Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Έπεσε ξύλο στο... άλμα επί κοντώ! (vid)


Έπεσε ξύλο στο... άλμα επί κοντώ! (vid)
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ξύλο σε γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ... αλλά όχι σε στίβο! Οι δρομείς Μέντι Μπαάλα και Μαχιντίν Μεκίσι Μπεναμπάντ πιάστηκαν στα χέρια κι άφησαν άφωνο το κοινό του Μονακό.
Οι δύο αθλητές ήρθαν σε επαφή κατά τη διάρκεια της κούρσας με αποτέλεσμα να χάσουν και οι δύο αρκετό έδαφος και έτσι να τερματίσουν στις τελευταίες θέσεις. Μετά το τέλος της κούρσας, οι δύο αθλητές τα είπαν σε έντονο ύφος (σ.σ. όπως φαίνεται και στο βίντεο) με αποτέλεσμα να έρθουν στα χέρια....

Λίγο αργότερα ο Μαχιντίν Μεκίσι Μπεναμπάντ έριξε τους τόνους. «Υπήρξε μια παρεξήγηση και μια μεγάλη στιγμή έντασης. Τελείωσε, όμως, και τώρα όλα είναι καλά» 
Για την ιστορία, ο Μπαάλα τερμάτισε στην ένατη θέση σε χρόνο 3'33"69 κι ο Μπεναμπάντ εντέκατος σε 3'35"51.


Πηγή: gazetta.gr

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ..ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ .Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ,ΣΤΟ ΦΘΑΡΤΟ ΝΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ,ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ.ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λαθος ουσια γνωριζεις ...βασικος εχθρος της ψυχης ειναι τα παθη του ανθρωπου κ οχι το σωμα ... το σωμα απλα προσπαθουν να το δαμασουν οχι να το σκοτωσουν αυτος,, ειναι ο στοχος.
Ειμαστε κατ'εικονα του Θεου κ καλουμαστε να γινουμε καθ'ομοιωση,,ο σκοπος δηλαδη ειναι να μη χαλαμε την εικονα του Θεου που ειναι το σωμα μας ..
Ευχομε να εχεις μια καλη μερα...

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΒΟΥΔΙΣΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ φιλε 9:59 μπορει πρωτα να εκανε μερικες δοκιμες για το ποση ποσοτητα αερα επρεπε να εμφυσησει. Να ειναι δηλαδη παλαιοτερο καλουπι και οχι για αυτο ισως και ελλατωματικο.

Παντως 7:37 δεν νομιζω οτι το σωμα ειναι εχθρος μας. Καθε αλλο. Και το να εχεις υγιες σωμα, χωρις φυσικα να ασχολεισε αποκλειστικα με αυτο, ειναι προτερημα. Νους υγειης εν σωματι υγειει

Ανώνυμος είπε...

καλα στραβομαρα εχετε να δειτε οτι αυτος που δερνει ειναι βρωμο μαροκανος,,εεε,εγω τους ξερω τι βρωμοι ειναι ,εξω απο το στιβο οι μουσουλμανοι,τι δολεια εχουν τα ζωα ποτε εμαθαν τι ειναι ο στιβος ,στη σαχαρα η στασκλαβοπαζαρα που ειχαν ..ρε ουστ

Ανώνυμος είπε...

τα γουρουνια οι μουσουλμανοι τουσ εχουμε και εδω μαροκινουσ πακιστανουσ και οτι αλλο θεσ μονο να μαγαριζουν ξερουν!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΤΟ ΔΕ ΚΑΘ ΟΜΟΙΩΣΙΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ....ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ-ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΜΙΛΑ ΚΑΘΑΡΑ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....Η ΣΑΡΞ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ,ΤΟ ΔΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ.ΤΑΥΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΝΤΑΙ ΑΛΛΗΛΟΙΣ...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.