Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Οσο και αν προσπαθούν τα αργυρώνητα ΜΜΕ, να επιβάλουν τη λήθη ορισμένων κρισίμων γεγονότων, δεν πρέπει αυτά να λησμονηθούν από τους σκεπτόμενους – τουλάχιστον – Έλληνες. Ο πρωθυπουργός ανήλθε στην εξουσία εξαπατήσας το λαό, δια ψευδών υποσχέσεών του, εν γνώσει της αναληθείας τους, ότι θα διατηρήσει τους μισθούς και τις συντάξεις στα επίπεδα που ήσαν, αυξάνοντας τα ποσά τούτων, κατά το ποσοστό του πληθωρισμού.

Eψεξε μάλιστα τον κ. Καραμανλή, διότι συνεφώνησε με τον κ. Αλμούνια το πάγωμα των μισθών και συντάξεων για μία τριετία, με παράλληλη μείωση των κρατικών δαπανών κατά 30%, κάτι που θα ήταν ανεκτό και κατανοητό από όλους τους Έλληνες.

Oταν όμως ανήλθε στην εξουσία, έκοψε αμέσως τα δώρα και επιδόματα αδείας, περιόρισε σημαντικά τους μισθούς και τις συντάξεις, κατά τις επιθυμίες του, μοιραίου για την Ελλάδα, τότε υπουργού Οικονομικών, επέβαλε δε έκτακτες εισφορές και βαρύτατες φορολογίες. Αυτά ήσαν τα δώρα του προς τον ελληνικό λαό, διότι τον έφερε στην εξουσία.

Αντί δε να σπεύσει να δανεισθεί από τις αγορές τα αναγκαία για την Ελλάδα ποσά, διέσυρε τη χώρα με τις ανθελληνικές δηλώσεις του περί χρεοκοπίας της ελληνικής οικονομίας και περί διαφθοράς της ελληνικής κοινωνίας, προκαλέσας έτσι αναποτρέπτως την αύξηση των επιτοκίων. Η αύξηση αυτή απετέλεσε και τη δικαιολογία προσφυγής μας στον κατ΄ επίφαση μηχανισμό στηρίξεως της τρόικας και του Δ.Ν.Τ., εκφραστού και βασικού οργάνου του καπιταλιστικού συστήματος.

Οι συμμέτοχοι της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ, για να μας «σώσουν», δεν μας έδωσαν μόνον τα ποσά, που ήσαν αναγκαία για ένα έτος, αλλά πολύ περισσότερα, ώστε να εξασφαλισθούν οι γνωστοί άγνωστοι παλαιοί δανειστές μας και διεθνείς κερδοσκόποι. Συνεπεία τούτου επιβαρύνθηκε και το δημόσιο χρέος κατά 43 δις ευρώ μέσα σε ένα έτος.

Με άλλα λόγια από το 100-112% του ΑΕΠ, που ήταν επί κυβερνήσεων Καραμανλή, έφθασε ήδη το 150% τούτου και μέχρι τέλους του έτους θα έχει ανέλθει στο 160% του ΑΕΠ. Με την επιβάρυνση δε, που θα προκύψει, αν μας επιβληθεί η επιλεκτική χρεοκοπία, δια του διπλασιασμού του επιτοκίου των νέων ομολόγων, το δημόσιο χρέος μας θα φθάσει στο 200% του ΑΕΠ. Αυτό σημαίνει μόνιμη αδυναμία εξοφλήσεως των ομολόγων, για πολλές δεκαετίες και οικονομικός εξανδραποδισμός της φυλής μας.

Ο πατήρ Παπανδρέου υπήρξε ο εφευρέτης και πρώτος εφαρμοστής της υπερχρεώσεως της Ελλάδος. Και ο υιός παρέδωσε αυτή για πάντα στους κερδοσκόπους και δανειστές της. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός, ότι το ποσοστό του κυβερνώντος κόμματος, κατά την πρόσφατη δημοσκόπηση για την εφημερίδα «ΒΗΜΑ», μειώθηκε στο 16,5%, παρά την κυβερνητική προπαγάνδα.

Ο λαός έχει αντιληφθεί πλέον, ότι κάποιο άθλιο παίγνιο παίζεται εις βάρος αυτού και των απογόνων του, καθώς και τη σημασία του γεγονότος ότι η κυβέρνηση δια της αρχικής δανειακής συμβάσεως έχει παραιτηθεί και του αυτονοήτου δικαιώματος της χώρας να δανεισθεί ή να λάβει οικονομική βοήθεια από άλλη χώρα, προκειμένου να εξοφλήσει προώρως τα συναφθέντα δάνεια με την τρόικα και το Δ.Ν.Τ.

Αν και έγινε γενναία περικοπή μισθών και συντάξεων, οι δαπάνες του αρχικού προϋπολογισμού, αντί να μειωθούν, κατά το πρώτο εξάμηνο του πρώτου έτους, αυξήθηκαν σε ποσοστό 8,8%, γεγονός μη δικαιολογούμενο, πλην μόνον από την συνέχιση της σπατάλης των περισσοτέρων υπουργικών γραφείων, δια της διατηρήσεως στρατιών συμβούλων, ενδεχομένως δε και αργομίσθων.

Ελλείψει ουσιώδους αντιδράσεως της ελληνικής κοινωνίας, η κυβέρνηση μετά την επιβολή του λίαν αμφιλεγομένου και επιζημίου για τη χώρα «Καλλικράτη», επιχειρεί τώρα ποικίλες ρυθμίσεις, κάθε άλλο παρά ενισχυτικές του έθνους. Προεχόντως κατατέθηκε στη Βουλή νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας, για τη δωρεά και μεταμόσχευση οργάνων, κατά την εικαζομένη συναίνεση του δωρητή!

Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι όλοι οι Έλληνες πολίτες θα είναι εν δυνάμει δωρητές οργάνων, εκτός αν οι ίδιοι έχουν εκφράσει εγγράφως την αντίθεσή τους. Την αφαίρεση των οργάνων θα αναλαμβάνουν οι ειδικοί «οργανισμοί αφαιρέσεως οργάνων», στα κρατικά νοσοκομεία και σε ιδιωτικές κλινικές, μετά «από ιατρική διάγνωση εγκεφαλικού επεισοδίου», ασφαλώς ανιάτου.

Ενόψει του ότι ελάχιστοι θα είναι εκείνοι, που θα σπεύσουν να αρνηθούν εγγράφως την αφαίρεση οργάνων τους προς δωρεάν, ευλόγως υπολογίζεται ότι οι εκ του νόμου δωρητές τούτων θα είναι αμέτρητοι.

Στο συγκεκριμένο σχέδιο νόμου, εισηγητής του οποίου είναι ένας βουλευτής και φαρμακοποιός, έχει ήδη εκφράσει την έντονη αντίρρησή του ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων, όπως και ομάδες πολιτών και ο Ιατρικός Σύλλογος της χώρας.
Η μετά θάνατον δωρεά οργάνων είναι μία πράξη ανθρωπισμού, η οποία όμως πρέπει να είναι προϊόν ελευθέρας και ανεπηρεάστου βουλήσεως. Η δια νόμου επιβολή μιας «ανθρωπιστικής πράξεως» συνιστά προσβολή της προσωπικότητος του δωρητού, πέραν του ότι εγκυμονεί πλείστους κινδύνους εκμεταλλεύσεως δυσκολοτάτων καταστάσεων και εμπορευματοποιήσεως ανθρωπίνων οργάνων.

Πεντακόσιες χιλιάδες αλλοδαποί έχουν έλθει στην Ελλάδα σε ένα έτος, είναι δε άγνωστος ο συνολικός αριθμός των λαθρομεταναστών και ανεξιχνίαστες οι επιδιώξεις εκείνων, που τους προωθούν στην πατρίδα μας. Οι αρμόδιοι της πολιτείας παρατηρούν και γνωρίζουν τη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών, αλλά σιωπούν. Ο λαός όμως ανησυχεί σοβαρώς, φοβούμενος ότι πολλοί από τους ξένους στο μέλλον θα αποτελούν κίνδυνο εθνικής ασφαλείας για την χώρα μας.

Οι προς το δημόσιον ανείσπρακτες οφειλές ανέρχονται σε 41 δις ευρώ περίπου και οφείλονται από 900.000 περίπου πολίτες. Το 92% όμως του άνω ποσού οφείλεται μόνον από 15.000 πολίτες. Εξ αυτού προκύπτει, ότι οι φοροεισπρακτικοί μηχανισμοί του κράτους υπολειτουργούν, ενώ οργιάζει η άγρια φορολογική καταδίωξη των μικροοφειλετών και η ασυδοσία των μεγαλοοφειλετών, όπως και των κατά σύστημα φοροφυγάδων.
Ουδεμία κυβερνητική πράξη μας πείθει ότι η κατάσταση αυτή θα εκλείψει και ότι θα επιβληθεί φορολογική δικαιοσύνη στους Έλληνες.
Πηγη 

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αξιότιμε κε Πρόεδρε
Ως ύψιστος εκπρόσωπος της Ελληνικής Δικαιοσύνης θα ήθελα να σας υπογραμμίσω ότι φέρετε βαρύτατη εθύνη για την σημερινή κατάσταση της απόλυτης ξεφτίλας.
Κατά την γνώμη μου σχεδόν ίδια με τους φυσικούς αυτουργούς.Η παντελής ανυπαρξία της Δικαιοσύνης που κατά την δομή της Ελληνικής Δημοκρατίας είναι ο δεύτερος πυλώνας στήριξής της ,υποτίθεται με τον έλεγχο τον οποίο είναι επιφορτισμένη (εδώ γελάμε φωνακτά)υποκαθιστά την δεύτερη βουλή κλπ.
Κε Κόκκινε εσείς και το συνάφι σας είχατε και έχετε ξεχάσει το τι συμαίνει αυταπάγγελτη δίωξη ,
για αυτό λουφαξετε σε μιά γωνιά και αφήστε την κριτική , δεν δικαιούστε να την ασκείτε με κανένα τρόπο.

Ένας απλός Έλλην πολίτης

Ανώνυμος είπε...

Και εσείς τι κάνατε για ολα αύτα κύριε Κόκκινε??????

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλο άρθρο κύριε Κόκκινε.
Τι έκανες όμως εσύ? Τι θα κάνεις τώρα εσύ?
Θα μπεις μπροστάρης και να τους δικάσεις και να τους καταδικάσεις?
Το να τα διαπιστώνεις δεν προσφέρεις τίποτα περισσότερο από εμάς τους ταπεινούς μουζίκους και τα χαμερπή σκουληκοειδή.
Πήγες σε κάποια πλατεία να φας τα δακρυγόνα? Αντιστάθηκες με κάποιο τρόπο σε αυτά που βλέπεις να έρχονται και να νομοθετούνται?
Τι έκανες στην ζωή σου εκτός του ότι έγινες διάσημος λόγω Ανδρέα Παπανδρέου?
Και αν όλα αυτά τα ξέρατε και τα βλέπατε εσείς οι διανοούμενοι, γιατί δεν κόψατε τα κεφάλια της λερναίας ύδρας εν τη γεννέση τους? Αφού υπήρχαν στοιχεία γιατί ο Παπανδρέας δεν σάπισε στη φυλακή? Γιατί αφήσατε το καρκίνωμα να δουλεύει από τότε?
Ασ'τα μεγάλε. Κάηκες.

Ανώνυμος είπε...

Αν οι εκπρόσωποι του 1 εκ των 3 πυλώνων της Δημοκρατίας,της Δικαστικής εξουσίας, έκαναν το καθήκον τους όλα αυτά τα χρόνια, τίποτε από όλα αυτά δεν θα συνέβαινε.
Δεν χρειαζόμαστε τοποθετήσεις επί των συντελλουμένων εγκλημάτων, τιμωρία των αυτουργών ζητάμε.

ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

Κυριε προεδρε με ολο τον σεβασμο ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες κύριε Κόκκινε, μα και τι να απαντήσει κανείς σε όσα είπαν οι παραπάνω;

Δεν είναι αργά πιστεύω για όποιον πραγματικά θέλει να προσπαθήσει. Προσπαθήστε λοιπόν κύριε Κόκκινε, να διορθώσετε τα κακώς κείμενα έστω και καθυστερημένα.

Ανώνυμος είπε...

κ.ΚΟΚΚΙΝΕ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΙΣΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΙΛΕΩΘΕΙΣ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ..;ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....,ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΔΕΣ,ΣΤΕΦΑΝΙΑ,ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Κόκκινε, ή καλύτερα κρυπτοεβραιε σιωνιστη μασόνε, ο σκοπος που σε εβαλε η στοά να γράψεις, ηταν για να βλαψεις τον Καραμανλη. Σας πόνεσε που αποκαλυφθηκε 1) οτι αγαπαει την πατριδα του και ηθελε συνεργασια με την Ρωσια και 2) οτι ειχατε σχεδιάσει την δολοφονια του.
Φοβαστε οτι ειναι λαοφιλης! Θελετε ο κόσμος να μην εχει κανενα αξιολογο ηγετη υπερ της Ελλάδος.

Ειστε καταπτυστοι εσυ και το συνάφι σου.
Ζεις μεσα στην κακια, το μισος και τον φθονο. Αργοπεθαινεις απο τα αρνητικα σου συναισθηματα και ωστοσο συνεχιζεις να ζεις ετσι. Κατα βαθος ξερεις οτι εισαι ενας αποτυχημενος ηλιθιος που βυθιζεται στη λασπη ολο περισσοτερο.
Νιώσε Λυπη για τον εαυτο σου και φυγε απο την χυδαια μασονια, αν δεν εισαι ΚΑΙ δειλος!

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΚΙΝΕ , ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΒΡΗΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΥΣΕΙ Η ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΥΚΑΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΤΗΝ 20-9-2011.
ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΤΕΘΝΙΚΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ Ο Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΟΙ. Ο Κ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΧΡΟΝΙΑ , ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟΥ, ΝΑ ΤΟΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Κ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΝΑ ΤΟΝ ΨΕΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΕΠΙΚΡΙΤΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΑΡΘΡΩΠΑΚΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΘΩΩΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΠΩΣ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΔΗΓΕΤΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ...
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΕΣ ΒΡΑΔΥΕΣ ΣΤΟ Π. ΨΥΧΙΚΟ...

Ανώνυμος είπε...

MIMPOS EINAI MASONAKOS O KOS KOKINOULHS