Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Διεκδικεί με αγωγή 600 εκατ. € οφειλές του Δημοσίου


Συνεχίζει την κόντρα με την κυβέρνηση η ΓΕΝΟΠ για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ, με τους συνδικαλιστές να διεκδικούν με αγωγή 600 εκατ. ευρώ οφειλές του Δημοσίου προς το ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων της επιχείρησης. Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της εταιρείας Αρ. Ζερβός αποτίμησε τη ζημιά από τις απεργίες στα 30 με 40 εκατ. ευρώ λόγω των τιμών εισαγωγής ρεύματος.

Facebook: Το καλύτερο εργαλείο της CIA


Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν.

Τα εύσημα, σύμφωνα με τον διευθυντή της ....

Άκης Φιλιός - Φίλε ΜΑΤατζή



"Φϊλε ΜΑΤΑΤΖΗ.. Πέτα την χημεία, διάβασε ιστορία!
Δείτε το βίντεο... ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΟ

Η Αθήνα που ονειρεύεται ο Παπουτσής!!



ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!!
Το πάντρεμα των προεκλογικών δηλώσεων του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Χρ. Παπουτσή, με τα επεισόδια που έγιναν χθες στην πλατεία Συντάγματος μόνο...

Απάντηση στο φίλο ματατζή


Απάντηση στο φίλο ματατζή

Θα μπορούσα να γράφω όλη μέρα για να σου δίνω απαντήσεις στα ερωτήματα σου, αλλά δεν γίνεται απλά θα σου πω επιγραμματικά κάποια πράματα.

1) Αυτό ήταν το όνειρό σου να δέρνεις κόσμο και ρωτάς εάν φύγω τι θα κάνω?

Τσίπρας: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο Σύνταγμα


Τσίπρας: Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της ΕΛ.ΑΣ για τα επεισόδια στο ΣύνταγμαΤον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος του Συνασπισμού...
Αλέξης Τσίπρας και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σχετικά με τα επεισόδια της Τετάρτης στο κέντρο των Αθηνών.
Ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε στον ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό την προχθεσινή αστυνομική βία και ζήτησε...

Πως συντελείται η μεγάλη «κλοπή» στους φορολογούμενους με τον εφαρμοστικό νόμο


Πως συντελείται η μεγάλη «κλοπή» στους φορολογούμενους με τον εφαρμοστικό νόμοΠως συντελείται η μεγάλη «κλοπή» στους φορολογούμενους με τον εφαρμοστικό νόμο

Διαστάσεις κλοπής λαμβάνουν πλέον οι αλλαγές στο φορολογικό που προβλέπει ο εφαρμοστικός νόμος καθώς όπως μετέδωσε ο Αθήνα 9.84 καταργείται η αφαίρεση των ασφαλιστικών εισφορών από το εισόδημα με αποτέλεσμα αυτό να αυξάνεται πλασματικά και θεσπίζει μείωση του φόρου σε ποσοστό 20% των ασφαλιστικών εισφορών η οποία γίνεται 10% σε εισοδήματα πάνω από 40.000 Ευρώ.

Έρχονται νέες αυξήσεις στα επιτόκια των δανείων


Έρχονται νέες αυξήσεις στα επιτόκια των δανείωνΕντός της επόμενης εβδομάδας η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναμένεται να προχωρήσει...

σε νέα αύξηση των επιτοκίων του ευρώ. Το ΔΣ της ΕΚΤ θα συνεδριάσει την Πέμπτη 7 Ιουλίου.
Δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου υποστηρίζουν πως ο πρόεδρος της ΕΚΤ Ζαν Κλοντ Τρισέ, επικαλούμενος....

Aπάντηση καταπέλτης στην επιστολή ΜΑΤατζή!


Λοιπόν "φίλε" ματατζή:
1. όταν μια χημική ουσία λήγει γίνεται άκρως επικίνδυνη δια το οργανισμό του ανθρώπου. Αν δεν το πιστεύεις, δες μια συσκευή σπίτι σου που δουλεύει με μπαταρίες. Αν οι μπαταρίες τελειώσουν και τις αφήσεις μέσα στην συσκευή, τότε οι μπαταρίες βγάζουν ένα χημικό υγρό το οποίο αν το ακουμπήσεις πρέπει να επισκεφτείς γιατρό αμέσως, διότι είναι άκρως επικίνδυνο. Σκέψου οτι μια μπαταρία κάνει τέτοια ζημιά, αναλογίσου λοιπόν τι κάνουν τα δακρυγόνα που ρίχνεις.
2.Ρίχνεις και δακρυγόνα και ασφυξιογόνα. Απόδειξη γι αυτό αποτελεί το γεγονός οτι πολύς κόσμος είχε πρόβλημα αναπνοής και δεν εννοώ οτι είχε μικρό παροδικό πρόβλημα, αλλά πρόβλημα έντονο σε τέτοιο βαθμό που νόμιζε οτι είχε καταπιεί ψαροκόκαλο και δεν μπορούσε να ανασάνει.
3.Ναι όσο και να μην σου αρέσει, οι ματατζήδες είναι αμόρφωτοι. Πρώτη απόδειξη για αυτό είναι...

Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλον


Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλονΈχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν; Διαβάστε όλο τον εφαρμοστικό νόμο για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας...
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 ψηφίστικε στη Βουλή των Ελλήνων το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και την Πέμπτη ο Εφαρμοστικός νόμος που υλοποιεί το Μεσοπρόθεσμο.

Πλήρης ήταν η πολιτική γελοιοποίηση...


Γιώργος Δελαστίκ: Συνένοχο το «όλον ΠΑΣΟΚ» στο νέο Μνημόνιο
Του Γιώργου Δελαστικ
τόσο του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου όσο και του συνόλου σχεδόν των υπουργών και των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ από το μεσημέρι της προηγούμενης Τετάρτης μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, οπότε και ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης. Αφού απέτυχε να παγιδεύσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά σε «οικουμενική» συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ υπέρ του νέου Μνημονίου, ο πρωθυπουργός ,,,,

ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ


ΧΑΜΑΣ ΚΑΤΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΖΑ

Το παλαιστινιακό κίνημα Χαμάς, που ελέγχει τη Λωρίδα της Γάζας, επέκρινε τις ελληνικές λιμενικές αρχές για την ακινητοποίηση του αμερικανικού πλοίου, που μετέχει στον στολίσκο ο οποίος επρόκειτο να κατευθυνθεί προς τη Γάζα για να σπάσει τον...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ: "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα" [απαντήσεις αναγνωστών]


Φίλε ΜΑΤατζη, κατ’αρχας θα ήθελα να σου πω ότι σε καταλαβαίνω απόλυτα και είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων σου σκέπτονται έτσι..
Επειδή είμαι ένας αξιωματικός του στρατού λίγο μεγαλύτερος σε ηλικία από εσένα θα μου επιτρέψεις να σχολιάσω λίγο αυτά που λες:

Σχετικά με το φιάσκο καταλήγει το σχέδιο για την διακράτηση των ελληνικών ομολόγων;


δίνουν ψίχουλα ΤΩΡΑ διότι ξέρουν ότι μετά θα πληρώσουν την νύφη ακριβά!

Ο Ελληνικός λαός πρέπει να αποφασίσει, να ενημερωθεί πρώτα όμως, να ακούσει και τις 2 πλευρές και να αποφασίσε πιο μαρτύριο θέλει να ακολουθήσει.

Το θέμα είναι να μην υπάρχει διχασμός - Μνημονιακοί και αντι-Μνημονιακοί. Η απόφαση πρέπει - επιβάλλεται - να είναι ΟΜΟΦΩΝΗ διότι όσο το αφήνουμε όλο και χειροτερεύει.

Θλίβομαι για τα "γκομενάκια" και τους "παίδαρους" που πίνουν φραπεδούμπα την ίδια ώρα που αποφασίζεται το μέλον τους. Η νέα γεννιά κοιμάται τον ύπνο του βλαμένου δυστυχώς...

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες εκπρόσωποι της Νέας Τάξης Πραγμάτων


Πανηγυρίζουν την ψήφιση του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου μαζί με τους εδώ Εκπροσώπους της και εξήγγειλαν το νέο ληστρικό τους Δάνειο μέσω του ΔΝΤ!
Οι νεοταξίτες Ηγέτες της ΕΕ με Αρχηγό την Καγκελάριο της Γερμανίας κα Ανγκελα Μέρκελ πανηγύρισαν θρασύτατα και υποκριτικά μόλις πληροφορήθηκαν την ψήφιση του επαίσχυντου μεσοπρόθεσμου από τους εδώ Εκπροσώπους της Νέας Τάξης Πραγμάτων,

Ιδρυτική διακύρηξη "Νέας Ελλάδας"


Ιδρυτική διακύρηξη "Νέας Ελλάδας" Δείτε την Live εδώ στις 7μμ σήμερα 2 ιουλίου Πατήστε στον τίτλο να δείτε το βίντεο Live

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.........


Συνήθως το περίσσιο θράσος και η αβάσταχτη αλαζονεία της εξουσίας, είναι χαρακτηριστικά αυταρχικών καθεστώτων που δεν έχουν συναίσθηση ότι πλησιάζει το τέλος τους. Γι αυτό και προκαλεί κατάπληξη, όταν τέτοια πολιτικά χαρακτηριστικά, εμφανίζει μια εκλεγμένη κυβέρνηση άβουλων εντολοδόχων που μέχρι προχθές παράπαιε, πότε κλαψουρίζοντας και πότε εκβιάζοντας, ενώ σήμερα πανηγυρίζει δίπλα στα συντρίμμια του πεδίου μάχης που άφησαν οι πραιτωριανοί της.

Απίστευτο παραλήρημα Γεωργιάδη για τα ΜΑΤ


Εμετικός Άδωνις εναντίον Αγανακτισμένων και υπέρ Μπάτσων! [βίντεο] Δείτε το βίντεο...

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ: "ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ"...


Από το: karxarias
"Μπήκαμε σε μια τραγωδία που θα έχει άσχημο τέλος" δήλωσε ο μουσικοσυνθέτης κος Ανδριόπουλος, που βρίσκεται στο "Αποκαλυπτικό Δελτίο" του Γιάννη Παπαγιάννη. Ο άνθρωπος που απαγόρευσε στο ΠαΣοΚ να χρησιμοποιεί το κομμάτι του (Μπαξέδες) στις συγκεντρώσεις του, σοκάρει απαντώντας με ...

Το Σχέδιο χρεοκοπίας της Ελλάδας στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ»


Το Σχέδιο χρεοκοπίας και οικονομικής κατοχής αποκαλύπτεται στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ». Στόχος των διεθνών απατεώνων
η υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας και των κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου. Μοχλοί εφαρμογής του σχεδίου, το Μνημόνιο και το Μεσοπρόθεσμο. Η ελληνική κυβέρνηση και η Ευρωπαϊκή Ένωση συμφώνησαν σε αναβολή της χρεοκοπίας.

Ένας ταξίαρχος ε.α. στα επεισόδια του Συντάγματος, περιγράφει τι έζησε!


Η περιγραφή των επεισοδίων στο Σύνταγμα,έχει γίνει από πολλούς συναδέλφους δημοσιογράφους. Πως έζησε τα επεισόδια ένας ταξίαρχος των ΕΔ; Έχει πολύ ενδιαφέρον η περιγραφή του,αλλά και η κρίση του για το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛΑΣ. Ο ταξίαρχος ε.α Ευστράτιος Ουζούνογλου περιγράφει:
Τόπος – Χρόνος:
Πλατεία Συντάγματος, 29 Ιουνίου 2011.
Σκηνικό:

Ο gay σταρ του CNN και τα δακρυγόνα


Ο gay σταρ του CNN και τα δακρυγόναΟ προκλητικός δημοσιογράφος που μετέδωσε τα επεισόδια του Συντάγματος δακρύζοντας

Τα ξημερώματα της 18ης Απριλίου, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στο κλειστό εκείνη την ώρα Σέντραλ Παρκ δεν περίμεναν ότι θα πιάσουν λαβράκι, και μάλιστα δημοσιογραφικό. Όταν συνέλαβαν δύο άντρες που είχαν βρει ερωτικό καταφύγιο πίσω από έναν θάμνο, δεν δυσκολεύτηκαν καθόλου να αναγνωρίσουν τον σταρ του CNN Ρίτσαρντ Κουέστ.

Φίλε ματαζή; (αναγνώστης)


1. Η αμορφωσιά δεν έχει να κάνει με τη βαθμολογία αλλά με την παιδεία που οι μπάτσοι (ΜΑΤ) δεν έχουν.

2. Είναι ΑΛΛΟ τα δακρυγόνα και ΑΛΛΟ τα ασφυξιογόνα. Ρίξατε και τα ΔΥΟ. Υπάρχουν μαρτυρίες από χιλιάδες ανθρώπους. Ναι ξέρουμε πολύ καλά τί ειναι τί, γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά.

3. Εκτός από τους περιβόητους κουκουλοφόρους συγκρουστήκατε και με μη κουκουλοφόρους άνδρες, γυναίκες, γέρους, νέους, εργαζομένους, ανέργους σώμα με σώμα και φυσικά και σας ασκήθηκε βία γιατί είσαι ο στρατός καταστολής του GAP o υπηρέτης που με ζήλο προσκυνάει τον προδότη αφεντικό του και δέρνει μέχρι και συνταξιούχους. Φυσικά ...

Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"


Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"

Μπραβο φιλε ματατζη. Αυτο το κειμενο το περιμενα να γραφτει 3 μέρες τωρα. Τα πραγματα ειναι ακριβώς όπως τα λες.

Το μονο που ηθελε η κυβερνηση ειναι να στρεψει τον κοσμο εναντίον των ματ, οποτε να περαστει το μεσοπροθεσμο στο ντούκου όπως και εγινε και τωρα ολοι ασχολουνται με τα επεισοδια και οχι με το μεσοπρόθεσμο.

Mark Mazower Ιστορικός Columbia: Οι Έλληνες καλούνται για ακόμη μια φορά να πολεμήσουν για το μέλλον του κόσμου!


The New York Times 30/06/2011
Η Ελλάδα, το λίκνο της δημοκρατίας, κλονίζει τον πλανήτη
Χθες, όλος ο κόσμος παρακολουθούσε την Ελλάδα καθώς το κοινοβούλιό της ψήφισε ένα διχαστικό πακέτο μέτρων λιτότητας το οποίο θα μπορούσε να έχει κρίσιμες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα.

ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική


ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική
Από το oxidiodia.gr
ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΗ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!- Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

«Είμαι έλληνας πατριώτης και εθνικιστής»


«Είμαι έλληνας πατριώτης και εθνικιστής»Ο οδηγός της ΕΘΕΛ υποστηρίζει ότι δεν είναι «ασφαλίτης»

Εμφανίστηκε στα κανάλια και στο youtube με μάσκα και λευκή φανέλα, να φυγαδεύεται μαζί με συντρόφους του στο προαύλιο της Βουλής, εικόνα που δημιούργησε μύριες όσες υπόνοιες. Αρνείται πως είναι συνεργάτης των ΜΑΤ και δηλώνει θύμα επίθεσης κουκουλοφόρων.

Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"


Απάντηση στο "Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα"

Απάντηση στο http://anti-ntp.blogspot.com/2011/07/blog-post_678.html
Προσπαθείς απλά να δικαιολογήσεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά σε όλο τον κόσμο τη κτηνώδη συμπεριφορά σας. Το γεροντάκι που το κυνηγάτε τρεις με τα γκλοπ, το λιπόθυμο παιδί στα σκαλιά του ΜΕΤΡΟ, το εν ψυχρω κτύπημα στον τύπο που φωνάζει μη με κτυπήσεις, τις χειρονομίες του συναδέλφου σου.....πόσα ακόμη θέλεις να σου πω!!!! Τίποτα δεν είδες από αυτά;;;

Πανό με τα ονόματα των δωσίλογων.


Στην είσοδο του μετρό,απο την πλευρά του κήπου,εχει αναρτηθεί πανό με τα ονόματα αυτών που ψήφισαν το μεσοπρόθεσμο.
(Κάντε κλίκ στην εικόνα)

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΕΙΕΣ ΣΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ








Δείτε το βίντεο...

Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα


Ενας ΜΑΤατζης απαντάει σε ολα

Δε ξερω πως να ξεκινήσω. Ακούω τόσα να λέγονται για εμας. Πάρα πολύς κόσμος μας βρίζει. Οχι μόνο εμάς τους ΜΑΤατζηδες, αλλα γενικά όλη την Αστυνομία...
Μας λετε να πεταξουμε τις ασπιδες και να παραιτηθουμε. Και μετα τι; Ανεργοι, στο δρομο; Και οχι μονο αυτο, αλλα θα πρεπει να πληρωσω και αποζημιωση, γιατι δεν εχω κλεισει τα 8 χρονια υπηρεσιας ακομα. Απλα υπομονη κανω 2 χρονια ακομα για να μπορεσω να κανω μεταθεση στη Θεσσαλονικη, οπου εκει τα πραγματα ειναι πιο ησυχα. Κανεις δε θελει πλεον ...

Πόσο αναίσθητος και χονδρόπετσος πρέπει να είσαι για να προπαγανδίζεις τους βάρβαρους…


Το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια καταγγέλλει τον ΑΝΤ1 Ελλάδος για την προβολή της Τουρκικής δημιουργίας σαπουνόπερα ΕΖΕΛ, η οποία γυρίστηκε στα κατεχόμενα μέρη της Κύπρου μας. Είμαστε βέβαιοι ότι κάθε Τουρκική ενέργεια η οποία συνδέεται με τα κατεχόμενα, επιδιώκει την αποδοχή και αναβάθμιση του παράνομου Καθεστώτος, με τελική επιδίωξή της την αναγνώριση του ως νόμιμης ξεχωριστής οντότητας και αυτό ισχύει ακόμη και τηλεοπτικές παραγωγές.

Τι έχουμε; Kατοχή; --- Περίεργες "παρουσίες" στην Ηγουμενίτσα δημιουργούν πολλά ερωτηματικά...



Τι λένε για την παρουσία τους και το ρόλο τους οι Ελληνικές αρχές;Γράφει ο Κ.Π.Π - Τον τελευταίο μήνα στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας βρίσκονται δυο Γερμανοί πολίτες οι οποίοι πιθανότατα έχουν σταλεί είτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είτε απεύθειας από το Βερολίνο και κάνουν "φύλλο και φτερό" τα....

Ο παρουσιαστής του RT εκθέτει τους ρεπουμπλικάνους (βίντεο)


..ότι το πάρτι που έχουν στήσει είναι σατανικό
Ο παρουσιαστής από RT News μιλεί για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα και την ανεστραμμένη πεντάλφα. Εγώ πιστεύω ότι οι Ρεπουμπλικάνοι και οι Δημοκρατικοί είναι " τα δύο μάγουλα στον ίδιο κώλο", παντός . Aυτό το βίντεο είναι μια ωραία απόδειξη στο γιατί γίνονται όλα αυτά και πια τακτική ακολουθεί η ελίτ του εωσφορου.(ασχετα αν υπάρχει η όχι.... το δόγμα παραμένει δόγμα)

Δείτε το βίντεο...

Το Μεσοπρόθεσμο δεν νομιμοποιείται από το λαό


Πρωτόγνωρο μόρφωμα, εν είδει νόμου, χαρακτηρίζει η Ολομέλεια των προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα που ψήφισε, προχθές, η Βουλή, τονίζοντας ότι οι δημοκρατικές εκλεγμένες κυβερνήσεις και οι πολιτικές νομιμοποιούνται μόνον μέσω της λαϊκής βούλησης.

ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΤΩΝ LIDL;


http://olympiada.files.wordpress.com/2011/07/adena-grlidl3025.gif?w=320&h=286
ΠΟΙΟΙ ΒΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ;
Πριν από ΔΕΚΑ ημέρες, αποκαλύψαμε ότι για το μακελειό στην Γαλλία ευθυνόταν ο μολυσμένος από το βακτήριο E-COLI, Μολυσμένος κυμάς των LIDL. Κανένα μέσο, κανένας δημοσιογράφος, ΚΑΜΜΙΑ εφημερίδα δεν αναπαρήγαγε την είδηση. Οι ίδιοι δημοσιογράφοι αναπαρήγαγαν...

Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα

ΕΜΠΡΟΣ, ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ …… ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ


του ΚΡΙΤΩΝΑ

Ο άνθρωπος που θέλει τώρα να γυρίσει στο σπιτάκι του, δείχνει φόβο, δείχνει την αδυναμία του και την αποδοχή από μέρους του αυτών των ………. “ προσωρινών” αποτελεσμάτων. Είναι σαν το δαρμένο σκυλί που βάζει την ουρά στα σκέλια και ……δρόμο για την φωλίτσα του.

Το δημοκρατικό κόμμα ταξιδεύει παντού



Δειτε ενα βολεμενο κομματοσκυλο που τραβηξε ενας φιλος στην Τσεχια πριν μερικες ημερες.

