Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Ο ΛΑΤΣΗΣ ΡΙΧΝΕΙ ΠΑΚΤΩΛΟ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΩΝ ΜΜΕ
100 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Η EUROBANK ΣΤΑ ΜΜΕ!
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ
Όλα τα μεγάλα Μέσα για να πιέσει τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο να πάρει όσα περισσότερα χρήματα μπορεί ώστε να γίνει αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank σκοπεύει να βάλει ο τραπεζίτης Σπύρος Λάτσης. Είτε απευθείας στον...

Παπανδρέου με τον οποίο έχει ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, είτε μέσω του Νανόπουλου και του Καραμούζη που και αυτοί συνομιλούν τόσο με τον πρωθυπουργό όσο και με τον υπουργό Οικονομικών, ο Λάτσης έχει αντιληφθεί ότι έρχονται μεγάλες δυσκολίες στην τράπεζά του. Σε αντίθεση με τον ανταγωνιστή του επιχειρηματία Βαρδή Βαρδινογιάννη που έχει ελέγχει πολύ σημαντικά ΜΜΕ, ο Λάτσης δεν έχει κέντρα επιρροής στο Ελληνικό πολιτικό σύστημα. Είναι δηλαδή "άδειος" σε επίπεδο παρέμβασης και ψάχνει τρόπους μέσω της διαφήμισης να ενισχύσει την επιρροή του σε πολιτικούς και ΜΜΕ. Όπως έμαθε το Fimotro, o Λάτσης από τον Σεπτέμβριο ανοίγει το πουγγί. Θα ζητήσει την έγκριση κονδυλίου για διαφημιστική δαπάνη της τράπεζας που θα ξεπερνάει τα 100 εκατομμύρια ευρώ(!) μέσα σε ένα εξάμηνο! Το ποσό είναι εξωφρενικό για μια τέτοια περίοδο άγριας λιτότητας. Όμως, με τέτοια κρίση που υπάρχει στις διαφημιστικές δεν θα είναι λίγα τα ΜΜΕ που θα..,. τσιμπήσουν αμέσως. Και θα φτιάξουν το κλίμα για λογαριασμό της Eurobank...
ΠΗΓΗ

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σαφώς και δεν έχει πολιτική επιρροή ο Λάτσης! Τα ΕΛΠΕ με την ευφυέστατη στρατηγική του τα πήρε...Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας ή μου φαίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκας ειναι, ο εγωίσταρος!
Δεν θέλει να παραδεχτει οτι απέτυχε ως τραπεζίτης
στα μάτια του σογιού του κυρίως και ιδιως δεν θελει να παραδεχτει οτι ο μακαριτης ο πατέρας του ειχε δικιο οταν του ελεγε να ασχοληθει με τα πλοια μόνο!
Θα φάει το κεφάλι του, αλλα πάλι πολλα θα του μεινουν για τα τρισεγγονά του.

Ανώνυμος είπε...

Mιλαμε παντα για τον πλουσιοτερο Ελληνα ετσι;
Οχι ρε, δεν εχει καθολου πολιτικη επιρροη.

Ανώνυμος είπε...

Θέλει δώρο την Εθνικη, ο Εθνικός μας Τζάμπας, θέλει όλο να του χαρίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Ο πλουσιότερος Ελληνας σιγουρα δεν ειναι ο Λάτσης, αλλα οσο και να ακουγεται απίθανο, ειναι ο Μαρινόπουλος.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ, ΑΛΗΤΕΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΧΑΦΤΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΒΕΤΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΕΡΜΗΝΙΕΣ.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