Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

«Είμαι έλληνας πατριώτης και εθνικιστής»


«Είμαι έλληνας πατριώτης και εθνικιστής»Ο οδηγός της ΕΘΕΛ υποστηρίζει ότι δεν είναι «ασφαλίτης»

Εμφανίστηκε στα κανάλια και στο youtube με μάσκα και λευκή φανέλα, να φυγαδεύεται μαζί με συντρόφους του στο προαύλιο της Βουλής, εικόνα που δημιούργησε μύριες όσες υπόνοιες. Αρνείται πως είναι συνεργάτης των ΜΑΤ και δηλώνει θύμα επίθεσης κουκουλοφόρων.


Οδηγός της ΕΘΕΛ και κατά δήλωσή του «έλληνας εθνικιστής», ο Απ. Σουκαράς έγινε μεσοβδόμαδα πρωταγωνιστής.
Όπως δήλωσε στο «Βήμα», «είμαι ο μόνος συνδικαλιστής που εργαζόταν και δεν έπαιρνε συνεχώς απαλλαγές». Δεν αρνείται ότι ανήκει στον πατριωτικό χώρο, αλλά σημειώνει: «δεν ψηφίζω καν και κάνω συνειδητή αποχή. Έχω να πατήσω σε εκλογές μια δεκαετία».

Ο ίδιος εξιστορεί πώς εγκλωβίστηκε μαζί με συναδέλφους του στο κτίριο της οδού Όθωνος και επαναλαμβάνει ότι ζήτησε τη βοήθεια των αστυνομικών για να μην «τον σκοτώσουν».

«Πήραμε την Αστυνομία και ζητήσαμε να καταθέσουμε. Άρχισαν να λένε ότι είμαστε ασφαλίτες. Ε, ας το αποδείξουν! Εγώ έχω στοιχεία, υπάρχουν οι κλήσεις στο 100, η μαρτυρία διασώστη και των κοριτσιών στην πολυκατοικία, αλλά και οι φωτογραφίες» επισημαίνει και καταλήγει: «Είμαστε όλοι οικογενειάρχες με παιδιά. Κατά καιρούς γράφω στο «Απολλώνειο Φως», δηλώνω έλληνας πατριώτης και εθνικιστής αλλά δεν ήμουν ποτέ σε καμία οργάνωση ούτε ψήφισα Χρυσή Αυγή».
Πάντως, στην εφημερίδα επισημαίνεται ότι στο blog που διαχειρίζεται ο Α.Σουκαράς και οι συνοδοιπόροι του στην ΕΘΕΛ, δημοσιεύονται διάφορα… πατριωτικά σχόλια.

Την προσοχή προσελκύει και η αναδημοσίευση άρθρων ή σχολίων, όπως το άρθρο του «Περίανδρου», κατά κόσμον Αντώνη Πετρουτσόπουλου, ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 ετών για απόπειρα δολοφονίας του αριστερού φοιτητή Δ. Κουσουρή.
πηγη

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και... δεν μας λεει, γιά νάχουμε καλό ερώτημα, πώς ηξεραν τα ΜΑΤ τον τυπο αυτον, αφου δεν ειδαμε να τους δειχνει καμμιά ταυτότητα. Και το σημαντικότερο, απο πού κι ως πού τετοια εξαίρεση για τους μάγκες αυτούς, οταν τα ΜΑΤ επιτίθονταν ανεξέλεγκτα εναντιον ολων. Τον κοκκαλάκη εξυπηρετει ο τυπος, για να καλύψει την βρωμιά τους που διερρευσε παντου.

CenotapheR είπε...

Δεν του φτάνει ο βασικός μισθός της ΕΘΕΛ και εργάζεται ως ταγματασφαλίτης. ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι τοσο αν αυτοι προστατευτηκαν απο αστυνομικους αν ειναι οντως οδηγοι εθελ, το θεμα ειναι η προκλητικη προστασια μερικων σαν κι αυτων και το προκλητικο γ..μησι ολων των υπολοιπων μας! τυχαιο? δε νομιζω...
πες του κοκαλακη οταν θα συμβουν και στα δικα του παιδια το ιδιο οπως συμβαινει στα παιδια ολου του απλου κοσμου σημερα, τι θα δηλωνε?
τις ιδιες μαλακιες που ειπε?
δε νομιζω...

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ KAI ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ.
ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ ACAB=ALL COPS ARE...BROTHERS

Ανώνυμος είπε...

