Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ε.ΠΑ.Μ. – ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ


Δελτία Τύπου
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες του Ε.ΠΑ.Μ., Ελληνίδες και Έλληνες,

Αυτές τις κρίσιμες ώρες όπου η χώρα οδηγείται σε εξόντωση και η δημοκρατία στο απόσπασμα, οφείλουμε όλοι να αγωνισθούμε για την ζωή μας, τη γη μας, την ελευθερία μας και την αξιοπρέπειά μας με την μαζική παρουσία μας στους δρόμους και τις πλατείες.


Να κινηθούμε όλοι μας, όπως έχει προγραμματισθεί από την Οργανωτική Επιτροπή, για να μην αφήσουμε τους νέους Τσολάκογλου να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους και να αποτρέψουμε τις οποιεσδήποτε προβοκάτσιες επιχειρήσουν να στήσουν απέναντι στις μεγάλες διαδηλώσεις του ελληνικού λαού για να κτυπήσουν το κίνημα αντίστασης με φασιστικές μεθόδους.

Μετά την επίθεση που δέχθηκε το Ε.ΠΑ.Μ. από τους νεοδωσίλογους την Πέμπτη και Παρασκευή, 9 και 10 Φεβρουαρίου, με την φίμωση της φωνής του Δημήτρη Καζάκη στο Ράδιο 9, επιβάλλεται η καθολική συμμετοχή όλων των μελών του Ε.ΠΑ.Μ. στις σημερινές κινητοποιήσεις και ιδιαίτερα στην μεγάλη πορεία αντίστασης του Περιστερίου (Μετρό Αγ. Αντώνιος, 6 μ.μ.), για να δώσουμε την αποφασιστική απάντησή μας.

Λόγω της απεργίας των μαζικών μέσων μεταφοράς, κινούμαστε ανάλογα με συνεννόηση μεταξύ μας.

Για αύριο, Κυριακή, θα βουλιάξουμε το Σύνταγμα με την παρουσία μας (προσυγκέντρωση στις 4 μ.μ. στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Βουλής) και συντονιζόμαστε, ιδιαίτερα όσοι είναι εκτός Αθηνών ή δεν μπορέσουν να κατέβουν για ανυπέρβλητους λόγους, από τις 2 μ.μ. με την ζωντανή έκτακτη εκπομπή του Δημήτρη Καζάκη και του Μάνου Κακλαμάνου από το Σύνταγμα, όπου θα βρίσκεται το συνεργείο της ΕΠΑΜ-Web TV με θέμα:
«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ».

Στις 5 μ.μ., ο Δημήτρης Καζάκης θα έλθει στην Παλαιά Βουλή, στο άγαλμα του Κολοκοτρώνη, απ’ όπου θα μιλήσει στους συγκεντρωμένους Επαμίτες και Επαμίτισσες και στον λαό που θα διαδηλώνει για να δώσει το στίγμα των όσων συμβαίνουν και να θέσει τις «κόκκινες γραμμές» του κινήματος απέναντι στις εξελίξεις.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ζωντανή αναμετάδοση των διαδηλώσεων του λαού και της αντίθεσης στην ψήφιση των μέτρων της εξόντωσής του από τους επίορκους.

Για την διαδήλωση της Κυριακής, όλοι και όλες μας που θα συμμετέχουν στο μπλοκ του Ε.ΠΑ.Μ. ειδοποιούνται να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι και σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε εξέλιξη και να ακολουθούν τις οδηγίες της ενισχυμένης περιφρούρησης του Μετώπου έτσι ώστε να βαδίσουμε συντεταγμένα και με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια.

ΟΛΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Η Πολιτική Επιτροπή του Ε.ΠΑ.Μ.
Αθήνα, 11-2-2012
http://epam-hellas.gr/Deltia_typou/589

45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να πει τι ο Καζακης της μαλακιές περί επιστροφής στη δραχμή ???? Σοβαρευτείτε ρε!!!! ψεφτο παλικαράδες και δήθεν αντί μνημονιακούς χορτάσαμε !!! είτε το θέλουμε ειτε όχι πρέπει να πάρουμε το δάνειο και να προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τη χώρα από την αρχή όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση .

Ανώνυμος είπε...

3.26
Όπατέρας σου ρουφιάνος της Ασφάλειας ήταn εσύ τι θάσαι καλλίτερος και Οταν πιάνεις γυμνοσάλιαγκα στο στόμα σου το ονομα αυτόύ του γνήσιου λα'ι'κού πατριώτη επειδή είσαι και βρώμικο μουνί να το πλενεις με περμαγκανάτ μαυτό που πλένουνε το μουνί τους οι πόρνες.

Ανώνυμος είπε...

mexri prin kati mines akoyga ton kazaki kai symfwnousa apolyta me ta legomena toy.... tous teletaius mines symfwnw akoma alla den ton empisteuomai pleon....
kapoia stigmh arxise na ta xalaei o kazakis me tis omilies tou, na proteinei o idios th xrish tou ilektronikou xrimatos gia th metavatikh periordo apo to euro sto ethniko nomisma.... ma pws???? ena teoio pragma to proothouse o gap 2 xronia prin... giathymeithyte..... iletronikes kartoules... ilektronikes synnalages.. fakelwma...., kazaki.... de mas ta les kala...
to allo de..... o symvolismos tou epam??? ti sxesh exei h ellada me to frygikko skoufaki, kai ta triagwnakia???????? (xeroume vevaia oti h massonia dioikei thn ellada mas, xronia twra.... e kai ti prepei na synnexisoume sta idia skata?????)
deite sto
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UW16uQjML6s pou o idiois o kazakis leei gia to ilektroniko xrima... ( kai mh mou peite pws den yparxei allh lysh... 10 xronia prin otan 'epevalan' to euro tous, gia ena xroniko diasthma synnypirxan euro kai draxmes... twra de gineta??? h viazontai na ma mas fakellwsoun gia na apoteleiwsoun to ellhniko peirama??????? 10 xronia prin itan poly nwris gia tetoio vima, twra tha mas to parousiasoun gia anagkaio, giati den yparxei allh lysh..... kai o kazakis einai o kalyteros na to prwotheisi, afou exei kerdisei thn empistosynh twn ellhnwn. eukolo eiani

rixte kai mia matia edw....
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2011/11/video_9634.html

oson afora to logo epam..

ta symperasmata dika sas..
to politiko paraskinio exei polles margionetes olwn rwn eidwn, se mperdeyoun se zalizoun alla o skopos einai enas: i nea taxi tous....


filika, alla xypniste, den exoume pleon alla perithwria gia alla lathi

Ανώνυμος είπε...

Θα είμαστε όλοι εκεί.Ολο το ΕΠΑΜ μαζί με όλο τον κόσμο ππου θα βρίσκεται στο Σύνταγμα με προσυγκέντρωση στο άγαλμα του Γέρου του Μωριά στη ΄παλιά βουλη στην οδό Σταδίου στις 4 το απόγευμα αύριο 12-2-2012 όλοι μαζί ενωτικά χωρίς κομματικές ταμπέλλες αυτή την κρίσημη στιγμή που η Πατρίδα μας ξεπουλιέται στους τοκογλύφους ντόπιους και ξένους.Και σήμερα το απόγευμα στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου στο Περιστέρι για την πορεία αντίστασης στους δρόμους της πόλης με σφυρίχτρες με ντουντούκες με τύμπανα
με δάδες με ψυχή πανω απ'ολα ελάτε να ξεσηκώσουμε τον λαό να του διώξουμε τον φόβο τους και να ενωθεί μς μας στους δρόμοιυς.,

Ανώνυμος είπε...

kai egw symfwnw mw thn epistrofh sto ethniko nomisma, giati ena ethnos-kratos to elegxei...
to thema einai oti nai tna mas epivalloun thn epistrofh sthn meta euro draxmh, alla me tous dikous tous orous, th dikia tous isotimia....
se ayth thn peirptwsh de ftaine autoi pou theloun th draxmh alla autoi pou etoimazoun tis synthike....

eimai o 3.36

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΗ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ.ΘΕΛΟΥΝΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ,ΟΠΟΥ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΟΡΜΗΣΤΕ ΕΚΑΤΟ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αλβανό είσαι και γράφεις Greeklish Ελληνικά δεν ξέρεις.Εκτός των άλλων είσαι και εντελώς ανιστόρητος προβοκάτορας και βλήτο.1ον κύριε μπαγλαμά .Αν εχεις διαβάσεις τον Ομηρο-σιγά μη τον έχεις διαβάσει το IQ σου φτάνει μέχρι εκεί που μπορείς να παρακολουθείς το STAR CHANNEL με τα ξέκωλλα-θα διαπίστωνες ότι τον ίδιο σκουφο φορούσε και ο Οδυσσέας επίσης οι απελέύθεροι στην αρχαία Ρώμη-σιγά μη ξέρεις τέτοιο ζώο που είσαι τι είναι οι απελεύθεροι-Συνεχίζω βλάκα Ο Καζάκης είπε ότι πιθανόν να χρησιμοποιήσουμε στην αρχή ηλεκτρονικό χρήμα γιατί δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν πλέον μηχανές εκτύπωσης χρήματος οπότε μεχρι να ετοιμαστούν οι μηχανές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμες ηλεκτρονικό χρήμα,τέλος όπου στα μπλοκ σκάει το ΕΠΑΜ εμφανίζονται οι αθλιοι ΜΠΑΤΣΟΚΟΙ -υπάρχετε ακομη;-και οι ελεηνοί Καραγκιοζοφέρηδες σαν και του λόγου σου.ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΚΗς;Περαστικά.

Ανώνυμος είπε...

re 3.56 eisai toso tyflos kai koufos pou den katalavaineis tipota!!!!!!!
esy pisteye oti sou passaroun, lege nai se ola!!! to exeis xapsei oti mono gia thn arxh tha exoume ilektroniko xrima.... eisai sigouros re???? sou ypegapsan symbolaio?????
mhxanes gia typwsh yparxoun....
xypna re!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sta pap... mou gia oli th poltikh skhnh, den me apasxoloun oi karagkiozides, alla mono h patrida mou..
xypnaaaaaaaaaaaaa 3.56

Ανώνυμος είπε...

Εσύ αγορίνα μου άκου τον Καζακη και όταν θα έχεις καταντήσει Αλβανία του Χότζα έλα να τα ξαναπούμε. Α ρε μαλακά νεοέλληνα μια ζωή κορόιδο ήσουν

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλετε Καζακη και κομουνισμό να ξέρετε πως θα το πάρετε όλο το πακέτο και όχι μονό τα καλά που έχει το κουμμουνιστικό σύστημα. Διαλέγετε και παίρνετε.

Ανώνυμος είπε...

Σε ολους τους καραγκιοζηδες προδοτες νενεκους και απατριδες ευχομαι τα χειροτερα.Οσον αφορα τον Καζακη πολυ απλα ενα μεγαλο ευχαριστω που μας ανοιξε τα ματια.

Ανώνυμος είπε...

καζακης = μουφας τυχοδιοκτης

Ανώνυμος είπε...

το μασονικό σκουφάκι στο λογότυπό του δεν σας λέει κάτι??? ΤΙΚ ΤΑΚ ΕΡΧΕΤΕ ΤΣΟΥΝΑΜΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

4.03
Σίγουρα μια και μας φιγουράρεις σαν δοσίλογος στη πλατεία δεν θάλθεις αυριο. Εξ άλου λαό θέλουμε στο Σύνταγμα και όχι σκατά σαν και σέναΤο ξαναλέω σας πονάει ο Καζάκης σας πονάει και το ΕΠΑΜ.Τι να κάνουμε.Το ΕΠΑΜ είναι η ανερχόμενη δύναμη γιατί είναι ο λαός που το αγκασλιάζει.Και πάλι περαστικά στους δοσίλογους τους εθνοπροδότες και προπάντων στους μαλάκες σαν και σένα που εξακολουθείς να γράφεις σκατά greeklish και όχι Ελληνικά.

Ανώνυμος είπε...

Αυριο όσοι κατέβουν με κοματικές σημαίες να ξέρουν ότι παίζουν το παιχνίδι των εχθρών του ελληνισμού.Αρκετά με το διαίρει και βασίλευε! Μόνο ελληνικές σημαίες, αρκετά με τα κοματοκοιμισμένους και τους βοσκούς τους.

Ανώνυμος είπε...

4.29
ΔΙΆΒΑΣΕ ΡΕ ΒΛΉΜΑ ΛΊΓΟ ΠΑΡΑΠΆΝΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ.
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΔΑΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΙΟΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ;

Ανώνυμος είπε...

3.26 Δεν εχεις πολλα περιθωρια γι'αυτο σε αυτο το μικρο διαστημα που μπορεις να σκεφτεις τις συνεπειες καντο σε παρακαλω γρηγορα...
3.36 Καποια απο τα μελη του ΕΠΑΜ ειναι ιερεις αν δεν το γνωριζεις.Θα σου προτεινα επισης να διαβασεις την ιστορια του φρυγικου σκουφου και τι συμβολιζει.
Σχολιαζετε καποιοι χωρις να ξερετε τι ακριβως,με σκοπο την διαστρεβλωση και μονο,νομιζωντας οτι το απευθυνεστε σε ενα εντελως αστοιχειωτο κοινο.
Ακομα η μεταβαση απο ευρο σε δραχμη θα διαρκεσει καποιους μηνες,ο μοναδικος τροπος σε αυτους τους μηνες εφοσον δεν θα υπαρχει ρευστο ειναι να γινονται οι συναλαγες ηλεκτρονικα που αυτο σιγουρα δεν θα υιοθετηθη σαν μελοντικος τροπος οικονομικων συναλαγων.
Μεσα στα μετρα του μνημονιου ειναι και οι ηλεκτρονικες καρτες εργασιας, δεν ξερω αν αυτο λεει κατι....

Ανώνυμος είπε...

ο καζάκης έγινεη συνείδηση του ελληνικού έθνους. ο αφυπνιστής της!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες μη πέφτετε στη φάκα, μια ακόμα εφεδρεία του συτήματος είναι, μου αρέσει που φανατίζεστε κιόλας. Αυτά μας φάγανε, πάντα οι ίδιοι, δυστυχώς.

Ανώνυμος είπε...

@4:39 Μην ασχολείσαι, το κατεστημένο ήθελε τον Καζάκη όσο τα ποσοστά ήταν συντριπτικά υπερ του ευρώ για να δείχνει δήθεν δεοντολικά ορθό παρουσιάζοντας όλες τις απόψεις.
Όταν τα ποσοστά άλλαξαν ο Καζάκης είναι μασόνος, ανθέλληνας,αντιδημοκράτης,νεοταξίτης κολλητός του Rothschild,και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Την ώρα που οι ψεύτες έλεγαν ότι τα δανεικά τα παίρνουμε για μισθούς και συντάξεις οι οποίες ήταν το 70% των δαπανών του κράτους ένας τρελός (Καζάκης) φώναζε με στοιχεία την αλήθεια. Όταν οι ψεύτες έλεγαν ότι το ΔΝΤ είναι ευτυχία για τον τόπο αυτός φώναζε ότι θα έρθει στιγμή που το κάρο του δήμου θα μαζεύει νεκρούς άστεγους από τους δρόμους. Οι ψεύτες έχουν ακόμα το θράσσος να τρομοκρατούν τον κόσμο και φυσικά πρέπει ο Καζάκης να είναι ότι φοβάται ο καθένας ξεχωριστά για να κρατήσουν τα πρόβατα στο μαντρί

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ
ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ
--ΤΟΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΟΣΙΛΟΓΟΥ ΑΡΧΙΦΑΣΙΣΤΑ
ΟΥΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ--ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΓΙΑΤΙ
ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ε Λ Λ Η Ν Α Σ ΚΑΙ ΣΕΙΣ
ΚΟΠΡΙΤΟΦΑΣΙΣΤΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΔΩ ΧΑΜΩ Φ Ι Δ Ι Α !!!!

Ανώνυμος είπε...

ma kala alla diavazete alla katalavainete kapoioi apo sas!!!! de shmainei kai kala oti opoios de symfwnei apolyta me ton kazaki einai filodosilogos kai to antistrofo!!!! egw den evala kamia etiketakai kanena politiko xrwma parapanw!!!! den eimai kommatoskylo opows merikoi edw mesa!!! an diavaseis prosektika kai katanohseis auta sto 3.36 den eipa oti ayta pou leei o kazakis den symfwnw, apla den ton empisteyomai!!! alla kapioia alla stoixeia, opws logo kai symvolismoi ta prosexw.... ta parateirw....(yposeineideita mhnymata, p.x ofthalmos ktl), den xavw thn prwth malakia pou mou serviroun!!!!!exe ta matia sou anoikta, to nou panta xagrypno, giati oi prodotes einai pantou!!!!!
mhn xexnate oti aytoi pou pros to patwn (liges na nai oi wres tous ta sixamaina skoulikia), sxediazoun tis dikes mas antidraseies me otidipote mesw, apo autous prosxediasmeno...
to na dhmiourghthei mia koinwnia dialymenh kai oxi seispeirwmenh einai eukolo!!!! dite ta sxolia!!!!!

p.s. oson afora to oti grafw me latinikous xaraktires, vre mapa, einai oti eimai sto exwteriko kai o sygkekrimenos ypologisths den exei th apaitoumenh leitourgia!!!

Ανώνυμος είπε...

oson afora 4.39 to oti melh tou epam einai kai iereis auto de mou leei tipota!!!
to na fereis rasa den shmainei oti eisai agios!!!!
kai malista an thes na ksereis oi ekprwsopoi ths ekklhsias (xwris na genikeuw)eunai oi piu xwmenoi sth masonia kai den kserw pou. edw kai xronia to xerete oti to vatikano 'apesyre' to nomo tous o poios tou apagoreye na anikoun se stoes???? twra oloh h vrwma einai nomima kai mesa sto vatikano!!!! posoi apo autous proothoun th nea thriskeia???????

Ανώνυμος είπε...

@5:44 Το θέμα φίλε μου είναι να μην βλέπεις μόνο τα σύμβολα που καλά κάνεις και είσαι προσεκτικός, αλλά όταν η Εθνική τράπεζα είχε ιδρυθεί στις αρχές του 19ου αιώνα από την οικογένεια Rothschild και η Τράπεζα της Ελλάδας σαν αντίγραφο της τράπεζας της Αγγλίας από τους ίδιους κύκλους και αυτός λέει ότι θα τις εθνικοποιήσει δεν νομίζω να αρέσει και πολύ αυτό στους ιδιοκτήτες.
Σκέψου ότι στη Λιβύη πρόσφατα και ενώ δεν είχε τελειώσει η ιστορία ίδρυσαν νέα κεντρική τράπεζα στην Βεγγάζη (τόσο μεγάλη πρεμούρα) αφού η Τρίπολη δεν είχε "απελευθερωθεί" ακόμα.
Όσο για το ηλεκτρονικό χρήμα είτε μας αρέσει είτε όχι υπάρχει και σήμερα πιστωτικές κάρτες, συναλαγές μέσω internet banking και φυσικά μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθώς και εγγυητικές επιστολές προς επιχειρήσεις αντί φυσικού χαρτονομίσματος για όσο διάστημα δεν θα υπάρχει αυτό.Όπως και IOUs (I owε you) που έχουν χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

Δεν πρεπει να βγουμε απο το ευρω , στη χειροτερη αν χρεωκοπησουμε ας μεινουμε στο ευρω , ο Κουβελης εχει δικιο.Αυτος ο Καζακης καποια μπλογκ λενε με στοιχεια οτι ειναι Μασωνος.
Επισης αλλη μια θεωρια ειναι οτι με το νεο μνημονιο κερδιζουμε χρονο, θα αναγκαστει και η Πορτογαλια να μπει σε μνημονιο πραγμα που θα αναγκασει την Γερμανια να δεχτει ενα ευρωομολογο,το ευρωομολογο θα μας σωσει.

Ανώνυμος είπε...

sumfwnw apolyta 6.11. kai oxi mono autes oi trapezes. kai h federal reserve tis amerikis idiwtikh einai....kai xeroume poianou einai.... kai etsi h pagkosmia trapeza kai ola auta ta teratourgimata (opla) pou xrhsimopoioun shmera gia na mas exontwsoun.
oso th libi, stin epoxh tou kantafi, itan h moni trapeza (den xerw an ypirxan kai alle se pagkosmio epipedo) pou otan 100% idiwkthsia tou kratous, xwris kanena eleima... . o idios kantafi (xwris na dikaiologhsw ta egklimata pou ejkane), den eixe afisei outee ena na peinaei, petrelaio dwrean ygeia se olous, kai epidwseis se viopantrous gia na apokthsoun spiti...
gi auto, ta skoulikia yparxoun pantou, allazou opseis synaixeia.... gi ayto prosoxi kai me anoikta ta matia mas....
oson afora to ilektrwniko xrima edw kai xronia eimaste fakelwmenoi me tis pistwtikes....(vevaia komplexikoi pou eimaste an den exeis pistwtikoi eisai ektos) kai dwstou na agorazeis kai na xrewnese vlaka ellhna kai oxi mono.....
me to sygkekrimeno ilektroniko xrima, an aposurthoun ola ta xartonomismata tou eurw kai den exou antikatastatthei me auta tou neou ethnikou, amfivallw poly an tha ta kopsoun argotera..... giati meta tous 6 mines oloi mas tha exoume emfiliothei kai dextei to neo tropo synnalagis opote o stoxos tou oloklirwtikou fakelwmatos tha einai stin teliki fash...

Ανώνυμος είπε...

6.41 vgais apo ton kosmo tis kokkinoskoufitsas, min kaneis oneira therinis nyxtos!!!! xronia mas ta prizoun tha sas swsoume me to dnt, to ena to allo kaitwra eimaste xeirwtera apo prin. ayto de sou leei kati????
xereis kamia xwra sthn eyrwpi pou nami xrwstaeis??? mesa sta skata einai kai h germania alla den thn symferei kai to paiszei autokratorisa!!!!!
min akouw paidiastika pragmata

Ανώνυμος είπε...

tote 6.11 giati den mporei na ginei h eiasgwgh tou neou ethnikou opws egine me to kwl....euro tous 10 xronia prin??? mexris otou aposyrthei teleiws to euro??ti exeis na peis??

Ανώνυμος είπε...

@6:57 έτσι είναι το φυσιολογικό με την προυπόθεση ότι το παρόν σύστημα θα κάνει αυτή την αλλαγή με τη συμφωνία των τραπεζιτών και των "φίλων και εταίρων"
Εγώ δεν θα εκπλαγώ αν τελικά μας δώσουν ένα νόμισμα που θα τυπώνουν στη Φραγκφούρτη.
Στην περίπτωση όμως που ο λαός ανατρέψει το σύστημα στο αεροδρόμιο θα υπάρχει συνωστισμός για μια θέση από τους φευγάτους...
Δεν νομίζω να ανοίξουν οι τράπεζες σαν να μην συμβαίνει τίποτα ενώ οι φευγάτοι θα φροντίσουν να αφήσουν πίσω τους συντρίμμια.

Ανώνυμος είπε...

ΘΥΜΑΣΑΙ;ΙΟΝ σοκολατα!!
μου βγαζεις την ψυχη να σε διαβαζω!!βαλε ενα ψευδωνυμο να σε αναγνωριζω!! δεν ειμαι το μαντειο των δελφων!
να εισαι καλα!!

ΦΙΛΙΚΑ ΔΙΑΚΕΙΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΠΑΜ είπε...

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ Η ΟΧΙ;

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΦΟ;Η ΟΧΙ;
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΑΜ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ;Η ΟΧΙ;

ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΠΑΜ Η ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;

ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ...ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΑΠΛΩΣ ΡΩΤΑΩ

Ανώνυμος είπε...

den tha prolavoun na to skasoun oi prodotes kai oi roufianoi..... orgh laou orgh theou....
na doume me ti isotimia (euro neo nomisma) tha thelisoun na kleisoun (an ginei vevaio) sygnwmh alla ta mixanimata pou kovame tis palies wraies draxmoules mas pou einai???

ta xepoulisane kai auta????
sokratis file, na sai kai sy kala

Ανώνυμος είπε...

* ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ GREEKLISH και δεν ξέρουν πως να το κάνουν !!!
(Αν είναι δυνατόν!!!!)

....βάλτε στο google " how to add greek language"
και θα σας βγάλει ΚΑΙ το λειτουργικό που έχετε.
...άντε για να δούμε πόσο Ελληνες είστε (από ορθογραφία εννοώ).

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΙΜΑΙ Η
ΝΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ
ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ
ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΜΑΙ!! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΣΑΙ
ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ
ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΩ
ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΓΡΑΨΑ ΑΝΩΝΥΜΑ
ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ;ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΤΕ ΕΔΩ!

Ανώνυμος είπε...

σωστη 8.18. αποψε το βραδυ ειναι αλλα τα σημαντικα γεγονοτα.....
ευχαριστω για τη συμβουλη και να σαι καλα παρτιωτισα

σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΕΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ!ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΠΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΣ;ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ;ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΕΔΩ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΗΛ.ΤΟ Η ΘΑ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Ο ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΚ;

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΑΙΡΕΣΑΙ;;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;; ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΩΡΑ;;
ΣΩΚΡΑΤΙΣ

Ανώνυμος είπε...

META AΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΑΔΩΝΙ
ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΔΑ ΕΚΕΙ ΒΛΕΠΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ! ΜΠΑ ΛΕΩ!ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΚΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ!ΕΓΩ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΧΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!!!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΩΣ ΧΑΡΗ!!ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Mpoumpouko, eisai toso malakas pou mpaineis sto AntiNTP kai sxoliazeis gia to Kazaki. Tha sou pioume to aima me to mpouri tis sompas paliomalaka. Perna kai apo kanena psixiatro na sou grapsei kamia sintagi. Otan tha se dikazoume, i parafrosini sou den tha liftei os elafrintiko.

Ανώνυμος είπε...

μα δεν αρνηθηκα να γραψω στη γλωσσα μου, απλα ειχα προβλημα με τον υπολογιστη.ειμαι λιγο αργοσ και κανω και καποια λαθη... αλλα προσπαθω να ανταλλαξω αποψεισ και να συμβαλλω και γω εναντια στα καθ....
προφανωσ εχασα καποιο σχολιο σου και εχω μπερδευρτει... ναι ημουν στον αδωνι.. τσατισμενοσ γιατι δεν ανεχομαι να με δουλευουν τενεκεδεσ σαν και αυτον.
δεν ειχα σκοπο να κοροιδεψω κανενα και τιποτα
το ψευδονημο σου;γιατι με μπαιρδευεισ

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ok, kαταλαβα.... ασ το ποθμε δηλαδη... (ειμαι αρκετα χρονια στο εξωτερικο, και οσο να ναι το να γραφω σωστα εχω ξεσυνιθισει)χαρικα για τη γνωριμια... γνωριζε πωσ τοσο καιρο μαζευουμε αγχοι νευρα εξαιτιασ καποιων τενεκεδων... ε δεν ανεχομαι να με υποτιμουν σαν πρωσοπικοτητα σαν ανθρωποσ και σαν ελληνασ


σωκρατισ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΖΑΚΗ,ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ.ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΜΙΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΙΣΤΟΡΟΥΣΕΣ ΗΤΑΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ,ΔΙΟΤΙ Η ΙΣΟΤΙΜΑ ΔΡΑΧΜΗΣ-ΕΥΡΩ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ.
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΦΥΤΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΠΑΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΕΙ Η ΚΑΝΟΝΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΣΑΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΚΟΙΛΗΣΟΥΝ ΟΜΑΛΑ.
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΩΣ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥΣ.ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ Η ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΤΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.
ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ.
ΕΙΤΕ ΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΡΑΧΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ Η ΜΙΚΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ,ΕΝΩ ΕΚΤΟΣ ΓΛΥΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟΥ 1941.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΟΠΩΣ ΕΣΤΡΩΣΕΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ.ΤΟΥΣ ΤΑΙΖΕΣ ΜΕ ΦΡΟΥΔΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΛΟ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Ανώνυμος είπε...

Eιμαι καπου μροστα τωρα ξερεις
καποια αλλη φορα και συνηθως αργα θα πουμε κιαλλα
για να μην γεμισει η αναρτηση με δικα μας σχολια
δεν θα επιστρεψω ξανα εδω κοιτα μια φραση τωρα ειπαμε η ψυχολογια λες και για καθε λεξη που λες μπορω να σου την αναλυσω και να σου πω πως αν ειχαμε την δυνατοτητα να μιλησουμε θα αλλαζες θα σκεφτοσουν διαφορετικα!φροντισε να σκεφτεσαι την ουσια τι αξειζει πραγματικα και τι οχι και προσπαθησε να ηρεμησεις διακρινω αγανακτηση και πληγη θα τα πουμε με το χρονο σημερα εδω εγραψες βιβλιο και προσπαθουσες να αδειασεις το δικο σου κεφαλι να γεμισεις του αλλουνου το ευαγκελιο λεει αιρετικον ανθρωπον μετα πρωτης και δευτερας νουθεσιας παραιτου εγω απο τυχη μπηκα αλλιως το θεμα δεν με αφορα τα λεμε καπου αλλου!!

Ανώνυμος είπε...

πολυ ευχαριστωσ...τα λεμε συντομα. οσον αφορα την ψυχολογια.... αβυσσοσ
σωκρατισ