Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Το ξέρετε ότι το Life style της χλιδούμπας και του καρακιτσαριού έχει “αριστερούς” πατέρες;


Γιάννης Λάτσιος: ο κύριος… life style του ΑΝΤ1, ΚΚΕ εσωτ.
Σταμάτης Μαλέλης: Γενικός Δερβέναγας του… κουτσομπολίστικου καναλιού Star και αναμφισβήτητος… άρχοντας του life style. Ακροαριστερός (τροτσκιστής) στα νιάτα του.
σσΟ: Και ο Μπενίτο, ως “αριστεριστής” ξεκίνησε. Λογικό οι σημερινοί υπηρέτες του φασισμού να έχουν την ίδια διαδρομή. Σήμερα τι κάνουμε;
Η κόκκινη προβιά στην Ελλάδα του 2011. Οι Ιταλοί και οι Γάλλοι τους πέταξαν με τις κλωτσιές, εμείς είμαστε η μοναδική χώρα που έχουμε ακόμα προβιές και ναζί χερι χέρι επικυρίαρχους. Ας τους πτωχεύσουμε


Κοιτάξτε πως όλα τα ψώνια έχουν πιάσει τα πόστα, μ’ αποστολή να κάνουν τα μυαλά μας κομπόστα. Όλο το χρήμα στα ποδαράκια τους και η κόκκινη προβιά η απενοχοποίηση τους.

Γιώργος Μπόμπολας: Ο ΕΠΟΝίτης που έγινε… βαρόνος. Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις. Καναλάρχης, μεγαλοεκδότης, κατασκευαστικές εταιρείες, τα… πάντα όλα. Έχει ακόμα μεγάλη αδυναμία στο ΚΚΕ.

Σταύρος Ψυχάρης: Κληρονόμος-Πρόεδρος του ΔΟΛ (Λαμπράκη), Πρόεδρος του Δ.Σ. του mega κ.τ.λ.

Κώστας Γιαννίκος: Γνωστός κομμουνιστής, προερχόμενος από την πρώην ΕΣΣΔ. Για ένα φεγγάρι είχε αγοράσει την διεθνούς φήμης κομματική εφημερίδα «Πράβντα». Είναι βασικός μέτοχος (και διευθύνων σύμβουλος) του καναλιού Alter, ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών John Greek, Oasis, Captain Jack, ιδιοκτήτης της εκδοτικής εταιρείας Modern Times, των τηλεοπτικών περιοδικών Tivo και Avanti, των δισκογραφικών εταιρειών Legend, MBI, Eros, Κίνησις, ΛΥΡΑ κ.λπ.

Αναστασιάδης Θέμος: ΑΝΤ 1, ΚΝΕ.

Στρατής Λιαρέλης: Διευθυντής ειδήσεων του ΑΝΤ 1. ΚΝΕ.

Νίκος Ευαγγελάτος (ή… Εισαγγελάτος): ΚΝΕ.

Όλγα Τρέμη: mega, ΚΝΕ.

Παύλος Τσίμας: mega, πρώην δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη, ΚΚΕ.

Μανώλης Αναγνωστάκης: mega Σαββατοκύριακο, ΚΝΕ.

Οι του Ιού της Ελευθεροτυπίας: ΚΚΕ εσωτερικού και εν συνεχεία Β’ Πανελλαδική (ακροαριστερή διάσπαση της νεολαίας του ΚΚΕ εσωτ., το 1978, εξέδωσαν το περιοδικό «Σχολιαστής»).

Παναγιώτης Παναγιώτου, (ή Παν. Παν.), στέλεχος του Δημοσιογραφικού Οργανισμού του Μπόμπολα (Έθνος κ.α.) και…

Αλέξης Παπαχελάς, Καθημερινή, ΣΚΑΪ κ.λπ., ο οποίος μάλιστα ήταν Γραμματέας της Β’ Πανελλαδικής στο… Κολέγιο Αθηνών.

Σταύρος Λυγερός: Καθημερινή, της «γενιάς του πολυτεχνείου», ήταν και στην «συντονιστική επιτροπή» του πολυτεχνείου, ΟΣΕ («Οργάνωση Σοσιαλιστική Επανάσταση»).

Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Καθημερινή, ΚΝΕ.

Τάσος Τέλλογλου: ΣΚΑΪ, ΚΝΕ.

Βασίλης Λυριτζής, (ο επονομαζόμενος «Τρότσκι», λόγω καταπληκτικής ομοιότητος): στην πρωινή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ, ΚΚΕ εσωτ.

Δήμος Βερύκκιος: Alpha, ΚΝΕ.

Λάκης Λαζόπουλος: Alpha, Κνίτης.

Γιώργος Κύρτσος: ο… «φιλελεύθερος» εκδότης και τηλεσχολιαστής, κι αυτός στην ΚΝΕ ήτανε.

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (κοινώς… «Ταρζάν», «Ζούγκλας», ή «Κατακίτρινος»): Αριστεριστής γενικώς, μόνιμος απολογητής της κόκκινης τρομοκρατίας, «αδέσποτος» σήμερα, άγνωστο αν ήταν κάπου οργανωμένος παλαιότερα.

Γιώργος Βαρεμένος: τηλεσχολιαστής, τελευταίως έχει χαθεί, ΚΚΕ, σπουδές… Μόσχα.

Αλέξης Οικονόμου: Ο σημερινός… «αριστερός πατριώτης» του Καρατζαφέρη, προηγουμένως δημοσιογράφος του Ριζοσπάστη και στέλεχος του ΚΚΕ.

Παντελής Καψής: γιός του υπουργού του ΠΑΣΟΚ, αδερφός του Μανώλη, του φανατικού… εκσυγχρονιστή του mega, Διευθυντής στα ΝΕΑ, ΚΚΕ εσωτ.

Χρήστος Μαχαίρας: Διευθυντής στο Έθνος του Μπόμπολα, ΚΚΕ εσωτ.

Θανάσης Τσεκούρας: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Νίκος Μεγγρέλης: έχει περάσει από πολλά κανάλια (mega, ΑΝΤ1), τώρα είναι Διευθυντής Διεθνών Τηλεοπτικών Εκπομπών της ΕΡΤ Α.Ε., ΚΚΕ εσωτ.

Μπάμπης Παπαπαναγιώτου: ΝΕΤ, ΚΚΕ εσωτ.

Σεμίνα Διγενή: Έχει χαθεί τελευταία, ΚΝΕ.

Γιάννης Βλαστάρης: Διευθυντής σύνταξης της Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Δημήτρης Τσιόδρας: πρώην διευθυντής του Flash (Κόκκαλης) και νυν υπεύθυνος πολιτικού της Ελευθεροτυπίας, ΚΝΕ.

Ηλίας Θεοφύλακτος: Διευθυντής στην εφημερίδα Ισοτιμία, ΚΝΕ.

Στέλιος Κούλογλου: «Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα» στην ΝΕΤ (συμμετέχει και στο Δ.Σ. της κρατικής αυτής εταιρείας), TVXS κ.τ.λ. Στο… υπερεπαναστατικό ΕΚΚΕ ήταν ο κύριος (σύντροφος).

Μπήλιω Τσουκαλά: ΝΕΤ, στο ΕΚΚΕ κι αυτή.

Σπύρος Παπαδόπουλος: ακριβοπληρωμένος της ΝΕΤ («στην υγεία μας βρε παιδιά» ή «στην υγεία σας κορόϊδα»), ΕΚΚΕ.

Θάνος Μικρούτσικος: Ο… big brother. Έχει χαθεί τελευταία, αλλά δεν αποκλείεται να επανεμφανιστεί. Επαναστάταρος του ΕΚΚΕ κι αυτός.

Δημήτρης Ψυχογιός: Βήμα, οργανωτής της αριστερίστικης «20ης του Οκτώβρη».

Επειδή και οι δημοσκόποι έχουν θέση εξουσίας με πολύ χρήμα:

Ηλίας Νικολακόπουλος: Ο… πατέρας όλων των δημοσκόπων. Παλιό δραστήριο μέλος αριστερίστικων οργανώσεων σε Ελλάδα και Γαλλία (29η Μάη, Curiel Apparat).

Γιάννης Μαυρής: Γενικός Διευθυντής της Public Issue, ΚΚΕ εσωτ.

Χριστόφορος Βερναρδάκης: Γενικός Διευθυντής της VPRC, ΚΚΕ εσωτ.

Στράτος Φανάρας: Γενικός της Metron Analysis, ΚΚΕ εσωτ.

Τάκης Ρουτζούνης: Γενικός της Κάπα Research, τ. Γραμματέας Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ.

Τάκης Θεοδωρικάκος: Γενικός της GPO, τ. Γενικός Γραμματέας της ΚΝΕ.

Με πληροφορίες από την “Φιλική Εταιρεία”.
Πηγη 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πωπω Σταλινόπαιδα....φίσκα είναι!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΤΙ ΗΤΑΝΕ????ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?????ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΕΖΟΥΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΗΤΑΝΕ????? ΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΤΡΩΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ , ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΛΟΝΑΚΙ,ΣΤΟ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ, ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΨΥΧΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΥ ΜΩΡΑΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΖΗΡΙΔΗ....ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΑΤΙΜΟ ΚΑΠΙΤΑΛΥΣΜΟ....ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑ ΣΟΥ ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ...ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΖΩΜΕΝΟ.....Α ΡΕ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΡΤΕΜΗ......

Ανώνυμος είπε...

Το λυπηρο ειναι οτι υπαρχουν ακομα ενα 15 τα εκατο συνολικα Ελληνες που δηλωνουν αριστεροι και ενα 50 και που δηλωνουν κεντροαριστεροι.

Και θελετε εσεις σημερα να πεισετε εμενα οτι ειμαστε απογονοι Ελληνων και αξιζουμε σωτηρια.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ;;;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ;;;
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ.
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ "ΧΑΡΤΙ" (ΠΑΚΕΤΟ-ΧΡΗΜΑΤΑ),
ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...
ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΙΠΗΣ...
ΓΙΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟ ΦΑ'Ι' ΑΠ' ΤΟ ΠΙΑΤΟ;;;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ...
ΑΤΟΜΑ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΥ ΚΟΙΝΟ...
ΠΟΛΥ "ΠΑΚΕΤΑΡΙΣΜΕΝΑ" ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟ...
Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ,
ΛΙΓΑ ΕΧΕΙ;;;
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΕΜΙΖΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΟΤΑΝ ΤΙΓΚΑΡΕΙ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΕΣΟΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΧΩ,ΔΙΑΛΙΕΧΤΕ...PARADISE LOST...

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΣΑΝΟ ΣΕ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ! ΤΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙΟΛΑΣ? ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ? ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΡΕΥΤΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ο 9:59 έχει απόλυτο δίκιο.Δηλαδή ο γράφων τι θέλει να μας πεί;ότι οι αριστεροί είναι χειρότεροι από τους δεξιούς;ή ότι οι αριστεροί είναι πουλημένοι και οι δεξιοί όχι.ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ το παίζουν αριστεροί και κομμουνιστές για να πάρουν ψήφους.Αυτό είναι marketing.Δηλώνεις,πλασάρεσαι και προωθήσε ως αριστερός,δεν σημαίνει ότι θέλεις και το καλό της χώρας.Είναι επικοινωνιακά παιχνίδια.bussiness as usual.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΚΑΠΟΤΕ , ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΛΕΓΑΝ "ΓΡΑΨΟΥ ΤΗΝ ΚΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΟΥΝΙΑ" . ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ Η ΟΧΙ? ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 3Ο ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 11.27 ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ......ΔΕΝ ΗΤΑΝ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ???

Ανώνυμος είπε...

Σημαινει οτι ειστε παντου και εχετε αλωσει τα παντα. Και ολα αυτα τα 30 χρονια εχετε, ολη η αριστερα, την ευθυνη για πολλα. (πιασε κουκουλοφορους-ασε κουκουλοφορους, σωστο το μαυρο-λαθος το μαυρο,γαμηστε στρατο-αστυνομια....και ουτω καθεξης.

Ανώνυμος είπε...

opou iparhi 'vromia' h'kathe ti kako tha dis aristerous proodeutikous kai tetia.apla organa an mi ti allo tis n taxis.ohi mono tora alla kai palia.oso gia tous dexious kai autoi apo ta idia an kai kratoun kapia proshimata.