Παρασκευή 1 Ιουλίου 2011

Η Νέα Ελλάδα ετοιμάζει μηνύσεις στην Αστυνομία για την βία των ΜΑΤ




Η Νέα Ελλάδα ετοιμάζει μήνυση κατά της ηγεσίας της Αστυνομίας και όλων όσων συμμετείχαν στους ξυλοδαρμούς των πολιτών, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011, στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους γύρω από αυτήν.

Παρακαλούνται όσοι υπέστησαν επιθέσεις από άνδρες των ΜΑΤ και κουκουλοφόρους, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Νέας Ελλάδας, προκειμένου να.....
συμπεριληφθούν στους αιτούμενους αποζημίωσης από την εναντίον τους αναίτια ασκηθείσα βία.

Επίσης, όλοι όσοι διαθέτουν οπτικοακουστικό υλικό, πέραν των ήδη δημοσιευμένων στοιχείων στο διαδίκτυο, παρακαλούνται να το προσκομίσουν ώστε να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό της κυβερνητικής βίας.

Μπορείτε να επικοινωνείτε:
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523
ΤΗΛ. +30 2106457566
fax: +30 2106457561
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr
E-mail: ekprosopos@neaellada.org.gr



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ουστ ανδρείκελα!
Μια είναι η Ελλάδα!
Ούτε νέα, ούτε παλιά!

Ανώνυμος είπε...

5:33
Είσαι πάρα πολύ σωστός αδερφέ μου,
ΝΕΑ - ΠΑΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Κ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ.

ΒΡΩΜΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ-
ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΤΕ ΠΑΛΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.ΑΠΛΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ. ΑΛΛΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

Καταδικάστε πρώτα τους διεθνιστές φασίστες της πλατείας ιντινάδος. Και μετά αν έχετε χρόνο ασχοληθείτε με τα ΜΑΤ. Ρε μαζάνθρωποι, αυστραλοπίθηκοι. Τι Ελλάδα και αρχιδιές μου λέτε .Αοριστίες και λόγια τύπου ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ. Μασωνικό ποίημα απ' τον καιρό της Γαλλικής επανάστασης. Α ρε πουτάνα παγκοσμιοποίηση τι μας κάνεις!

Ανώνυμος είπε...

ποιά είναι αυτή ρε η νέα Ελλάδα;Μήπως αυτή που θέλετε να φτιάξετε,χωρίς τους 'Ελληνες παλιοκαθίκια; Και σε ποιόν θα κατατεθούν οι μηνύσεις;Στους πουλημένους δικαστές σας;Πάρτε το χαμπάρι.Ο Ελληνικός λαός και η Ελλάδα είναι εδώ και ετοιμάζει την αντεπίθεσή του.Μην νομίζετε πώς τελειώσαμε,σας γέλασαν.Πρώτα θα ξεπλύνετε με το βρωμοαίμα σας την αισχρή προδοσία σας και μετά θα φτιάξουμε εμείς την Ελλάδα, όπως την θέλουμε.Δεν θα ΄ξανατολμήσουν καθίκια -προδότες πολιτικοί σαν κι εσάς να ξαναεμφανισθούν στον τόπο μας,γιατί θα τους περιμένει λεπίδα.