Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την Πίστη μας


Η απόλυτη από-ιεροποίηση και ο Εφιάλτης της εκκοσμίκευσης της Εκκλησίας μας, δυστυχώς δια μέσου της Μητέρας Εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης, η οποία αδυνατεί ως φαίνεται να απεκδυθεί των (αιρετικών) οικουμενιστικών (και δυστυχώς και των Φαναριώτικων) συμπλεγμάτων της, χτυπά και πάλι την πόρτα μας.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η Παγκόσμια Διακυβέρνηση, δεν θα ηρεμήσουν, αν δεν ισοπεδώσουν, δεν λοιδορήσουν, δεν...
γελοιοποιήσουν, δεν «εκσυγχρονίσουν» τα πάντα!
Οι «φωταδιστές» είναι εδώ, έχοντας αναλάβει την εργολαβία της κατεδάφισης των αντιλήψεών μας και των πιστεύω μας, ώστε να εμπεδώσουν την κοινωνία της ελευθεριότητας και της απόλυτης ανοχής.
Αυτή τη φορά, προσπαθούν να γελοιοποιήσουν την Πίστη μας, μέσω μιας θεατρικής παράστασης ή αλλιώς, «θεατρικής μεταφοράς» της Αποκάλυψης, στο Σπήλαιο της Πάτμου (!), όπου ο Ευαγγελιστής Ιωάννης δέχθηκε το ύψιστο όραμα της Θείας Αποκάλυψης. Και μάλιστα, με τη συνδρομή των ρασοφόρων του νησιού, οι οποίοι είναι φυσικά όλοι άνθρωποι του Φαναρίου και φορείς των μάλλον «παράξενων» τώρα τελευταία θεολογικών αντιλήψεών του. Αλλά, είπαμε, η πανθρησκεία, απλώνει τα πλοκάμια της παντού, από-ιεροποιώντας και εκκοσμικεύοντας τα πάντα…
Όσοι έσπευσαν να «καλύψουν» το ανοσιούργημα, που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Σπηλαίου της Αποκάλυψης, «σ' ένα χώρο που φτιάχτηκε γι' αυτόν ακριβώς το σκοπό πάνω και έξω από το Σπήλαιο» (τι σημαίνει «πάνω και έξω», δεν συναινεί η Μονή;), παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτα. Σύμφωνα με κάποιον Παναγιώτη Ανδριόπουλο, ο οποίος έγραψε σχετικά στην «Ε», «δεν τίθεται καν θέμα για χρησιμοποίηση του ιερού Σπηλαίου, το οποίο παραμένει καθαρά προσκυνηματικός χώρος».
Οι Γερμανοί σκηνοθέτες, που δημιούργησαν την παράσταση-εργολαβία της από-ιεροποίησης των πάντων στη χώρα μας, σε ένα θρησκευτικό χώρο ο οποίος εποπτεύεται από το Οικουμενικό Πατριαρχείο, δεν περιμένουμε να αντιλαμβάνονται το διακύβευμα και σε τι συντελούν ή τη ζημία που προκαλούν.
«Από τα παραπάνω αντιλαμβάνεται ο καθείς ότι δεν πρόκειται για καμιά ‘αρπαχτή’, αλλά για μια πολύ σοβαρή προσέγγιση ανθρώπων που είναι ένα με το νησί, και αναπνέουν τον αέρα της ιερότητας της Πάτμου», μας λέει ο κ. Ανδριόπουλος. Έτσι μας λέει… «Πολύ σοβαρή προσέγγιση». Ας μας επιτρέψει να αμφισβητήσουμε την άγνωστης σκοπιμότητας προσέγγισή του και να του πούμε κατάμουτρα ότι δεν ξέρει τι λέει και ότι, ή δεν αντιλαμβάνεται το διακύβευμα, ή εξυπηρετεί σκοπιμότητες που σίγουρα δεν έχουν να κάνουν με την προστασία της θρησκευτικής μας Πίστης και των παρακαταθηκών της.
Η «ιερότητα» στην οποία αναφέρεται, δεν διασφαλίζεται με θεατρικές μεταφορές, οι οποίες δίνουν έναν τόνο, θα έλεγε κανείς «ορθολογιστικής» ή επιδερμικής ή ακόμα και αρχαιολατρικής προσέγγισης και είναι εντελώς εκτός πλαισίου της ορθόδοξης θρησκευτικής μας ζωής. Η Πίστη μας, δεν είναι «θέατρο». Δεν έχουμε τίποτα με το τελευταίο, ίσα-ίσα, φτάνει όμως αυτό να μην συγχρωτίζεται μας τα όσια και ιερά μας.
Στην προσέγγιση των Πίστης μας, δεν νοούνται δήθεν «αφελείς» αλλά στην ουσία τους σκόπιμες και καθ’ όλα «τοξικές» ορθολογιστικές προσεγγίσεις, που την απογυμνώνουν από την ιερότητα, την ουσία, την ευλάβεια και το μυστικισμό της. Άλλο η Πίστη μας και η Αποκάλυψη, άλλο τα διονυσιακά μυστήρια… Δεν μπορούμε όλα τα πράγματα να τα «προσεγγίζουμε» με τον ίδιο τρόπο. Όσο για τη «δήθεν» αφέλεια του στυλ «μα τι κάναμε», αυτή δεν πείθει κανέναν.
Εν κατακλείδι: η Εστία Πατερικών Μελετών, έχει απόλυτο δίκιο όταν λέει στον Ηγούμενο της Μονής ότι το Ιερό Σπήλαιο δεν αποτελεί ιδιοκτησία κανενός για να το μεταχειρίζεται καθείς κατά το δοκούν. Και φαίνεται ότι εκεί στην Πάτμο, οι της Μονής το έχουν πάρει πολύ λάθος, ακολουθώντας κατά πόδας τις έμμεσες αλλά σαφείς προτροπές του Φαναρίου για την ισοπέδωση των πάντων.
Πηγη 

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μα φυσικα με την συνδρομη των ρασοφορων !!!(Δεν εννοω τους καλους παππουληδες που σαν ανθρωποι βοηθουν και προσπαθουν για το καλο των γυρων τους) Αυτοι δεν καρφωναν τους ελληνες για να τους κρατανε στο τουρκικο ζυγο ,αυτοι δεν εξαφανισαν τα ιερα μνημεια των προγονων μας αυτοι δεν πηγαν να κανουν την ακροπολη εκκλησια.....Αυτοι την κυριακη της ορδοδοξιας μας βρυζουν (αναθεμα σας ελληνες)..κοντα ειναι ο καιρος ομως......

Modestus είπε...

Εσύ ανώνυμε 2:32 έχεις πατήσει το πόδι σου στην εκκλησία την κυριακή της ορθοδοξίας; Επειδή παίζει να έχεις πάει μόνο όταν βαφτίστηκες (αν έγινε κιόλας αυτό γιατί μπορεί να είσαι και γιαχωβάς ή ότι άλλο θες) μάθε να κρίνεις αφού έχεις πάει έχεις ακούσει και το έχεις επιβεβαιώσει. Εγώ επειδή πηγαίνω σε πληροφορώ όχι μόνο δεν λέει αναθέματα κατά των ελλήνων, άλλα στις 28 Οκτωβρίου που είναι παράλληλα με την εθνική εορτή και της Αγίας Σκέπης όπου διαβάζονται ευχές υπέρ του έθνους των Ελλήνων. Αλλά αυτό το πρόβλημα έχουμε ως λαός, δεν μπορούμε να πούμε δεν γνωρίζω επί κάποιων θεμάτων άλλα όλοι έχουμε και μια γνώμη και επιμένουμε βλακωδώς σε αυτήν.

Unknown είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Modestus.

Ανώνυμος είπε...

modestus ta sevi mou aderfe

Ανώνυμος είπε...

2:43
Εχετε απολυτο δικαιο πολλοι υποτιθετε βαπτισμενοι με 3καταδυσεις, που μαλλον ειναι ραντισμα τρίς και εαν ειναι ετσι,δυστυχως οι της κρατουσης Εκλησσιας πρατουν κατα το δικο τους δοκουν των υπερλατινοφρονων, ισοπεδωνοντας τα παντα δηλ, κοινο πατηριο με τους παπικους, μεταφραζοντας το ιερο ευαγγελιο, κουρεμενοι παπαδες χωρις πετραχειλια, συλειτουργα του αιρεσιαρχη οικουμενιστου πατριαρχου με τον παπα, στα παλια του τα παπουτσια για τους Πατερες μας της Αγιωτατης Μας Εκλησσιας, ενατιον του Εθνους και των ηρωων του 21 και μη χειροτερα και:ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ απο καποιον ασχετο που δεν ξερει που ειναι η ενορια του να καταλαβη βαθειες αληθειες της Ορθοδοξιας μας;;
Και μην ξεχνατε σε ποσους!!! Ναους του Νεου Ημερολογιου διαβαζονται το Συνοδικο της Ημερα της Ορθοδοξιας, μαλλον σε κανενα!!!!
αδελφε ειμαστε για κλαματα εμεις το υποτιθεμενο χριστεπωνυμο πληρωμα, για γελια δηλαδη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορω να ειμαι γιαχωβας γιατι ειμαι ελληνας !!!Εσυ που γνωριζεις 2.43(το ονομα σου δεν θελω να το γραψω ειναι ξενο για μενα και μου την δινει)το θεμα ειναι ποτε μας βριζουν και γιατι δεν λες για τα υπολοιπα που γραφω...

Ανώνυμος είπε...

απολύτως ορθός ο αγαπητός 2:32.Όχι μόνον αναθεματίζουν τους Έλληνες (αναφερόμενοι κυρίως στους αρχαίους μας προγόνους),αλλά επιπλέον ειρωνεύονται και τους Θεούς αυτών!Θεωρούν γενικά τα πατροπαράδοτα ήθη κι έθιμα ως ειδωλολατρικό μίασμα,που πρέπει να εξαλειφθεί,διότι...απομακρύνει τους ανθρώπους από τον δρόμο του ΚΥΡΙΟΥ!!εάν είναι δυνατόν!!ποιοι το λέγουν αυτό;ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ,ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ Ή ΚΑΨΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΟΡΘΟ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

OTI AJIZEI PROSPAUOYN NA TO KATASTRECOYN..APLO EINAI

Modestus είπε...

Μάλλον κάποιοι είστε αρκετά χαζοί οι τουλάχιστον προσπαθείτε να το παίξετε ανήξεροι. Πρώτον είστε τυχεροί γιατί γεννηθήκατε σε μια χώρα που δεν σε υποχρεώνει κανένας να είσαι χριστιανός(φυσικά αν γεννιόσασταν στο Ιράκ θες δε θες θα ήσουν μωαμεθανός). Θες πίστεψε, θες μη πιστεύεις αναφαίρετο δικαίωμα σου. Μπορείς άνετα να κάνεις σπονδές στο Δία και στον Απόλλωνα και ότι άλλο θέλεις, όποιος σου πει το αντίθετο ή προσπαθήσει να σε προπηλακίσει είναι λάθος και εγώ είμαι μαζί σου σε αυτό. Έχω μάθει από πολύ μικρός ότι ο Χριστιανός δεν είναι φανατικός και βλέπει με αγάπη τους πάντες χωρίς χρώμα και προυποθέσεις. Όπερ σημαίνει ότι όσοι έκαναν αίσχη παλαιότερα εναντίον άλλων θρησκειών, ομάδων κλπ κλπ είναι λάθος έχουν χάσει το νόημα της θρησκείας μας. Και το νόημα είναι η αγάπη προς τον συνάνθρωπο χωρίς συνθήκες ή συμφέροντα.
Και όσον αφορά τα της πατρίδος μας τα πρώτα βιβλία που διάβασα μικρός ήταν η Ιλιάδα και η Οδύσσεια και μελετάω όσο μπορώ την μυθολογία μας και την αρχαία ιστορία μας. Και ναι είμαι χριστιανός, πως να το κάνουμε.

Modestus είπε...

Α και κάτι άλλο το όνομα είναι Μοδέστος απλά στα λατινικά γράφεται Modestus και αν ήσασταν γνώστες της αρχαίας ιστορίας μας θα γνωρίζατε ότι τα λατινικά είναι δημιούργημα των Ρωμαίων οι οποίοι με την σειρά τους είναι απόγονοι Ελλήνων και ντόπιων(Ιταλίας) Ετρούσκων. Άρα και τα λατινικά ουσιαστικά προέρχονται από τους προγόνους μας.
Δεν δίνω δεκάρα αν δεν λες το ψευδώνυμο που χρησιμοποιώ άλλωστε είναι ψευδώνυμο ανώνυμε 6:48. Μάθε ορισμένα πράγματα γιατί γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι (κοινώς ρόμπα).

Ανώνυμος είπε...

Καλά πράττεις και πιστεύεις στο Χριστό.Πολύ καλά που διάβασες Όμηρο.Εξαίσια που γνωρίζεις κάποια "τα των προγόνων".Βέβαια,είμαι σίγουρος πως δεν έχεις ψαχτεί ιδιαίτερα/περισσότερο για το πώς προήλθε ο Χριστιανισμός.Απλά σου πλάσαραν μία θρησκεία,σου πλάσαραν το:"αγαπάτε αλλήλους" και εσύ,ως άριστος δέκτης,το ασπάστηκες,καθώς σου άρεσε ως ιδεολογία.Εγώ δεν είμαι εδώ να σου καταρρίψω τα "πιστεύω" σου,αλλά δεν αναφέρεσαι σε ο,τι καταδικάζει τις πράξεις των χριστιανών.Π.χ.,γιατί έκαψαν ναούς,ακαδημίες;γιατί σκότωσαν Έλληνες(αναφέρομαι στη περίοδο που ο Χριστιανισμός έγινε επίσημη θρησκεία);γιατί αναφέρουν τους προγόνους μας ειδωλολάτρες και τους θεούς των "ψεύτικους";Θα μου πεις τώρα,γιατί,δεν ήσαν ειδωλολάτρες;Ναι γιατί εσείς οι χριστιανοί δεν είσαστε;Που σε κάθε δωμάτιο έχετε 2-5 εικόνες "αγίων";Δε θα καθίσω να επεκταθώ για κάτι ανούσιο...

Λεωνιδας είπε...

γεια σου ρε Μοδεστε τους τα πες ομορφα με το γαντι.η γλωσσα κοκκαλα δεν εχει και κοκκαλα τσακιζει.

Ανώνυμος είπε...

Οι ερωτησεις-τοποθετησεις σας ρε παιδια δειχνουν οτι δεν εχετε καν παρακολουθησει ουτε τα βασικα μαθηματα θρησκευτικων στο γυμνασιο και το λυκειο. Πως με αυτα τα επιχειρηματα πιστευετε ή δεν πιστευετε καπου; πως μιλατε για κατι που δεν το εχετε γνωρισει παρα μονο απο τη μια μερια; για περαστε και απο την αλλη μερια μια φορα με καλη προαιρεση να δειτε λιγο για ποιο πραμα καποιοι ανθρωποι καταφρονουν ακομα και τη ζωη τους για το Χριστο. Να δειτε ανθρωπους που αφησαν τις μεγαλυτερες θεσεις και δοξες για να πεθανουν πριν πεθανουν. Με τις κουβεντες και τις θεωριες ειναι ολες οι θρησκειες ιδιες. Στην πρακτικη του εφαρμογη ομως ο χριστιανισμος εχει καταληξη και προορισμο την κοινωνια Θεου κι ανθρωπου. Κι οταν ζησει καποιος ανθρωπος αυτη την κοινωνια, αυτην την επαφη, τοτε ανοιγουν τα ματια του και βλεπει ολα τα ακατανοητα και κεκρυμμενα μαργαριταρια απο καταβολης κοσμου, ζει καταστασεις που ανθρωπος δεν ειδε και δεν ακουσε ποτε και τοτε αναφωνειτο περιφημο "καλόν εστιν ημάς ώδε είναι". Απλως καποιοι ανθρωποι παρανοησαν και με τις πραξεις τους ζημιωσαν εκτος του εαυτου τους και αλλους ανθρωπους, που δεν χρειαζονται και πολυ για να γυρισουν την πλατη καπου, ειδικα σε μια θρησκεια οπου το κακο ελεγχεται απολυτα, ακομα και στην νηπιακη μορφη του λογισμου, αποκαλυπτεται κι εξοντωνεται. Πως να μην απορριψω κατι, οταν με κοσκινιζει και μου φανερωνει το ποιος πραγματικα ειμαι, οταν εχω συμμαχησει με την ανομια μεσα μου; δεν ειναι ψευτικα αυτα τα πραματα ρε παιδια. Ζωντανα ειναι..
Φιλικα,
Χρηστος Ξανθη

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ MODESTUS ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ)? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ?ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ,ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ...PARADISE LOST...

Ανώνυμος είπε...

mpori kapoios xristianos na mou pi giati blasthmoun oi ellhnes???

Ανώνυμος είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ανώνυμος είπε...

na pate na gamitheite osoi pisteuete oti pisti einai na piganies stin ekklisia. i pisti erxetai apo mesa sou kai meta pas stin ekklisia. mporeis na kaneis kai tin stavro sou sto spiti sou me mia eikonitsa. gia ton modestus lew pou to paizei magas. mathete prwta na eiste xristianoi orthodoksoi kia ti simainei na eisai xristianos orthodoksos kai meta milate.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ MODESTUS, ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ . ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΕΙΝΑΝ ΩΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ Κ'ΑΓΑΘΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟ ΥΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ , ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ΕΓΙΝΕΤΟ ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΓΕΝΕΣΤΕΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ Π.Χ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΔΙΔΑΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ Η ΠΡΟΕΒΑΙΝΑΝ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ. ΕΚΤΟΤΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΡΩΓΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟΥ 1821 ΕΠΑΙΞΑΝ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΑΝΑΜΜΕΝΗ?? ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ . ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΣΕ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ "ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ" Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ??

Ανώνυμος είπε...

Συνελληνες σταματηστε να τσακωνεστε μεταξυ σας. Εμεις οι Ελληνες ειμαστε κατι το ιδανικο και αυτος ο λογος που θελουν να μας διασπασουν να μας διαλυσουν να μας αφανισουν. Ποτε δεν θα το καταφερουν οπως και δεν το εχουν καταφερει χιλιαδες χρονια τωρα...Αρχαιοελληνισμος και Ορθοδοξια σημαινει ενα εκρηκτικο μείγμα...
ΕΛΛΑΣ - ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ
ΖΕΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Προς αρχαιοελληνιστάς και όχι μόνο. Εκατοντάδες σώματα Αγίων εξακολουθούν και παραμένουν αναλλοίωτα και μυροβλήζουν θαυματουργώς έως και την σήμερον ημέραν προς απάντησιν και αντιπαράθεσιν όλων των άψυχων αγαλμάτων της αρχαίας ελληνικής θρησκείας. Γειά σας και καλή μετάνοια. ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗ-ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΕΣΦΙΓΜΕΝΙΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

OTA ANGNORISETAI THN GENOKTONEIA TON ELLHNON APO TOUS XRISTIANOUS ORTHODOKSOUS ESEIS OI ORTHODOKSI TOTE NA PARETE TOUS NAOUSAS KAI OLLOI MAZI DROMO APO THN ELLEDA STA TSAKIDIA KAI KATA ASRAEL MERGIA EISASTAI FONIADES OXI MONO TON ELLHNON ALLA KAI SE OSOUS DEN SAS PROSKINHSAN::: TON IEXOBASAS KAI STA TSAKIDIA::......666......

Ανώνυμος είπε...

i thriskies einai gia ta probata mpeeeeee mpeeee re.

Ανώνυμος είπε...

Ξενόφερτα γκρικλίς σουρτούκια (δήθεν Ελληνάκια) τον πούλο