Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ! Έκκληση Νταλλάρα να ψηφιστεί το Μνημόνιο


Έκκληση απηύθυνε ο επικεφαλής του IIF Τσαρλς Νταλλάρα προς τους βουλευτές της Ελλάδας, να υπερψηφίσουν το μνημόνιο.

Γνωρίζει καλά, πως αν περάσουν τα επαχθή για τους Έλληνες πολίτες μέτρα, θα ανοίξει ο δρόμος για το PSI.


Ξέρει επίσης, πολύ καλά, ότι αν δεν γίνει το PSI εκεί που θα αντάλλασαν τα ομόλογα που κατείχαν στα χέρια τους οι ιδιώτες πιστωτές της Ελλάδας, χάνοντας ένα ποσό, κινδυνεύουν να μην πάρουν τίποτα.

Με συνέντευξή του στην “Καθημερινή της Κυριακής” ο διευθυντής του IIF κάνει λόγο για σφικτό χρονοδιάγραμμα που δεν επιτρέπει πλέον την ελάχιστη διολίσθηση.
ΠΗΓΗ

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να νικήσουμε ως λαός τον φόβο της άγνοιας. Αυτός ο φόβος είναι ο κυριότερος εχθρός μας και αυτός σήμερα είναι που μας καταστρέφει. Αυτός ο φόβος είναι χειρότερος από την απειλή ακόμα και του χειρότερου τοκογλύφου. Παίζουν με τον φόβο μας και γελάνε πίσω από τις πλάτες μας. Το μόνο που τους τρομάζει είναι μήπως και μας φωτίσει ο Θεός και επιλέξουμε τη χρεοκοπία ως μέσον σωτηρίας ...Μόνον αυτό μας σώζει ...και μόνον αυτό τους τρομάζει. Με τη χρήση της πρακτικής τής χρεοκοπίας περνάμε ως λαός "απέναντι" και στην κυριολεξία θα γελάμε με αυτά που σήμερα μας τρομάζουν ...Ο πρώτος λαός στον κόσμο που θα περάσει "απέναντι" και με την πράξη του θα οδηγήσει και τους υπολοίπους λαούς μακριά από τον εφιάλτη των τοκογλύφων. Πρέπει ν' ανοίξουμε όλοι το "παράθυρο" του μυαλού μας, για να μπει μέσα σ' αυτό το "φως" της γνώσης και να διαλυθούν όλες οι ηλιθιότητες, που έχουν εφεύρει οι τοκογλύφοι, για να μας τρομοκρατούν.
Προφήτες δεν είμαστε, αλλά από τώρα "ακούμε" τους λυγμούς αυτών, οι οποίοι μας πρόδωσαν. Από τώρα το "υπογράφουμε" πως από αυτήν τη ζωή θα φύγουν με κλάματα αυτοί, οι οποίοι σήμερα γελάνε ...Τα αδηφάγα κτήνη τύπου Βενιζέλου και λοιπών προδοτών, οι οποίοι με προμήθειες "διαπραγματεύονται" για εμάς χωρίς εμάς. Κανένας άνθρωπος, που πρόδωσε τον λαό του, δεν μπορεί να ελπίζει σε σωτηρία σε περίπτωση που αυτό αποκαλυφθεί. Κανένας χαφιές ιμπεριαλιστών δεν μπορεί να ελπίσει σε επιβίωση, αν δεν επιβιώσει ο προστάτης του. Ας αγωνιούν από τώρα για την επιβίωση των μεγάλων της Δύσης, γιατί, όταν θα πάψουν αυτές οι δυνάμεις να την εξασφαλίζουν, θα έρθει και η δική τους ώρα ...Από τώρα το "υπογράφουμε" αυτό.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/02/xreokopia-edo-kai-tora.html


Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

Τραμπακουλας είπε...

να μην ψηφιστεί το Μνημόνιο για να χάσουν όλοι τους την εξουσία και να μπορεί να αρχίσει η Ελλάδα την Άνοδο της με τα πετρέλαια και τα τόσα άλλα ορυκτά που έχει! Μας φοβίζουν μόνο και ξέρουν ότι θα χάσουν αν πει ο λαός το ΌΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Πάντα Επίκαιρο!Χέσε μας ρε Νταλάρα!

Ανώνυμος είπε...

Μα δεν το βλέπετε ρε παιδιά όλοι αυτοί οι μπαγλαμάδες έχουν φρικάρει ντε και καλά να ψηφιστεί το μνημόνιο,γιατί τόσο πολύ αγαπάνε την ΕΛΛΑΔΑ ξαφνικά για να μην χρεοκοπήσει? θέλει πολύ μυαλό να καταλάβουμε ότι θέλουν να πάρουν τα πάντα από την ΕΛΛΑΔΑ τζάμπα.ΓΡ.

Ανώνυμος είπε...

ειμαι σιγουρος οτι δεν θα το ψηφισουν γιατι το αυριο τους δεν ειναι εξασφαλισμενο