Σάββατο 26 Ιουνίου 2010

Η ΡΩΣΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ


Δικό μας σχόλιο... : ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!!!!


Σχόλιο Ελεύθερης Επιστήμης: Επιλέξαμε να μεταφράσουμε και να δημοσιεύσουμε το άρθρο αυτό για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα την περίοδο αυτή της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης που αντιμετωπίζει η Ελλάδα.
Ακούμε μερικές φορές απο τα ΜΜΕ οτι η Ελλάδα και η Ευρωπαϊκή Ενωση δέχεται πιέσεις για να επιτρέψει την κυκλοφορία όλο και περισσότερων γενετικά τροποποιημένων τροφίμων. Εχουν ήδη επιτρέψει την κυκλοφορία γενετικά τροποποιημένων προϊόντων για ζωοτροφές.
Στην Ελλάδα δεν υπάρχει απο όσο γνωρίζουμε, η δυνατότητα να ελέγχουν δείγματα για την ύπαρξη γενετικά τροποποιημένων τροφίμων στην αγορά.

Σε κάποιους μπορεί να αρέσουν οι συνωμοσίες και σε κάποιους να μην αρέσουν.....


Τα γενετικός μεταλλαγμένα τρόφιμα είναι επικίνδυνα!




Με ανακοίνωση της, η αμερικανική ακαδημία για περιβαλλοντολογική ιατρική (AAEM) απαιτεί ένα μορατόριουμ για όλα τα γενετικός μεταλλαγμένα προϊόντα, αφού σε πολλαπλές μελέτες σε ζώα, αποδείχτηκε ότι έχουν σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό!

Μεταξύ άλλων.....





Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Ο πόλεμος για τον καθολικό έλεγχο της παγκόσμιας παραγωγής σπόρων -και τελικά της ίδιας της επιβίωσης του ανθρώπου- είναι ήδη γεγονός και είναι πολύ σημαντικό για μας και να το γνωρίζουμε, αλλά και να έχουμε συχνή ενημέρωση.

Το παιγνίδι αυτό βρίσκεται στα χέρια ενός καρτέλ ισχυρών πολυεθνικών εταιριών. Υποστηρικτές τους οι ανά τον κόσμο κυβερνήσεις, που φτιάχνουν νόμους για να επιβάλουν τα μονοπώλια των σπόρων, τιμωρώντας με ποινές φυλάκισης και πρόστιμα χιλιάδων δολαρίων όσους καταπατούν τις πατέντες τους ή δεν τους πληρώνουν εμπορικά δικαιώματα (Plant Breeder's Rights).

Ο Τζορτζ Μπους χρησιμοποιεί τον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (Π.Ο.Ε.) για να εξαναγκάσει τους Αμερικανούς να καταναλώσουν γενετικά τροποποιημένη τροφή. Η δε βιομηχανία, σε μια προσπάθεια ....


Μουσικό διάλειμα...


Ζήτω η ελευθερία των ανθρώπων!!!! Πρέπει κάποια στιγμή να πούμε όχι στις ορέξεις της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!

Μπορουμε πράγματι να αρνηθουμε να πληρώσουμε το δημόσιο εξωτερικό χρεος;


Σημείωση δικιά μας... : Μακάρι να γινει... πρέπει να το καταλάβετε όλοι!! Αλλιώς θα ματώσουμε για όλη μας την ζωή... Η αργεντινή τα κατάφερε... αλλα έπεσε πολυυυυυυ πεινα!
Το έχει κάνει το Εκουαδόρ και η Αργεντινή. και οι δυο χώρες ανέκαμψαν. Η Αργεντινή άργησε να ανακαμψει γιατί το ΔΝΤ πρόλαβε και έκανε ζημιά στη χώρα.
Αυτό δεν σημαίνει χρεωκοπία της Ελλάδας;
Δεν μιλάμε για χρεοκοπία. Μιλάμε για άρνηση πληρωμής χρέους που είναι.... 

