Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Επιχείρηση τρομοκράτησης των Ελλήνων από έναν θλιβερό τραπεζίτη στο υπουργικό


ImageΠροσπαθώντας να αποτρέψει την διάλυση της χρεοκοπημένης κυβέρνησής του μίλησε για "Μια καταστροφική περιπέτεια που θα έπεφτε η χώρα με συνθήκες οικονομικού χάους" και ζήτησε την στήριξη του επαίσχυντου προγράμματος της τρόϊκας που στηρίζει η διαπλοκή και οι τραπεζίτες.


Σε μια χώρα που ήδη μετράει πάνω από ένα εκατομμύριο άνεργους και έπεται άλλο ένα εκατομμύριο, είχε το θράσος να μιλήσει για "κεκτημένα των τελευταίων δεκαετιών, για να διασφαλίσουμε τη θέση της Ελλάδας στην ομάδα των πιο αναπτυγμένων χωρών της Ευρώπης και στο ευρώ".

Λες και δεν υπήρχε η Ελλάδα πριν από το ευρώ ή λες και οι άνεργοι προστατεύθηκαν από το ευρώ. Και σε τελική ανάλυση, αν βγούμε από την ευρωζώνη ποιος θα φταίει; Oι πολίτες; Αυτός θα ευθύνεται και οι όμοιοί του. Αυτός δεν ήταν υπεύθυνος για την πλαστογραφία των στοιχείων με τα οποία μπήκε η Ελλάδα στο ευρώ το 2002;

Ζήτησε "Να πράξουμε ό,τι απαιτείται προκειμένου να αποτραπεί μια άτακτη χρεοκοπία και οι καταστροφικές συνέπειες που θα προκαλούσε" αλλά δεν μας λέει ποιες θα είναι οι καταστροφικές συνέπειες εκχωρώντας την εθνική κυριαρχία και έχοντας στη σβέρκο μας διορισμένους πρωθυπουργούς, όπως ο ίδιος.

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε επίσης ότι όσοι υπουργοί καταψηφίσουν τη σύμβαση θα βρεθούν εκτός κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας απόλυτα αυτό που είχε γράψει το defencenet.gr ότι επαναδιορίζει τους δηλωσίες (με την έννοια ότι δήλωσαν ότι θα υπερψηφίσουν το νέο Μνημόνιο) M.Boρίδη και Α.Γεωργιάδη.

Ο τραπεζίτης-πρωθυπουργός από την θαλπωρή του Μαξίίμου, είχε το θράσος να πει ότι "Αναγνωρίζει ότι οι αντοχές του ελληνικού λαού αγγίζουν τα όριά τους, αλλά το κοινωνικό κόστος που συνεπάγεται το πρόγραμμα αυτό θα είναι περιορισμένο σε σύγκριση με την οικονομική και κοινωνική καταστροφή που θα ακολουθούσε εάν δεν το υιοθετήσουμε".

Αυτά είχε να πει μόνο; Μόνο τρομοκρατία έχει να προσφέρει στο λαό; Και ποιος του είπε ότι ο άνεργος ή ο αμοιβόμενος με 400 ευρώ το μήνα μπορούν να ζήσουν έτσι. Και τι έχουν να χάσουν οι κολασμένοι του Μνημονίου, παλαιού και νέου από το να εξεγερθούν; Τίποτα να χάσουν, αλλά και μία αξιοπρέπεια να κερδίσουν.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα χειρότερο δεν θα φέρει η χρεωκοπία στον λαό μας.

Τηε χρεωκοπία δεν την θέλουν οι τραπεζίτες για να μην χάσουν την μάσα και την τοκογλυφία.
Την χρεωκοπία δεν την θέλουν οι πολιτικοί γιατί φοβούνται την τιμωρία.

Μην φοβάστε αδέρφια. Η Ελλάδα πέρασε χειρότερες εποχές. Πρόγονοι πείνασαν, πέθαναν, δάκρυσαν, ξενιτεύτηκαν.
Ομως το Εθνος βρήκε τον δρόμο του. Και σε κάθε δύσκολη καμπή της ιστορίας, είμασταν μόνοι μας.
Οι "εξέχοντες" αντιπρόσωποι ήταν εξαφανισμένοι στην Ευρώπη, κάνοντας "αντίσταση" στα σαλόνια του Παρισιού ή της Στοκχόλμης.

Εχουμε την γη μας, έχουμε τις οικογένειές μας, έχουμε την ιστορία μας. Δεν θα πεινάσει κανείς, μην τους ακούτε αδέρφια.
Διαδώστε το παντού. Μην ακούτε τους κατακτητές, μόνο ψέματα μεταδίδουν εδώ και δύο χρόνια.

Θα ζήσουμε και αυτό είναι που τους τρελαίνει περισσότερο.

Ελληνες, ζείτε την ιστορία να γράφετε μπροστά στα μάτια σας.
Αδράξτε την ευκαιρία, και γράψτε την εσείς και όχι οι παπαδήμοι αυτής της γης.

Θα σας δω μπροστά στην αθανασία αδέρφια.

Ανώνυμος είπε...

KSIPNATE OI POLITIKOI 8A XASOUNE
KAI OXH EMEIS....
AKOU O PAPOULIAS 100,OOO TOSA EVRO TON MINA MONO AFTOS???
SANTASTITE KAI EMEIS DEN EXOUME TIPOTA?
KSIPNATE...

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ .ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΘΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ)ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΓΚΕΣ ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΕΙΤΕ.ΓΕΛΑΝΕ ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ Κ ΜΕΙΣ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ.Θ Α Ν Α Τ Ο Σ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΛΕΨΑΝΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΟΥ.