Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Το βίντεο που Απεικονίζει τους Αμερικανούς πολίτες ως τρομοκράτες ... και σας ενθαρρύνει στο να γίνετε ο ρουφιάνος τους.


Με αφορμή τα τελευταία χτυπήματα στο Όσλο και την υπενθύμιση ότι η τρομοκρατία είναι εδώ και να φοβάστε σε λίγο καιρό θα παίζουν τέτοια βίντεο και σε ευρωπαϊκή κλίμακα. Που ξέρεις καμία φορά μπορεί και ο περιπτεράς να είναι τρομοκράτης

Ο τίτλος είναι «δείτε κάτι, να πω κάτι" αυτή η εκστρατεία παρήγαγε διάφορα γελοία και φοβερά βίντεο προς ενθάρρυνση των ανθρώπων στο να γίνονται ρουφιάνοι σε κάθε πρόσωπο που ενεργεί λίγο πάνω από το συνηθισμένο. Αυτό το βίντεο είναι για «τρομοκρατία», αλλά δεν βλέπουμε κανένα με τουρμπάνι-οι θυμωμένους Άραβες εκεί μέσα (όπως μας διδάσκει το καλό μας Hollywood ότι όλοι αυτοί είναι τρομοκράτες;)


Η νοοτροπία που προωθείται στο βίντεο ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναζητήσουν και να αναφέρουν ύποπτες δραστηριότητες όπως όταν κάποιος χρησιμοποιεί ένα κινητό τηλέφωνο μια φωτογραφική μηχανή η ποιος φορεί σακίδιο ή το γράψιμο σε ένα κομμάτι χαρτί. Υπερβολές;

Περιττό να πούμε ότι αυτό το είδος συμπεριφοράς προήχθη από τον Μουσολίνι, τον Χίτλερ και δικτατορικά καθεστώτα αστυνομίας-κράτος όπως και του Φράνκο. Η επέκταση της παρανιάς στον ήδη ψεύτικο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, εξ ου και η αντισυνταγματική ενέργεια PATRIOT (η οποία πρόσφατα ανανεώθηκε και έδωσε στην κυβέρνηση το δικαίωμα να κατασκοπεύει τους πολίτες).

Έτσι, χωρίς άλλη καθυστέρηση, εδώ είναι αυτό το αριστούργημα τον νέο ταξικών καθαρμάτων.Απολαυστε και άντε και στα δικά μας .

Πηγη

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελεεινό.

Ανώνυμος είπε...

έχω την εντύπωση ότι αυτό το μπλόκ παίζει καλά το ρόλό του. Ενσπείρει τήν απογοήτευση στους νέους, σε μιά εποχή που χρειάζονται ήθική και πνευματική ανάταση,προκειμένου να απαλλαγεί από τους προδότες νεοταξίτες τυράνους της πατρίδος μας.Σαν να μου βρωμάει κάτι με όσα παρουσιάζει κι όπως τα παρουσιάζει.Ξέρουμε πολύ καλά με ποιούς έχουμε να κάνουμε και το μόμο που χρειαζόμαστε είναι ρόπαλα και ψυχή.

Ανώνυμος είπε...

Surprise @ 6:05

Ανώνυμος είπε...

τελικα οι αμερικανοι εχουν ποοοοοολυυυυ πλακα!!!