Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΟ!.......


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.....!

γεμάτη υπομονή και επιμονή για αυτά τα συγκλονιστικά γεγονότα που θα συμβούν στήν "μικρή φλούδα" γής που έχουμε ή ότι τέλος πάντων , απο αυτήν  που θα απομείνει.....!Οσοι απο εσάς που φυλάτε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ την.....

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ


ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ .......
ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑΧΡΟΝΑ


 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ .....ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ!


ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΒΑΛΑΣ!

Καλή λευτεριά!


 Ευχές χορτάσαμε. Και λόγια χορτάσαμε. Και το “περιμένετε” το χορτάσαμε κι αυτό. Κι όμως έχουμε ελληνικές οικογένειες νηστικές, που καταφεύγουν στα συσσίτια της εκκλησίας και στον Ερυθρό Σταυρό και στον εξευτελισμό της “φιλανθρωπίας” και της λύπησης του οικονομικά ισχυρού. Είμαστε μια παραλλαγή της κουβέντας του Καραγκιόζη “θα φάμε, θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε”.


Απίστευτο! Μήνυμα πρωθυπουργού χώρας για το νέο έτος.. Δίχως ούτε ένα χαμόγελο!!


Γιατί κόβουμε βασιλόπιτα; Πότε επικράτησε το έθιμο;


 Στα χρόνια του Ιουλιανού του Παραβάτη, όταν το Βυζάντιο κήρυξε τον πόλεμο στην Περσία, ο Ιουλιανός πέρασε με τον στρατό του από την Καισαρεία.

Τότε διέταξε να φορολογήσουν όλη την.....

Βίος και Πολιτεία του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου


 Ο Άγιος Βασίλειος, γεννημένος το 330μ.Χ. στη Νεοκαισάρεια του Πόντου από γονείς ευγενείς με δυνατό χριστιανικό φρόνημα, έμελλε να γίνει Μέγας πνευματικός διδάσκαλος και κορυφαίος θεολόγος και Πατέρας της Εκκλησίας, αφού η χριστιανική του ανατροφή και η πνευματική του πορεία τον οδήγησαν στην Θεία θεωρεία του Αγίου Ευαγγελίου, και στην αυστηρή ασκητική ζωή, παράλληλα με το ποιμαντικό, παιδαγωγικό και φιλανθρωπικό του έργο.

Ο πατέρας του Βασίλειος ήταν καθηγητής ρητορικής στη Νεοκαισάρεια και η μητέρα του Εμμέλεια

Καλή Χρονιά! Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα!


Αποκάλυψιςnetakias.wordpress.com


“10. ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΟΣΤΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ”
(Ιωαν.Αποκαλ.γ’10)Καλή Χρονιά!
Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας!
Το 2011 θα είναι δύσκολο, καλή Δύναμη και καλό Αγώνα σε όλους, γιατί είμαστε με το Δίκιο κι είναι με το Αδικο!
“Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά.
Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά. Κουράγιο, ὁ καιρὸς θὰ δείξει ποιὸς ἔχει δίκιο, ἂν καὶ δὲ χρειάζεται ὁλότελα αὐτὴ ἡ ἀπόδειξη.”
(Φώτης Κόντογλου «Πονεμένη Ρωμιοσύνη» εκδ.”Αστηρ”)

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

AN EINAI ΔYNATON!!!!!!


ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Η ΦΙΛΑΡΜΩΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηττήθηκε η κυβέρνηση. Νίκησε το πρώτο κλειστό επάγγελμα…


Οι φαρμακοποιοί πέτυχαν την πρώτη νίκη εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, εναντίον του μνημονίου. Το έχουμε πει κατ’ επανάληψη ότι η εξουσία είναι σαν το νερό. Όταν βρίσκει μαλακό χώμα το παρασύρει, όταν όμως βρίσκει πέτρα, βάζει την ουρά στα σκέλια και αλλάζει δρόμο.
Στην προκειμένη περίπτωση οι φαρμακοποιοί είχαν ένα ισχυρό όπλο. Θα έκαναν.....

Γιατί τα μέτρα ΓΑΠ το 2010 είναι ίδια με τα μέτρα Πινοσέτ το 1973;


Δείτε το βίντεο!

Το Δόγμα του Σοκ

ή αλλιώς το Δόγμα του άκρατου Καπιταλισμού.

Πώς κάποια απάνθρωπα πειράματα ψυχιατρικής με θεραπείες ηλεκτροσόκ έδωσαν την ιδέα στην πιο στυγνή καπιταλιστική και απάνθρωπη οικονομική θεωρία που βαφτίσαμε ελευθερία και νιώθουμε στο πετσί μας τώρα και στην Ελλάδα.

Πώς μια έδρα Οικονομικών στο Σικάγο έφτασε να επιβάλλει την ιδεολογία της Παγκοσμίως ισοπεδώνοντας λαούς, κάνοντας εκτελεστικά της όργανα το ΔΝΤ, και την Παγκόσμια Τράπεζα.

Γιατί το πρόγραμμα μέτρων του ΓΑΠ στην Ελλάδα του 2010 και του δικτάτορα Πινοτσετ της Χιλής του 70 είναι το ίδιο και το αυτό.
Για όσους δεν διάβασαν το βιβλίο της Ναόμι Κλάιν “Δόγμα του Σοκ” ΠΡΕΠΕΙ δείτε το παρακάτω βίντεο:.....

Τί «ετοιμάζει» ο «Πρωθυπουργός των Ελλήνων» Γιώργος Παπανδρέου κ. Σαμαρά;


Πατριώτες,

Ο Παπανδρέου πάει στην Τουρκία (στο Ερζερούμ) στις 6/1/2011, για να συμμετάσχει σεσύσκεψη τούρκων Πρέσβεων, ( πρωτοφανές παγκοσμίως στα διπλωματικά χρονικά).
Συνδέεται η εκεί παρουσία του με εξελίξεις σχετικά με την ΑΟΖ;
Τι θα κάνει εκεί ο Πρωθυπουργός, θα.....

Η Ελλάδα υπό κατοχή: Στήνουν “καρτέρι” στις εκκλησίες για να εντοπίσουν μοναχικές ηλικιωμένες!


Ο άντρακλας ο δήμιος και η αλυσοδεμένη γυναίκα... ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΡΕ, ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ.
Οι αρχές του πολιτισμού, της αλληλεγγύης αλλά και τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα έχουν πάει περίπατο, στην χώρα μάλιστα που τα γέννησε.
Τα εγκλήματα που κάποτε θα γινόντουσαν πρωτοσέλιδα για εβδομάδες, περνούν στα ψιλά των εφημερίδων και αποκρύπτονται με άνωθεν εντολή από τα κανάλια. Και όμως, δεν μπορούν να κρύψουν το έγκλημα τους κάτω από το χαλί, αφού οι βαρώνοι των Media είναι συνυπεύθυνοι για την έλευση ενός ιδιότυπου στρατού νεοοθωμανικού στρατού κατοχής, με το πρόσχημα των Ολυμπιακών έργων και της εργολαβικής “ανάπτυξης” που είχαν αναλάβει (αναγκαιότητα για...

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ 1Η ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Εδώ το trailer

Πριν τη μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, πάντα ‘μαστουρώναμε’ ως λαός με τούρκικες επιτυχίες


Του Αναστάσιου Καζαντζίδη

Πριν το εθνικό έγκλημα στην Κύπρο και την τουρκική εισβολή στο νησί, ο ελληνικός λαός γέμιζε ασφυκτικά τις κινηματογραφικές αίθουσες για να δει τις Τουρκάλες ‘θεές’ Χούλια Κότσιγιτ και Τουρκάν Σοράι.

Οι γνωστοί δημοσιογράφοι της εποχής μιλούσαν και τότε τη γλώσσα της ειρήνης, της αγάπης και της συναδέλφωσης των λαών που δεν έχουν τίποτα να …χωρίσουν.

Εσύ Χριστό, εγώ Αλλάχ αλλά τα.....

Gayle S. PapandreouΓια δείτε όμως τι συμβαίνει στην πραγματικότητα,
έτσι ώστε να πιστέψουν επιτέλους και οι πιο καχύποπτοι ...

Μετά τον Geoffrey, έχουμε και την Gayle ...


Ρίξτε μια ματιά και την.....

Ξεφτιλίζουν τον Ελληνικό Στρατό: απένειμαν πράσινο μπερέ στον...φλούφλη Πεταλωτή!


Κάποιοι έχουν βαλθεί να μας πεθάνουν στην κυριολεξία. Προσπαθούν να μην αφήσουν τίποτα όρθιο σε αυτή τη χώρα, και να ξεφτιλίσουν ακόμη και έναν από τους ελάχιστους θεσμούς ο οποίος, σύμφωνα με τα γκάλοπ, βρίσκεται ακόμη ψηλά στην εκτίμηση του κόσμου: τον Ελληνικό Στρατό.
Διαβάζουμε στο....

"ΑΣΤΟΧΕΣ ΟΙ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΑΤΤΑΤΟΥΡΚ"


1597231«Δεν είμαι πολιτικός. Ποτέ δεν θα γίνω», είπε στον «Εθνικό Κήρυκα» ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας πως η μακρά επιχειρηματική του....

Αξιοπρέπεια και αλητεία: Jody McIntyre BBC interview greek subs


Θεσμοθετείται για κάθε πολίτη δικαίωμα καταγγελίας και κυρώσεων για όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις


ΑΚΡΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ...
Θεσμοθετείται για κάθε πολίτη δικαίωμα καταγγελίας και κυρώσεων για όλες τις τηλεοπτικές μεταδόσεις

Συνιστούμε φυλάξτε το παρόν άρθρο είτε στην επιφάνεια εργασίας του ΗΥ σας, είτε τυπώστε το για να το έχετε πρόχειρο ... θα σας χρειαστεί σίγουρα !
  
 Television
 TIDEON:  Αν εμείς δεν κατορθώσαμε να νοικοκυρέψουμε το άθλιο τηλεοπτικό τοπίο τόσα χρόνια, καλά που έρχεται η ΕΕ να δώσει σε όλους τους πολίτες αυτό το δικαίωμα.
  Με τον νέο ΠΔ109/2010 άρθρο 27, δίδεται το δικαίωμα για κάθε τι που μας θίγει να κάνουμε αναφορά στον Τηλεοπτικό Σταθμό και αν δεν επανορθώσει μέσα στην ίδια την εκπομπή του,   επιβάλλονται πρόστιμα.
  Παρά την επιφύλαξή μας ότι....

ΑΙΣΧΟΣ! Να παραιτηθείτε κύριε Γιαγκάζογλου και να πάτε να γίνετε σύμβουλος Παιδαγωγικού Ινστιτούτου σε άλλη χώρα!


Με το σκεπτικό ότι το μάθημα στη σημερινή του μορφή αποτελεί κατήχηση, το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προτείνει να διδάσκονται οι μαθητές βασικές αρχές του Ισλάμ, του βουδισμού και του καθολικισμού για να μη νιώθουν «άβολα» (!) όταν έρχονται σε επαφή με αλλόθρησκους

Μετά την Ιστορία το.....

«ΑΟΖ με τη Κύπρο τώρα» - Δημόσια παρέμβαση των Βασίλειου Μαρκεζίνη και Θεόδωρου Καρυώτη*


Η δια μονομερούς δηλώσεως δημιουργία της κυπριακής (ΑΟΖ) το 2004 από τον Πρόεδρο Παπαδόπουλο ήταν πραγματικά ηγετική κίνηση. Αν και η Τουρκία διεμαρτυρύθη, η απόφαση έγινε αμέσως αποδεκτή και από την ΕΕ και από τις ΗΠΑ.Επανειλημμένες προσεγγίσεις του όμως προς την Ελληνική πλευρά, να οριοθετήσει μαζί με την....