οι φωτο με τους ανενοχλητους απο τα ματ κουκουλοφορους εξω απο τη στα που ηταν αυτοι της εθελ.....αν τολαμει ας της αναρτησει το αντι ντπ....αυτες οι φωτογραφιες δεν βολευουν πολλους ,ετσι παιδια?

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΤΥΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΙΝΚΟΓΝΙΤΟ ΘΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΑ? ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΞΥΠΝΙΟΣ. ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΣΑΙ. ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΛΙ ΜΩΡΗ ΑΔΕΡΦΗ.

Ανώνυμος είπε...

O κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.
Μαλάκες Έλληνες λοβοτετμημένοι, η μαλακία σας σπάει καρύδια. Οι τραμπουκισμοί της αριστεράς μπροστά στα μάτια σας γίνονται και εσείς βλέπετε άλλα . Με τι τηλεκοντρόλ δουλεύετε ρε ζώα ;;;; ΜΜΜΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!!!
Καλά το έλεγα εγώ απο παλιά πως το πρόβλημα δεν είναι η αριστερά απο μόνη της. Αλλά τα κόμπλεξ τα ενοχικά σύνδρομα και οι νεοεποχίτικες συνήθειες. Το πιο μεγάλο κόμπλεξ βέβαια .... μην με πούν φασίστα εθνικιστή. Υποστηρίξατε ποτέ κάποιον απο τον πατριωτικό χώρο ; Οχι κοματικά, αλλά ώς θύμα ανθελληνικών ευρύτερων σχεδιασμών. Είναι τόσοι πολοί... αλλά εσείς διαβάζατε σαν τον συγχωρεμένο, δεν είδατε.
Για το Νο 1 καρκίνωμα - ΣΆΙΤ- που δεν μπορούσε μια ολόκληρη κυβέρνηση να τα βάλει. Δεν σας λέω να τα βάλετε, γιατί αυτοί απειλούσαν στέλεχος της ΝΔ και ολόκληρος υπουργός όπου ήταν φίλος του απειλούμενου στελέχους δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Γιατί οι ΣΤΉΡΙΞΗ που έχει το καρκίνωμα είναι μεγάλες. Μην καταντάμε όμως και παραρτήματα του Ιντιμέντια. Άσχετα με το φίλο που πολύ καλά έκανε και παρέθεσε τα λινκ.
Και εκεί φαίνεται περισότερο απο αλλού η ωμή ομολογία του τι πώς και γιατί.

ΟΙ υπόλοιποι ΜΜΜΠΠΠΠΠΠΕΕΕΕΕΕΕ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΣΑΙ...
ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ-
ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ-
ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΣΠΑΓΑΝ Ο ΕΝΑΣ
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,
ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΑΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.
...ΚΙ ΑΝ ΜΙΣΙΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΦΤΕΡΙΑ...
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ)

Ανώνυμος είπε...

τι λες ρε μεγαλε?
ενωμενοι με ποιους?
τους υποστηριχτες της αθειας..του σορος των σκοπιων η της κατεχομενης κυπρου? οσων αφορα τους γνωστους αγνωστους που 30 χρονια στην ελλααδα εισθε ανικανοι να τους κοψετε τον αερα.......
30 χρονια η ιδια οπερετα εμφανιζετε ο γνωστος χωρος η αστυνομια βρισκει αφορμη κ ολα πανε χαμενα!!!!!
οσο τους εχετε διπλα και κανετε τις κοτες και αλλα 10000000 χρονια να περασουν τη καταλλη στιγμη στο ιδιο εργο θεατες θα μαστε.....
α και οι αληθινοι πατριωτες δεν περνανε μπροστα στα σεντονια με τις πραματειες των δυσμοιρων αφρικανων πανω απο τα μαγαζακια των οποιων εχει πανο που ζητα την νομιμοποιηση ολων των λαθρομετεναστων....... τετοιους πατριωτες να τους βρασω!
κ εγω μισω αυτους τους δοσιλογους στη βουλη ειμαι ανεργος και καταλαβαινω το κοσμο που ειναι στο δρομο αλλα δεν ειμαι τυφλος ........το παιχνιδι ειναι στημενο....

Ανώνυμος είπε...

Πηγαινα σχεδον καθε μερα στο Συνταγμα και Τριτη και Τεταρτη ημουν μεχρι αργα στα βιαια επεισοδια , μαλιστα κρατουσα ελληνικη σημαια.
Δε με ενοχλησε ποτε κανεις αλλος διαδηλωτης για τη σημαια ,ουτε αναρχοαριστεριστης.Ομως εχω αρχισει να προβληματιζομαι αν πρεπει να συνεχισω να συμμετεχω ως πατριωτης .Σε συζητησεις που εκανα σε αρκετους υπαρχει ανθελληνισμος και οι λογοι που αντιδρουν ειναι αλλοι.
Παραλληλα η επανω πλατεια παρα το οτι ουσιαστικα ειναι η αιχμη του δορατος με το δυναμισμο της , δεν καταφερε να αρθρωσει πολιτικο λογο κατω απο την πιεση των κατω οτι μονο η συνελευση μπορει να συζηταει και να αποφασιζει...Ως εκ τουτου προβληματιζομαι αν πρεπει να συνεχισω να το παιζω υπερανω και να κανω πως δε βλεπω τα αριστεροτατα και νεοταξιτικα πανο.Μερικες σημαιες μας αλλαζουν την κατασταση?
Μπηκα και στο ιντυμηντια να δω τις αποψεις για τους λεγομενους φασιστες , αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι ηταν οδηγοι της ΕΘΕΛ που συμμετειχαν στη διαδηλωση ,οτι οι αναρχικοι δεν τους ηθελαν στη συγκεντρωση ,γιατι τους θεωρουν φασιστες και οτι δεν εκαναν κατι το προβοκατορικο ,απλως προσπαθησαν να γλιτωσουν το λιντσαρισμα.
Τα υπολοιπα ειναι κατα τη γνωμη μου προπαγανδα που εξυπηρετει καποιους.Παντως εγω δε ρωτησα την πολιτικη ιδεολογια κανενος διαδηλωτη και δεν με ενοχλει ακομα κι αν ειναι φασιστας , οπως δε με ενοχλει κι αν ειναι μαοικος η αναρχικος.
Τελος απο ποτε οι αναρχικοι καθοριζουν ποιοι εχουν το δικαιωμα να συμμετεχουν στο Συνταγμα ?
Αυτο μου θυμιζει τα αληστου μνημης ΚΝΑΤ.
Εγω παντως δε τους εδωσα αυτο το δικαιωμα και ας μη βιαστουν καποιοι να με βαφτισουν φιλοφασιστα οπως βεβαια δεν ειμαι και φιλοαναρχικος.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

7:47...
Η ΠΕΙΝΑ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ, Η ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ, Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΑ...
ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΗ ΚΙ ΑΡΑΧΝΗ...
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΤΟ...
ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΗΣ ΠΙΝΔΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ...
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ...
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΘΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛ-ΛΗ-ΝΑΣ...
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΘΑΝΑΝ...
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ...
ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ -ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ- ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ 'ΜΕΝΑ
ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΟΥ._

Ανώνυμος είπε...

φιλε 8:21 εχεις πολυ δικιο σε ολα.....ομως το σκηνικο με την εθελ εδειξε μια ταυτιση ...
μμε-αναρχικων-συριζεων-και της βουλης.....
στο συνταγμα ολοι αλλα ακοματιστα ρε παιδια!!!
αμα ο αναρχικος η ο καθε ενας δε με νοιαζει ποιας αποψης αρχιζει να ενεργει για την ιδεολογια του τοτε
χανουμε την μεγαλυτερη δυναμη που εχει ο λαος την ενωτητα!!!!!!
ο τροπος να μεινουμε ενωμενοι δεν ειναι να κανουμε πως δε βλεπουμε αλλα να μην επιτρεψουμε σε καμια ιδεολογια να καπελωση ολο το λαο!
Α)γιατι ουτε ολος ο λαος εχει(και καλα κανει)τις ιδιες αποψεις
Β)λογο αυτου καμια ιδεολογια δεν πρεπει να καπηλευθει την οργη του κοσμου για να παρει εξουσια μεθαυριο

αν δεν αποβαλουμε τους οποιους ιδεολογους συγκεκριμενων αποψεων που δρουν για τα αφεντικα τους ακροδεξιους η ακροαριστερους δεν υπαρχει ελπιδα αλλαγης!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΣΘΝΕΛΘΕΤΕ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ Ο "ΕΘΕΛ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ,-ΓΙΑ ΜΕΝΑ - ΘΕΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΩΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΕΥΜΑ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΟ, ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΩΣΤΑ ΤΟΥΡΝΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΘΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ , Η ΑΠΑΝΤΗΣΉ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ . ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ . ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΩΘΗΣΩΜΕ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ..