Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Από το Σύνταγμα τώρα...


Για μια χούφτα κόσμο εκατοντάδες ματ. Το καλό στην πλατεία είναι τα επαναστατικα τραγούδια..αύριο ας κατεβούμε όλοι. Καλό σας απόγευμα από την άδεια πλατεία.η επανάσταση στο φεϊσ συνεχιζετε..

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο λαός δεν μπορει όρος του . Το πάλεψε το καλοκαίρι και πάλι δεν μπόρεσε . Όσο η σαπίλα έχει δυνάμεις καταστολής αντέχει . Καλο είναι να υπάρξει τουλαχιστον στο αντι-νεα ταξη και μια ανάρτηση με τα ονόματα και τις φωτογραφίες των μελών ΓΕΕΘΑ . Να καταγράφουν τουλάχιστον για την ιστορία οι επιορκοι

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
Ξεσηκώστε και ξεσηκωθείτε
Την Κυριακή, 12 Φεβ. 2012, θα αναμετρηθεί ο λαός με τον φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους. Θα κριθεί το μέλλον το δικό μας, μα πάνω από όλα των παιδιών μας .
Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη ( ήδη περνάνε με τηλεβόα από τους δρόμους και ενημερώνουν) και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ο λαός θα διαδηλώσει εναντίον της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης. Ενωμένος σαν γροθιά.
Είναι οι στιγμές ιστορικές και κρίσιμες και απαιτούν την παρουσία όλων μας. Χωρίς διαμάχες και διχασμούς. Όλοι αριστεροί και δεξιοί.
Ενημερωθείτε για τις συγκεντρώσεις και τις προσυγκεντρώσεις. Ενημερώστε και ξεσηκώστε τους. Τηλεφωνείστε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες. Γίνετε οργανωτές. Κινητοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε.
Όλοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κατεβούν όσο γίνεται περισσότεροι. Στείλτε email. Γυρίστε και χτυπήστε κουδούνια. Κι όσοι έχετε τηλεβόες γυρίστε στη γειτονιά σας κι ενημερώστε τους. Κι όσοι δεν έχετε τηλεβόα βάλτε τις φωνές.
ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

Την Κυριακή όλοι στο Σύνταγμα .

Όλοι με την Ελληνική σημαία στα χέρια

Ανώνυμος είπε...

Μην αυταπατάσθε και απογοητεύεστε. Ο λαός είναι εντελώς ανίκανος να αντιδράσει. Δυστυχώς γίναμε εθελόδουλοι, ραγιάδες, πιόνια του συστήματος. Ούτε σήμερα, ούτε χθες, ούτε την προηγούμενη εβδομάδα είχε κόσμο. Γιατί να αλλάξει κάτι αύριο; Βέβαια, εγώ που τα λέω αυτά και πάλι θα πάω αύριο, για να γυρίσω άλλη μια φορά σπίτι μου με κατεβασμένα τα αυτιά και με τους προδότες να με έχουν χώσει ακόμη πιο βαθιά στο λάκο...
Νόμιζα ότι οι Έλληνες την αντέχουν την πείνα, αλλά τελικά αντέχουν και τον εξευτελισμό και την ταπείνωση γιατί απλά ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΙΧΝΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Οι μη - πράξεις τους το αποδεικνύουν.