Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ “ΛΕΣΧΗ” ΤΩ Ν ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ;




Πάνω σε μια σερβιέτα  ολγουεης πλας, έγραψε ο Γιάννης Παπαθανασίου, τα μέτρα που επρόκειτο να λάβει η κυβέρνηση Καραμανλή, για ν αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση και ....
την έδωσε στη Γαλλίδα συνάδελφό του Κριστίν Λαγκάρντ.
Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε ομοεθνή της δημοσιογράφο, στη διάρκεια ενός ντοκυμαντέρ, το οποίο προβλήθηκε στους Φακέλους του Παπαχελά.
Κατ΄άλλους δεν ήταν σερβιέτα αλλά λαδόκολα, απ αυτές που ο Καραμανλής και ο Παπαθανασίου είχαν διαρκώς στις τσέπες τους με τυλιγμένα σπληνάντερα και κοκορέτσι.
Άλλοι υποστηρίζουν πως επρόκειτο για χαρτοπετσέτα.
Ο Παπαθανασίου βγήκε ζοχαδιασμένος στο Μega και πρόσθεσε στα σενάρια και τη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
-Δεν ήταν Ιανουάριος, όπως υποστηρίζει η κ. Λαγκάρντ, αλλά Άνοιξη, στη διάρκεια της Συνόδου της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ στη Βουλιαγμένη…»,
 αμόλησε τη ρουκέτα ο Παπαθανασίου, δίχως κανείς δημοσιογράφος ν αδράξει την ευκαιρία να τον ρωτήσει , αν λαμβάνονται  τέτοιου είδους αποφάσεις στη διάρκεια των Συνόδων της μερακλίδικης Λέσχης με τα έκφυλα πουρά.
Αντιλαμβάνεστε αγαπητοί φίλοι, πως δεν πρόκειται για θεωρίες συνομωσίας, αλλά για μια πραγματική πραγματικότητα, όπου διάφοροι έκφυλοι πορνόγεροι  στη διάρκεια των Συνόδων επιχειρούν ν αποπλανήσουν αθώα κοριτσάκια σαν την Κριστίν και την Άννα και μπέμπηδες σαν τον Γιαννάκη και τον Κωστάκη.
Και γαμώ τον πλανήτη Γη…