Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Παπανδρέου: Επικαλέστηκε λαό και πατρίδα ενώ ξεπουλά Ελλάδα και Έλληνες!


Στην εισαγωγή της ομιλίας του στο Υπουργικό Συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου μίλησε ως… σωτήρας (και απελευθερωτής συνάμα) των Ελλήνων. Μίλησε σαν να έλυσε όλα μας τα προβλήματα, ενώ στην πραγματικότητα καταδίκασε τη χώρα σε νέο μνημόνιο 30 ετών! Μίλησε με υπερηφάνεια για τον ελληνικό λαό, τον ίδιο λαό που θα τσακίσει με την εφαρμογή του Μεσοπρόθεσμου! Μίλησε για την Ελλάδα, την Ελλάδα που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει!
Και ενώ προσπαθεί να εμφανίσει το μαύρο ως άσπρο, με την ανεργία να έχει φτάσει στα… ουράνια, με 1.000.000 Έλληνες να μη βρίσκουν δουλειά, με θράσος τεράστιο είπε ότι όσοι τον κρίνουν κινούνται μεταξύ θεωριών συνωμοσίας και λαϊκισμού!

Αυτός ο άνθρωπος, που το μόνο που κατάφερε ήταν να σώσει τις τράπεζες και το ευρώ, που όσο ήταν στις Βρυξέλλες είχε στείλε τον Χρυσοχοΐδη στο Βερολίνο για να παρουσιάσει στους Γερμανούς τι ξεπουλάμε, που έχει βγάλει στο σφυρί όλο το δημόσιο και εθνικό πλούτο, που έχει καταλύσει το Σύνταγμα με τη δανειακή σύμβαση που υπέγραψε και ακύρωσε τη δημοκρατία τσακίζοντας τους πολίτες στο ξύλο, πνίγοντάς τους στα δακρυγόνα, που «ονειρεύεται» να χαρίσει τη χώρα στους ξένους και να υποδουλώσει τους Έλληνες, προσφέροντάς μας ως φτηνό εργατικό δυναμικό (μαζί με τους μετανάστες που συσσωρεύει) στο διεθνές κεφάλαιο, αυτός παριστάνει τον σωτήρα!

Το θράσος του είναι γνωστό! Με το ίδιο θράσος εξαπάτησε προεκλογικά, με το ίδιο θράσος παρουσίασε πέρσι το Μνημόνιο ως «σωτηρία» -όπως ακριβώς τώρα παρουσιάζει όσα «πέτυχε» στις Βρυξέλλες-, με το ίδιο θράσος πολιτεύεται και ψεύδεται ασυστόλως εδώ και δύο χρόνια υπηρετώντας όχι το λαό και την πατρίδα, αλλά την ολιγαρχία και τον ιμπεριαλισμό!

Στο παραλήρημα των ψευδών, της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας που τον διακρίνει είπε: «Απαλλάχθηκε ο ελληνικός λαός από τον βραχνά της χρεοκοπίας» και «τώρα μπορούμε να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία».
Ποιο μέλλον; Ποια αισιοδοξία; Αφού το Μεσοπρόθεσμο θα εφαρμοστεί με πειθαρχία, το είπαν οι Ευρωπαίοι, το είπαν και οι δικοί του! Ποιον νομίζει ότι μπορεί ακόμα να εξαπατά; Ποια χρεοκοπία, ποιου λαού; Τα κυρίαρχα κράτη δεν χρεοκοπούν! Τα κυρίαρχα κράτη κάνουν στάση πληρωμών! Δεν το λέει αυτό, αρέσκεται στο να τρομοκρατεί το λαό με χρεοκοπίες και άλλα ασυνάρτητα!

«Ζούμε τη μεγαλύτερη κρίση των τελευταίων δεκαετιών, αλλά καταφέραμε ισχυρές συνθήκες ασφάλειας»,υπογράμμισε και πρόσθεσε: «καταστήσαμε το πρόβλημα του χρέους διαχειρίσιμο. Έδωσα τον αγώνα με αυταπάρνηση, με κριτική δυσανάλογη για τη δική μου ευθύνη».
Σιγά το κατόρθωμα! Κατόρθωμα θα ήταν να έλεγε, έχουμε ξεπληρώσει ό,τι χρωστάγαμε, από εδώ και πέρα δεν αναγνωρίζουμε το «χρέος». Ή μας το διαγράφετε, κάνουμε και ένα λογιστικό έλεγχο εάν θέλετε να δούμε ποιο χρέος είναι νόμιμο, ή αλλιώς τινάζουμε το ευρώ σας στον αέρα! Αλλά που να τα πει αυτά, τολμά; Μεταξύ ζεύγους Κλίντον, Ομπάμα και Μέρκελ μπορεί να σκεφθεί εθνικά; Τίποτα δεν πήρε από τον πατέρα του, έμοιασε προφανώς από το άλλο σόι!

Και σιγά το κατόρθωμα για έναν ακόμα λόγο. Τώρα που οι Ευρωπαίοι βλέπουν να δέχονται επίθεση από παντού και να κινδυνεύει το πολύτιμο ευρώ τους, είπαν να «μαζέψουν» τα πράγματα ξεκινώντας από τον «μεγάλο ασθενή». Με άλλα λόγια, οι Ευρωπαίοι φροντίζουν να σώσουν τα κεφάλ(α)ια τους και έτσι τον φώναξαν να του πουν τι να κάνει! Ο ίδιος δεν έχει καμιά συμμετοχή σε ό,τι έγινε εχθές, ευρωπαϊκό σχέδιο είναι και του το ανακοίνωσαν! Εκτός και αν θέλει να μας πείσει, ο δεινός διαπραγματευτής, ο αγωνιστής, ότι από το Σούνιο που έκανε τις βουτιές του, από την Κω που φιλιόταν με γριές και με τον Βενιζέλο νεοσύλλεκτο στο Υπουργείο τα πέτυχαν όλα αυτά! Ποιον κοροϊδεύουν;

Και ξαναλέμε: Τι πέτυχαν; Το χρέος θα παραμείνει πάνω στα κεφάλια μας και να αφήσει τα «σάπια» ότι το έκανε διαχειρίσιμο. Δεν θέλουμε να είναι το χρέος διαχειρίσιμο, θέλουμε να αρνηθούμε το χρέος! Τι δεν καταλαβαίνει; Και όχι μόνο αυτό, αλλά κατάφερε για 30 χρόνια να έχουμε μνημόνιο και η πατρίδα να ξεπουληθεί!

Ωστόσο, η μεγαλύτερη ειρωνεία που ξεστόμισε ήταν προς το λαό. Είπε: «Όλα αυτά κατέστησαν εφικτά χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού. Η χθεσινή επιτυχία είναι πρώτα από όλα επιτυχία του ελληνικού λαού. Να είστε όλοι περήφανοι για τη χώρα μας. Κάναμε θυσίες, αλλά οι θυσίες αυτές δεν πήγαν χαμένες», τονίζοντας ότι τα αποτελέσματα της Συνόδου της Ευρωζώνης αποτελούν «δικαίωση των προσπαθειών» του ελληνικού λαού. Απίθανος ο τύπος! Πραγματικά μας έχει αφήσει άφωνους… Μας είπε ότι το ξεπούλημα της πατρίδας και η μετατροπή μας σε δούλους των πολυεθνικών είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία μας, εθνική, λαϊκή, χάρη στις θυσίες μας! Δηλαδή, με άλλα λόγια, οι θυσίες μας ήταν για να γίνουμε δούλοι των ξένων που θα έρθουν να αγοράσουν την Ελλάδα!

Είναι κοντά ο Σεπτέμβριος και ο λαός θα του δώσει την απάντηση… Μια απάντηση που θα ακουστεί σε όλη την οικουμένη!
Πηγη 

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εμ γ.....η που χρειαζεται στα οπλα τιποτα αλλο δεν απομενη και εφαρμογη τησ παραγραφου 120 του συνταγματοσ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος και πότε θα τον σταματήσει επιτέλους αυτόν τον επικίνδυνο για τη χώρα μας πρωθυπουργό;

Ανώνυμος είπε...

ἔσσεται ἧμαρ,ΓΑΠ(γαμιῶλη ἅνανδρε παπάρα)...θά ἔρθει ἧ μέρα,γί αυτό κράτα καλά τό κεφάλι σοῦ,γιατί σέ λίγο καιρό θά λεῖπει!!!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

απο κοντα να σιγονταρει κι ο παπου-λιας...
και μιλησε ο αθεοφοβος στα υπολοιπα λαμογια του υπουργικου συμβουλιου, λεγοντας πως εσωσε τα "παιδια" μας!!!;;;
ποια παιδια μας ρε παπαρα;;;
εσυ και το συναφι σου τα εχετε σωσει τα παιδια σας προ πολλου...
τα παιδια του υπολοιπου κοσμακη τα εχετε καταστησει "αιχμαλωτα" για μια ζωη...
και βγαινεις και μιλας σε πρωτο πληθυντικο προσωπο;;;!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
αλλα που χαθηκε η ντροπη για να τη βρειτε εσεις;;;
ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ...
Α'Ι ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΩΡΑ...
ΟΛΟΙ ΣΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω ειμαστε. Ενα τετοιο θελει η φαση για να στρωσει. http://www.youtube.com/watch?v=hVHu3m-4keo&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ.
Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΜΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ, ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΑΞΙΟΣ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΠΡΟΚΡΟΥΣΤΗΣ,ΨΕΥΤΗΣ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΒΑΡΩΝΟΣ ΜΥΝΤΧΑΟΥΖΕΝ,ΠΑΡΑΦΡΩΝ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ,ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΥ ΟΣΟ ΚΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ.......and the oscar goes to mister...TOP WORLD ΑΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣΣΣΣΣΣΣ