Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ξεσηκώνονται όλο και περισσότερο


ΚΕΡΚΥΡΑ: Ξεσηκώνονται όλο και περισσότερο [φωτο]Με στόχο για όσο το δυνατό μαζικότερη συμμετοχή σήμερα και, κυρίως, αύριο Κυριακή, συνδικαλιστές, οργανώσεις πολιτών και κόμματα της Αριστεράς καλούν τον κόσμο να ξεσηκωθεί και στην Κέρκυρα κατά του νέου μνημονίου, αναφέρει στο ρεπορτάζ του το corfupress.
Σήμερα Σάββατο στις 11 το πρωί, φορείς που συμμετέχουν στην κατάληψη του κτιρίου της ....



Περιφερειακής Διοίκησης Κέρκυρας (πρώην Νομαρχίας) καλούν τους πολίτες να αψηφήσουν την κακοκαιρία και να ενώσουν τις φωνές τους προκειμένου να αποτρέψουν την ψήφιση του νέου δανείου που θα φέρει την Ελλάδα δεκαετίες πίσω.
Χθες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε νέα συνέλευση της κατάληψης, ενώ την Κυριακή το πρωί αναμένεται να γίνουν συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας, όπως και στην Κέρκυρα, με καλέσματα τόσο από το Εργατικό Κέντρο όσο και από το ΠΑΜΕ αλλά και πολλούς ακόμα φορείς.

Μεγάλη παρά τη σφοδρή βροχή η πορεία

Χθες, περισσότερα από 1300 άτομα συμμετείχαν στις ξεχωριστές πορείες που διοργάνωσαν τόσο το ΕΚΚ όσο και το ΠΑΜΕ. Στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και στην απεργία συμμετέχουν οι δημοτικοί υπάλληλοι ενώ το ΕΠΑΜ Κέρκυρας καλεί τους πολίτες σε συγκέντρωση την Κυριακή το πρωί κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης στο Σαρόκο.
Σε λευκή απεργία από επιμέρους υποχρεώσεις όπως την επίδοση δικογράφων, φύλαξη αθλητικών αγώνων και άλλα, καλεί τα μέλη της η Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων ενώ στην απεργία συμμετέχει και η ΟΤΟΕ, οι εργαζόμενοι ειδικών καθηκόντων της σήμερα δεν θα προσέλθουν στις εργασίες τους.
corfupress