Οι Τούρκοι αποκόλλησαν το εμπορικό σκάφος από την περιοχή των Ιμίων (ανανέωση)


Image(Ανανέωση 21.09): Αποκολλήθηκε τελικά με τη βοήθεια τουρκικού ρυμουλκού σκάφους περί τις 16.25 το απόγευμα το τουρκικό εμπορικό σκάφος «Σερβέτ Κ» που είχε προσαράξει ανάμεσα σε βράχια από το βράδυ της Κυριακής, απέναντι από την Ψέριμο, νότια των Ιμίων και ανατολικά από την Κάλυμνο. Στην περιοχή είχαν συγκεντρωθεί τουρκικές ναυτικές μονάδες και σκάφη της ακτοφυλακής μαζί με τα ναυαγοσωστικά μέσα. Το σκάφοςοδηγήθηκε από το ρυμουλκό στο λιμάνι του Μποντρούμ.
Από ελληνικής πλευράς την επιχείρηση παρακολουθούσε σκάφος του......

Ρωσικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών "στέλνουν μήνυμα" από την Μακεδονία: "Δεν είστε μόνοι"!Ρωσικές ειδικές δυνάμεις και ελληνικές αντίστοιχες (μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες μιλάνε για μονάδες του ΕΤΑ και των αλεξιπτωτιστών) του Β’Σώματος Στρατού, συνεκπαιδεύτηκαν για πρώτη φορά επί ελληνικού εδάφους στην Μακεδονία σε μία συνεργασία ειδικού πολιτικού βάρους. Στις πενθήμερες ασκήσεις εφαρμόστηκαν διάφορα σενάρια, ενώ πραγματοποιήθηκαν και κοινά άλματα, όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές του Β'Σ.Σ. στο defencenet.gr. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε από ελληνικής πλευράς ο ειδικός εξοπλισμός που χρησιμοποιούν οι.....

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ANTI-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


Στα πρόθυρα νέου εμφυλίου τα Σκόπια;


Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Σλαβομακεδόνων και Αλβανών στα Σκόπια. Οι δύο κοινότητες έχουν βαρύ ιστορικό στις μεταξύ τους συγκρούσεις, με αποκορύφωμα τις αιματηρές συγκρούσεις του 2001.

Αυτή τη φορά η υποβόσκουσα σύγκρουση έκανε την εμφάνισή της στο γήπεδο «Πάρκο Γκράντσκι» των Σκοπίων, όταν σημειώθηκαν άγρια επεισόδια σε αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων "Ραμπότνισκι" και "Λίρια".

Η πρώτη ομάδα αποτελείται από.....

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ


mplouzakiaftonomiakritiAnti-ntp:Αν οι κρητικοί αφήσουν αυτό το πράγμα να γινει θα πρέπει να ντρέπονται.. Φίλοι κρητικοί πράξτε τα δέοντα!!

Έχει αρχίσει εδώ και δεκαπέντε περίπου χρόνια, να κυκλοφορεί ένα παραμύθι πρόστυχο σε σχέση με το αν το 2012, πρέπει να γίνει δημοψήφισμα για την διάσπαση και αποκοπή ενός ακόμη κομματιού από τις σάρκες της Ελλάδας και μιλάω για τη λεβεντομάνα Κρήτη. Καλοθελητές μυστικών υπηρεσιών της νέας τάξης, από την Μοσάντ, το ΜΙ-5 και την CIA, γυρίζουν σύμφωνα με μαρτυρίες στο νησί, στα στέκια των νέων και τους παραμυθιάζουν για το θέμα του δήθεν υποχρεωτικού που δημοψηφίσματος που .....

Είναι αδύνατος ιστορικο-κοινωνικά ο χωρισμός Κράτους - Εκκλησίας "Ίνα τι εφρύαξαν έθνη και λαοί εμελέτησαν κενά κατά του Κυρίου και κατά του Χριστού αυτού".

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ


 ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ........
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ
Μήν νομίζετε ότι τα γεγονότα της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ είναι μόνο ελληνικό θέμα....
ΑΝΤΙΘΕΤΑ υποφέρει κόσμος και κόσμος ανα την οικουμένη, ένας απο αυτούς είναι και αυτός ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΡΑΣΚΑΣ-ΠΡΙΖΡΕΝΗΣ  ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ  ΑΡΤΕΜΙΟΣ

Pravda: Έρχονται τα UFO το 2012. Οι Κινέζοι κατηγορούν τους Αμερικανούς ότι αποκρύπτουν στοιχεία!


Anti-ntp:Το blue beam project προχωράει λοιπόν...Πατήστε εδώ να διαβάσετε


Η έγκυρη ρώσικη εφημερίδα Pravda στη διαδικτυακή της έκδοση προβαίνει σε μια σημαντική... αποκάλυψη: αφενός επιβεβαιώνει την ύπαρξη των Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων, αφετέρου μας ενημερώνει ότι τον Δεκέμβριο του 2012 θα καταφτάσουν στη Γη τρία γιγάντια διαστημόπλοια με.......

KAΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!


“10. ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΟΣΤΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ”
(Ιωαν.Αποκαλ.γ’10)

Καλή Χρονιά!
Καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας!
Το 2011 θα είναι δύσκολο, καλή Δύναμη και καλό Αγώνα σε όλους, γιατί είμαστε με το Δίκιο κι είναι με το Αδικο!
“Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε, ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά.
Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή, ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά. Κουράγιο, ὁ καιρὸς θὰ δείξει ποιὸς ἔχει δίκιο, ἂν καὶ δὲ χρειάζεται ὁλότελα αὐτὴ ἡ ἀπόδειξη.”
(Φώτης Κόντογλου «Πονεμένη Ρωμιοσύνη» εκδ.”Αστηρ”)

Τα δεξιά σύνδρομα της οπλοφοβίας (κάθε χούντα αφόπλιζε τους Έλληνες)


[Η πρώτη κίνηση κάθε τυράννου είναι ο αφοπλισμός του λαού... ]
αναδημοσίευση από το
 Aς Μιλήσουμε Επιτέλους!
σχόλιο Γιώργου Αντωνίου:
Μόνο ελευθεροι λαοί έχουν όπλα.Όχι ταυτότητες. Όπλα.
Μπράβο στην Τουρκία.
Η πρώτη κίνηση κάθε τύραννου είναι ο αφοπλισμός του λαού.
Ο Στάλιν αφόπλισε, πριν....

Ωραία κάρτα έβγαλε η Αννούλα... τηρεί το ISO της Bilderberg


http://www.esos.gr/images/stories/x-mas_ad_2010.fv.jpgAnti-ntp:Τυχαία οι πινακίδες "πυραμίδες";;;

Ευχές για τα Χριστούγεννα απέστειλε η υπουργός παιδείας Άννα Διαμαντοπούλουχρησιμοποιώντας μια πολλή όμορφη κάρτα... βγαλμένη από τα πρότυπα της λέσχης Bilderberg... Κάποιος υποψιασμένος εύκολα παρατηρεί πως σε αυτήν την ευχετήρια κάρτα δεν υπάρχει κανένα χριστιανικό σύμβολο που να θυμίζει......

Αρχίζει η διχοτόμηση της Τουρκίας;Σημαντικά και επαναστατικά γεγονότα ενδέχεται να συντελεσθούν σύντομα στην περιοχή μας, με δραματικές και σεισμικές εκτυλίξεις σε όλη την Ευρύτερη Μέση Ανατολή και.....

"Πετρελαϊκή αυτονομία" κέρδισαν de facto οι Κούρδοι του Β.Ιράκ


ImageΗ νέα κυβέρνηση του Ιράκ πρόκειται να αναγνωρίσει τα συμβόλαια που υπέγραψαν οι κουρδικές αρχές στον βορρά με ξένες πετρελαϊκές εταιρίες, όπως δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Πετρελαίου Αμπντουλκαρίμ αλ Λουάιμπι.

«Ναι, θα τα αναγνωρίσουμε», δήλωσε ο υπουργός σε συνάντηση του Οργανισμού των.....

Η Εκκλησία αντιτίθεται στην ανέγερση αγάλματος του Απόλλωνα


 Η Βουλγαρική Εκκλησία εξέφρασε την αντίθεσή της στην πρόθεση των δημοτικών αρχών της πόλης Σωζόπολ (Σωζόπολη) να τοποθετήσουν άγαλμα του Απόλλωνα ύψους 13 μέτρων στο λιμάνι, ως «απαράδεκτη απόπειρα αναβίωσης της λατρείας παγανιστικού θεού».

«Πρόκειται για αντιχριστιανικό σχέδιο, που θα προκαλέσει ανυπολόγιστες πνευματικές και ηθικές ζημιές στους ορθόδοξους κατοίκους της.....

Το ΔΝΤ σβήνει την Ελλάδα από τον γεωπολιτικό χάρτη - Θέλουν νέα μείωση 20% των αμυντικών δαπανών!


Επιπλέον 20% μείωση των αμυντικών δαπανών το 2012-2014 ζητά από την κυβέρνηση το ΔΝΤ για να δώσει έγκριση για την δ’ δόση το δανείου τον ερχόμενο Μάρτιο, κάτι που συνιστά βέβαια διάλυση του συστήματος ασφαλείας της χώρας το οποίο την τετραετία 2011-2014 θα έχει απωλέσει περίπου το 40% της δυναμικότητάς του (η μείωση για το 2011 είναι ήδη 20%) την....

Ορκωμοσία για γέλια και για κλάματα - Ασέβεια προς τον Αρχιεπίσκοπο


 Την απαρχή μιας σκοτεινής περιόδου για τον δήμο της Αθήνας πιθανώς να σηματοδοτεί η χθεσινή πολιτική ορκωμοσία του νέου δημάρχου Γιώργου Καμίνη.

Η πρωτοφανής αυτή κίνηση πολιτικού και θρησκευτικού αμοραλισμού του κ. Καμίνη, σε μια χρονική περίοδο που η κοινωνία χρειάζεται ενότητα, διχάζει και αποτελεί όνειδος για την ιστορία της πόλης.

Τα όσα πρωτοφανή διαδραματίστηκαν στη....

Το ΔΝΤ έχει μία μόνο συνταγή... την ισοπέδωση
Οι Έλληνες δεν έχουν ακόμη αντιληφθεί το τι έρχεται και το τι μας περιμένει.
Το ΔΝΤ δεν κάνει παιχνίδια...
Από το 2002 εως το 2004 αρθρογραφούσα σε 2 τεχνικά περιοδικά που έχουν σχέση με τη δουλειά που κάνω. Ωστόσο το έτος 2002 είχε πτωχεύσει η Αργεντινή και βρισκόταν υπό την... αιγίδα του ΔΝΤ. Είχα διαβάσει αρκετά επάνω σε αυτό το θέμα γιατί με είχε συγκλονίσει.
Και αυτό γιατί η Αργεντινή λίγα χρόνια πριν τη κατάρρευση της παρουσιαζότανε τότε από....

