Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Πανηγυρίζει ο... καπετάνιος του Τιτανικού


Πανηγυρίζει ο... καπετάνιος του ΤιτανικούΑκούγεται απίθανο, αλλά ο άνθρωπος ο οποίος εισηγήθηκε (και δεν διαπραγματεύτηκε) το Μνημόνιο, ο αρχιτέκτονας του Τιτανικού στο έλλειμμα και τα έσοδα, ο υπουργός επί των ημερών του οποίου τα μέτρα διαδέχονταν το ένα το άλλο- πάντα στις πλάτες μισθωτών και συνταξιούχων, αυτός που θεωρούσε...
πολυτέλεια τη σύνταξη, που έφτασε την ανεργία στο ξενίθ και την επιχειρηματικότητα στο ναδίρ, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, αισθάνεται δικαιωμένος και πανηγυρίζει! Λες και η χθεσινή απόφαση δεν πιστοποιεί με τον θεαματικότερο τρόπο ότι η πολιτική που ακολούθησε μας έφερε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, είπε: «Είναι μια απόφαση που δικαιώνει τη δουλειά που έγινε από την αρχή, που δικαιώνει όλες τις θυσίες του ελληνικού λαού. Είναι μια απόφαση που με τον πιο καθαρό τρόπο αντικρούει τα επιχειρήματα περί μη διαπραγμάτευσης. Χθες συμφωνήθηκαν όλα όσα για τα οποία έχουμε παλέψει ένα χρόνο τώρα».

Βρεγμένη σανίδα- με την πολιτική έννοια για να μην παρεξηγηθούμε- που χρειάζεται...
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εμ πως να μην πανηγυριζει η ξεφωνημενη κουρδιστη μαριονετα αφου θα παρει bonus απο την ((Goldman Sucks)) που πετυχε το εργο του μαζι με καποια αλλα υπαλληλακια για την ενεργοποιηση των CDS.

Ανώνυμος είπε...

7,43 ΜΑΖΙ ΣΟΥ , ΕΙΝΑ;Ι ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΩ , ΕΝΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ.