοφιλελεύθερης σχολής του .....

Eδώ και 2 χρόνια τα λέγαμε..


Μετά τον εβραίο Στρός Καν, ο Εβραίος Λίπσκυ


lipskyΜπορεί κάποιοι να χαρήκανε με την "περιπέτεια" του πολύ κ. Ντομινίκ Στρος Κάν. Όπως μάλλον γνωρίζετε, ο πρόεδρος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, συνελλήφθη για απόπειρα βιασμού μίας καμαριέρας, στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, όπου και διέμενε. Όλο και κάποιος από εσάς θα είπε "θεία τιμωρία", γι΄αυτά που μας κάνει.

Aυτή την ιδιωτικοποίηση θέλουν τα παπαγαλάκια του μνημονίου;


Ο... ΤΡΑΜΠΑΚΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! (βίντεο)


Νέος Κώνστας μας προέκυψε τελευταία. Xτες έδωσε τα ρέστα του. Ο πασίγνωστος "κύριος Μπάμπης" έβγαλε τα σωθικά του υπέρ του Μνημονίου. Και κατά της αντιπολίτευσης φυσικά. Βγήκε ο Μιχελάκης και του απάντησε όπως έπρεπε. Αυτό όμως δεν είναι το...
ζητούμενο. Το τι λέει δηλαδή ένας εκπρόσωπος κόμματος. Το ζητούμενο είναι πως υπάρχουν δημοσιογράφοι-παπαγαλάκια του Μνημονίου.

Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ...


Η ΠΡΩΤΗ ΒΟΛΗ...

ΠΡΩΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ
Το πρώτο προειδοποιητικό χτύπημα στους πολιτικούς. Ο επιχειρηματίας Βαρδής Βαρδινογιάννης δεν έκανε τυχαία τη δήλωση που έτυχε μεγάλης προβολής ως δεύτερο θέμα στο δελτίο του Mega στο οποίο είναι μεγαλομέτοχος από την πρώτη ημέρα της...

Δημήτρης Καζάκης μαζί με αγανακτισμένους


ΤΟΥΡΚΙΑ : Κάτι δεν πάει καλά στην Άγκυρα ...Συλλήψεις στρατηγών και ναυάρχων


ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ; 

4 στρατηγοί και ένας ναύαρχος συνελήφθησαν από την τουρκική αστυνομία με την κατηγορία συμμετοχής στο σχέδιο συνωμοσίας Βαριοπούλα. Στην Τουρκία οργιάζουν οι φήμες για την αναβολή των ασκήσεων Θαλασσόλυκος και Έφεσσος, για τον ....

Το άρθρο 21 και χρήματα χωρίς χρέος ή μήπως δεν το γνωρίζατε;




Μια ΑΘΕΤΗΣΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ (default) προκαθορισμένη, από την Ελλάδα θα ανάγκαζε την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να αναγνωρίσει ότι ποτέ δεν θα πάρει πίσω τα χρήματα, και θα την εξανάγκασε να καταγράψει τις ζημίες στα σκονισμένα βιβλία των απλήρωτων χρεών της.

Τώρα εάν όλα αυτά τα «τεφτέρια» φορτώσουν το περιεχόμενο τους ως χρέος επάνω στα....

Έγγραφα της Λέσχης Bilderberg που διέρρευσαν, αποκαλύπτουν τα σχέδια για ένα ενιαίο Ευρωπαϊκό νόμισμα ήδη από 1955!



Κινεί τα νήματα η Λέσχη Bilderberg ή όλα ανήκουν στην σφαίρα της "συνομωσιολογίας";

Παρακολουθήστε πρώτα το παρακάτω βίντεο με τις απαντήσεις που δίνει το 2007, στην εκπομπή «Σκάι You Tube Debate», με την Σία Κοσιώνη, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, σε ερώτηση που της γίνεται από τηλεθεατή, για την Λέσχη Bilderberg, στην οποία έχει συμμετάσχει 4 φορές (πλην της τωρινής).

(Λίστα με τους Έλληνες που συμμετείχαν στις....

Πως καταστρέφεις το μέλλον μίας χώρας: 100.000 νέοι ψάχνουν για εργασία στο εξωτερικό



ImageΑποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία σχετικά με την μετανάστευση των νέων της χώρας που έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων, Κώστας Καλτσάς. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», το 2008 συμπλήρωσαν το ευρωπαϊκό βιογραφικό 22.000 Έλληνες, ενώ δύο χρόνια μετά το 2010 ο αριθμός αυτός αυξήθηκε σε 46.000, και φέτος μόνο μέσα σε τέσσερις μήνες συμπλήρωσαν τέτοιο βιογραφικό 27.000 άτομα !


Ο Επιθανάτιος Ρόγχος του Fiat Χρήματος (χρήμα χωρίς αντίκρυσμα)


Ο Επιθανάτιος Ρόγχος του Fiat Χρήματος (χρήμα χωρίς αντίκρυσμα)


του Αντάλ Φέκετε


"Το Τραπεζικό σύστημα συνελήφθη μέσα στην αμαρτία και γεννήθηκε στην ανομία. Οι Τραπεζίτες κατέχουν τα πάντα. Εάν τους αφαιρεθούν όλα αλλά διατηρήσουν μόνο την δυνατότητα να δημιουργούν καταθέσεις, τότε με μιά κίνηση της πένας είναι σε θέση να ξαναφτιάξουν τόσο χρήμα ώστε να αγοράσουν πάλι τα πάντα.
Εάν όμως τους αφαιρεθεί αυτό το δικαίωμα, τότε οι τεράστιες περιουσίες τους θα χαθούν - πράγμα που τελικά θα έπρεπε να γίνει ώστε τούτος ο κόσμος να καταστεί καλύτερος και ευτυχέστερος για τους ζώντες.
Αλλά εάν επιθυμείτε να παραμείνετε σκλάβοι των Τραπεζιτών πληρώνοντας επί πλέον και το κόστος με τα δικά σας χρήματα τότε αφήστε τους να συνεχίζουν να δημιουργούν καταθέσεις"
Από τον λόγο του Sir Joshua Stamp.....

Ας τα αλλάξουμε ΟΛΑ! (videos)


κλικ στα περισσότερα για το βίντεο..






Μεταπολίτευση τέλος δια βοής και οργής λαού. Πάμε γι άλλα...




Πολυτεχνείου και twitter γωνία

Έκλεισε ο κύκλος της μεταπολίτευσης. Το σύμβολό της αναφώνησε «Εδώ Βρυξέλλες, Εδώ Βρυξέλλες» και την ίδια ώρα οι διαδηλωτές το έμαθαν από τα twitter τους. Δύσκολο να υπήρχε πιο συμβολική ταφόπλακα γι αυτό που μάλλον αφήνουμε πίσω μας χωρίς να ξέρουμε που θα πάμε. Η Μαρία Δαμανάκη εδώ και χρόνια δεν αντιπροσωπεύει το “Εδώ Πολυτεχνείο”, και ίσως να.....