Μια ΕΙΚΟΝΑ = ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!

Αναγνώστης


Γκρεμίζει τα ΑΕΙ που ξέρουμε


ΕΓΚΡΙΘΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΑΤΥΠΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Της ΑΝΝΑΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΚΗ

Τέλος εποχής για το ελληνικό πανεπιστήμιο όπως είναι, οριστικό τέλος για το δημόσιο δωρεάν Πανεπιστήμιο.

Σε φιάσκο καταλήγει το σχέδιο για την διακράτηση των ελληνικών ομολόγων;


Η είδηση πως οι γερμανικές τράπεζες θα συμμετάσχουν στο roll over των ελληνικών ομολόγων μόλις με 3,2 δισ. ευρώ, έχει θορυβήσει τους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά και του υπουργείου οικονομικών της Ελλάδας, καθώς διαπιστώνεται η απροθυμία των ιδιωτών, μικρών και μεγάλων θεσμικών επενδυτών, να αναλάβουν δράση, αποδεχόμενη την εθελοντική διακράτηση ελληνικών ομολόγων.

Ποιοi έδωσαν τις εντολές να αδειάσει η πλατεία με κάθε τρόπο – Τι φοβούνται


Ο λογαριασμός δεν βγαίνει, οι πιέσεις για παράδοση της χώρας άνευ όρων εντείνονται, οι πολιτικοί δεν μπορούν πιά να πείσουν κανέναν και οι Αγανακτισμένοι ορκίζονται: Αγώνας μέχρι τέλους… Επιπλέον, αγανακτισμένη σύμπασα εμφανίζεται σε κάθε της εκδήλωση από εχθές η ελληνική κοινωνία.

Συνεργασία Χρυσής Αυγής-ΕΛ.ΑΣ αποκάλυψε ο Χρυσοχοιδης


2 IOYΛΙΟΥ! Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ!


Η χώρα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Και το αδιέξοδο αυτό δεν είναι οικονομικό, αλλά πολιτικό. Η κρίση που βιώνουμε σαν χώρα, είναι αποκλειστικά πολιτική και δεν πρόκειται να βγούμε από αυτήν εάν το πολιτικό σύστημα παραμείνει όπως είναι σήμερα.

Κοράκια...


Τι έγινε ρε σεις στον ΣΚΑΪ; Δεν θα συνεχίσετε τις αποκαλύψεις για τα στημένα, τώρα που ψηφίστηκε το "μεσοπρόθεσμο" κι ο "εφαρμοστικός"; Κρα κάνει η κωλοτούμπα σας !
Τι έγινε, λύθηκαν όλα τα προβλήματα; Τελείωσαν οι κασέτες; Αποδόθηκε δικαιοσύνη; Βρήκε το ποδόσφαιρο....

Κρατάμε γερά..


Καλό καλοκαίρι..

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ : ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΧΡΕΟΣ 200.000 ΕΥΡΩ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥ!


Απόφαση σταθμός του Ειρηνοδικείου Αθήνας. Το δικαστήριο δέχτηκε ότι ο ηλικιωμένος βρίσκεται σε μόνιμη αδυναμία να εξοφλήσει τις οφειλές του. Συνταξιούχος που έκανε χρήση του νόμου Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά, πέτυχε τη διαγραφή...

Στην Ελλάδα το βακτήριο του τρόμου E.coli σε κιμά των LIDL



Στέλιος Μπαμιατζής.
Από τη Γερμανία εντοπίστηκαν και ευτυχώς δεν διοχετεύθηκαν στην αγορά, κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος, μολυσμένα με το παθογόνο βακτήριο E. coli O157. 
Τα προϊόντα εντοπίστηκαν από ελέγχους του ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Πρόκειται για....

Κουκουλοφόροι-προβοκάτορες: Η σκηνοθεσία για να κτυπηθεί η λαϊκή οργή




Η προβοκάτσια, οι προβοκάτορες και οι χαφιέδες είναι τόσο παλιά όσο και το εργατικό και λαϊκό κίνημα. Πάντα οι δυνάμεις του κεφαλαίου, δίπλα στους μηχανισμούς του κράτους, δημιουργούσαν τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς: Προβοκατόρικες ομάδες και ένοπλες συμμορίες, ειδικά ασκημένες ενάντια στα κινήματα, όπως ορισμένες ράτσες σκυλιών για κυνήγι…

Αντώνης Καλογιάννης ~ Άνοιξε το παράθυρο


Επϊκαιρο όσο ποτέ....





Δείτε το βίντεο...

E.coli σε κατεψυγμένα κρεατοσκευάσματα στα Lidl


Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το βακτήριο E. coli O157, εντόπισε ο ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία LIDL.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και....

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ... ΦΑΚΕΛΩΜΕΝΟΥΣ!


Εφοδιασμένος με ένα... φορτηγό φωτοτυπίες κατέφθασε χθες στο στούντιο του Alter ο Ν. Μπογιόπουλος. Είχε φέρει μαζί του έναν ολόκληρο φάκελο με φωτοτυπίες από παλαιότερες "συνεργασίες" παρακρατικών και ασφαλιτών με Αστυνομικούς και δυνάμεις... των ΜΑΤ. Ξεκίνησε από την περίοδο Σημίτη, συνέχισε στην περίοδο του Καραμανλή και κατέληξε στα σημερινά χάλια της κυβέρνησης Παπανδρέου. Τους έχει όλους...

Aστυνομικός επιασε τα γεννητικά του όργανα την ώρα που οι Αγανακτισμένοι έλεγαν τον εθνικό ύμνο!



Πριν μερική ώρα λίγο έλειψε να προκληθούν σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια στο Σύνταγμα, εξαιτίας ενός αστυνομικού των ΜΑΤ που είχε την…

Υπάρχει λόγος να αγοράζουμε γερμανικά προϊόντα;


Η χώρα άρχισε να μοιάζει σαν ένα συγκρότημα συνωστιζόμενης αθλιότητας. Παρά τους κάθε λογής –ενίοτε ταπεινωτικούς- συμβιβασμούς που επιχείρησαν οι έλληνες πολιτικοί με τους Γερμανούς- κυρίως -οι σχέσεις δεν φαίνεται να έχουν πολλά περιθώρια ώστε να μπορούν να γίνουν φιλικές. Άλλωστε ξέρουμε όλοι ότι ανάμεσα στους γερμανούς και στους έλληνες υπάρχουν προηγούμενα...

Χωρίς πετρέλαιο και ηθικό αφήνουν το Πολεμικό Ναυτικό!


Του Ιωάννη Θεοδωράτου
Δημοσιογράφου-Αμυντικού Αναλυτή
Μοιάζει απίστευτο και όμως είναι αληθινό...!
Το Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) κινδυνεύει να μείνει χωρίς καύσιμα, λίγες ημέρες πριν εισέλθουμε στο β΄εξάμηνο του έτους. Πως όμως και ποιοι άφησαν να συμβεί αυτό, το οποίο έχει επηρεάσει δυσμενώς το ηθικό των στελεχών του ΠΝ; Για τους ολίγους γνωρίζοντες η ηγεσία του ΠΝ (ΓΕΝ) είχε ζητήσει εγκαίρως από τις αρχές Ιουνίου από το Ελεγκτικό Συνέδριο του κράτους την άδεια προμήθειας καυσίμων ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ περίπου για την κάλυψη επειγόντων αναγκών.

Στο «κόκκινο» η Olympic Air



Αυτοι που σε λιγότερο απο 2 χρόνια εριξαν έξω τη νεα ιδιωτική Ολυμπιακή έδιναν συμβουλές για το πως θα σωθεί η Ελλάδα

Στο κόκκινο βρίσκεται η Olympic Air 20 μήνες μετά την εξαγορά της από τον όμιλο MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου καθώς στο τέλος του 2010 είχε αρνητικά ίδια κεφάλαια και θα πρέπει να προχωρήσει αναγκαστικά σε ....

Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!


Γράφει ο ..(( Λ ))..
Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!
Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

" Χακαραν " την ιστοσελιδα του τηλεοπτικου σταθμου ALTER


Χάκερς με την ονομασία "Evil Bytes" χάκαραν την ιστοσελίδα του ALTER αναρτώντας δικό τους μήνυμα στην θέση της αρχικής σελίδας.
Χάκερς με την ονομασία «Evil Bytes» χάκαραν την ιστοσελίδα του τηλεοπτικού σταθμού Alter και στη θέση της αρχικής σελίδας ανάρτησαν το δικό τους μήνυμα.