Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Υπέρ της Συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου ο Ν. Λυγερός!


27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι λεει ο καριολης ρε?? ΓΟΥΔΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΟΥΔΙ!!!

Comedia Finita είπε...

Ένας λαός ολομόναχος είμαστε... Όλοι στο κόλπο είναι!!

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας που τα παίρνει γιά να λέει μ@λ@κίες-
Στην πυρά!!!!

Ανώνυμος είπε...

Εχετε ιδεα ρε γραικυλοι ποιος ειναι ο Λυγερος;

Ειναι ισως ο Ελληνας με το μεγαλυτερο δεικτη ευφυιας εν ζωη.

Ειναι αυτος που διαβασε τις 10.000 σελιδες του σχεδιου Αναν και ειπε στον παπαδοπουλο να μην συμφωνησει.

Ειναι καθηγητης γεωστρατηγικης σε σχολες αξιωματικων.

Ειναι ρεαλιστης και εχει κανει πολλα περισσοτερα πο εσας τις κοτες που απλα φωναζετε συνθηματα τυπου γουδι και κρεμαλες.

Με τα συνθηματα θα μεινετε οταν θα σας γαμ...που σας γαμ.. απο οταν γεννηθηκατε.

Ανώνυμος είπε...

8:09
Φιλαράκι στήσε εσύ κώλο επειδή σου το'πε ο Λυγερός με το 180 IQ.
Τραχανούλη.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

8:09...
ΤΟΝ "ΚΥΡΙΟ" ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...
ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ ΛΕΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ,
ΧΟΝΤΡΟΜΑΛΑΚΙΕΣ...
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΕΦΥΙΑΣ, ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ,
ΑΦΘΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΡΗΜΑ...
ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ:
ΜΗΠΩΣ, ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...8:09...
ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο "ΚΕΓΑΜΟ" "ΙΔΙΟΦΥΗΣ" ΛΥΓΕΡΟΣ;;;
ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

theo είπε...

Στην Ελλάδα σχεδόν όλα τα επώνυμα των ανθρώπων έχουν τον λόγο τους. Αντιπροσωπεύουν τους χαρακτήρες αυτών που τα έχουν. Άραγε το επίθετο "Λυγερός" που παραπέμπει?

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΗΜΦΩΝΗ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μου κανει εντυπωση που ειστε πνευματικα αναπιροι.

Δεν καταλαβατε καν τι ειδατε - αν το ειδατε.

Ο Λυγερος ηταν ο πρωτος αν οχι ακομα και τωρα ο μονος που μιλησε για ΑΟΖ και για 12 νμ.

Αυτο που ειπε εινα: Κυρηξη ΑΟΖ, επεκταση στα 12 νμ και συνεκμεταλλευση στο Αιγαιο γιατι μετα απο τα προηγουμενα προφανως εχει ενα μικρο κομματι και η Τουρκια. Συνεκμεταλλευση σημαινει οτι οι αγωγοι θα περνανε και απο Τουρκια.

Αλλα το μονο που ξερετε ειναι να συνθηματολογειτε και να βριζετε.

Οταν βγαλεις ολα τα πετρελαια χωρια να εχει κομματι κανεις αλλος ελα και σφυρα μου.

Ελα γραψτε τις καθημερινες μαλακιες σας τωρα: κρεμαλες, Γουδι και τα συναφη.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΕΘΗΚΕ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ...
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ...
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΥΧΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ.
ΓΙΑΤΙ "ΦΙΛΕ" ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ "ΓΡΑΙΚΥΛΟΥΣ", ΡΩΤΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΑΝΑ...
ΧΑΙΡΕΤΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ισχυρίζονται πως αυτό με το IQ δεν ισχύει και δεν είναι αναγνωρισμένος αυτό το τεστ. Ξέρω πολύ καλύτερους καθηγητές που έχουν διδάξει σε περισσότερες σχολές πολέμου και δεν λένε ναι στη συνεκμετάλλευση. Αντιθέτως παραιτήθηκαν ή τους έδιωξαν επειδή δεν ήταν "υπάκουοι".

Ανώνυμος είπε...

Επίσης, δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς 10.000 σελίδες για να πει ΟΧΙ στο σχέδιο Αυνάν. Προσωπικά ουδέποτε τον άκουσα να λέει κάτι αξιόλογο, ούτε είδα έστω και μια σοβαρή επιστημονική δημοσίευση, σε αναγνωρισμένο επιστημονικό έντυπο. Για ψάξτε λίγο καλύτερα το θέμα... και μην χάφτετε μύγες.

Ανώνυμος είπε...

Συνεχιστε ρε τα συνθηματα. Παμε κι εγω μαζι σας

Γουδι, κρεμαλες, ολοι στο συνταγμα, οχι στους ψεκασμους, καζακης ολε χρεωκοπια τωρα, φωτια και τσεκουρι στους προσκυνημενους.

Ωραια τωρα που τα ειπαμε δεν θα γινει συνεκμεταλλευση, αξιοπουστες ναιογραικυλοι.

Ανώνυμος είπε...

Σύνθημα είναι ότι δεν έχει κάνει δημοσιεύσεις σε σοβαρό επιστημονικό έντυπο; Εσύ είσαι όλο συνθήματα.
Όπως τα λες είναι. Όλα συνωμοσίες. Και φυσικά η ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕΕΕ ήταν απλώς ένα πρόβατο και η ΣΙΑ επιχείρηση. Ελληνάρας Α.Ε και ΣΙΑ που λέμε.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΕΥΦΥΗ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΕΡΙΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩΜΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ , Η ΤΗΝ ΛΙΒΥΗ, Η ΤΟ ΙΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΟΡΥΣΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ???, ΑΝ Ο ΕΥΦΥΗΣ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΑΡΑ ΟΙ ΟΜΟΡΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥ ΕΞΟΡΥΣΣΕΤΑΙ ΠΧ ΑΕΡΙΟ,
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΥΡΑ ΠΗΓΑΔΙΑ Η ΤΡΥΠΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΡΟΥΝ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο EΥΦΥΗΣ ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΕΙ 80Ο IQ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑΝΟΥ ΣΟΥ ?? ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΝΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ "ΔΙΑΝΟΙΕΣ" ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΑΝ,ΕΚΕΙ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΟΖ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΜΙΛΩΝ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΙΟ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΜΕ ΓΙΑ ΗΓΕΤΕΣ , 1)ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ 2)ΠΟΡΔΕΣ Η ΚΟΤΕΣ (ΔΙΑΛΕΓΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΤΕ),

Ανώνυμος είπε...

Εσυ 11¨44 που εισαι ρεαλιστης και πατας γερα στη γη για πες μου μια χωρα που τα βγαζει μονη της.

Ναι ρε, θα σε γαμησουνε και θα πεις κι ευχαριστω γιατι ετσι ειναι απλα το συστημα.

Και ιυτε εσυ, ουτε εγω, ουτε ο Πουτιν, ουτε τα ελοχιμ μπορουνε να το αλλαξουνε.

Αντε ξαναμπες στη σπηλια σου μεχρι να ερθεις με μια λυση. Μεχρι τοτε ολοι εσεις απλα κουραζετε το πληκτρολογιο. Λετε, λετε και μαλακιες λετε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά το εχετε χάσει τελείως.
Ο Λυγερός είναι Ελληνας 100% και μαλιστα ο ανθρωπος που διαβασε και απερριψε με επιχειρηματα το σχεδιο ΑΥΝΑΝ(10.000 σελιδες),ωστε ο Τ.Παπαδοπουλος να λαβει 7 σελιδες με επιχειρηματα βασει των οποιων ψηφιστηκε το ΟΧΙ.
Μιλαει για τα σημεια ΕΠΑΦΗΣ δυο ΑΟΖ-ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ.Τοτε επειδη δεν ξερουμε σε ποια πλευρα ειναι ο υπογειος πλουτος γινεται 50-50%.Η συνεντευξη ητανε 2 ωρες και το αποσπασμα 2 λεπτα χωρις να ακουσουμε σε ποια ερωτηση απαντα.Δυσφημιστικες γελοιοτητες.

Ανώνυμος είπε...

Επιτελους ενας καταλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον 12:32 και 1:04 και λυπάμαι πολύ που επιβεβαιώνουμε πως στην πατρίδα μας, που λέμε πως αγαπάμε, αναγνωρίζουμε μόνο καλλιτέχνες και αθλητές και όχι ανθρώπους όπως ο Νίκος ο Λυγερός που αν και έφυγε 10 χρονών από το Βόλο για τη Γαλλία, είναι 100% Έλληνας και πατριώτης και το αποδεικνύει κάθε φορά που έρχεται στην Ελλάδα. Ο Κος Λυγερός που με τόση ευκολία κριτικάρατε πέραν της συμβολής του στην καταψήφιση του σχεδίου Ανάν, έτρεξε στη Θράκη να συμπαρασταθεί στη Χαρά τη Νικοπούλου, πηγαίνει τακτικά στα Δωδεκάνησα και κυρίως στο Καστελλόριζο και κάνει ομιλίες για τα εθνικά μας θέματα με επίκεντρο την ανάγκη δημιουργίας ΑΟΖ και δεν συμμετέχει σε ΜΚΟ, όπως το ΕΛΙΑΜΕΠ.

Το βίντεο που έχετε αναρτήσει είναι από μια δίωρη εκπομπή που αξίζει να δείτε για να καταλάβετε τι λέει, γιατί το έχετε παρεξηγήσει, λόγω της αποκοπής. Μιλά για συγκεκριμένη περίπτωση που κοίτασμα είναι σε περιοχή γειτνιαζουσών ΑΟΖ κρατών, όπως Κύπρος-Ισραήλ, τότε μιλά για συνεκμετάλλευση.
Σας δίνω το σύνδεσμο για όλη την εκπομπή.
http://youtu.be/dAvjHLWvj5o
Συνέντευξη του Νίκου Λυγερού στην εκπομπή του Ν. Αργυρόπουλου, "Η ώρα των Βετεράνων", Blue Sky, 30/04/2011

Σας δίνω και το σύνδεσμο για μια πιο πρόσφατη εκπομπή, όπου συζητήθηκε η αποκάλυψη του πρώην υπουργού της Κύπρου Ρολάνδη , πως το 2003, η Αθήνα ζήτησε από τη Λευκωσία να αλλάξει μια συμφωνία με την Αίγυπτο, με την οποία -εάν ολοκληρωνόταν όπως προβλεπόταν αρχικά- το Κάιρο θα είχε αποδεχθεί πως το Καστελόριζο έχει ΑΟΖ. Με απλά λόγια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Ρολάνδη, η Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να πραγματοποιήσει η Ελλάδα μια κίνηση-ματ έναντι της Τουρκίας σε σχέση με την ΑΟΖ, αλλά η τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ, με επικεφαλής τον σημερινό πρωθυπουργό της χώρας, δεν στάθηκε αντάξια των περιστάσεων ...(http://youtu.be/Pq8eYawkZu4)

Λυγερός - Ρολάνδης περί ΑΟΖ
http://youtu.be/zjlsOv6_Ftw (1h 52΄ 24΄΄)
"Η ώρα των βετεράνων" 15/7/11 του Ν.Αργυρόπουλου

Πιστεύω πως αν δείτε αυτές τις εκπομπές θα αλλάξετε γνώμη για τον Ν.Λυγερό, γιατί είναι μια από τις ελπίδες της πατρίδας μας για ένα καλύτερο αύριο.
Ο τίτλος της ανάρτησης είναι λάθος και θα λυπηθώ αν έχει μπει εσκεμμένα από αυτό το blog.

ΜΚ

Ανώνυμος είπε...

Και τι καταλαβαινουμε απο αυτην την ιστορια τωρα που αποκαλυφθηκαν ολα;

Οτι αυτος που εκανε την αναρτιση επιλεγοντας ενα αποσπασμα και ξερωντας οτι οι μισοι και πλεον θεατες/αναγνωστες ειναι φτωχοι τω πνευματι ειχε σκοπο προβοκατορικο.

Μηπως τελικα οι λυκοι με προβιες προβατων ειναι πιο αναμεσα μας απο οτι ψαχνουμε;

Ανώνυμος είπε...

ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΑΔΑ.ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΕΥΦΥΕΙΣ?Η ΑΠΛΑ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ?ΜΗΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΕΥΦΥΕΙΣ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ?ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΥΦΥΕΙΣ ΣΑΣ...ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΑΙ ΡΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

Mηπως την επανασταση του 1821 την χασαμε ανιστοριτε; Mηπως οταν εγινε η ναυμαχια του Ναβαρονε δεν υπηρχε ουτε εστια αντιστασης; Mηπως ειμαστε σημερα ελευθεροι επειδη οι μεγαλες δυναμεις το ηθελαν;

Γεώργιος Διάφας είπε...

Θα έπρεπε να είναι ήδη απολογούμενος αυτός που έχει κάνει την ανάρτηση για την παραπλάνηση των μελών του ιστολογίου.
Το ενδιαφέρον είναι πως και μετά τα διευκρινιστικά σχόλια μελών, δεν άλλαξαν οι αντιδράσεις. Ασχολείτε κανείς πραγματικά ή μένει σε πηχαίους τίτλους.
Χειραγωγηση σε όλο της το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΟΤΑΝ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821?ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ.ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ Ο ΙΜΠΡΑΗΜ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟ Η ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΑΦΟΥ ΦΥΛΑΚΗΣΕ ΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ,ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑΝ..ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΕΝΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥ ΣΚΟΥΡΤΗ...ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ...ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΔΩ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΙΟΥΤΑΧΗΣ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΣΠΕΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ..ΟΠΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ..ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑ ΜΕΤΩΠΟΝ ΕΠΙΘΕΣΙΝ .ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΣΤΡΑΤΗΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΒΡΕΤΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΓ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ..ΠΟΙΟΣ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ?ΦΥΣΙΚΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ..ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Μασωνάρας του κερατά ο κύριος.

Διάλεξη στο

Ροταριανό Όμιλο Αλεξ/πολης


στο Ξενοδοχείο CLASSICAL EGNATIA GRAND
Με θέμα «Τοποστρατηγική προσέγγιση της ΑΟΖ»


http://alexpolisonline.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html