Καρατζαφέρης σε Γόρτυνος Ιερεμία «Άξιε διάδοχε του Γρηγορίου του Ε'»


 Τηλεγράφημα στον Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμία απέστειλε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, πληροφορηθείς το περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο της Δημητσάνας, κατά την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Γορτυνίας

Στο τηλεγράφημα του ο κ. Καρατζαφέρης τονίζει: « Άξιε διάδοχε του....

ΝΑΤΟ: Από το 1955 υπάρχει ζήτημα κυριαρχίας στο Αιγαίο!!!  • Δεν έβαλαν βέτο, έμειναν οι γκρίζες ζώνες
Προσφάτως η Ελλάδα αποχώρησε από τη ΝΑΤΟϊκή άσκηση αεράμυνας Noble-aspect 2010 επειδή το ΝΑΤΟ απέρριψε τη θέση της Ελλάδας και δεν συμπεριέλαβε στην.....

Ολομέτωπη επίθεση στον αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο...«…Μυστικός πράκτορας του ελληνικού σοβινισμού στην Αλβανία», «μισθοφόρος», «συνωμότης», «Έλληνας μαχητής», «παράνομος που έπρεπε να είχε φύγει ήδη» κ.ά. ήταν κάποιοι από τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι συνόδευσαν τις σφοδρές επιθέσεις που εξαπέλυσαν εθνικιστικοί κύκλοι στην Αλβανία, τη χρονιά που πέρασε, εναντίον του Αρχιεπισκόπου Αναστάσιου, θρησκευτικής προσωπικότητας παγκόσμιας ακτινοβολίας.
Μολονότι κατά τη σχεδόν εικοσαετή παρουσία του στην κορυφή της Αυτοκεφάλου Ορθοδόξου Εκκλησίας της Αλβανίας πέτυχε την εκ των ερειπίων ανόρθωσή της και ταυτόχρονα αναδείχθηκε διεθνώς στον.....

Σπύρος Σταματόπουλος: "Οι πατριώτες είναι υπό διωγμό"


Πριν λίγες ημέρες, η σύλληψη του συνταγματάρχη ε.α Σπύρου Σταματόπουλου, ο οποίος κατηγορήθηκε από τον Α/ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο για εκβιασμό, προσέλκυσε το ενδιαφέρον του Τύπου. Από την άλλη, οι πατριώτες είδαν για μια ακόμα φορά φέτος έναν ομοϊδεάτη τους να.... οδηγείται στη Δικαιοσύνη, στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας καταστολής κατά όσων εκφέρουν εθνικές απόψεις στο διαδίκτυο. Η σύλληψη του κ. Σταματόπουλου, συνοδεύτηκε από μια απόπειρα σπίλωσής του, πλαισιωμένη μάλιστα από τη «διαρροή» του ....

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τυχαία παρήγγειλε πλωτά γεωτρύπανα;Αν νομίζουν κάποιοι ότι ο σχεδιασμός της συνεκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων του Αιγαίου είναι πρόσφατος, απόρροια της πολιτικής του κ. Παπανδρέου κάνουν λάθος.
Ο κ. Παπανδρέου ως πρωθυπουργός είναι «απόρροια» του σχεδιασμού για την συνεκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου!
«Τοποθετήθηκε» (μη ρωτάτε ΠΩΣ, μεγάλα παιδιά είστε και.....

Η BP Oil προσπάθησε να αποκρύψει τα παχιά στρώματα πετρελαίου που έχουν ανακαλυφθεί,στον πυθμένα της θάλασσας


Η BP Oil προσπάθησε να αποκρύψει τα παχιά στρώματα πετρελαίου που έχουν ανακαλυφθεί,στον πυθμένα της θάλασσας σε έκταση αρκετών χιλιάδων τετραγωνικών μιλίων απο επιστήμονες και αναλογούν στο 98% της αρχικής ποσότητας πετρελαίου που....

Πειραιώς Σεραφείμ: Ο διεθνιστικός παράγων μεθοδεύει παγκόσμια τυραννία Πας τις ορεγόμενος προαγωγής τάσσεται υπέρ της έναντι οιουδήποτε τιμήματος καταλλαγής και συμμαχίας με τας εγκοσμίους δυνάμεις εξουσίας


 Συντάκτης: Δ.ΜΑΚΡΗΣ
Πηγή: ΣΤΥΛΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2010


ΜΕΡΟΣ Α
Είναι αλήθεια ότι η τόλμη και το θάρρος του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ να λέει τα πράγματα με το όνομά τους έχει θορυβήσει τους κρατούντες την εξουσία. Ο καταγγελτικός λόγος του ταράσσει τα λιμνάζοντα ύδατα της ανυπαρξίας και φανερώνει πως η ανοχή της Εκκλησίας έναντι στη συντονισμένη προσπάθεια αλλοίωσης της αληθείας, της εθνικής υπονόμευσης και της προβολής της ανηθικότητας έλαβε τέλος. Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ ζήτησε επισήμως το σφράγισμα των μασωνικών ναών του Εωσφόρου, διατύπωσε δημοσίως τη θέση της Εκκλησίας για την ανωμαλία η όπως είθισται να λέγεται ομοφυλοφιλία. Κατήγγειλε το υπουργείο για τις μεθοδεύσεις του που στόχο έχουν την υποβάθμιση του μαθήματος των θρησκευτικών. Κατονόμασε τη λέσχη της ανομίας Μπίλντεμπερκ και την προσπάθεια αυτής να επιβάλλει μία παγκόσμια διακυβέρνηση. Η συμμετοχή του.......................


Αν αποθηκέυεις νερό της βροχής είναι παράνομο;


Αυτό είναι μπερδεμένο. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι πραγματικά παράνομο. Στην Αμερική απαγορέυσανε να μαζευεις νερό της βροχής σε δεξάμενη σπιτη σου η αλλού για πλύσιμο του αμαξιού φυτών και άλλα παρόμοια....Αυτό είναι γελοίο! Στη συνέχεια θα φόρολογήσουν και τον αέρα που αναπνέουμε...Πηγή

Οι νόμοι που πρέπει να γνωρίζετε!!


1. Νόμος της μηχανικής επισκευής - Αφού τα χέρια σας καλυφθούν εξ ολοκλήρου με γράσο, τότε θα αρχίσει να σας τρώει η μύτη σας ή θα θέλετε να πάτε στην τουαλέτα.

2. Νόμος της βαρύτητας - Οποιοδήποτε εργαλείο ή βίδα, όταν πέσει, θα...κυλήσει προς τη λιγότερο προσβάσιμη γωνία.

3. Νόμος των πιθανοτήτων - Η πιθανότητα του να σας παρακολουθούν είναι ανάλογη της ηλιθιότητας της πράξης σας.

έχει και άλλους........παρακάτω!

ΕΙΔΗ ΜΑΝΤΕΙΑΣ


 π. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΡ. ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΡ. ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ


α) Εισαγωγικά

Μαντεία είναι η «προφητική δύναμη», με την οποία «προλέγει» κανείς το μέλλον. Υπάρχουν διάφορες μορφές μαντείας. Στη «Σολομωνική», που από τους αποκρυφιστές λογίζεται έργο του Σολομώντα, χωρίς βέβαια αυτό να έχει καμμία ιστορική βάση, αναφέρονται ποικίλες μορφές μαντείας, όπως με τη βοήθεια καθρέφτη, χρημάτων, καφέ, παπουτσιών, καρφίτσας, χαρτιού, ασπράδι αυγού, κοραλλιών, πολύτιμων λίθων, του Ηλίου, της Σελήνης, του χιονιού, των αστέρων, του νερού, του ατμού, της φωτιάς, του καπνού, του αέρα, δένδρων, πουλιών κ.ο.κ. (Η Σολομωνική, υπό Αντωνίου Πισσάνου, Αθήναι).

Στις τελευταίες δεκαετίες