Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Έχω ένα καλό νέο και ένα κακό νέο….


Το καλό νέο είναι ότι το καθεστώς την γλίτωσε. Το κακό νέο είναι ότι ο λαός την… έβαψε, για να μην το πούμε λαϊκότερα.
Το χθεσινό Συμβούλιο Κορυφής της ΕΕ, το οποίο ενώ επίσημα αντιμετωπίζει τη Ελλάδα ως ολοκληρωτικά χρεοκοπημένη, με ποικίλες επεμβάσεις μιας ποικιλόμορφης ελεγχόμενης χρεοκοπίας (επιμήκυνση, κούρεμα, συμμετοχή ιδιωτών, επιλεκτική χρεοκοπία, ανταλλαγές ομολόγων, μείωση επιτοκίων, εξαγορά ομολόγων κ.λ.π.), εντούτοις τον μεν ελληνικό λαό τον βάζει σε μια μακροχρόνια σκλαβιά, την δε άρχουσα τάξη την αφήνει απείραχτη στη θέση της.


Από χθες το βράδυ λοιπόν πανηγυρίζει ολόκληρο το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς που μας έφτασε σε αυτή την κατάσταση, ενώ ο λαός,… αν καταλάβαινε έστω λίγο, θα έπρεπε να έχει πέσει σε βαθιά κατάθλιψη.

Πανηγυρίζουν όλοι οι κρατικοδίαιτοι νταβατζήδες που εξακολουθούν να κρατούν τον έλεγχο της διακίνησης του χρήματος, πανηγυρίζουν τα κρατικοδίαιτα παράσιτα, οι πολιτικές οικογένειες και τα πολιτικά τζάκια, γιατί θα συνεχίσουν οι ίδιοι και τα παιδιά τους να εξουσιάζουν εμάς και τα παιδιά μας και να κατασπαταλούν τον δημόσιο πλούτο σε βάρος του λαού, ο οποίος λαός μπαίνει σε μια μακροχρόνια υποδούλωση και πλήρη εξαθλίωση, προκειμένου να εξοφληθούν τα κράτη της ΕΕ και το ΔΝΤ..
Πηγη 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

NA ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

etsi einai distixos!ta lene omos toso omorfa pou o kosmos pisteuei oti o gap eixe megali epitixia!40 xronia sklavias,kathe dosi kai nea metra kai ksepoulima tis elladas!an de ksesikothoume ,an den epanastatisoume auta pou tha simvoune ta epomena xronia de perigrafontai!

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνῶ μέ τό σχόλιο τοῦ 7:24...νά πάρουμε τά ὅπλα...καλῦτερα μιάς ῶρας ἐλεῦθερη ζωῆ,παρά 40 χρόνια σκλαβιά καί φυλακῆ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ..ΜΜΜ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ...ΜΜΜ ΧΑΧΑ