Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Η Νέα Τάξη επιδιώκει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση κρατών προς εγκαθίδρυση της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης!


Γράφει ο ..(( Λ ))..
Θα συνεχίσουν να λαμβάνουν δυσβάσταχτα μέτρα μέχρι να δημιουργηθούν βίαιες κοινωνικές εκρήξεις...!
Εδώ και καιρό αρνούμαστε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για τα όσα τραγικά συμβαίνουν στην χώρα μας. Εδώ και καιρό, από τότε που οι Έλληνες άρχισαν να βγαίνουν στις πλατείες και να διαμαρτύρονται κατά της πράσινης χούντας, είχαμε την άποψη πως στην χώρα μας συμβαίνει κάτι πολύ περισσότερο από ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.

Το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και της κυριαρχίας σε εθνικό και κοινωνικό επίπεδο είναι πλέον δεδομένο. Το γνωρίζουμε όλοι. Αντιλαμβανόμαστε όλοι πως μέσα από την πολιτική της κυβέρνησης εκχωρούμε κυριαρχικά δικαιώματα, υποβαθμίζεται η ζωή των Ελλήνων, καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μας. Όμως τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα δεν είναι αποκομμένα από την παγκόσμια πολιτική και κοινωνική σκηνή.
Αρκετούς μήνες τώρα παρακολουθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνικές εξεγέρσεις και φαινόμενα που συνιστούν κοινωνική αποσταθεροποίηση. Τα πρώτα σημάδια ήρθαν από τα Αραβικά κράτη.
Οι πολίτες των Αραβικών κρατών, κατά περίεργο τρόπο, ωθήθηκαν να εξεγερθούν ταυτόχρονα ενάντια στα δικτατορικά καθεστώτα τα οποία όμως επιβλήθηκαν από το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα το οποίο τώρα τασσόταν με την πλευρά των εξεγερμένων λαών…! Το ίδιο Σύστημα δηλαδή το οποίο πριν δεκαετίες τοποθέτησε δικτάτορες στις χώρες εκείνες, τώρα συμπαραστέκονταν στους λαούς των Αραβικών κρατών και τους ωθούσε να επαναστατήσουν εναντίων αυτών…!
Περνώντας στην Ευρώπη, το ίδιο Παγκόσμιο Σύστημα, δημιούργησε εντέχνως την οικονομική κρίση μέσω της σκόπιμης πολύχρονης υπερχρέωσης κρατών, όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Πορτογαλία. Ταυτόχρονα λοιπόν και στην Ευρώπη δημιουργείται ένα αποσταθεροποιητικό κλίμα σε οικονομικό, πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο, με επίκεντρο την χώρα μας. Ο λόγος που επιλέχθηκε η χώρα μας να «κάνει την αρχή» δεν μπορεί να διευκρινιστεί εύκολα. Είναι γεγονός όμως ότι η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα οδηγό σε αυτό το μεγαλειώδες σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ωθεί ολόκληρο τον κόσμο προς την Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Σε αυτό το σχέδιο άθελα μας όλοι διαδραματίζουμε κάποιον ρόλο. Και αυτοί που αντιδρούν στα μέτρα, και εκείνοι που επιμένουν να υπερασπίζονται την πολιτική της κυβέρνησης. Οι μεν πρώτοι, όσοι αντιδρούμε δηλαδή και κατεβαίνουμε στις πλατείες, φέρνουμε το σχέδιο της εγκαθίδρυσης μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης ένα βήμα πιο κοντά, μέσα από τις διάφορες μορφές κοινωνικών εκρήξεων που αργά ή γρήγορα εμφανίζονται, λόγω αγανάκτησης και προκλητικότητας των κυβερνητών ή και λόγω προβοκατόρικων ενεργειών που ως στόχο έχουν να συμπαρασύρουν τους ειρηνικούς διαδηλωτές σε βίαιες πράξεις. Οι μεν δεύτεροι χρησιμεύουν στο να προκαλούν το κοινό αίσθημα και να εξαγριώνουν το πλήθος, μέσα από την στήριξη την οποία παρέχουν στα αντιλαϊκά και προδοτικά μέτρα της πράσινης χούντας.
Με αφορμή την δραματική τροπή που παίρνουν οι κινητοποιήσεις στην Ελλάδα, και την σχεδιασμένη, από το ίδιο το κράτος, εκτροπή, αποφασίσαμε να καταγράψουμε τις σκέψεις μας για όσα συμβαίνουν στην χώρα μας σε συνδυασμό με την συνολική παγκόσμια κινητικότητα. Στα Αραβικά κράτη η Νέα Τάξη έχει πετύχει, με τον τρόπο που περιγράψαμε παραπάνω, να δημιουργήσει κοινωνική και πολιτική αποσταθεροποίηση και έχει ήδη στρώσει το χαλί για την επέλαση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία σαφώς θα στηριχτεί και από την οικονομική δέσμευση που επιχειρείται και στα κράτη αυτά. Στην Ευρώπη το σκεπτικό που ακολουθείτε δεν έχει να κάνει με δημιουργία πολεμικών γεγονότων αλλά με την δημιουργία ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ αγανάκτησης και απέχθειας των πολιτών κάθε χώρας στα τοπικά εθνικά πολιτικά τους συστήματα. Στην Ελλάδα για παράδειγμα εδώ και δεκαετίες προωθήθηκαν στην πολιτική σκηνή διεφθαρμένοι πολιτικοί, ανίκανες πολιτικές ηγεσίες, ανθελληνικές πολιτικές ομάδες και εν τέλει πολιτικά κόμματα τα οποία φρόντισαν με την πολυετή παρουσία τους να κάνουν τον Ελληνικό λαό να αισθάνεται απέχθεια προς την πολιτική, και να σιχαίνεται τους πολιτικούς. Η εσκεμμένη προώθηση ανίκανων και υπόδουλων πολιτικών λοιπόν οδήγησε με μαθηματική ακρίβεια τον λαό στην απέχθεια των εθνικών πολιτικών συστημάτων, γεγονός που θα διευκολύνει όταν χρειαστεί την εγκαθίδρυση μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, κατά το ρητό που ακούγεται συχνά από αηδιασμένους πολίτες, «Αφού δεν μπορούν αυτοί, ας φύγουν να έρθουν να μας κυβερνήσουν ξένοι…».
Το πολιτικό σύστημα και οι εντολοδότες τους επιθυμούν διακαώς την δημιουργία σκηνικών βίας. Επιθυμούν διακαώς την κοινωνική αποσταθεροποίηση κρατών, που μοιραία θα οδηγήσει και σε πολιτική αποσταθεροποίηση αυτών. Μετά την πολιτική αποσταθεροποίηση οι κοινωνίες θα οδηγηθούν σε χάος και τότε μια Παγκόσμια Διακυβέρνηση θα ομοιάζει με σωτηρία των εξαθλιωμένων λαών, όχι μόνον στην Ευρώπη, αλλά σε όλο τον κόσμο…!

Πηγη

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΘΕΣ ΜΑΖΕΣ!
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕ ΩΜΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ!!
ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΤΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ..ΑΠΛΑ ΜΑΘΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!
ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙ......
ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΣΤΟ "ΘΗΡΙΟ".....ΑΠΛΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙΣ!!!
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΚΟΝΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ!!

ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ........ΑΚΟΥ ΚΑΤΙ...
ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΑΛΕΙΣ ΣΕ"ΔΥΝΑΜΗ"...ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ 10000 ΑΝΔΡΕΣ "ΗΡΟΔΟΤΟΣ"
ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ "ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΗ" ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ! ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ "ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ"
ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΗΔΗ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΛΟΚΑΡΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ...ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΒΟΥΝΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟ
ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟ ΗΔΗ ΨΕΥΤΙΚΟ ΓΥΡΩ ΣΟΥ...ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ!

ΚΑΤΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΑΠΟΡΙΨΕΙΣ ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα ξεπουλησουνε την περιουσια του ελληνικου λαου θα φερουνε την φροντεξ και τον ευρωστρατο να μας βαρανε γιατι τα ματ δεν θα ειναι σε θεση να μας κρατησουνε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΩΡΑΙΟ ΑΘΡΟ. ΞΕΡΗ ΑΓΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΘΕ!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΩ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΖΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΡΑΦΙΚΟ. ΟΜΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΑΥΤΟ; ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΑΤΑΝ(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΚΟ) Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΕΣ! ΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το οτι οι νεοταξιτες σχεδιαζουν τον απολυτο ελεγχο δεν σημαινει οτι θα το καταφερουν κιολας. Σε καθε περιπτωση ο λαικος ξεσηκωμος ειναι αναγκαιος.