Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

E.coli σε κατεψυγμένα κρεατοσκευάσματα στα Lidl


Κατεψυγμένα προϊόντα κρέατος από τη Γερμανία, μολυσμένα με το βακτήριο E. coli O157, εντόπισε ο ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα. Πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία LIDL.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. απαίτησε την άμεση ανάκληση και απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την ελληνική αγορά και....

ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν ήδη προμηθευτεί τα προϊόντα αυτά να μην τα καταναλώσουν.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, Γιώργος Νυχάς το στέλεχος που εντοπίστηκε στα προϊόντα που διακινήθηκαν μέσω της Lidl δεν είναι το ίδιο με αυτό που εντοπίστηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, αλλά είναι εξίσου επικίνδυνο.

«Οι καταναλωτές δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί όλο αυτό δείχνει πόσο καλά αντανακλαστικά έχει ο ΕΦΕΤ, καθώς κατά τη διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων και σε συνεργασία με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, που έκανε την ανάλυση, εντοπίστηκε η μολυσμένη παρτίδα και ζητήθηκε η άμεση απόσυρσή της», τόνισε ο κ. Νυχάς.

Συγκεκριμένα πρόκειται για κατεψυγμένο προϊόν κιμά από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 500 g (2 Χ 250 g), με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Griechenland Rind, Vion Hilden GmbH» (Westring 21, D-40721, Hilden) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L91185010 και ημερομηνία λήξης 6-11-2011, και κατεψυγμένα πικάντικα σουτζουκάκια από βοδινό κρέας, σε κλειστή συσκευασία των 1000 gr, με την εμπορική επωνυμία «Marvest», που διακινήθηκε από τη γερμανική επιχείρηση «Vion Convenience GmbH» (Postfach 1269 21, D-31502, Wunstorf) στην ελληνική εταιρεία «LIDL Hellas & ΣΙΑ Ο.Ε.». Το εν λόγω προϊόν έχει αριθμό παρτίδας L1 102 BT και ημερομηνία λήξης 8-11-2011.

πηγη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΙΚΗ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΔΙΠΟΔΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙΔΗ!
ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΛΑΜΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ...
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!
ΛΕΥΚΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ Η ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ????
ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΧΑΟΥΣ.......
ΔΙΑΛΕΧΤΕ............
ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΠΗΛΙΕΣ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ "ΕΞΥΠΝΟ ΧΑΧΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΗΤΕ ΤΠ ΚΑΤΟΦΛΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ....ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΑΣΤΕ!!
ΝΙΚΟ-ΛΑΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ!
ΕΛΛΗΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΣ!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OUST BLAXO!!! HAAHHAHAHAH