Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική


ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική
Από το oxidiodia.gr
ΟΙ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» ανοίγουν μια παραλία στην Αττική

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΛΗ ΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ.

ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ – ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΛΙΑ!- Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!


Οι Επιτροπές αγώνα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ- ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ (www.oxidiodia.gr) καλούν τον λαό να χρησιμοποιεί ελεύθερα τις παραλίες και όλα τα κοινωνικά αγαθά (δρόμοι, νοσοκομεία, παιδεία, υγεία, μεταφορές κλπ) χωρίς να καταβάλει χαράτσια. Είναι συνταγματικό μας δικαίωμα να χρησιμοποιούμε όλες τις….
παραλίες ελεύθερα , ανεμπόδιστα και δωρεάν. Εξ αλλου τις έχουμε χρυσοπληρώσει με την βαριά φορολογία μας άμεση και έμμεση.
Είμαστε 2 χρόνια στους δρόμους, ξεκινώντας από τα διόδια και επεκτεινόμενοι, στα νοσοκομεία (ενάντια στο χαράτσι των 5 ευρώ), στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στις παραλίες και σε ότι μας ληστεύει.
Η πάλη μας είναι πάλη ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ενάντια σε ότι μαυρίζει την ζωή μας. Για να είμαστε αποτελεσματικοί πρέπει να δρούμε συλλογικά. Ελάτε στις επιτροπές αγώνα να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τις δράσεις μας, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα ειμαι και γω μαζί τους εκει!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΓΑΠ!!! ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ, ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ, ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ!! ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ!!! ΣΤΟ ΧΡΗΜΑ!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΑΪΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ!! ΤΟΝ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΛΥΣΗ!!! Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ!!! ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μαζική ιδιωτική στάση πληρωμών σε κράτος-τράπεζες, μποϋκοτάζ σε πολυεθνικες. Οργανωθείτε!