Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλον


Εφαρμοστικός νόμος: Ελλάδα δίχως μέλλονΈχουν διαβάσει καλά οι βουλευτές τι θα ψηφίσουν; Διαβάστε όλο τον εφαρμοστικό νόμο για την εκποίηση της ελληνικής περιουσίας...
Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 ψηφίστικε στη Βουλή των Ελλήνων το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής και την Πέμπτη ο Εφαρμοστικός νόμος που υλοποιεί το Μεσοπρόθεσμο.


Η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας μετατρέπεται ουσιαστικά σε μια ευτελή για τα ελληνικά συμφέροντα πώληση μεγάλου μέρους της δημόσιας περιουσίας, προς όφελος των δανειστών μας. Η χώρα υποθηκεύει το μέλλον της, όχι μόνο το άμεσο αλλά και το απώτερο.

Η παραχώρηση π.χ. της εκμετάλλευσης των αρχαιολογικών χώρων, που αποτελούν κομμάτι του μοντέλου ανάπτυξης που ευαγγελίζονται οι εμπνευστές του νόμου, πώς θα αυξήσει τα έσοδα του δημοσίου αφού θα πηγαίνουν απευθείας στους δανειστές μας. Αυτό αποτελεί ένα από τα πολλά παραδείγματα που μπορεί κάποιος να δει στα άρθρα του νόμου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χανουμε το δασος....ξεχναμε το μεσοπροθεσμο ,τα μνημονια,οτι θα χασουμε τα παντα μεχρι και τον αερα που αναπνεουμε σε λιγο....
δεν τους εχουμε καταλαβει μονο εμεις, μας εχουν καταλαβει κι αυτοι τι σοι λαος ειμαστε
ευκολα ξεχναμε,δε μενουμε στην ουσια

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ.