Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Δείτε live τι συμβαίνει στο Σύνταγμα


Δείτε live τι συμβαίνει στο Σύνταγμα από το newsbeast.gr

 Δείτε την ζωντανή εικόνα..






 Δείτε και σήμερα ζωντανά οτιδήποτε συμβαίνει στο Σύνταγμα  με εικόνα, ήχο και περιγραφή από την Χριστίνα Σερεπίσιου.

 

108 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Mαζευτείτε γκοίμ, κάντε μία διαμαρτυρία ακόμη, πιστεύοντας ότι θα εκτονωθείτε και φύγετε μετά ακόμη πιο απελπισμένοι, αφού τίποτε δεν πετύχατε

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα ήταν άλλωστε δυνατόν να επιτευχθεί οτιδήποτε, αφού και οι διαμαρτυρίες στημένες είναι.

Ανώνυμος είπε...

ξέπεσε και η μόδα των συνδικαλιστάδων και ανακαλύφθηκε υπερσυνδικαλιστής που λέγεται facebook

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΝΑ ΠΙΝΩ ΜΠΥΡΕΣ ΝΑ ΧΟΡΕΥΩ ΕΚΕΙ ΜΕ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΜΟΥΤΖΩΣΩ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΙ ΡΙΞΩ ΛΙΓΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΜΟΥ.....ΡΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ,ΚΑΙ ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ασε ρε σεις,μην το κουνατε ρουπι απο τα σπιτια σας,εγω μετα απο ολες τις πορειες που πηγαινα σαν μαλακας,καταλαβα οτι για να διωξουμε τους επικυριαρχος απο την χωρα,θα χρειαστουμε 400 και δεν ξαναβγηκα απο το σπιτι μου....τελικα μεσα επεσα,αφου και σημερα ειναι σκορπια διαδηλωση,αφηστε ρε,καθιστε και μαζεψτε ηλιο,τι φωναζετε,αφου ειμαστε για τα μπαζα,ειμαστε για ρακετες στην παραλια και αντηλιακα!!! εχουμε και τον Παγκαλο να ανησυχει οτι θα γινουμε Αργεντινη!μην φοβασαι ρε χοντρε,δεν ειμαστε εμεις για τετοια......αντε καλα ουζακια αδερφια.μονο 398 χρονια μεινανε ακομα....χουντα ειναι θα περασει......

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

12:34 συμπολεμιστη,μαχτη,αδερφε μου!!!ετσι ακριβως!!!!ΑΠΟ ΤΟ PC ΜΑΣ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ στο ZOYGLA.GR!!! Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!!κοντεβω να τελειωσω και το CRYSIS 2!!!εκει να δεις!!!με ολη την δυναμη της ψυχης μου φωναζω στους εξωγηινους που σκοτωνω καθως υπερασπιζομαι το ανθρωπινο ειδος!Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!!!ολοι μαζι με μια φωνη!!!!!ουζο βαρβαγιαννη αδερφια!!!!

Ανώνυμος είπε...

παίρνουμε αυτό που μας αξίζει σαν κοινωνία! συμμέτοχοι είμαστε όλοι στη τρέλα! μακάρι να πτωχεύσουμε, τουλάχιστον να μην χαρίσουμε πράγματα από αυτά που ανήκουν στα παιδιά μας προκειμένου να καλύψουμε τις δικές μας εγκληματικές αμέλειες! ζητώ έλεος άνωθεν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΤΕΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ??
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ??
ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΟΛΟΙ??
ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ
ΤΕΡΜΑ ΕΩΣ ΕΔΩ
ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??
ΤΙΠΟΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΟΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ
ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης έχει ολοκληρωμένη πρόταση για την εξαφάνιση του ελληνικού έθνους με πυρηνικά. Πως ? Προτείνει να φτιάξουμε στην Ελλάδα πυρηνικό εργοστάσιο. Δεν τον απασχολεί αν βρισκόμαστε σε μία σεισμογενή ζώνη, και ούτε τον ανησυχούν πυρηνικά ατυχήματα σε πιο ανεπτυγμένες χώρες από την Ελλάδα, όπως πρόσφατα στη Ιαπωνία. Με δεδομένο το μικρό μέγεθος της χώρας μας ένα ατύχημα θα μπορούσε να εξαφανίσει σύσσωμο το ελληνικό έθνος.

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία θέλει τους Ελληνες μαχητές και νικητές.Εμπρός αδέλφια ενωμένοι για μια Ελλάδα νέα με τον Χριστό και την Παναγία μας Οδηγό.Μην αφήσετε τους Νεοταξίτες και τους δούλους τους τούς αντιεξουσιαστές και τους λαθρόλαγνους να επιρεάζουν την γνώμη μιας μερίδας άβουλων Ελλήνων κολλημένων στα κόμματα και το συμφέρον. τους.Στο τέλος θα νικήσωμε.

kotsos_gr είπε...

12.38 το Crysis 2 αξίζει???

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τα κομματικά και το προσωπικο συμφέρον να ενωθούμε όλοι οι Έλληνες.Οι τωρινοί καλοί μας Ευρωπαίοι σύμμαχοι είχαν τους Τούρκους 400 χρόνια απο πάνω μας και μας έσφαζαν για να μας εξαφανίσουν σαν Εθνος.Χάρις το Κρυφό Σχολειό και την Εκκλησία μας μιλάμε τώρα Ελληνικά και είμαστε ελεύθεροι.Προσπάθησαν με τον Εμφύλιο δεν τα κατάφεραν και τώρα προσπαθούν πάλι.
Να πάρουν το μηνυμα ότι είμαστε κάτω απο την Σκέπη της Παναγίας μας γιατί η Ελλάδα μας ειναι ο στύλος της Ορθοδοξίας όλου του κόσμου και έχει κάποιο προορισμό να εκπληρώσει.

Ανώνυμος είπε...

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΜΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ENA MATSO MPOURDES LETE OLOI.
GIA NA MHN SAN ENDIAFERI NA PATE STIN DIADILOSI EISTAI MALON ROUFIANOI TIS KIVERNISIS KAI KALOVOLECAKIDES OSOI DEN SYMFONOUN ME TIS DIADILOSIS

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

GIA ELLHNES POY TO LEEI H KARDIA TOYS...


SKATOFLWROI AGANAKTHSMENOI (OXI OLOI)
ERXOMASTE!!!!

FANTAROI PHGATE????
ANTARTIKO MATHATE???
LUSH,,,,,
GIA MAT PARAKRATIKOUS K PANTWS KOUKOULOFOROUS...
ENA MPOUKALI LADI O KATHENAS TO RIXNOUME STA PODIA TOUS
MERIKA KAPNOGONA GHPEDOY GIA PANIKO SFENTONES KYNIGIOU K STA OXHMATA TOYS K TO PARTY XEKINAEI!!!
AMNHSIA PATHATE APO TO STRATO? H EISASTAN OLOI BISMATA XAXAXA??

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

NA PATE OLOI STIN DIADILOSI EIRINIKA OMOS, OSOI KANOUN FASARIES EINAI KAI AUTOI ROUFIANI TIS KIVERNISIS POU PROSPATHOUN TA IPONOMEUSOUN TIN DIADILOSI.

Ανώνυμος είπε...

xalaraaaaaaaaaaa.......
afiste tous ta mas gam..... xalaraaaaaaaaaaaaaaa

Ανώνυμος είπε...

hsyxia parakalw.
mhn xyplate tous ellhnes.....
pinoun th frapedia tous.....

Ανώνυμος είπε...

Oi Ellhnes einai kotes..kai me th boula!

Ανώνυμος είπε...

DIAFONO ME AUTA OU LETE DEN EINAI KOTES, TO DIADILONIS IRINIKA DEN SIMENI OTI EISAI KOTA.
OLOI APERGOUN TO KRATOS EXEI AKINOTOPOIITHI.
AYTO KAI MONO DIMIOURGI MEGALI PIESI, PERISOTERI APO TO NA ARXISI TO XILO KAI NA EXOUME THIMATA, H KIVERNISI AUTO THELI NA ARXISI XILO, ESTI THA APOTRAPCI TTO NA KATEUOUN OI OIKOGENIARXES OI PAPADEN OI PAPOUDES KAI XILIADES KOSMOS POU DEN EXEI TIN DINATOTITA NA PEXI XILO.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ........ΝΑ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΛΙΓΟ ΞΥΛΟ ΚΑΤΩ Ε ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ....ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΣΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ...ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΓΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑ ΧΑΖΟ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΙΖΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΥΤΖΩΝΩ.....ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ....

GRArktos είπε...

μην αποθαρρύνεστε, αναμενόμενο ήταν. είναι λόγος αυτός να αφήσετε άλλους, για άλλη μια φόρα, να αποφασίσουν για το μέλλον σάς; αν δε κατεβούμε τώρα κάτω, δεν αξίζουμε καλύτερη μύρα από αυτή που μας προσφέρουν. Σκλαβιά.
εγώ στης 6 όπως είχα προγραμματίσει θα κατέβω και θα κάτσω μέχρι το πρωί και ας κόβω βόλτες στα δίπλα στενά. δεν είμαι ήρωας, δε γουστάρω φασαρίες αλλά είναι χρέος μου να διαμαρτύρομαι, εκεί στη πλατεία και όχι εικονικά από τη καρέκλα μου.

Ανώνυμος είπε...

OXI TO VLEPEIS LATHOS FILE MOU, AUTO POU ANATREPI TO SISTIMA DEN EINAI SIGOURA H MOUTZA STIN VOULI, AUTO OU ANATREPI TO SISTIMA EINAI OTI AUTO KANI TO GIRO TOU KOSMOU, ETSI PIEZONTE POLITIKA, AUTO EINAI TO NOIMA TIS DIADILOSIS.
AN KATSOUME OLOI SPITI THA TO EKLAVOUN OTI OLA KALA, DEN PIRAZOUN TA METRA TON LAO.

GRArktos είπε...

δε διαφωνώ, και η φασαρίες στο πρόγραμμα είναι. και όσο οι κυβερνώντες δε καταλαβαίνουν ότι είναι ανεπιθύμητοι, μάλλον απαραίτητες. απλά θέλω να πω ότι δε πρέπει να μας τρομάξουν και να μη κατεβούμε κάτω. έστω και εκ του ασφαλούς, 20-50 μέτρα μακριά από τα επεισόδια, επιβάλετε να είμαστε εκεί, και όχι στο σπίτι.

Ανώνυμος είπε...

Πολύ που χέστηκαν για τον ξένο τύπο. Αφού ο ξένος "τύπος" τους δίνει τις εντολές τους!

Εκτός και αν νομίζει κάποιος ότι ο ξένος τύπος κοιτάει τα δικά σας συμφέροντα και όχι τα δικά του...

Ανώνυμος είπε...

SOSTA, OLOI KATO KAI APO APOSTASI APO TIS FASARIES, IDI GINONTE FASARIES STO STO KENTRO APO ANTIEXOUSIASTES ROUFIANOUS TIS KIVERNISIS, OXI APO DIDILOTES - AGANAKTISMENOUS.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι μαζί να λέμε τον Εθνικό μας Υμνο που μας ενώνει και το ΤΗ ΥΠΕΡΜΑΧΩ και θα πάρουν το μήνυμά τους ειρηνικά και αναίμακτα.Μακρυα απο τις προβοκατόρικες φασαρίες να μην πέσομε στην παγίδα τους.

Ανώνυμος είπε...

πω πω πω ΜΚ/ULTRA και προγραμματισμο που εχουν φαει μερικοι εδω. Βρε μικρα μου πλακα που θα εχετε να σας δω να τρεχετε!!!! καθηστε και παιξτε εσεις γιουσουφακιααααααα

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΡΕ ΤΟΣΗ ΒΙΑ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝΕ....Ε ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ..

Δημήτρης είπε...

Πόσταραν όλα τα πουστρακια εδώ για να αποθαρρύνουν τον κόσμο να καταίβει στο σύνταγμα. Ρε πάρτε τον πούλο από δώ ρουφιάνοι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ Ε??? ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Για τα γατακια που σχολιασαν και περι γκοιμ και πρασινα αλογα.Εσυ κατσε σπιτογατο γκοιμ να δεις Τατιανα στο καναπε σου.Αμα θελετε κατι πιο δραστικο κατεβειτε κ σεις κατω.ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΠΕΡΝΕΤΕ ΤΠΤ ΚΑΛΟ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΚΟΙΜ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΤΟ ΓΑΠ ΣΑΝ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΓΑΤΑΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ.....ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΛ.......ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΧΑΖΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Να κάνω μία ερώτηση εάν επιτρέπεται...

Γιατί οι "Αγανακτισμένοι" δεν λένε τίποτα για την Αφρικάνικη και Ισλαμιστική επέλαση?

Δεν είναι μέσα στην ατζέντα ε?

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟΙ.. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙς.. ΤΑ SMART PHONES ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ?? ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.. ΧΑΖΟΥΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ????

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ-ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΩ! ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΣΥ ΜΟΥΤΣΟ ΠΑΙΖΕΙΣ? ΤΑΤΙΑΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙΜΕΝΕ.. ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΤΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΤΕΜΠΕΛΗ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΝΩΕΡΑ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΑΚΑΚΟ.... ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ....ΓΙ'ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΘΑ ΒΓΩ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ....ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΟΥΦΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 100 ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΡΥΦΤΟΥΛΗ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ...ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΚΑΙ ΑΠΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ...ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Παντου υπαρχουν τεμπελιδες σαν εσενα. Τρομπα και ξερο ψωμι. Α και τωρα που ειπα ψωμι την διαφορα του jam με το marmelade την γνωριζεις?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ... ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Οχι απλα εκει φτανει το μυαλο σου και ειπα να πω κατι πιο κοντα σε σενα.. αλλα παλι δεν απαντησες.. οποτε αστα να πανε. .κατσε στην νωερη σου φαντασια.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ...ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ... ΕΤΣΙ ΝΩΕΡΑ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΩΕΡΑ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΟΥΡΙΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ....ΑΝΤΕ ΠΟΛΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΝΟΜΙΖΩ

Unknown είπε...

Οι βρωμιάρηδες αναρχικοί έκαψαν ελληνική σημαία και χτύπησαν με κοντάρι στο κεφαλί έναν νεαρό που πήγε να τους εμποδίσει από το να χτυπήσουν τα ΜΑΤ.
Δεν υπάρχει κάποιος να τα καρυδώσει αυτά τα άπλυτα;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Να φτιαχτούν ομάδες περιφρούρησης από κατάλληλα άτομα (γνώστες πολεμικών τεχνών, χειροδύναμους κλπ). Κάθε ομάδα να εστιάζει σε κάποιον ή κάποιους προβοκάτορες, θα τον συλλαμβάνει, θα τον ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ και θα τον παραδίδει στην Αστυνομία !

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ; ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ. ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΚΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΧΤΥΠΙΟΜΑΣΤΕ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ Η ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΥΣ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΩ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ. ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΕΙΝΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ....

Ανώνυμος είπε...

3.57

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

12:22 Το μουνί που σε πέταξε αν δεν το έχεις δεί θα στο δείξω έγώ απόψε και αύριο το πρωί. Τότε θα σε μάθω ποιόν να λές γκοίμ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ BLOG ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΕΝΑ ΡΕΜΑΛΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ.
ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝ.
ΗΜΟΥΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 1430 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΑΝΑΠΑΩ.
ΓΕΡΑ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

4.17 Μπραβο αδερφε συνΕλληνα.

Ανώνυμος είπε...

παμε διακοπες καλυτερα σε καμια παραλια πιο καλα θα περασουμε

Ανώνυμος είπε...

Ο Στρατός εμίλησε, υπακούει ΜΟΝΟ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ !!!
ΝΕΝΗΚΗΚΑΜΕΝ !!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτούς που έκαναν τα σχόλια στις 12:22 και 4:34 πολύ τους λυπάμαι, πούλησαν την ψυχή τους δυστυχώς. Βλέπετε το τώρα και αισθάνεστε ανώτεροι όμως σε λίγο θα μασάτε την γλώσσα σας, το αφεντικό σας δεν ξέρει τι θα πει έλεος, τότε δεν θα έχετε ούτε το ελαφρυντικό της άγνοιας.

Ανώνυμος είπε...

πολυ σωστος ο 3:57. και εγω οσο μοιρολατρικα και αν ακουγονται ολα αυτα δυστυχως ειναι πραγματικοτητα. καποιοι τα δεχονται αυτα καποιοι οχι αλλα τουλαχιστον ειναι μια αποψη αν μη τι αλλο τεκμηριωμενη...

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε 4:17 πατριωτη και πολεμιστη του κωλου αριστερε μπαχαλακια τραβα και καντα ολα πουτανα. αυτο θελουν αλλωστε και αυτοι που υπηρετεις....

Ανώνυμος είπε...

Παρακρατικές πουτάνες και κομματόσκυλα σε διατεταγμένη υπηρεσία , ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει τροπος να σωθουμε... να μπουνε τα τανκς για το συμφερον του λαου και να παρουν με την βια την εξουσια απο τους προδοτες... τωρα χριαζομαστε μια χουντα... αν και ποτε δεν ημουν υποστηρικτης της..

Ανώνυμος είπε...

Δεν παίζει το stream
Μου βγάζει Server Reject

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΝΚΣ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ.
ΝΑ ΓΑΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στους κουκουλοφορους που τα σπανε.Ευτυχως αυτους ακομα δεν τους κανανε πλυση εγκεφαλου με ειρηνικες διαδηλωσεις και μαλακιες.

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ PC!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!ΑΝ ΒΑΡΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ,ΕΙΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ......ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ,ΑΦΟΥ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΡΑ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ;;;ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ!!!!!!ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ,ΔΕΝ ΜΙΛΑ,ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΙ!!!!!!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΓΩ ΠΑΙΖΩ PRO EVOLUTION ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ!!!ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ,ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΨΙΝ ΤΙ ΕΣΤΙ ΒΕΡΙΚΟΚΟ!!!!!!ΒΛΗΜΑΤΑ Ε ΒΛΗΜΑΤΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.....ΜΗ ΓΕΝΟΙΤΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ( ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΦΟΡΟΚΑΡΤΕΣ, ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ κ.α ) Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ , ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΟΤΙ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΠΛΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ......

Ανώνυμος είπε...

ρε μαλακισμενο 1κ10 μιλας εσυ για κομματικοποιημενους οταν εισαι ο ιδιος κομματοκισλο? σε προδιδουν τα λογια σου τα ιδια. σεβαστειτε τον ευατο σας ρε, ζειστε εδω.. οι εθνικοφρονες χαριστηκα επιζεισατε κ εθελοδουλα καβαληθηκατε οταν με υπερηφανεια φερατε πρωτοι κ καλυτεροι την cia εδω μεσα κ γαμιοσασταν απο τους αμερικανους.. παρακαλω κουραζετε.

Ανώνυμος είπε...

Στα χρόνια του Αντιχρίστου οι άνθρωποι θα περιμένουν τη σωτηρία από το Διάστημα. Αυτό θα είναι το μεγαλύτερο τέχνασμα του Διαβόλου. Η ανθρωπότητα θα ζητεί βοήθεια απότους εξωγήινους, χωρίς να γνωρίζει ότι αυτοί στην πραγματικότητα είναι δαίμονες.

Ανώνυμος είπε...

6:02 πάρε και μια καραμπίνα να υπάρχει.

Ανώνυμος είπε...

Αν δώσουν το χάραγμα ενάντια στη θέληση του ανθρώπου, αυτό δεν θά ενεργεί πάνω του. Στο Ευαγγέλιο ειναι γραμμένο ότι παντού θα γίνονται διωγμοί αλλά και θλίψη σε όποιον προδίδει το Ευαγγέλιο. Θα έρθει καιρός που θα είναι απαραίτητο να φύγετε στα βουνά, μόνο να μην το κάνετε ένας-ένας. Ομαδικά να φεύγετε στα βουνά και τα δάση. Για τους πιστούς χριστιανούς η μεγαλίτερη θλίψη θα είναι ότι αυτοί θα φεύγουν στο δάσος αλλά οι κοντινοί τους άνθρωποι θα δέχονται το χάραγμα του Αντιχρίστου.

Ανώνυμος είπε...

Στους εσχάτους χρόνους οι οπαδοί του Αντιχρίστου θα πηγαίνουν στην εκκλησία, θα βαπτίζονται, θα κηρύττουν για τις ευαγγελικές εντολές. Ομως μην τους πιστεύετε. Αυτοί δεν θα έχουν τα καλά έργα. Μόνο με τα καλά έργα μπορεί κάποιος να αναγνωρίσει τον αληθινό χριστιανό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ 5:52 ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ; ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛHΣΟΥ ΜΕ ΤΟ PRO ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΙΖΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

μπραβο πετυχαν αυτο που ήθελαν... ευγε σε ολους μας και περαστικά μας...

ΥΓ :στους στημενους που σχολιαζουν να ρωτησω αν αξιζει ο μισθος σας ή όχι;

stratilatis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

5!52
TI SYNAFI MAS TSAMPOYNAS RE TSOFLI?
ΝΙΣΑΦΙ ΤΟ ΛΕΝΕ , ΒΟΥΡΛΟ!
ΑΕΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΕΟΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 200 ΚΑΤΟΙΚΩΝ. ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΟΥ. ΜΥΞΙΑΡΙΚΟ ΝΙΑΝΙΑΡΟ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟ ΣΟΥ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟ.ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ «ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ»"ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ,ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΤΕ!ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΤΕ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ",ΛΕΕΙ Ο ΣΤΕΦΑΝ ΕΣΕΛ,ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΩΝ "ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ"!
Μας σπρώχνουν απροκάλυπτα ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ κι εμείς σαν πρόβατα ακολουθούμε!

Ανώνυμος είπε...

Το "κίνημα" της...αγανάκτησης,ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ:ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!!
Μας έκανε εντύπωση,όταν παρακολουθώντας διάφορα βίντεο των Ισπανών "αγανακτισμένων",έβγαζαν πολλούς πολίτες να λένε ακριβώς το ίδιο,πως δηλαδή "ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ"!
Και πώς θα κυβερνηθεί ο πλανήτης;Αν τους ρωτήσεις,το πιθανότερο είναι να σου πουν "με κάτι νέο"!
Τι είναι αυτό το...νέο;Μήπως νέα γενιά πολιτικών,καθαρή και αδιάφθορη;
ΟΧΙ!!!Οι παγκόσμιοι

Ανώνυμος είπε...

Με τόσα άκυρα σχόλια πάσης φύσεως πως δεν διαβάσαμε τπτ για τον Chuck Norris σήμερα... εντυπωσιάζομαι!!

Υ.Γ. Για όσους έχουν ξεκινήσεις να προβλέπουν Αρμαγεδόν... ξεκολάτε και νοιώστε ότι αυτά που τραβάμε είναι το ελάχιστο!! Θεωρώ άκρως απίθανο να προλάβουν τον ερχομό του Εωσφόρου τα παιδιά μας ή και τα εγγόνια μας... έχει ανηφόρα μπροστά και είναι πολύυυυ μεγάλη!!

Υ.Γ. ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΝΤΟΜΙΝΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!! ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΟΣΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ!! Ο Ο'BAMIAS ΔΕΝ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝ ΛΕΥΚΩ!!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟ(ΣΥ)ΝΟ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΤΑ ΑΙΣΧΑΤΑ ΝΑ ΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΒΟΥΛΗ!! ;(

Ανώνυμος είπε...

http://www.realzionistnews.com/?p=642

Πρώην Εβραίος, τώρα Ορθόδοξος ξεσκεπάζει τον ΣΙΩΝΙΣΜΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΑΛΒΑΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ! ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ!
ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ. ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΕΨΕΙ ΣΑΝ ΒΟΔΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΑΜΑΛΟΔΟΥΛΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν μπορούμε να ενωθούμε ποτέ εμείς οι Ελληνες! Αυτό μας έφαγε!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πάει άλλο!!! Τα πιράνχας δεν πρόκειται ν’ αφήσουν το “ψητό” και ν’ αποχωρήσουν!!! Η “Αγανάκτηση” πρέπει τώρα να γίνει “Επανάσταση” – ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – Ετοιμαστείτε …

Ανώνυμος είπε...

Έσπασε η καρέκλα της Μπακογιάννη κατά την συζήτηση του Εφαρμοστικού!!! Προμήνυμα πως κάποιοι θα τους κόψουν τα πόδια με αυτά που ψηφίζουν;
«Ατύχημα» είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, στην συνεδρίαση της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για την συζήτηση του Εφαρμοστικού Νόμου.

Ανώνυμος είπε...

”Χρωστούσαμε 90 δις ευρώ το 1994, στην πορεία πληρώσαμε 571 δις ευρώ και καταλήξαμε το 2010 να χρωστάμε κι άλλα 340 δις ευρώ”

Ανώνυμος είπε...

Από το 1991 μέχρι το 2010, εμείς οι Έλληνες έχουμε πληρώσει στους διεθνείς και ντόπιους τοκογλύφους (κρατηθείτε!) 665δις Ευρώ . Να σας το γράφω κιόλας να δείτε τον αριθμό :

665.000.000.000 ευρώ.

Και αν προσπαθήσει κάποιος να τα μετατρέψει σε δραχμές με την ισοτιμία 1 ευρώ=340.75 δρχ, οι πιο παλιοί θα τρομάξετε από το αποτέλεσμα. Έχουμε πληρώσει στα κοράκια:

2.214.875.000.000.000 ΔΡΑΧΜΕΣ .

Ανώνυμος είπε...

Αφού τρομοκράτησαν πρώτα όποιον τους αντιστάθηκε, αφού κατέκαψαν τη μισή χώρα βάζοντας 8.000 εστίες φωτιάς, το 2007, έσπευσαν να κάνουν απαιτητά τεράστια ποσά , κάνοντας τη χώρα μας μια τεράστια «βόμβα χρέους» στα θεμέλια της ευρωζώνης. Η χώρα για να παραδοθεί ως βορά στα κοράκια, είχε πληγωθεί πρώτα εσωτερικά από σύγχρονους «Εφιάλτες» που σήμερα παραμένουν στο απυρόβλητο !

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικά όλη η ιστορία γίνεται να πληρώσομε εμείς την νύφη για να μην φαλιρίσει η Ευρώπη και η Αμερική. Μα αν είναι να υποστεί όλη αυτή την καταφρόνια ο Ελληνικός Λαός να πτωχεύσουν όλοι αυτοί, οι οποίοι πάντοτε ήταν εχθροί μας. Κάτω η προδοτική κυβέρνηση του παιδοβούβαλου Παπανδρέου. Κάτω και οι 155 που τον στηρίζουν. Όλοι είναι προδότες. Θα λογοδοτήσουν στον Ελληνικό Λαό αργά ‘η γρήγορα.

Ανώνυμος είπε...

mpeite mesaaaaa katheste kai xoreyeteeee....gidiaaa e gidiaa

Ανώνυμος είπε...

Αληταράδες, μαζί τα φάγαμε, μαζί τα τρώμε;
Σκάνδαλο! 93.000 € εισόδημα ο γιός της Δεσποτοπούλου που διορίστηκε από την ίδια για τα “Special Olympics”!
68.000.000 € όλη η διοργάνωση

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

GIA ELLHNES POY TO LEEI H KARDIA TOYS...


SKATOFLWROI AGANAKTHSMENOI (OXI OLOI)
ERXOMASTE!!!!

FANTAROI PHGATE????
ANTARTIKO MATHATE???
LUSH,,,,,
GIA MAT PARAKRATIKOUS K PANTWS KOUKOULOFOROUS...
ENA MPOUKALI LADI O KATHENAS TO RIXNOUME STA PODIA TOUS
MERIKA KAPNOGONA GHPEDOY GIA PANIKO SFENTONES KYNIGIOU K STA OXHMATA TOYS K TO PARTY XEKINAEI!!!
AMNHSIA PATHATE APO TO STRATO? H HSASTAN OLOI BISMATA XAXAXA??
AAAA K MHN XEXASW..TOUS KOUKOULO-FLWROUS K AN TOUS SKWTWSEIS DEN THA TOUS PSAXEI KANEIS GIATI APLA EINAI SKIES ME KOUKOULES!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΩΡΑ....ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!

ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

3.57 ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ .ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ 3.57 ΕΣΥ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΑ,
ΟΣΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΦΙΛΟ ΠΟΙΟ ΚΑΤΨ .ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΕΓΡΑΦΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΠΑΓΟΣΜΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΦΑΡΜΣΤΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΥΤΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΜΟΝΑ ΖΥΓΑ ΑΥΤΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ... ?
ΤΟΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΑΠΕΙΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ
ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΔΑ.
ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΣΤΟ ΓΙΟΥ ΤΙΟΥΜΠ.
ΒΑΛΤΕ ΣΤΟ ΓΚΟΥΓΚΛ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ ΜΟΔΑ ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΝΑ 2Ο ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ 24
ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ,Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΣ ΕΔΙΝΕ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΑΣ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΟΔΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΧΑΤΗΡΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΦΙΝΑΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Η κατάσταση είναι αρκετά διαφοροποιημένη απο την απλοποιημένη εκδοχή του 3:57.

Διορθώνω: Αν ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο θα παρουμε δάνεια "συντήρησης" τα οποία θα ξαναπάρουν πίσω λόγω τοκοχρεολυσίων. Παράλληλα, υποθηκέυουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ... ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ (λιμάνια αεροδρόμια, οδικό δικτυο, κρατικα ακίνητα, ΔΕΚΟ, υπηρεσίες κλπ κλπ). Η κατάσταση αυτή είναι ΜΗ-ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ και όσα λεφτά βγάζουμε δεν θα φτάνουν για καυσιμα, δίοδια, φαγητό, πρωτες ύλες, ρέυμα, τηλεπικοινωνίες, νερό τα όποια θα τα πληρώνουμε ΌΛΑ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!... ΟΣΟ μισθό και να σας δώσουν αποκλείεται να σας δώσουν αρκετό για να χωρτάσετε τους τοκογλυφους καθότι αυτοί ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!

Μη ψήφιση του μεσοπρόθεσμου είναι κάτι "κακό" που όμως μας δίνει αρκετές ευκαιρίες:
1. ΚΑΘΑΡΣΗ της Βουλή Α.Ε. και αναζήτηση χρημάτων σε όλους όσους έτρωγαν!
2. ΚΑΘΑΡΣΗ δικαστικής/εισαγγελικής εξουσίας και ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ απο την εκάστοτε κυβερνητική εξουσία.
3. ΕΙΣΡΟΗ χρηματων απο ΕΛΒΕΤΙΕΣ και λοιπούς οικονομικους παράδεισους που με τοση επιμέλεια έκρυβαν τα λάφυρα οι ΛΑΜΟΓΙΟΙ!
4. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ απο παράνομες και αντισυνταγματικές παραχωρήσεις... το ότι κάποιος μ****** προθυπουργός ή υπ. οικονομικών υπέγραψε ότι δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά π.χ. απο το clearing δεν σημαινει ότι εκφράζει τον Έλληνα πολίτη.
5. Επιστροφή στη δραχμή. Κάποιοι το βλέπετε σαν κακό, και άλλοι δεν το εξετάζετε καθόλου. Όμως αν το κάνουμε αυτό το βήμα - και παράλληλα ξεφορτωθούμε οριστηκά την Κεντρική Τράπεζα της Ελλάδας που είναι Α.Ε. με άγνωστο μετοχικό συμβούλιο (ή μόνη Α.Ε. που εξαιρείται του νόμου ανωνύμων εταιρειων)- θα μπορούμε να ελέγχουμε ΕΜΕΙΣ την οικονομία μας! Π.χ. να αυξήσουμε την αγροτική παραγωγή, την κτηνοτροφία, να αναπτυξουμε ξανα βιομηχανία κλπ.
6. ΕΠΙΒΟΛΗ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΩΝ για την διοικηση του Ελληνικού κράτους. Internet ΥΠΑΡΧΕΙ. Αλληλογραφία ΥΠΑΡΧΕΙ. Δεν δικαιολογείται να μην μπορουμε να πούμε την άποψη μας ή να προτείνουμε λύσεις σε οποιοδήποτε δίλημμα ή απόφαση αντιμετωπίσουμε!
7. Εξοδος απο την Ε.Ε. για να μη μας ζαλίζουν τα α****** και οι "εταίροι/ες" (το είδατε πόσο νοιάζονται τα γερμανολουκάνικα για μας; Δυο παγκόσμιους πολέμους και βγάζουν και γλωσσα!!!
8. Κατάργηση ΚΑΘΕ τράπεζας εντός Ελλάδας. Κρατάμε μόνο ένα "παρακαταθηκών και δανείων" για να μπορεί Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ -και όχι μονο ο δημόσιος καρεκλοκένταυρος- να κανει το σπιτικό του.
9. ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ του Δημόσιου τομέα!
10. Αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας, ΟΧΙ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ όπως γίνεται τώρα, όπου πας στην πλάζ Βούλας πληρώνεις 6 ευρώ και μόνο το ΦΠΑ παραμένει στη χώρα... Και τα 0,50 ευρώ -για να πληρωνουμε για τον καθαρισμό της παραλίας θα παραμένουν στη χώρα και ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ χέρια θα εργάζονται εκεί!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΒΛΑΚΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΒΛΑΚΕΣ.ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΙΧΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. http://www.youtube.com/watch?v=zpL5hjJJlWs&playnext=1&list=PL04E8197B6C299A9A
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο στον 11.15 εχει δικιο η επισημη εκκλησια μια ζωη χερι χερι με την διεφθαρμενη εξουσια

Ανώνυμος είπε...

11:15, 11:36 από το αυτί και στον Μακρυγιάννη

Και βγήκαν τώρα κάτι δικοί μας κυβερνήτες, Έλληνες, σπορά της εβραιουργιάς, που είπαν να μας σβήσουν την Αγία Πίστη, την Ορθοδοξία, διότι η Φραγκιά δεν μας θέλει με τέτοιο ντύμα Ορθόδοξον. Και εκάθησα και έκλαιγα δια τα νέα παθήματα.

Και επήγα πάλιν εις τους φίλους μου τους Αγίους. Άναψα τα καντήλια και ελιβάνισα λιβάνιν καλόν αγιορείτικον. Και σκουπίζοντας τα δάκρυά μου τους είπα: "Δεν βλέπετε που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα παλιόψαθα; Βοηθείστε, διότι μας παίρνουν, αυτοί οι μισοέλληνες και άθρησκοι, ό,τι πολύτιμον τζιβαϊρικόν έχομεν.

Φραγκεμένους μας θέλουν τα τσογλάνια του τρισκατάρατου του Πάπα. Μην αφήσετε, Άγιοί μου αυτά τα γκιντί πουλημένα κριγιάτατης τυραγνίας να μασκαρέψουν και να αφανίσουν τους Έλληνες, κάνοντας περισσότερο κακό από αυτά που καταδέχθηκεν ο Τούρκος ως τίμιος εχθρός μας".

Και είπαν οι άθρησκοι που εβάλαμεν εις τον σβέρκο μας να μη μανθάνουν τα παιδιά μας Χριστόν και Παναγίαν, διότι θα μας παρεξηγήσουν οι ισχυροί.

Και βγήκαν ακόμη να ᾽ποτάξουν την Εκκλησίαν, διότι έχει πολλήν δύναμη καιτην φοβούνται. Και είπαν λόγια άπρεπα δια τους παπάδες. Εμείς, με σκιάν μας τον Τίμιον Σταυρόν, επολεμήσαμεν ολούθε, σε κάστρα, σε ντερβένια, σε μπογάζια και σε ταμπούργια. Και αυτός ο Σταυρός μας έσωσε.

Μας έδωσε την νίκη και έχασε (οδήγησε σε ήττα) τον άπιστον Τούρκον. Τόση μικρότητα στον Σταυρό, τον σωτήρα μας! Και βρίζουν οι πουλημένοι εις τους ξένους και τους παπάδες μας, τους ζυγίζουν άναντρους και απόλεμους. Εμείς τους παπάδες τους είχαμε μαζί εις κάθε μετερίζι, εις κάθε πόνον και δυστυχίαν. Όχι μόνον δια να βλογάνε τα όπλα τα ιερά, αλλά και αυτοί με ντουφέκι και γιαταγάνι, πολεμώντας σαν λεοντάρια.

Ντροπή Έλληνες"!

έκανα copy paste από http://www.enromiosini.gr/81E0F101.el.aspx

Hellas-Orthodoxy είπε...

Το οτι μαζι με του Χιτλερ ειχαν και πορτραιτα του Σταλιν,του Τσωρτσιλ και αλλων ηγετων της εποχης,δεν το ειπαν στα βλαμμενα που αναπαραγουν την συμμοριτοπροπαγανδα.

ΞΥΔΑΚΙ,ειτε σας αρεσει ειτε οχι ΟΙ ΑΓΙΟΡΕΙΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ και δεν τα πηραν οι "συντροφοι" σας βουλγαροι!

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΒΑΡΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΜΑΣ GOIYM ΠΟΥ ΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΤΗΝΟΣ !!!!!!!
ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΩΝΙΑ ΤΙΣ ΠΟΔΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Η ΝΤΟΜΠΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ !!!!
ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΡΟΜΩΔΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΦΑΙΝΩΝΤΕ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ .....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΧΑΛΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ;
ΤΥΧΑΙΟ;
ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!!