Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΝΕΚΡΗ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΕΪΜΙ ΓΟΥΑΪΝΧΑΟΥΖ!


Νεκρή στο σπίτι της στο Λονδίνο βρέθηκε σήμερα σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή πρακτορεία η αγγλίδα τραγουδίστρια Έιμι Γουάινχάουζ που ήταν μόλις 27 ετών! Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν γίνει γνωστά. Η...
Γουάινχαουζ είχε βγει από κέντρο αποτοξίνωσης αλκοολικών πριν από μερικές ημέρες...
πηγη

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι περιμένεις απο Βρετανίδες Μπεκρούδες έτσι είναι τα πράγματα εκεί!

Ανώνυμος είπε...

kai poly ezise me ayta pou epeine,thema xronoy eitan

Ανώνυμος είπε...

Το καλύτερο λίπασμα!

Ανώνυμος είπε...

πριν κρινουμε καλο ειναι να μπαινουμε οι ιδιοι στη θεση του αλλου.επισης να πω οτι οι ανθρωποι που ειναι αδυναμοι και ανυμποροι ψυχολογικα να αντιμετωπισουν οτι τους βασανιζει ειναι και εκεινοι που εχουν ασχημη καταληξη.το σιγουρο ειναι πως κανενας απο αυτους δεν το αξιζει.και κατι τελευταιο δεν ειναι ολες οι Βρετανιδες "Μπεκρουδες".

Pinakoul είπε...

Good bye Jew. Rot.

Ανώνυμος είπε...

10:15

Υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν ψωμι να φανε και αλλοι σαν τη μακαριτισα που εχουν λεφτα και δοξα.

Πιστεψε με η ζωη ειναι αδικη αλλα δεν θα λυπηθω και τους αχαριστους. Δωσε μου τοσα φραγκα και αναγνωρισιμοτητα και το τελευταιο που θα κανω θα ειναι να χαραμισω τη ζωη μου στην πρεζα.

Ανώνυμος είπε...

Ήθελα να 'ξερα τι σχέση έχει αυτή η είδηση με τη θεματολογία και το όνομα του μπλογκ.

Ανώνυμος είπε...

10:27 σου δινω και δοξα και αναγνωρισιμοτητα
τι νομιζεις οτι αντεχεται?
στα ναρκωτικα και στο αλκοολ θα το ριξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΓΟΥΑΪΝΧΑΟΥΖ
Όνομα και πράμα! :)

Ανώνυμος είπε...

Είχε τον θάνατο που τις άξιζε..στα σκατα επρεπε να την ρίξουν!! Σαν το άλλο τον δικό μας που ήταν κιναιδος, αλκοολικος και ναρκoμανης.. Απορώ πως τον διάβασε ιερέας!! Τέτοια ατομα δεν τα λυπάμαι καθόλου.. Στείρωση τους χρειάζεται όπως έκανε ο Χίτλερ στους φυλακισμενους.. Μόνο έτσι θα μπορέσουν τα παιδια να μεγαλώνουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον..

Ανώνυμος είπε...

φανταστειτε οτι αυτα τα σκατα τα πλασαρουν ως προτυπα στα παιδια μας.στο διαολο ολες τους.

Ανώνυμος είπε...

πολυ ρατσιστικο μισος βλεπω στα σχολια καποιων. Αλλο ειναι να ειμαστε εναντια στις κυβερνησεις που εχουν σχεδιασει να μας σκλαβωσουν και αλλο να τα βαζουμε με ανθρωπους που δεν εχουν σχεση, εκτος και αν ξερετε κατι για αυτην που δεν ξερω εγω...

ΥΓ καποια απο τα τραγουδια της ειναι αξιολογα

Ανώνυμος είπε...

Πιστεύω οτι είναι άλλο ένα θύμα της Μασονίας ανάμεσα σε χιλιάδες άλλα. Και εγω άμα είχα τα λεφτά της δεν θα τα χαράμιζα στο "ρούφεν". Αφου την χρησιμοποίησαν οι Μασόνοι για να αποβλακώσουν την νεολαία την πετάξαν σαν στυμένη λεμονόκουπα.

Ανώνυμος είπε...

Ειχε εκπληκτικη φωνη κ τα τραγουδια της ξεχωριζαν απο τα διαφορα αλλα σκουπιδια που κυκλοφορουν.Απο κει κ περα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.Το βεβαιο ειναι οτι ειναι ντροπη να βριζεις εναν ανθρωπο που δεν σου εκανε τιποτα,επειδη δεν σου αρεσουν τα τραγουδια του ή επειδη ειναι εβραιος ή επειδη ειναι αυτοκαταστροφικος.Κ οσο για τα παιδια, δεν ειναι τοσο ηλιθια να πεσουν στην πρεζα επειδη επεσε στην πρεζα ενας αγαπημενος τους ηθοποιος ή τραγουδιστης. Οι αιτιες για ολα αυτα ειναι πολυ βαθυτερες

Ανώνυμος είπε...

Mην περιπλεκεται τα πραγματα αν και συμφωνω οτι δεν χρειαζονται υβρεις αλλα η γνωμη ειναι επισης αναφαιρετο δικαιωμα και η δικια μου συμφωνει με μερικων: κανενας οικτος για ατομα που ειχαν ολες τις ανεσεις στη ζωη και πεταξαν τη ζωη τους στα σκουπιδια. Ποσο μαλλον οταν τα ατομα αυτα θεωρουνται προτυπα. Οχι, προσωπικα δεν θα λυπηθω οπως λυπηθηκα με τον μεγα Μιχαλη Τξακσον.

Ανώνυμος είπε...

η Γουάινχαουζ δεν ήταν τυχαία μουσικός.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν Βρετανίδα...
Μπορεί στα χαρτιά να ήταν όμως...
Και δεν είναι όλες οι Βρετανίδες μπεκρίδες...

Ανώνυμος είπε...

Δεν με πειραζει που ήταν αυτοκαταστροφική αλλά με πειραζει οταν βάζουν ως προτυπο την αυτοκαταστροφη. Ετσι επηρεαζονται τα παιδια και πιστευουν οτι αυτος ο τροπος ζωης ειναι ο ιδανικος. Η αυτοκαταστροφη είναι ψυχασθενεια και θέλει θεραπεια. Δεν είναι τροπος ζωης ουτε μόδα.

Ανώνυμος είπε...

Στ' αρχίδια μου!!! Όσο ταπεινοτικό και ν' ακούγετε λυπάμαι που το λέω αλλά και πάλι στ'αρχίδια μου!!! Εκτιμώ πάρα πολύ την μουσική της αλλά μέχρι εκεί. Μια πρεζού ήτανε. Τόσοι και τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από βομβαρδισμούς, από πείνα, απ'το κρύο και απ' τη ζέστη και θα κάτσω να ξενερώσω για τον θάνατο της Γουάινχάουζ. Ήμαρτον πια! Μια υπερώπτική πρεζού ήτανε με μια ωραία φωνή. Μιά ωραία και όχι απλή, άλλωστε στη funk και soul υπάρχουνε άποιροι άλλοι μουσικοί που ναι χρόνια στο κουρμπέτι και ποτέ δεν είχαν την καταξίωση της κυρίας. Τυχαίο ε; Πέρα απο τα ναρκωτικά της, ούτε μια φιλοσοφία ή έστω μια στάση ζωής που να δείχνει κάτι δεν έπραξε. Κάτσε να μην είχε τα τατουάζ θα σου λεγα εγώ αν έκανε καριέρα και ας είχε αυτή τη φωνή.

Και στη τελική, όντως, που κολλάει το θέμα με το μπλόγκ σας;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια είδωλα πασσάρουν στον κόσμο....ΠΡΕΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ....Λυπάμαι που το λέω μετά θάνατον αλλά αυτή είναι η αλήθεια!!!!!!!!!!!

Ανδρομέδα είπε...

Εύχομαι ο θεός να αναπάυσει την ψυχή σου μικρό μου ταλαιπωρημένο πλάσμα. Όσο για τη λύσσα και την κακία σας, κάποιοι, δεν την ακούει πια, τσάμπα αφρίζετε. Άντε λοιπόν, δείξτε πώς σεβόμαστε στην Ελλάδα τους νεκρούς.