Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ... ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΝΤΑΙ... Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ


Στη Βουλή τροπολογία για τη λειτουργία τεμένους στον Ελαιώνα.
Στη Βουλή κατατέθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλι(σ)ματικής τροπολογία με την οποία «ανοίγει ο δρόμος» για τη λειτουργία λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους στον Ελαιώνα.

Συγκεκριμένα, το ισλαμικό τέμενος, η κατασκευή του οποίου αναβάλλεται για σχεδόν δύο δεκαετίες, προβλέπεται να λειτουργήσει «σε τμήμα δημοσίου κτήματος» της περιοχής του Ελαιώνα και ειδικότερα «σε υφιστάμενο κτίριο, το οποίο θα ανακαινιστεί και θα μετασκευαστεί κατάλληλα».

Οπως αναφέρεται στην τροπολογία, η οποία συνυπογράφεται από πλειάδα συναρμοδίων υπουργών, για την ταχεία εκτέλεση του έργου, η ανάθεση της μελέτης και της κατασκευής του θα γίνει στην Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και οι σχετικές δαπάνες θα βαρύνουν το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής του, η χρήση του τεμένους θα παραχωρηθεί, σύμφωνα με την τροπολογία, από το Δημόσιο δωρεάν στο νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου με την επωνυμία «Διοικούσα Επιτροπή Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών», που συστάθηκε με νόμο του 2006.
Πηγη 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΓΟΥΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΜΑΣ? ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.. ΤΙ ΕΙΠΑΤΕ?? ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟ?? ΧΕΣ'ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ , ΚΑΙ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗ. ΙΣΟΤΗΤΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ!!! ΤΕΛΙΚΑ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΑ ΕΚΕΙ) ΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ,

Ανώνυμος είπε...

H κωλοδιαμαντοπούλου εχει οργιάσει. Σου ευχομαι μωρη βρώμα να σε κομματιάσουν οι μουσουλμάνοι φίλοι σου μηπως και καταλάβεις τι εχεις κάνει!

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΧΤΙΣΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΤΙΝΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Ανώνυμος είπε...

αν χτιστει αργα ειναι!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μονο για τους πατρωους θεους δεν υπαρχουν λεφτα μονο κατι ψευτοσυντηρησεις της πλακας.

Ανώνυμος είπε...

πετάχτηκε και η τσουτσού με τους πατρώους θεούς...κάντε ρε κάνα κρύο μπάνιο να συνέλθετε χαμένα κορμιά. χωθείτε σε καμία χρονοπύλη να πάτε σε συμπαντικό καλό να ησυχάσουμε