Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Σχόλιο Θαλαμοφύλακα για το θεμα "ΚΛΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ"

Την εγκυρότητα της είδησης αυτής πολλοί αμφισβήτησαν. Μπορείτε είτε ως απλοί πολίτες είτε (ακόμα ευκολότερα) ως δημοσιογράφοι να εξακριβώσετε την εγκυρότητα της. Κανένας δεν το έπραξε. Κανείς από τους πολιτικούς τους οποίους ενημερώσαμε δεν πήρε θέση. Σιγή ιχθύος...
Ελληνες!
Η μήνυση αυτή είναι ένα "χαρτί" στα χέρια του Ελληνικού λαού. Πρέπει να αποφασίσουμε αν....
θα το αξιοποιήσουμε ή όχι. Οπως πλέον έγινε φανερό, δεν μπορούμε να περιμένουμε καμία βοήθεια ούτε από τα κανάλια (φυσικά) ούτε από τους βουλευτές μας, ούτε από την Εκκλησία, ούτε από κανέναν. 

Δεν μπορούμε να παρακολουθούμε από τους καναπέδες μας τον Αντωνίου να δίνει προσωπικό αγώνα και να περιμένουμε ότι θα πετύχει κάτι. Μόνος του δε θα πετύχει τίποτε. Αν όμως ενωθούμε μαζί του και στηρίξουμε αυτή του την ενέργεια, μπορεί να ανάψουμε όχι σπίθες, αλλά φωτιά.

Τέλος, καλό θα ήταν να γνωρίζουμε όλοι ότι οι διώξεις που γίνονται για παράβαση του άρθρου 134 (Εσχάτη προδοσία) είναι οι μοναδικές που ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ!!!. Είναι η Αχίλλειος πτέρνα του πανίσχυρου συστήματος!

http://thalamofilakas.blogspot.com/

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΜΟΥ
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ XAΛΚΙΔΟΣ
ΔΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ .... (π.χ) ΒΟΛΟΥ
ΥΠΟΜΝΗΜΑ-ΜΗΝΥΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ

Του…………………….κατοίκου……….

Ο Δημήτριος ΑΝΤΩΝΙΟΥ, Ιατρός κατ. Χαλκίδος, κατέθεσε ενώπιον του Εισαγγελέα Χαλκίδος την αρ. ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 μήνυση με την οποία μηνύει αριθμό Ελλήνων Βουλευτών για Εσχάτη Προδοσία διαπραχθείσα δια των όρων του «Μνημονίου» (σύμβαση δανείου) συνηφθέντος μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης αφενός και της Ευρωπαικής Επιτροπής, της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (εφεξής ομού καλουμένων ως «Τρόικα») αφετέρου, σύμφωνα με τα γεγονότα και το σκεπτικό της μήνυσης. 

Συγκεκριμένα ο μηνυτής Δημ. Αντωνίου ζητώ την ποινική δίωξη των βουλευτών που ψήφισαν τον νόμο 3845/06-05-2010 την 06-05-2010 στην Ελληνική Βουλή για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ.1Ββ, παρ. 2α,β, άρθρο 134α , εδ. γ,ε,στ,η και άρθρο 135 παρ.1-4 του ΠΚ., για τον λόγο ότι αυτοί παρέβησαν τα άρθρα 1, 28, 52, 60 παρ.1, 73 παρ.1,2, 82 του Συντάγματος. 

Επειδή κι εγώ επιβεβαιώνω και προσυπογράφω τα γεγονότα και το (νομικό) σκεπτικό της μήνυσης κι επειδή οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις των ελλήνων βουλευτών έθιξαν και προσέβαλαν την τιμή, αξιοπρέπεια και υπόληψή μου ως ατόμου και πολίτη, 

ΔΗΛΩΝΩ παράσταση πολιτικής αγωγής στην παραπάνω μήνυση του Δημ. Αντωνίου για την χρηματική μου ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παράνομες πράξεις των μηνυομένων, ύψους 50 ευρώ από το Ελληνικό Δημόσιο κα από το καθένα των μηνυομένων (ΑΚ 932, ΚΠΔ 63, 82-84, Συντ.120).

Παρακαλώ η παρούσα να διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Χαλκίδος για να συσχετιστεί με την παραπάνω μήνυση Α10/1688/27-05-2010 του Δημ. Αντωνίου σε αυτήν.

Αντίκλητο δικηγόρο διορίζω τον Ιωάννη Τριμίντζιο, δικηγόρο Χαλκίδος, Φαρμακίδου 2, Χαλκίδα, τηλ. 22210-818150, 6944 675097. 

Βόλος….. Ο μηνυτής-δηλών

Οδηγίες:

H αίτηση αυτή κατατίθεται από τον καθένα ατομικά και χωρίς δικηγόρο, χαρτοσημαίνεται με ένα μεγαρόσημο των 50 λεπτών και συνοδεύεται με ένα «παράβολο πολιτικής αγωγής» αξίας 10 ευρώ από ένα περίπτερο ή από την εισαγγελία.

Το ίδιο όμως κείμενο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εξουσιοδότηση προς έναν δικηγόρο της πόλης σας (ή τον Ι. Τριμίντζιο), από ένα άτομο ή συλλογικά, για να την καταθέσει αυτός στην εισαγγελία της πόλης σας. 

Δημ. Αντωνίου


http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_9496.html

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερός ο κύριος Αντωνίου άλλον τόσο έξυπνο δεν έχει η μάνα του; δηλαδή τι μας λέει να πάμε μαζί του να μας κλείσουν όλους στα τρελάδικα; όλη η Ευρώπη μνημόνια υπογράφει. Χωρίς σοβαρότητα δεν υπάρχει καμία ελπίδα απέναντι στη νέα τάξη. όσο για τον ίδιο τον κ. Αντωνίου, αν θέλει να πετάξει πυροτεχνήματα για την αλλαγή της χρονιάς ας ετοιμάσει 300 μηνύσεις!

ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε...

φιλε ανώνυμε τον κύριο αντωνιου μπορείς να τον στηρίξεις πλέον με ένα πράγμα στις 11/1/2011 να είσαι στην Χαλκίδα!!! θα βγάλουμε ανακοινωση

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 12:21 πόσα σε πληρώνουν να γράφεις αυτά που γράφεις και να υπερασπίζεσαι τoν νεο- Τσολάκογλου;

Ούστ από εδώ παλλακίδα του Jefry...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Αγωνιστή σε παρακολουθώ αρκετό καιρό και πραγματικά μου αρέσει η στάση σου γιατί δεν είσαι ακραίος αλλά σε μερικά πράγματα είσαι λίγο λάθος. Πριν από μερικούς μήνες το blog υποστήριζε ανοιχτά τις απόψεις και τις θεωρίες του Παναγιώτη Τραϊανού (ιδρυτή του κόμματος Εαμβ Υδροχόος) τώρα προέκυψε ο κύριος Αντωνίου. Ας ήμαστε λοιπόν λίγο προσεκτικοί και ας μην τρέχουμε πίσω από τη φιλοδοξία και τη ματαιοδοξία του κάθε ενός...Τώρα σε ότι αφορά το φίλο που με βρίζει το μόνο που έχω να του πω είναι ότι στην ελληνική παιδεία υπάρχει και αντίλογος και αν πραγματικά σέβεται την παιδεία οφείλει να συμβιβαστεί με αυτό.