Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:- Κόπηκε η εκπομπή Καζάκη - Κακλαμάνου


Ανανέωση:Σε λίγο ο Καζάκης στο anti-ntp.net

 Υπέβαλαν την παραίτησή τους από την εκπομπή ΑΕ και το ράδιο 9 και έδωσαν ραντεβού σε κοινό ανακοινωθέν την Κυριακή στο Άγαλμα του κολοκοτρώνη!!! Το anti-ntp.net είναι σε θέση να γνωρίζει οτι τον τελευταίο καιρό υπήρχαν πολλές ενοχλήσεις από τον Μέτοχο του ράδιο 9 Δ.Κοντομήνα που είχε δώσει εντολές στον Μ.Κακλαμάνο να αποφεύγουν τις αναφορές σε μνημόνιο και Γερμανούς συγκεκριμένα. Ο Δημήτρης Καζάκης εχτές Δήλωσε στο anti-ntp.net: "Aν κάτι τέτοιο επιβληθεί, εγώ έφυγα.." Τα συμπεράσματα δικά σας... Ο Δ.Κοντομηνάς αφού εκτόξευσε τα νούμερα του ραδιοφωνικού σταθμού και τον έφτασε στο σημείο που ήθελε, άρχισε να κάνει παρεμβάσεις στην θεματαλογία της εκπομπής... Τους ευχόμαστε να επιστρέψουν το συντομότερο γιατί τους έχουμε ανάγκη.

128 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΠΕΤΑΕΙ ΕΞΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΩΞΕ, ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Τι λες παπάρα προδότη, ποιοι άπλυτοι; Αυτοί που μας ξύπνησαν και μας άνοιξαν τα μάτια; Τράβα κάνε τεμενάδες στους φίλους σου τους Γκεστάπο και τράβα κοιμήσου, γραικύλε, ε γραικύλε.

Ανώνυμος είπε...

12.55 και γιατι τους ακουγες ρε κουτορνιθι? γιατι προφανως τους ακουγες αφου ξερεις οτι το ειχαν "παρακανει"

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον πρόλαβαν να ξεφτιλίσουν τον Αδωνη!!

Ανώνυμος είπε...

να τους έκανε αύξηση ρε φίλε να παίρνανε σαπούνι... σε χαλάει γενικά η άλλη άποψη ή το έπαθες πρόσφατα?

Ανώνυμος είπε...

epistrofh dhmhtrh theloume na ton akousoume.......

Ανώνυμος είπε...

12:55
Άπλυτος είναι ο κώλος σου...

Ανώνυμος είπε...

Kati i3ere to arxidi o Gewrgiadis k milouse gia Kontomina! Xountaraaaaa

Ανώνυμος είπε...

12 55 ΓΑΜΜΗΜΕΝΕ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΣΟ ΕΛΠΙΖΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλάκα Κοντομηνά, νομίζεις ότι θα συνεχίζει ο κόσμος να ακούει το ραδιόφωνό σου αν κάνεις τέτοιες παπαριές; Για σένα ακούγαμε το Ράδιο 9; Το ράδιο 9 ήταν μόνο πηγή εσόδων για σένα, για μας πηγή αλήθειας. Αλλά μέχρι εδώ.
Νομίζεις ότι με τέτοιες παρεμβάσεις θα μείνουν και οι Παπαγιάννης/Ντάσκας; Είμαι σίγουρος πως όχι. Το έχασες το παιχνίδι Κοντομηνά, εφόσον πουλήθηκες στους φίλους σου τους Γερμανούς.

Ανώνυμος είπε...

Η εκδίωξη τους αναβαθμίζει στη συνείδηση των συμπολιτών μας και όντως πολλοί αναρωτιόντουσαν γιατί τους άφηναν τόσο καιρό. Μην ξεχνάμε ότι ο Κακλαμάνος ήταν κολητός με το δολοφονημένο από την Αλήτ Σωκράτη Γκιόλια.

kourtina είπε...

12.55 ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία η χρονική στιγμή που γίνεται αυτό, πριν την Κυριακή της ντροπής που επίκειται...
Ελπίζω σε ηρωική έξοδο και Παπαγιάννη/Ντάσκα.
ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΩΣΙΛΟΓΕ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ...!

Ανώνυμος είπε...

Το έκανε το θαύμα του τελικά ο Μπουμπούκος. Κατά τα άλλα τον ενοχλεί όταν καίνε το βιβλιοπωλείο του. Αφού πας γυρεύοντας ρε συ Άδωνη...

Ανώνυμος είπε...

Ksupnate paideia!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Να στειλουμε ολοι μυνημα μεσω του Ραδιο 9 στον Κοντομηνά να ξέρει πόσο κόσμο χάνει....! Αυτό τον πονάει μόνο, και φυσικά οχι μόνο στο ραδιο 9 αλλά και στον Αλφα....

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΑΛΑΖΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΣΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΑΛΙΟΦΛΩΡΕ?

Ανώνυμος είπε...

Κουφαλες παλιοσκυλα νεοταξιτες τελειωσατε παρτε το χαμπαρι... η επανασταση αρχισε. Αυτη τη φορα η πλατεια θα σας κρεμασει ολους. Τρεχάτε να σωθειτε οσο προλαβαινετε.

Ανώνυμος είπε...

ντροπη τους, η εκπομπη αυτη <> τα ματια του κοσμου!!! η χουντα τους αργα η γρηγορα θα πεσει!!!!

Ανώνυμος είπε...

α γι αυτο ελεγε ο μπουμπουκος για κοντομηνα και κοντομηνα συνεχεια . Προφανως ηξερε απο τη στοα οτι του ειχαν τραβηξει η ηταν να του τραβηξουν το αυτι για να τους διωξει

Ανώνυμος είπε...

εννοειται οτι ο μπασταρδος ο μπουμπουκος ηξερε και σιγουρα θα ειπε και καμια κουβεντα στον κοντομηνα. λογοκρισια παντου. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ (ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9)

Ανώνυμος είπε...

χαχαχα δεν μασαμε με τετοιες ανακοινωσεις.
Πίσω απο αυτο κρυβεται ο γουρουνομπουμπουκος που απειλησε ευθεως στην εκπομπη του Κακλαμανου οτι θα μιλησει στον Κοντομηνα. Ο ψευτοδημοκρατης του λα.ο.ς., ο μιστερ υφαρπαγος της ναυτιλιας εκανε την βρωμοδουλειά γιατι δεν ειναι ικανος να παραιτηθει. Η δειλια και η προστυχη συμπεριφορα πανε μαζι πλεον σ'αυτον. Αν ειχε το γνωθι σ'αυτον θα παραδεχοταν οτι δεν εχει επιχειρηματα και δεν θα πηγαινε στην εκπομπη, βρισκοντας μιά δικαιολογια.
Το εκανε σκοπιμα για να φιμώσει τον Καζάκη, που τους ξεσκεπάζει.
Εξυπηρετει ολα τα λαμογια ετσι καικολακευεται απο τα μπραβο των ομοιων του.
Γεωργιαδη, την εκπομπη την κατεβασες, αλλα δεν βλεπεις οτι εχεις κατεβασει πρωτα τα βρακια σου στον καρατζαφυρερ. Εισαι υποχειριό του και γλυφτης του. Eχεις μεθυσει απο το αισθημα της δυναμης της εξουσιας, οπως ενας καταπιεσμενος που ξαφνικα του εδωσαν ενα θωκο. Κριμα την μορφωση σου. Οι γονεις σου θα σε εφτυναν αν ζουσαν. Εχεις γινει αγνωριστος! Καμμία σχεση με τον Αδωνη που ησουν τοτε!
Ντροπη σου!
Δεν εισαι πιά ουτε Ελληνας ουτε κάν ανθρωπος!
Την πολιτικη δεν την ηξερες. Τώρα που ειδες πόσο βρώμικη ειναι, γιατι συνεχιζεις να κολυμπας μεσα στον οχετο;

Ανώνυμος είπε...

δεν κολυμπαει ο μπουμπουκος ρε φιλε επιπλεει οπωσ ολες οι κουραδες
βεβαια μαλλον αυτος κουραδακι ειναι

Ανώνυμος είπε...

@12:55 Τον μπουμπουκο σου παντως προλαβε και τον ξεφτιλισε.....

Ανώνυμος είπε...

Θερμά ευχαριστώ, στον Μάνο Κακλαμάνο και στο Δημήτρη Καζάκη,

γιατί με έκαναν σε όλη αυτή τη θολούρα να δω την αλήθεια που κρύβαν οι αλήτες, δωσίλογοι, προδότες.

Ενα καληνύχτα στο ΡΑΔΙΟ 9 και στο ράδιο ΑΛΦΑ με καθολικό μπουκοτάζ από τους ακροατές.

Ετσουξαν πολύ τα αφεντικά των γραικύλων Γεωργιάδη και Μιχελάκη, οι εκπομπές που έκαναν οι Κακλαμάνος-Καζάκης.

Οπου υπάρχει βήμα θα τους ακούμε ηλίθιοι, και θα γίνουμε και οι ίδιοι Καζάκηδες και Κακλαμάνοι....

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ

Ανώνυμος είπε...

Μας πάνε ολοταχώς για επίσημη χρεοκοπία αυτοί που υποτίθεται ότι παλεύουν για την αποφυγή της.Μόλις σώσουν τις τράπεζες και γυρίσει το χρέος σε αγγλικό δίκαιο μας τραβάνε την πρίζα.Το ίδιο έκαναν και στην Αργεντινή,μόλις έβγαλαν τα κεφάλαια έξω οι ντόπιοι και ξένοι τραπεζίτες και γενικά διαπλεκόμενοι σταμάτησαν το δικό τους P.S.I..Καλή τύχη στα παιδιά,θα βρεθούμε στις πορείες.Καζάκη και Κακλαμάνο μην μασάτε αυτοί θα χάσουν.

Ανώνυμος είπε...

12:55 μ.μ. ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ,ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΡΙΟΛΗΣ ΘΑ ΦΑΣ ΕΣΕΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ,ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΒΑΛΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

Ακριβώς για τον ίδιο λόγο κατέβασαν το ρεύμα στις κεραίες του αλτερ ,για να μη κάνουν έκτακτες συνδέσεις με τα γεγονότα και τις εξελίξεις και για να παραμείνει τις κρίσιμες ημέρες ζώο βρωμερό και τρισάθλιο ο κοιμισμένος ραγιάς.

Τις επόμενες ημέρες επιβάλουν ΦΙΜΩΣΗ παντού.
Η σαπίλες θα τα παίξουν όλα για όλα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ http://www.youtube.com/watch?v=fy-Y2o06i4Y&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

1.27 ΣΩΣΤΟΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

maria είπε...

OΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ν ΑΚΟΥΝΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΛΑΨΟ ΦΕΡΗ ΤΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

1.02 ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ ΚΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

12:55 ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟ9 ΕΧΕΙ ΚΡΑΣΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ. ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ, Η ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Α.Ε ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥΣ.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΠΟΛΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΟΤΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΙΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα πλέον κύριοι, δεν θα μάθατε από που θα σας έρθει? Τουλάχιστον είχατε ενημέρωση μέσω της εκπομπής, που θα βρίσκεται ο κόσμος που σιγοβράζει. Τώρα το κακό θα σας βρει εκεί που δεν το περιμένετε. Ζήτω η ΕΛΛΑΣ. Προδότες τρέμετε.

Ανώνυμος είπε...

KAI KATI AΛΛΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ 1:43,
ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ RADIO9:
EMAIL: ONAIR@RADIO9.GR
ΤΗΛ: 212 212 4892
SMS: 989 ΚΕΝΟ (ΤΟ ΣΜΣ ΣΑΣ) ΣΤΟ 19400
ΞΕΣΚΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

ARCHANGEL411

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΚΕΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ 3ΗΜΕΡΟ ΑΥΤΟ. ΑΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ(ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ 48ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΓΣΕΕ. Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. (ΤΑ ΜΜΜ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ.).ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟ '21, ΤΟ '12 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.

Ανώνυμος είπε...

EMAIL MONO OXI SMS ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ολοι παλι βλεπω ειμαστε στην πρωτη γραμμη του αγωνα!!!στα πληκτρολογια μας!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχ ειμαστε για γελια!ζητω το ΔΝΤ καλα μας κανει!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΟ ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ. ΜΕΓΑΛΕ 1.59 ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΥΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε e-καραισκακη μην διαμαρτυρεσαι!αλλωστε ειναι γνωστο οτι αν βαρεσουμε δυνατα τα πληκτρα του PC θα τρομαξουν!!!να φανταστω οτι εμεις που μενουμε μακρια δεν εχουμε ποδαρακια και επισης εχουμε λεφτα για ιντερνετ!!!ας παραδεχτουμε καλε μου e-καραισκακη οτι ειμαστε για το πεος και βρηκανε και τα κανουνε........

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΕMAIL ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟ 9. ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑΘΜΟΥΣ. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ.

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!!!!!!!!
Η ΜΟΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΣΑΣ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΗΔΩΝ ΦΥΣΙΚΑ), ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΟΠΗΚΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΩ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΟΥΩ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ.
ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΝΗ 12:30 ME 4:00 KAI TΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΟΒΕΤΑΙ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΔΩΣΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΩ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΩ, ΘΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΙΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΞΥΠΝΗΣΕΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣΗΜΕΝΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ.

ARCHANGEL411@YMAIL.COM

Ανώνυμος είπε...

δεν εισαι και πολυ αστειος 2.05 , η ειρωνια δν σου ταιριαζει. ωστοσο θα συμφωνησω οτι βρηκαν και τα κανουν. αλλα τα υπολοιπα αφησε τα καλυτερα γιατι δεν εισαι σε θεση να γνωριζεις τι κανει και τι εχει κανει ο καθενας

Ανώνυμος είπε...

ο παπαγιαννης και ο ντασκας νομιζω οτι θα το βουλωσουν σιγα μην χασουν την θεσουλα. μακαρι να κανω λαθος

Ανώνυμος είπε...

10 Φεβρουαρίου 2012 2:09 μ.μ. δεν ειναι ειρωνια αλλα αυτοσαρκασμος και πικρια για τα χαλια που μας εχει φερει ο διαολος της οκνηριας που χρησιμοποιω και εγω και μας εχει κανει τοσο χειραγωγημένους και νομιζουμε οτι μας ξυπναει κιολας!ειναι μια προφανεστατη βαλβιδα κοινωνικης εκτονωσης και ψευτοπαληκαρισμου και περιλαμβανει ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ!!!!

Ανώνυμος είπε...

εννοω το ιντερνετ και τα μπλογκς που το μονο που κανει ειναι να μας υπνοτιζει και να ζουμε μια ψευδαισθηση επαναστατικης ανωνυμιας και ψευτοπαλ9ικαρισμου την ιδια ωρα που επρεπε να γεμιζουμε τους δρομους!

Ανώνυμος είπε...

Θα κάνουν εφημερίδα Μάνος και Δημήτρης είπε ο Ντάσκας τώρα

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι, οι Γιάννηδες λένε ότι όλα ήταν καλά, καμία παρέμβαση του Κοντομηνα τάχα μου, και ότι έφυγαν οικειοθελώς. ΠΑΠΑΡΙΑ!!!!!
Έχεις δίκιο 2:10. Θεσούλα και Άγιος ο Θεός. Μην ξεχνάμε ότι ο Παπαγιάννης αναλαμβάνει το κεντρικό δελτίο του ALPHA οπότε δεν μπορεί να πει και πολλά!!!

Archangel411

Ανώνυμος είπε...

Δεν θέλει φαντασία παιδιά... μην κυνηγάμε φαντάσματα... Ελευθερία λόγου υπάρχει μόνο όταν λες ψέματα, όταν χειραγωγείς ή αποβλακώνεις το κοινό.

Ανώνυμος είπε...

σωστα ελευθερια λογου υπαρχει οσο δεν απειλεις το συστημα, αν το απειλησεις σε τελειωνει

Ανώνυμος είπε...

ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!ΤΟ ΕΠΑΜ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΗΔΕΙΑ.
ΕΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΙΤΣΕΣ,ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΘΕΙΣ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΣΕ ΠΕΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ,Ε;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.
ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΟΥΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ 300.
ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΙΣΟΠΕΔΩΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΑΛΛΑ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΟ ΕΠΑΜ!ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΙΑ,ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΟΠΩΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ.
Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΕΣ Π..ΑΝΕΣ,ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΣΟΝΑΚΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΗΤΑ.
ΟΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΑΣΤΕΙ.
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΡΕ 2.28 ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣΩΝΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Το συστημα αποτελειται απο κοτες τυπου μπουμπουκου που κακαριζει σαν να εκανε το αυγό.
Αν ο Γεωργιάδης ηταν αντρας, θα υπέβαλε παραιτηση στον αρχιμαφιοζο καρατζαφυρερ και θα τασσόταν με το μερος του Δημητρη.
Οι κομπλεξικοι ομως δεν δινουν μάχες, αλλά πισωπλατα μαχαιρωματα.
Εννοια σου, Γεωργιάδη. Τους προδοτες τους σιχαινονται ΚΑΙ οι εντολείς τους.

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητέ/ή 2:10μ.μ. μάλλον επιβεβαιώνεσαι... δυστυχώς δεν κάνεις λάθος...

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ;
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ;

ΔΕΣ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΙΤΣΑ

http://www.youtube.com/watch?v=RgG5uPJ-qI0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=MrUgo_G7TmU

Ανώνυμος είπε...

O Γεωργιαδης τον καθαρισε στεγνα παιδες...τον εξεθεσε αφου τον εκνευρισε, και επεισε τον Κοντιμηνα να τον σουταρει.

Παλια π-τανα στο κυρμπετι ο Γεωργιαδης.

Ανώνυμος είπε...

Ντασκας και Παπαγιαννης ηταν παντα φοβισμενοι και ψευτοπαλικαραδες. Αποτελουν την διορισμενη αντιθετη φωνη του συστηματος για να εκτονωνεται ο πολυς κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

Οι μεγαλοι εχουν τα δικα τους σχεδια,θελοντας και μη ομως ακολουθουνε το σχεδιο του θΕΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ειναι αθλιοι οι γιαννηδες. ειδικα ο ντασκας που πεταει μπιχτες για το κομμα του καζακη και αναρωτιεται ειρωνικα "λες να μας παρει την εκπομπη ο καμμενος αν ιδρυσει κομμα;...γιατι οποιος ιδρυει κομμα πρεπει να εχει εκπομπη;". εμετικος λεμε. θεσουλα και παλι θεσουλα

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ .......ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .....ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΚΑΙ Σ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ......ΑΛΗΤΗ!!!!

Ανώνυμος είπε...

λογια λογια ,ολοι τα ξερουμε τωρα αλλα θελουμε να τα ακουμε ακομα,απεργια διαρκειας σε ολοι την ελλαδα και σταση πληρωμων απο ολους τους ελληνες.αλλα ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο και ποιος να μας το πει αυτο απο ολλους αυτους που ακουμε.

Ανώνυμος είπε...

O Kοντομηνας δεν χρειαζοταν να πειστει για κατι. Το ολο σκηνικο ηταν φτιαχτο για να σταματησει να ακουγεται αντιθετη φωνη στην χώρα του μπατσοκ.
Ο Γεωργιαδης ειχε παρει γραμμη και το ελευθερο απο την στοα. Τα μασονάκια του χτυπησαν τον ωμο φιλικα και ήδη του εχουν ετοιμασει την επομενη αποστολη. Εχει να κάνει και αλλες βρωμοδουλειες. Ορεξη να εχει. Με την φορα που εχει πάρει, θα τους παρακαλαει κιολας να τον αφησουν να εκτελει εν ψυχρω οποιον δεν τους αρεσει.
Και ο μπουμπης, ο,τι κάτσει, αρκει να πέφτουν τα μπολικα φράγκα.

Ανώνυμος είπε...

για να κανω τον συνηγορο του κοντομηνα,θα σας πω το εξης: μπορει ο κοντομηνας να προεβει σε αυτη την κινηση για να προφυλαξει τον καζακη και το επαμ.Ειδε πως τον ξεσκισε ο γεωργιαδης και σου λεει κατσε να του σταματησω την εκπομπη γιατι αν ξαναγινει κατι τετοιο στο τελος θα τον παρουνε με τις πετρες.οποτε σκεφτειτε και αυτο το ενδεχομενο.

Ανώνυμος είπε...

Ο άδωνις είναι μια τσουτσου κ μισή.
Σιγά το άτομο !
Το πιο πιθανό είναι να πέσαν κάποια "κεφάλαια" στην ποντικομαμή τον κοντομηνά μετά κ την σημερινή κόντρα με τον μιχελάκη κ να έδωσε τίτλους τέλους.
Το ίδιο αναμένεται κ για το σταθμό βέβαια λίαν συντόμως.

Ανώνυμος είπε...

Ἀνθολογία τῆς Οἰκονομίας

Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό,
ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ;
Ποιὸς εἶδε κράτος λιγοστὸ σ᾿ ὅλη τὴ γῆ μοναδικό,
ἑκατὸ νὰ ἐξοδεύῃ καὶ πενήντα νὰ μαζεύῃ;

Νὰ τρέφῃ ὅλους τους ἀργούς,
νἄχῃ ἑπτὰ Πρωθυπουργούς,
ταμεῖο δίχως χρήματα
καὶ δόξης τόσα μνήματα;

Νἄχῃ κλητῆρες γιὰ φρουρὰ
καὶ νὰ σὲ κλέβουν φανερά,
κι ἐνῷ αὐτοὶ σὲ κλέβουνε
τὸν κλέφτη νὰ γυρεύουνε;

Κλέφτες φτωχοὶ καὶ ἄρχοντες μὲ ἅμαξες καὶ ἄτια,
κλέφτες χωρὶς μία πῆχυ γῆ καὶ κλέφτες μὲ παλάτια,
ὁ ἕνας κλέβει ὄρνιθες καὶ σκάφες γιὰ ψωμὶ
ὁ ἄλλος τὸ ἔθνος σύσσωμο γιὰ πλούτη καὶ τιμή.

Ὅλα σ᾿ αὐτὴ τὴ γῆ μασκαρευτῆκαν...

ὀνείρατα, ἐλπίδες καὶ σκοποί,
οἱ μοῦρες μας μουτσοῦνες ἐγινῆκαν
δὲν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.

Ὁ Ἕλληνας δυὸ δίκαια ἀσκεῖ πανελευθέρως,
συνέρχεσθαί τε καὶ οὐρεῖν εἰς ὅποιο θέλει μέρος.

Χαρὰ στοὺς χασομέρηδες! χαρὰ στοὺς ἀρλεκίνους!
σκλάβος ξανάσκυψε ὁ ρωμιὸς καὶ δασκαλοκρατιέται.

Γι᾿ αὐτὸ τὸ κράτος, ποὺ τιμᾶ τὰ ξέστρωτα γαϊδούρια,
σικτὶρ στὰ χρόνια τὰ παλιά, σικτὶρ καὶ στὰ καινούργια!

Καὶ τῶν σοφῶν οἱ λόγοι θαρρῶ πὼς εἶναι ψώρα,
πιστὸς εἰς ὅ,τι λέγει κανένας δὲν ἐφάνη...
αὐτὸς ὁ πλάνος κόσμος καὶ πάντοτε καὶ τώρα,
δὲν κάνει ὅ,τι λέγει, δὲν λέγει ὅ,τι κάνει.

Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαῖο,
ὕφος τοῦ γόη, ψευτομοιραῖο.
Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Σπαθὶ ἀντίληψη, μυαλὸ ξεφτέρι,
κάτι μισόμαθε κι ὅλα τὰ ξέρει.
Κι ἀπὸ προσπάππου κι ἀπὸ παπποῦ
συγχρόνως μποῦφος καὶ ἀλεποῦ.

Καὶ ψωμοτύρι καὶ γιὰ καφὲ
τὸ «δὲ βαρυέσαι» κι «ὢχ ἀδερφέ».
Ὡσὰν πολίτης, σκυφτὸς ραγιᾶς
σὰν πιάσει πόστο: δερβεναγᾶς.
Θέλει ἀκόμα -κι αὐτὸ εἶναι ὡραῖο-
νὰ παριστάνει τὸν εὐρωπαῖο.

Στὰ δυὸ φορώντας τὰ πόδια πού ῾χει
στό ῾να λουστρίνι, στ᾿ ἄλλο τσαρούχι.

* * * Δυστυχία σου Ἑλλάς,
μὲ τὰ τέκνα ποὺ γεννᾶς.
Ὦ Ελλάς, ἡρώων χώρα,
τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα; * * *

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ (1853-1919)

H ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ... ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

2.53
μηπως ονομαζεσαι Αδωνης Μανωλίδης;

Ανώνυμος είπε...

Γεωργιάδη επειδή ξέρω ότι μπαίνεις εδώ και διαβάζεις όλα τα σχόλια αν είσαι άντρας πες μας τι είπες στον Κοντομηνά για Κακλαμάνο-Καζάκη.Αλλιώς βγάλε εισιτήριο για Β.Κορέα να αλλάξεις παραστάσεις.Γιατί εκεί θα σε στείλουμε όταν έρθει η ώρα

Ανώνυμος είπε...

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/9.html#comment-form
Deite ton logo pou stamatise h ekpomph ston blog tou kazakh

Ανώνυμος είπε...

Γιατί διακόπηκε η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9
Η "Εκπομπή ΑΕ" στο Ράδιο 9 διέκοψε την λειτουργία της διότι οι συντελεστές της δεν μπορούν να συμμορφωθούν με τις "άνωθεν υποδείξεις". Ήδη από τις 9 Φεβρουαρίου και ημέρα Πέμπτη, οι ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού πληροφορήθηκαν ότι υπάρχει "υπόδειξη" αλλαγής πλεύσης. Σύμφωνα μ' αυτήν επιτρέπεται η κριτική και μάλιστα αμείλικτη στο εσωτερικό πολιτικό σύστημα, αλλά επ' ουδενί δεν πρέπει να τεθεί στο στόχαστρο το νέο μνημόνιο, η τρόικα, το ευρώ και η ΕΕ. Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του σταθμού το μνημόνιο πρέπει να "περάσει" οπωσδήποτε. Η "γραμμή" που δόθηκε ήταν απολύτως σαφής: "πολύ κακό το νέο μνημόνιο, αλλά τι να κάνουμε δεν έχουμε άλλη λύση".
Παρά την "άνωθεν υπόδειξη" η Εκπομπή ΑΕ εξέπεμψε κανονικά την Πέμπτη 9/2 αψηφώντας την νέα "γραμμή". Κατόπιν τούτου στάθηκε αδύνατη η συνέχιση της συνεργασίας διότι, όχι μόνο δεν δεχόμαστε "άνωθεν υποδείξεις", αλλά ούτε πρόκειται να υποκύψουμε στο καθεστώς της νέας κατοχής στα ΜΜΕ και στην χώρα. Οι συντελεστές της εκπομπής ανανέωσαν το ραντεβού με το κοινό τους και το σύνολο του ελληνικού λαού την Κυριακή 12/2 στις 5:00 μμ στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη (παλαιά Βουλή). Θα είμαστε όλοι εκεί.

http://dimitriskazakis.blogspot.com/2012/02/9.html#comment-form

Ανώνυμος είπε...

χα χα χα. πολυ καλο 2.59

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΘΙΣΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ.
Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΟΚ;ΟΚ.ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΕΝΑΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΟΚ; ΟΚ.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ.ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ; Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ;Η ΜΗΠΩΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ;
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ.ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΥΜΠΛΕΕΟΥΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΝΤΡΑΡΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ -ΚΑΖΑΚΗ ΩΣ ΦΙΛΙΚΗ Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ.
ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΦΕΝΤΙΚΟ,ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ;Η ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ;ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.
ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ.ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΩ.
ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ!

Ανώνυμος είπε...

O αλλοδαπός Georgiadis εβαλε το νυχακι του και εγινε η "μεγαλη ανατροπη", οπως λεγει ο μεγας καρατζαφυρερ του.
Ετσι δεν ειναι, Aδωνη, στριγγλα κότα;

Ανώνυμος είπε...

EIMAI O 3:08 ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΗΚΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ,ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ.ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ.
ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΥΡΙΕ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;ΑΝ ΝΑΙ ΚΑΘΕΣΑΙ,ΑΝ ΟΧΙ ΦΕΥΓΕΙΣ.ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο σταθμός ανεπίσημα λέει ότι δεν έκανε ποτέ καμία προσπάθεια παρέμβασης. Ο Καζάκης λέει το αντίθετο.

Να δούμε ποιος λέει την αλήθεια!

Υ.Γ Πάντως - και αυτό είναι κάτι που δεν το ξέρουν πολλοί - ο Κακλαμάνος όταν απέλυε το καλοκαίρι 25 νέους δημοσιογράφους στο channel 9 που ο ίδιος μάλιστα είχε προσλάβει, δεν είχε το θάρρος ούτε στο πρόσωπο να τους κοιτάξει και να τους μιλήσει για την απόλυσή τους, ειδικά σε μία τόσο δύσκολη εποχή. Κοινώς, έκανε ότι κατηγορεί, φέρθηκε σαν κοινός διευθυντάκος - πιόνι ενός καπιταλιστικού ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

3.08
o Αδωνης Μανωλίδης εισαι;

Ανώνυμος είπε...

3 08 ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ...
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.
ΑΠΛΑ ΒΡΗΚΕ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ.
ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ Ή Ο ΨΗΛΟΜΗΝΑΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ.
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ
ΕΔΙΝΕ ΒΗΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΖΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.
ΑΠΛΑ .....
ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ 9

panuser είπε...

...Αν έγινε κάτι τέτοιο, γιατί τώρα το βλέπω και φρίττω, το χεράκι του το έβαλε μάλλον ο μπουμπούκος, αυτό το στραβοχυμένο μίασμα της κοινωνίας, μετά την εκπομπή της Τετάρτης που ήταν καλεσμένος και έλεγε τη μία παπαρία πίσω απ' την άλλη. Έξω οι ανθέλληνες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ
ΔΕΙΤΕ
http://www.youtube.com/watch?v=rL6ZK1ACj-o

Ανώνυμος είπε...

Εντυπωση μου εκανε τοσο καιρο να ακουμε τον καζακη και τον κακλαμανο σε μεσο που ΑΚΟΥΓΑΜΕ τον βερικιο κιο και τα αλλα καλα παιδια.Ευχομαι ολοι αυτοι να εχουν την καταληξη που παραδοσιακα εχουν οι δωσιλογοι και οι προδοτες.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ
ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ
ΔΕΙΤΕ
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/01/blog-post_9121.html

Ανώνυμος είπε...

http://fimotro.blogspot.com/2012/02/to-hxhtiko-th.html

Ανώνυμος είπε...

Αστα βρε Αδωνη της 3.21 δεν την παλευεις, θρασυδειλε.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ 3:17 ΑΝ ΒΓΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ DEUTSCHE WELLE ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΙ,ΑΓΟΡΑΖΩ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΤΟΤΕ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ;ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΟΥ;
ΕΧΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ;
ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ;
ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΒΑΛΑΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ;

Ανώνυμος είπε...

γραφω το συστημα
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
http://www.youtube.com/watch?v=616DvZsvnsg

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΖΑΚΗΣ 3 24 ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΙΟΚΑΣ .
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΕΧΤΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ 100% ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ.
ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΑΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ 3:19 πΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥ HOWARD.ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:

Ο Ελληνοαμερικανός καθηγητής πολιτικών επιστημών Νικόλαος Σταύρου, απεβίωσε μετά από καρδιακό πρόβλημα (;) , στα 76 του χρόνια...
Αφύπνιση συνείδησης: Το περίεργο είναι πώς μετά από μια μεγάλη αποκάλυψη, αυτός που την έκανε πεθαίνει!

ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΚΑΤΩ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ,ΜΠΑΜ-ΜΠΑΜ.
Ο ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ,ΕΝΩ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ.
ΑΝ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΕΘΑΝΕ,ΕΤΣΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΚΑΡΔΙΑ Η ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ,Η ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΝΟΣΟ,ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

3 35
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΥΛΑ ΜΑΛΑΚΑ
ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ
ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ...
ΠΑΛΙΟΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ....
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ
ΑΦΕΝΤΙΚΑ .

Ανώνυμος είπε...

3:32 ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ;ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ-ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΤΡΑΧΑΝΑ,ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΓΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ;
ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΩΘΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ.
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

AKOYSTE KAI AYTO
GIA NA TO BOYLWNOYN MERIKOI EDW MESA

http://soundcloud.com/user3214926/e-volos-gr-marconi-radio-96-14

Ανώνυμος είπε...

3:42 ΟΠΑΔΕ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ.Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΘΑ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟ.ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ,ΤΟΝ ΞΑΠΕΣΤΕΙΛΑΝ.ΘΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Η CIA ΘΑ ΕΚΛΕΞΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ.ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ!

Ανώνυμος είπε...

3.35 ο Αδωνης Μανωλίδης εισαι;

Ανώνυμος είπε...

3 43 ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ...
ΤΩΡΑ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΙΚΑ ...
ΕΠΗΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΡΑΧΑΝΑ ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ
ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΦΟΛΚ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ...
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΩ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ ΛΥΝΤΖΑΡΟΥΝ ....
ΟΡΓΙΟ ... Ε ΟΡΓΙΟ

Ανώνυμος είπε...

3:42 Εχεις πληροφοριες κατ ευθειαν απο τη CIA? σας πηρε τηλεφωνο η Τζαβελα? εχει οντως στελεχη η CIA που εχουν περισεψει απο το ΛΑΟΣ?

Ανώνυμος είπε...

3 42
ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΚΑΡΑΒΛΑΧΟ
ΕΙΜΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜ
ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ
ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΚΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ.
ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ...
ΚΟΥΚΟΥΛΑ ... ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΑ ΜΕ ΑΜΠΕΧΩΝΟ ΜΑΖΙ ...
ΛΙΓΟ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ...
ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΩ

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε ρε με τον καραγκιόζη το γλυφοκώλη του μπουμπούκου. Νομίζει το ζώο, ότι είναι κάτι παραπάνω από το μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

3:49 ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ,Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΠΤΗΣΗ CHARTER.ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ.ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ;ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΥΝΤΖΑΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ.ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ.ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΣΕΙ ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ(ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΑΦΟΥ Η ΔΡΑΜΗ ΘΑ ΙΣΟΥΤΑΙ 1 ΕΥΡΩ=1500 ΔΡΑΧΜΕΣ,ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΙΜΑ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΖΑΚΙΚΟΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΠΡΟΣ 1500,ΟΤΙ ΑΝ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΙΜΑ;ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΠΡΟΣ 1.ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ 1 ΠΡΟΣ 1.

Ανώνυμος είπε...

3:14 Δεν ακουσες τον αρχηγο σου σημερα? Το μαγαζι σου αλλαξε ΓΡΑΜΜΗ ! ειστε αντομνημονιο τωρα! Αλλαξε αλλαξε τροπαρι τωρα γρηγορα! ελα παρτο αλλιως! παρτο αλλιως ! σε βλεπω λιγο ζαλισμενο απο τις κωλοτουμπες σας , θες μια δραμαμινη?

Napo είπε...

δεν ονομαζεται κωλοτουμπα αλλα ελιγμος
νιωσε πατριωτικο παρεμβατισμο

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=vLqfBKuD4vQ&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ.

ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ-ΕΥΡΩ: 1ΠΡΟΣ 340,75
ΝΕΑ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΔΡΑΧΜΗΣ-ΕΥΡΩ: 1ΠΡΟΣ 1000

1000/340,75=2,93

ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ=400 ΕΥΡΩ
ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ:400/2,93=136,5

ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΡΙΟ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΜΕ ΙΣΤΟΜΙΑ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1000 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 136,5.

ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ;

Ανώνυμος είπε...

Και η λάσπη συνεχίζεται..

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣ 1500 ΔΡΑΧΜΕΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 90 ΕΥΡΩ.
ΟΠΟΤΕ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ.ΑΥΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ.Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΜΟΙΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ.Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ 1 ΠΡΟΣ 1.ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΜΕ 1 ΠΡΟΣ 1500 ΤΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;
ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΙΚΡΙΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.ΟΠΩΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ 2001 ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΜΑΡΤΥΡΑΝΕ,ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
ΞΥΠΝΗΣΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Εδω πουλαν την χωρα μας και εμεις παλι τσακωνομαστε συγχαρητηρια................

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΑΜΑΤΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ ΔΡΑΧΜΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ.
ΘΑ,ΚΑΙ ΟΤΑΝ,ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ισοτιμία του νομίσματος μιας χώρας καθορίζεται από την ίδια τη χώρα αρχικαραγκιόζη, που έγινες και μαθηματικός και οικονομολόγος. Εδώ την Κίνα την παρακαλάνε να αλλάξει την ισοτιμία του δικού της νομίσματος και αυτή τους κάνει πλάκα. Και η Ελλάδα και η Γερμανία και η Ζιμπάμπουε καθορίζουν την ισοτιμία τους, αρκεί να μην έχουν δωσίλογους σαν την πάρτη σου για κυβερνήτες.

Ανώνυμος είπε...

4.11 το χεις βγάλει το δημοτικό;

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ 4:33 ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥΣ ΟΧΙ ΕΔΩ.Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΕΠΙΠΛΕΟΝ.
Ο ΕΒΡΑΙΟΜΟΓΓΟΛΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ 340,75 ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙΣ;
ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΕΔΩ.
ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΤΕ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΒΡΕ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ,ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ; ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ;
Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ;ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΑΓΑΘΩΝ(ΚΑΦΕ-ΖΑΧΑΡΗ-ΣΙΤΗΡΩΝ) ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ;
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΒΡΕ ΕΜΙΣΘΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ;
ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΡΕ;ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΠΑΔΙ ΑΜΝΩΝ.
ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΑΚΙ!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ!
ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ! Ε,ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

4,11 Ακόμα στο Δημοτικό είσαι μάλλον.Αμα φύγουμε απο το Ευρό Η ΔΡΑΧΜΗ θα έχει μεγαλύτερη αξία απλά γιατι μετά απο λίγο δεν θα υπάρχει ευρό και ευρωπαική ένωση.

Ανώνυμος είπε...

4.20 εισαι τελειως καθυστερημενος ετσι? η αρχικη ισοτιμια δεν εχει καμια σημασια ρε οργιο! αν εσυ παιρνεις 500 ευρω και γυρισουμε με ισοτιμια 1/1000 θα παιρνεις 500.000. αν γυρισουμε με 1/2000 θα παιρνεις 1.000.000 . Αυτα ειναι ΑΣΗΜΑΝΤΑ. Το ν θα κερδισςι η θα χασεις εξαρταται απο την πορεις του νομισματος στη συνεχεια

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικα απο εδω και περα μετα απο αυτο το γεγονος δεν ξαναακουω ραδιο 9.

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ!ΤΟ ΤΙ ΠΕΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ 5:52 ΚΑΙ 7:29 ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΑΙ.
ΕΓΩ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΩ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΣΑΠΙΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.ΟΙ ΑΦΥΠΝΙΣΜΕΝΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

γαμο τη ρατσα σου κοτομηνα

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ.ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ.

Ανώνυμος είπε...

8.34
πες αλευρι, η μανωλιδου σε γυρευει, μπουμπου.

reis είπε...

ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ...ΟΤΑΝ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΕΤΟΥΣΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ? ? ? ? ΚΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ? ? ? ?

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗΣ !

Ανώνυμος είπε...

Φως-φανάρι πως 8.34 και οι υπόλοιποι του ίδιου κλίματος ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ είστε ο εξής ένας: ΑΔΩΝΙΣ (ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ)ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΜΑΝΩΛΙΔΗΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ξυπνήστε βρε κοιμισμένοι..Είναι όλοι ψεύτες κ συμφεροντολόγοι..γιατί να τα πληρώσουμε εμεις οι νέοι όλα;;;για αύτο το λόγο γεννήθηκα; για να πληρώνω μια ζωή;

Ανώνυμος είπε...

8.34 Χαχαχαχαχα τι έγινε κατάλαβες τις ισοτιμιες τώρα ; Τι πλάκα που έχετε ρε μαλακά ; Πραγματικα στο ΛΑΌΣ πλέον έχουνε μείνει ΜΌΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ !

Ανώνυμος είπε...

το μόνο παρήγορο είναι ότι έχουμε δημοκρατία!!

Ανώνυμος είπε...

12.55 ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ANTI ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΕΓΙΝΕ ΕΡΤΖΙΑΝΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ.ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Κ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΓΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ.ΜΑΓΚΕΣ ΟΣΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΟΥΡΗ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ.ΕΜΕΙΣ?ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΛΕΨΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΗΜΑΞΑΝΕ Κ ΑΦΗΣΣΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ...

Ανώνυμος είπε...

Τι να ξεφτιλίσεις μωρέ απότο μπουμπούκο; Σοβαρά τώρα, είναι δυνατόν να είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον Καζάκη; Αυτός σκοντάφτει στο IQ του και πέφτει!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πόσο μ΄ αρέσει να βλέπω κομμουνιστές να δουλέυουν για καπιταλιστές...