Ο Ιάπωνας επιστήμονας Mitsuyuki Ikeda δημιούργησε ένα είδος burger με πρωτεΐνη από ανθρώπινα περιττώματα. Ο Ikeda συνδύασε τη συνθετική πρωτεΐνη με σόγια και σάλτσα για ψητό (εντάξει ξερνάω) και βάφτισε το δημιούργημα του burger. «Έχει γεύση κρέας. Αποτελείται από 63% πρωτεΐνη, 25% υδατάνθρακες, 3% λίπος και 9% ιχνοστοιχεία» υποστιρίζει ο ίδιος. Οι πεινασμένοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο βίντεο που ακολουθεί.
Δείτε το βίντεο...
Πηγή: huffightonpost
Δείτε το βίντεο...
Πηγή: huffightonpost
8 σχόλια:
καλη ορεξη στο μαλακα.να τα φαη αυτος και οι ομοιδεατες του.
aftos tha troei kai ta skatatou o malakas
Ευτυχώς ακόμη δε φτάσαμε να τρώμε σκατά!!!!!!!!Ας τα φάνε αυτοί που το ανακάλυψαν.....
... και το σκατο τους παξιμάδι, οπως ελεγαν οι παλιοι. Τοσο τσιφούτηδες οι Ιάπωνες!
εν τω μεταξυ παιζει να τα τρωμε εδω και κατι χρονια ολα αυτα απο τα σαβουρομαγαζα των illuminati. Για τετοιους μας εχουν
Σορυ κιολας αλλα η κοπρια δηλαδη τα σκατα απο τα ζωα δεν γινονται λιπασματα για τα λαχανικα και φρουτα που τρωτε εδω και αιωνες;
Tωρα το μαθατε; Kλαιω απτα γελια.
Άλλο η κοπριά που βάζεις στο έδαφος και άλλο να τα τρως απευθείας, έχει κάποια διαφορά.
αυτα πουλανε στα μακ μπονατς;;;;; να τα τρωνε οι ιδιοι...σκατομαλαλεσ
και απο την αλλη κανουν τα παντα για να φοβερισουν τον κοσμο οτι τα βιολογικα και γενικα τα φρουτα εινα βλαβερα
δεσ και με το Ε.COLI
Δημοσίευση σχολίου