Στυγνός εκβιασμός του ΔΝΤ στην Ρουμανία - Οι νταβατζήδες τα θέλουν όλα


Ρουμανία βάστα γερά!!!!! Πες όχι στους διεθνείς νταβατζήδες, υπερασπίσου την εθνική σου αξιοπρέπεια! Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει ένα τέτοιο κράτος που έχει υποφέρει τα πάνδεινα από την κομμουνιστική δικτατορία του Τσαουσέσκου! Έρχεται και της Ελλας η ώρα, σύντομα!!!!!


ImageΕκβιασμός από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο λαό της Ρουμανίας:
 Ανακοίνωσε ότι αναβάλλει την αποδέσμευση μίας νέας δόσης «βοήθειας»
 που χορηγεί στη Ρουμανία, έπειτα από την απόφαση του Συνταγματικού
Δικαστηρίου της χώρας να ακυρώσει ένα τμήμα του σχεδίου λιτότητας της
 κυβέρνησης.«Αναμένοντας την εξεύρεση μέτρων...



ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ.(Τα πάντα παρακολουθούνται!)


Δείτε τα δύο βίντεο με την σειρά που είναι και θα καταλάβετε πολλά...


Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

"ΟΧΙ" ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ MOSQUITO


Σημείωση δικιά μας: Mini δοκιμή όπλων είναι κάτι τέτοια... ;-)

antikoynoypikoΥπέρ της απαγόρευσης της χρήσης και της εμπορίας του αποτρεπτικού συστήματος "mosquito" κατά της νεολαίας, τάχθηκε σήμερα ομόφωνα η Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης ( ΣτΕ).

"Μosquito", που θα μεταφράζαμε "μικρό κουνούπι", είναι η εμπορική ονομασία της ηχητικής συσκευής που εκπέμπει ένα ισχυρό σήμα από 75 έως 95 db και συχνότητα από 16 έως 18,5 KHz.

Το σήμα αυτό είναι..

Οι δυο πλευρές μου διεμήνυσαν ότι είναι δυνατόν να βρεθεί λύση σε εύλογο χρονικό διάστημα



ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΓΔΜ

Ο υπουργός εξωτερικών του Βελγίου Στέφεν Φανάκερε απαντώντας σε ερώτηση για τις προθέσεις της εκ περιτροπής εξαμηνιαίας βελγικής προεδρίας του Συμβουλίου που αρχίζει την 1η Ιουλίου σε ότι αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, δήλωσε πως: "Οι δυο πλευρές μου...

(Ξανά)Ψάχνουν Πετρέλαιο στα Γιάννινα. Την έναρξη ερευνών για πετρέλαιο και φυσικό αέριο ανήγγειλε ο υφυπουργός ΥΠΕΚΑ.


Σημείωση δικιά μας:  Ή για το ΔΝΤ πανε... η το αποφάσισαν... ποιος ξέρει μονο ο καιρός θα δείξει...

Γιάννενα και Πατραϊκός κόλπος οι πρώτες περιοχές των ερευνών.

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την, περίφημη πλέον, εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα στο Alter και περίπου 7 χρόνια μετά την λήξη της έρευνας για την ανεύρεση..

Βουλγαρικό διαβατήριο απέκτησαν 7200 σκοπιανοί το πρώτο εξάμηνο του 2010


Αρκετές χιλιάδες κατοίκων των Σκοπίων κατάφεραν στο πρώτο εξάμηνο του 2010 να λάβουν βουλγαρικό διαβατήριο με στόχο μια καλλίτερη ζωή στην Βουλγαρία. Σε μία χώρα που η οικονομία παραπαίει και η ανεργία καλπάζει, χιλιάδες κάτοικοι της γειτονικής χώρας αναζητούν μία καλλίτερη μοίρα στην Βουλγαρία.
Συνολικά 7201 κάτοικοι των..

Αντισυνταγματική η συμφωνία με το ΔΝΤ λέει το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρουμανίας


Μία εξέλιξη την οποία μπορεί σύντομα να δούμε και στην Ελλάδα δεδομένου ότι η έγκριση της συμφωνίας-πλαίσιο με την Τρόϊκα έγινε με λιγότερους από 180 βουλευτές, είχαμε στην Ρουμανία: Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ρουμανίας απέρριψε σήμερα ορισμένα μέρη ενός πακέτου-κλειδιού για τη λιτότητα, το οποίο σχετίζεται με τις συντάξεις και έχει συμφωνηθεί με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
Με τον τρόπο αυτό έθεσε...


B. Πούτιν: "Πληρώστε με αγροτικά προϊόντα τα BMP-3


  • Όσο λογική και συμφέρουσα και αν ακούγεται η πρόταση του κυρίου Πούτιν, η ελληνική κυβέρνηση δεν μπορεί να ανταποκριθεί, αφού θα πρέπει να βρει χρήματα για να πληρώσει τους αγρότες για τα αγροτικά προϊόντα συναλλαγής με την Ρωσία
Επιστολή προς στον..

40.000 τον χρόνο σκοτώνει το «junk food» στη Βρετανία


Σημείωση δικιά μας....: Δεν υπάρχει περίπτωση να γυρίσουμε σε τίποτα οικολογικό... Το junk food είναι ότι χρειάζετε η νέα τάξη ώστε να έχει  θανάτους και αρρωστους ανθρώπους για να μειώνετε ο Πληθυσμός της γης...


"Oι καρδιαγγειακές παθήσεις που συνδέονται με την κατανάλωση έτοιμων γευμάτων, επεξεργασμένων τροφίμων και γενικότερα «junk food» επιφέρουν τον θάνατο σε τουλάχιστον 40.000 ανθρώπους κάθε χρόνο στη Βρετανία, προειδοποιεί ανεξάρτητος οργανισμός για την Υγεία. Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας και Κλινικής Αριστείας (ΝΙCΕ) μάλιστα απηύθυνε έκκληση... 


Ξαφνική αλλαγή κυβερνητική πολιτικής: Ξεκινούν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο


Σημείωση δικιά μας: Μήπως τα ετοιμάζουν για να τα πουλήσουν στο ΔΝΤ???




Επιτέλους φαίνεται ότι η άρνηση αναγνώρισης της πραγματικότητας μεταξύ των κυβερνώντων σε ότι αφορά την ύπαρξης πετρελαιοφ΄ροων κοιτασμάτων στον ελλαδικό χώρο - μία άρνηση που έχει καταγραφεί και με σχετικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Γιώργου παπανδρέου, φαίνεται ότι παίρνει τέλος και ξεκινούν ουσιαστικές έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε χρονικό ορίζοντα ενός έτους. Τα παραπάνω αποκάλυψε με δηλώσεις του πριν λίγες ώρες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γ. Μανιάτης.
«Οι ενδείξεις που έχουμε..

Πέρασε το νομοσχέδιο στις ΗΠΑ για τις κυρώσεις στο Ιράν


Μάλλον ο 3ος παγκόσμιος είναι στα πρόθυρα.....
Η αμερικανική Γερουσία ενέκρινε απόψε ομόφωνα (με ψήφους 99 υπέρ έναντι καμίας κατά) το νομοσχέδιο για την επιβολή κυρώσεων σε βάρος του Ιράν που έχει ως στόχο να εξαναγκάσει την Τεχεράνη να εγκαταλείψει το πυρηνικό πρόγραμμά της.

Το κείμενο του νομοσχεδίου αναμένεται να εγκριθεί αργότερα και...

Ένταση στην Αλβανική βουλή... Από πρόταση πρόκληση!!!!!


Ο Shpetim Idrizi, ζήτηση ενός λεπτού σιγή για τα «θύματα» της Τσαμουριάς. Ο Ντούλες αρνήθηκε να σηκωθεί. 


Δείτε στην συνέχεια το βίντεο!!!!(οποιος καταλάβει δλδ :P )
Η σημερινή συνεδρίαση στην Αλβανική Βουλή, άρχισε με ενός λεπτού σιγής κατόπιν αιτήσεως του προέδρου του PDU Shpetim Idrizi, για τα «θύματα» της «Ελληνικής Θηριωδίας», όπως ...


Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θράκη: Ησυχία, το κράτος κοιμάται και κυβερνάει η... σαρία!!!


  • Η μουφτεία διεκδικεί δημόσια γη, στην οποία γίνονται γιορτές Ποντίων, τα γνωστά Παρχάρια
  • Το ελληνικό δημόσιο εμφανίστηκε δίχως δικηγόρο, το τζαμί Νυμφαίας με ομάδα δικηγόρων και 50 πιστούς που δημιούργησαν κλίμα στην Θεσσαλονίκη, με στήριξη Αχμέτ Χατζηοσμάν
  • Η απουσία του ελληνικού δημοσίου είναι ενδεικτική του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης Παπανδρέου, να αντισταθεί στις ορέξεις της Άγκυρας
Ενεργοί πολίτες και 30 σύλλογοι έκαναν το αυτονόητο, ευαισθητοποίησαν τους δικηγόρους Σωτ. Πουπουζή, και Λεωνίδα Καρελιάδη που αφιλοκερδώς παρενέβησαν για να αποδείξουν ότι πρόκειται για δασική κι όχι για βακουφική έκταση, η περιοχή της Νυμφαίας στην Θράκη.
Θέμα ύψιστης σημασίας για την περιοχή το ξεκαθάρισμα σχετικά με το ιδιοκτησιακό ....

Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη: Λεπτές «κόκκινες γραμμές»


  • "...Ασφαλώς δεν είναι ώρα για παλικαρισμούς. Δεν ωφελούν τα μεγάλα και συνήθως κούφια λόγια. Σίγουρα, όμως, δεν είναι ώρα και για άλλα ξενόφερτα πακέτα. Και σε αυτό, τουλάχιστον, οφείλουμε να φανούμε προμηθείς και όχι επιμηθείς..."
Του Ανδρέα Ν. Αθανασίου
Ανάμεσα στο «χώρο των πιστών» και το «χώρο των απίστων» υπάρχει το «dar el harb». Είναι ο χώρος της αμφισβήτησης, ο χώρος της διεκδίκησης, ο χώρος –σε τελική ανάλυση– του πολέμου. Αυτό διδάσκει το Κοράνι.
Και αυτό που διδάσκει το Κοράνι οι γείτονές μας το έκαναν βίωμα και στρατηγική. Η Κύπρος,...

Διατροφή, το έγκλημα της εποχής


Δείτε το βίντεο!


Σχετικό post εδώ
http://anti-ntp.blogspot.com/2010/06/blog-post_6.html

Η γλώσσα μας σε 303 πανεπιστήμια από την Ινδία ως τη Βενεζουέλα.



Τα ελληνικά είναι μια δύσκολη και λίγο ομιλούμενη γλώσσα. Ποιος γνωρίζει όμως πως στην Αυστραλία υπάρχουν 18 πανεπιστημιακές σχολές και 149 δημόσια σχολεία που διδάσκουν τη πιέστε για μεγέθυνση νεοελληνική γλώσσα, στην Ινδία δύο πανεπιστημιακές σχολές, στην Ιταλία 15 πανεπιστημιακές σχολές και τρία δημόσια σχολεία, στην Ισπανία 20 πανεπιστημιακές σχολές και τρία δημόσια σχολεία;

Αλλά και στη Συρία, τη Λιθουανία, την Ιαπωνία, τη Νότιο Αφρική,....

Πως οι Έλληνες ευεργέτησαν την Αργεντινή. Έλληνας Ηπειρώτης ο πρώτος της πρόεδρος.


Του Γιώργου Λεκάκη.

Δεν είναι λίγα τα στοιχεία που μπορούν να στοιχειοθετήσουν πως η Κολχίδα των Αργοναυτικών δεν είναι η γνωστή Κολχίς του Πόντου, αλλά τμήμα μεταξύ Βολιβίας-Περού, γύρω από την λίμνη Τιτικάκα, στα σύνορα Αργεντινής-Βολιβίας. 

Μάλιστα, λένε, πως η πανάρχαια φυλή Ινδιάνων Κόλχι είναι απομεινάρι των Κόλχων, γι' αυτό και χρησιμοποιούν πολλάκις στα σύμβολά τους τον ελληνικό μαίανδρο. Άρα οι .....

Οργανωμένη επίθεση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης κατά των Ελλήνων μέρος 1ο



Με όπλο τη συνθήκη της Λισσαβόνας και τη Χάρτα ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας φέρνουν πίσω τους απογόνους των σφαγέων της Κατοχής

Ενα νέο πρόβλημα θα έχει να αντιμετωπίσει σύντομα η χώρα μας και αφορά τους λεγόμενους «Τσάμηδες»...

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Η Αλβανία ονειρεύεται σύνορα στην... Πρέβεζα


  • "...Τη στιγμή που η Ελλάδα είναι μέλος της Ε.Ε. και σέβεται το διεθνές δίκαιο και τα ανθρώπινα δικαιώματα, πιστεύουμε ότι θα συμμορφωθεί με τις αποφάσεις του δικαστηρίου, οι οποίες ελπίζουμε να είναι υπέρ μας. Αν οι συνομιλίες αποτύχουν, θα αναλάβει δράση ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός και το FBKSh..."
Επειδή εμάς τους Έλληνες μας χαρακτηρίζει "η λήθη" ας θυμηθούμε το καλόπαιδο των Αλβανών Ινταγιέτ Μπεκίρι, τι δήλωνε στην Ελευθεροτυπία το 2003 πιστοποιώντας ποια θα είναι η εξέλιξη της τόσο μεγάλης συσσώρευσης των Αλβανών στην πατρίδα μας...

Μετά από 9 χρόνια η Αργεντινή στις διεθνείς χρηματαγορές



Η Αργεντινή το 2001 μπήκε στο Δ.Ν.Τ . Μετά από 9 χρόνια σήμερα βγήκε στις διεθνείς αγορές για πρώτη φορά .Oπως ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομίας κ. Αμάντο Μπουντού, «υπήρξε...



κάλυψη των τίτλων σε ποσοστό 66%, γεγονός ικανοποιητικό».

Το ποσό που εισπράχθηκε φτάνει τα 12,1 δισ. δολάρια.
Λέτε να χρειαστούμε και εμείς 9 χρόνια για να μπορέσουμε να δανειστούμε μόνοι μας.....



http://kafeneio-gr.blogspot.com

ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΑΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ


Στο βίντεο απο την εκπομπή του κ. Χατζάρα ο γίνεται μια συγκλονιστική για όσους γνωρίζουν ελάχιστα απο οικονομικά, αποκάλυψη. Σύμφωνα με...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO









Το ξεπούλημα της ελληνική «αποικίας»


  • Η Ελλάδα, καθώς δανείζεται μόνο και μόνο για να πληρώνει τόκους παλαιότερων δανείων, έχει «βαρέσει κανόνι». Οι πιστωτές της έχουν ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία της (αναδιάρθρωσης του χρέους) ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Με άλλα λόγια, η εκποίηση ελληνικής δημόσιας περιουσίας υπέρ των πιστωτών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η εν λόγω διαδικασία «θεμελιώνεται» νομικά με δύο τρόπους: Πρώτον με τις συμφωνίες που έχει υπογράψει η κυβέρνηση με το ΔΝΤ και την ΕΕ (μνημόνιο, δανειακές συμβάσεις) και δεύτερον ....

Μινωική τοιχογραφία στη Χανααν...!




Και πολλά άλλα ευρήματα αιγαιακού πολιτισμού τής β΄ χιλιετίας π.Χ.
Τα υπολείμματα μιάς μινωικού τύπου τοιχογραφίας με χαρακτηριστικό μπλε φόντο -πρώτη τού είδους της, που βρέθηκε ποτέ στο Ισραήλ- ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια πρόσφατων ανασκαφών στο Tελ Kάμπρι. Η τοιχογραφία αυτή ..

ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΚΕΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ--ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ--


Ολες οι ενδείξεις ήταν ξεκάθαρες. Οι χώρες της Ε.Ε. ετοίμασαν..... πυρετωδώς και παρουσιάζουν με καμάρι το νέο υπερεθνικό τους «όργανο», μέσα από το οποίο παίρνει «σάρκα και οστά» το μεγαλύτερο φακέλωμα ιδεών και συμπεριφορών που έγινε ποτέ στην Ιστορία. Με πρόσχημα την ασφάλεια, οι κοινωνικοί αγώνες, μεσούσης της οικονομικής κρίσης, μπαίνουν ευθέως στο στόχαστρο...

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ(=ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ) ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ;


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!

Σύμφωνα με άρθρα της Συνθήκης της...



Iστορική ημέρα για την Ορθοδοξία



ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΔΙΑ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ 
ΤΗΣ ΠΡΙΓΚΗΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ

Όπως διαβεβαίωσε τον Παπανδρέου ο Ερντογάν, η Τουρκία θα εφαρμόσει ...

Ο Πατήρ Σάββας αχιλλέως μιλάει το 1996 για την διχοτόμηση του αιγαίου που συμβαίνει σημερα


Δείτε κάτι που συμβαίνει σήμερα αλλα έχει σχεδιαστεί χρόνια πριν....Γι αυτό θέλουν να χωρίσουν το αιγαίο στον 25ο παράλληλο και η Τουρκία κάνει ασκήσεις στην μέση του αιγαίου...


Δείτε το βίντεο....

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΒΟΡΑ!!!!!!!


ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2020.... ΜΟΝΟ ΣΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ... ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΚΛΟΥΒΙΑ!
(έτσι έρχεται ο έλεγχος του πληθυσμού!!!)


Echelon: Ο παγκόσμιος υποκλοπέας της Αυτοκρατορίας


  • Θα μπορούσε να είναι οργουελιανό σενάριο φαντασίας, αν δεν ήταν η ίδια η καθημερινότητά μας. Η Αυτοκρατορία μας παρακολουθεί. Είναι σε θέση να γνωρίζει τα πάντα για μας. Μπορεί να κρυφακούσει όλους τους ηλεκτρονικούς μας ψιθύρους. Τα τηλέφωνά μας μπορούν να υποκλαπούν. Η ηλεκτρονική μας αλληλογραφία (e-mail) να διαβαστεί. Το ίδιο και τα fax ή τα telex μας. Οποιαδήποτε επίσκεψή μας ακόμη και στο πιο ανύποπτο «internet-ικό καταγώγιο» μπορεί να καταγραφεί. Κάθε είδους ηλεκτρονική επικοινωνία μας μπορεί να παρακολουθηθεί.
Ο έλεγχος του πλανήτη από την Αμερικανική ...

Παγκόσμια Αυτοκρατορία: μια νέα μορφή απόλυτης κυριαρχίας


  • Στις αρχές του 21ου αιώνα μια πανίσχυρη παγκόσμια Αυτοκρατορία άπλωσε τα ορατά και αόρατα πλοκάμια της σ’ ολόκληρο τον πλανήτη. Η Αυτοκρατορία αυτή είναι η πιο ισχυρή, η πιο βίαιη και ταυτόχρονα η πιο εξελιγμένη και εκλεπτυσμένη που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα. Πρόκειται για μια νέα μορφή απεριόριστη κυριαρχίας, η οποία μεταμορφώνει σταδιακά τον κόσμο μας σε μια πλανητικών διαστάσεων αόρατη φυλακή. «Μια φυλακή για το μυαλό μας» (Matrix).
Η Αυτοκρατορία βρίσκεται παντού. Μας...

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Γ.Παπανδρέου:"Στόχος μας η εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης(!)"


Πέρασε σχετικά απαρατήρητο αλλά ίσως έχει σημασία..


Στην εναρκτήρια ομιλία του, με την ιδιότητά του ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της που λαμβάνει χώρα στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, τη Νέα Υόρκη, ο κ.Παπανδρέου τόνισε -μεταξύ άλλων- ότι

Επιμένετε να κλείσετε και άλλα στρατόπεδα στην Ήπειρο;


  • Τι έχει αλλάξει στις στρατιωτικές συμφωνίες Τουρκίας-Αλβανίας;
Η Άγκυρα έχει αναλάβει:

  • Την εκπαίδευση των Αλβανικών Ειδικών Δυνάμεων, η οποία προβλέπει την εκπαίδευση ενός τάγματος των Αλβανικών δυνάμεων από Τούρκους στα Τίρανα. Επίσης αναδιοργάνωση της τξιαρχείας Ειδικών Δυνάμεων, με παροχή τεχνικής υποστήριξης και διοικητικής μέριμνας από την Τουρκία. Ένα τάγμα Ειδικών Δυνάμεων εκπαιδεύτηκε για αποστολές στο εξωτερικό.
  • Ανακατασκευή ναυτικών βάσεων σε Δυρράχιο και Αυλώνα.
  • Εκσυγχρονισμό εργοστασίου Όπλων.
  • Αναβάθμιση ακαδημίας αεροπορίας.
  • Ανακατασκευή υγειονομικών κέντρων.
  • Εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας στους σπουδαστές του στρατιωτικού πανεπιστημίου Τιράνων.
  • Συνεργασία των υπηρεσιών πληροφοριών.
Σύντομα η Αλβανία θα διαθέτει πιλότους ...

Herald Tribune: "Να παραχωρήσει η Ελλάδα μέρος της επικράτειάς της για να ξεπληρώσει τα χρέη"


  • Ξεσαλώνουν πλέον οι δανειστές μας, αφού εξασφάλισαν πως τα "καμμένα χαρτιά" τους (ομόλογα), έγιναν κερδοφόρες εκτάσεις και κτίρια που τους παρέδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου με την υπογραφή του μνημονίου
  • Η κηδεία της χώρας έγινε, αφού την εκτέλεσε η σημερινή κυβέρνηση και στέρησε την ανεξαρτησία και την ελευθερία των πολιτών της για πάντα και συνεχίζει παραχωρώντας οτιδήποτε θεωρεί πως μπορεί να πουληθεί στους οικονομικούς μας τρομοκράτες
  • Έχει εκμηδενισθεί (αν δεν έχει υπερκερασθεί) η απόσταση του Γιώργου Παπανδρέου από τον πολιτικό εξευτελισμό, από την καταπάτηση του Συντάγματος και των νόμων του κράτους, από την εν ψυχρώ παράδοση της χώρας και των πολιτών της στα χέρια κερδοσκόπων και διεθνών απατεώνων και οικονομικών τρομοκρατών
  • Κυβέρνηση - κίνδυνος για τους πολίτες της χώρας, η κυβέρνηση Παπανδρέου, που εργάζεται για τα συμφέροντα των δανειστών και αγνοεί συστηματικά τα συμφέροντα της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών

"Η δραχμή και η πραγματικότητα"


Η ΕΞΑΕΤΙΑ 1993-1998 ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ 1821. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ ΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ,ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΗΤΑΝ...
38 ΤΡΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ [=110 ΔΙΣ ΕΥΡΩ] ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΤΑ ΔΕ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ..

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Γιώργος Παπανδρέου και ανθελληνισμός


Ο Τζέφρυ-Γιωργάκης Παπανδρέου(bilderberg) προτείνει ανθελληνικά βιβλία. Θαυμάστε τον πρωθυπουργό. Η Παιδεία κάθε ανθρώπου εξηγεί πολλά. Έλληνες αντισταθείτε στον αφελληνισμό της Ελλάδος, αντισταθείτε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΜΕΡΟΣ 3ο


Διάσημοι παραδέχονται οτι πούλησαν την ψυχή τους στον Δ...Ο(το πως εννοείτε ο διάβολος θα το καταλάβετε μέσα στο βίντεο) για μια λαμπρή καριέρα, χρήμα, δόξα, και χλιδή.
 

Το βίντεο κλείνει πολλά στόματα σε αυτούς που είδαν τα δύο πρώτα βίντεο της σειράς και μίλαγαν για θεωρίες συνομωσίας..

Τουρκοι "πολίτες" εμφανιστηκαν στην Κρητη και ζητουν τις ακινητες περιουσιες των προγονων τους!


ImageTουλάχιστον 45 Τούρκοι πολίτες αφίχθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες στην Κρήτη και διεκδικούν τις περιουσίες των προγόνων τους, αναζητώντας σχετικά στοιχεία στο υπουργείο Εξωτερικών και τα υποθηκοφυλακεία. Τους τελευταίους μήνες στο Ηράκλειο, τα Χανιά και το Ρέθυμνο, αλλά και σε άλλες περιοχές εμφανίστηκαν νομικοί εκπρόσωποι τους θέλοντας να καταγράψουν, τα περιουσιακά στοιχεία που είχαν οι Τουρκοκρήτες πρόγονόί τους, μέσω των συμβολαίων που υπήρχαν στα κρατικά αρχεία της τουρκικής διοίκησης, μέχρι το 1898. 

Όπως γράφει μάλιστα τοπική..

Οι "θεοι" έχουν επισκευτει τη γη στο παρελθον!


Σημείωση δικιά μας:Θεούς ονόμαζαν παλιά κάποιον που έκανε κάτι που δεν μπορούσε ένας απλός άνθρωπος.. ωστόσο είναι μεταφορική η έννοια στα συγκεκριμένα βίντεο. Τα βίντεο αυτά είναι μια ισπανική σειρά ντοκιμαντέρ η οποία σταμάτησε για άγνωστους λόγους... Τυχαίο? Το αφήνουμε στην κρίση σας..


Μια ερώτηση προς προβληματισμό. Είναι λογικό να είμαστε το μοναδικό είδος ζωής σε ένα σύμπαν άπειρων ετών φωτός απόστασης???


Δείτε τα βίντεο είναι 4 κομμάτια 10λεπτα.




Ο Παπανδρέου έτοιμος να συζητήσει κάθε πρόταση λύσης για το Σκοπιανό!!!


  • Με το αιτιολογικό πως «η διαδικασία δε μπορεί να πηγαίνει επ’ αόριστον», η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να συζητήσει οτιδήποτε της τεθεί ως πιθανή λύση!!!
Η ελληνική κυβέρνηση είναι έτοιμη να εξετάσει και να συζητήσει κάθε πρόταση για τη λύση του Σκοπιανού η οποία θα είναι σοβαρή και θα προβλέπει μία ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων (erga omnes), ανέφερε κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος στις Βρυξέλλες.
Η τετ-α-τετ συνάντηση που είχε ο κ. Γιώργος Παπανδρέου με ..