Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Πολιτειακή εκτροπή αυτής της έκτασης για κατάλυση του πολιτεύματος


ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, δεν μπορεί να γίνει χωρίς ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ της κυβέρνησης, δικαστικών λειτουργών και της αστυνομίας.

Το πολίτευμα, αυτή η ισχνή ολιγαρχική δημοκρατία που έχουμε, καταλύθηκε μέσα σε ένα διήμερο αστυνομικής βίας. Η κυβέρνηση επιτέθηκε με τις οπλισμένες της δυνάμεις στον άοπλο και άμαχο λαό, ρίχνοντάς εναντίον του με όπλα απαγορευμένα ακόμη και από τις διεθνείς συνθήκες πολέμου, και ανοίγοντας κεφάλια και σπάζοντας κόκκαλα αδιακρίτως με απίστευτη αγριότητα
. Δεν σεβάστηκαν ούτε τους γέροντες, ούτε τα παιδιά, ούτε τους ήδη τραυματισμένους, ούτε και τους γιατρούς που προσπαθούσαν να τους περιθάλψουν. Μετέτρεψαν την σήραγγα του Μετρό σε θάλαμο αερίων ρίχνοντας ασφυξιογόνα.

Αστυνομικοί με μαύρα κράνη, των οποίων την εθνικότητα δεν δύναται και κανείς να αντιληφθεί με τέτοια περιβολή, εξαπέλυσαν την πιο βίαιη επίθεση που έχουμε δει σε “δημοκρατική περίοδο” (λέμε τώρα) προς τον άοπλο και ειρηνικό λαό, που ασκούσε το δικαίωμά του, όπως απορρέει από το Σύνταγμα, να συνέρχεται “ησύχως και χωρίς όπλα” (αρθρο 11, παρ. 1) .

Η κυβέρνηση και οι “αστυνομικοί”(;) αυτοί παραβίασαν βάναυσα το άρθρο 1 του Συντάγματος. Και αυτή η βάναυση κατάλυση του πολιτεύματος, και η επιβολή της βίαιης δικτατορίας προς όφελος των τοκογλύφων και της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου, έγινε μπροστά στα μάτια τηλεθεατών από όλον τον πλανήτη.

Η κατάλυση του πολιτεύματος, καθώς επίσης και η παραβίαση του μισού ποινικού κώδικα από τις δυνάμεις της αστυνομίας που δρούσαν κατ’ εντολήν της κυβέρνησης, έγινε και μπροστά στα μάτια των εισαγγελέων οι οποίοι ΟΦΕΙΛΑΝ να δράσουν μόλις την αντελήφθηκαν. Και οι οποίοι εισαγγελείς διέπραξαν ΒΑΡΥΤΑΤΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ επιτρέποντας να συμβεί αυτή η ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ. Την ίδια ασυγχώρητη παράλειψη διέπραξαν και οι υπηρεσιακοί προϊστάμενοι αυτών των εισαγγελέων όταν αντελήφθησαν την παράλειψη των υφισταμένων τους και δεν εξέδωσαν διαταγή ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥΣ.

Μόνο που όλα αυτά τα παραπάνω ΔΕΝ μπορούν να συμβούν τυχαία.

Δεν μπορούν να συμβούν ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ, χωρίς σχέδιο, χωρίς συνεννόηση μεταξύ όλων αυτών που ΣΥΝΩΜΟΤΗΣΑΝ για να καταλύσουν το πολίτευμα ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ θεμελιώδεις διατάξεις του Συντάγματος.

Δεν μπορεί να συμβεί ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ, κατάλυση του πολιτεύματος και κατάλυση του Συντάγματος, μπροστά στη Βουλή, και που να μεταδίδεται live σε όλον τον πλανήτη, χωρίς οι δυνάμεις της εξουσίας να διαπράξουν ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. Δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς την προηγούμενη συνεννόηση μεταξύ των συνωμοτών.

Το Σύνταγμα, άρθρο 120 παρ.3, ορίζει πως: “Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος“.

Και στο ίδιο άρθρο, στην παρ. 4 ορίζει πως: “Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

“…να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.”

Εχουμε λοιπόν ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ να αντισταθούμε, κατά την Συνταγματική προσταγή, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του πολιτεύματος, στην ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ κατάλυσης του Συντάγματος που επιχειρήθηκε με την βία.

Και οφείλουμε, μετά την αποκατάσταση του πολιτεύματος, να δικάσουμε ΣΕ ΛΑΪΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (εκτός κι αν εμπιστεύεται κανείς ακόμη τούτη την ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ δικαιοσύνη όταν με παρόντες τους λειτουργούς της καταλύεται πολίτευμα και Σύνταγμα με τέτοια ευκολία), τους συνωμότες για τα βαρύτατα εγκλήματά τους.

Στην εσχάτη των ποινών.

Θραξ Αναρμόδιος
Πηγη 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΔΕΛΦΙΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ......
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΟΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΕΞΩΩΩΩ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. Α.. ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΛΥΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε θείο κόψε την φάρσα σε καταλάβαμε.....
Άκου... λαικά δικαστήρια ; Είναι και ο Καζάκης εκεί ; Πές του χαιρετισμούς και ότι σας καταλάβαμε. ΞΕΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑΤΆΚΙ ΤΟ ΈΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΎΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ. Κοίτα πως θα οργανωθούν και οι Έλληνες στα πρότυπα (ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ) των ιντινάδος και άσε τα δικαστήρια και τη ρεβάνς . Μη δείς καμιά μέρα τίποτα Αλβανούς και σου κάνουν αυτοί δικαστήριο. Είσαι τελείως στην κοσμάρα σου το ' χεις κάψει τελείως.

Ανώνυμος είπε...

3.10 Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΒΙΑΙΑ ΤΗΝ ΦΩΛΙΤΣΑ!