Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ο Λοβέρδος μας… απειλεί ότι θα φύγουν!!!


Αν δεν έχει κάποιο κρυφό σχέδιο στο μυαλό του (βλ. ηρωική έξοδο) ο υπουργός Υγείας, τότε είναι ακατανόητα και κινδυνολογικά τα όσα δηλώνει τα τελευταία 24ωρα.


Μετά το είπαμε ψέματα ότι «λεφτά υπάρχουν», ξαναχτυπά και… απειλεί τους πολίτες ότι μπορεί να φύγει η κυβέρνηση, αν συνεχίσουμε να διαμαρτυρόμαστε κι αν συνεχιστεί η κριτική για την πολιτική που ασκούν!

Σε συνέντευξή του στην realnews, δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Όταν έχουμε ειδικά ορισμένες μιντιακές ισοπεδωτικές κραυγές, με αδυσώπητη και εκ του ασφαλούς κριτική, όταν προπηλακιζόμαστε, όταν ο αντιπολιτευτικός λόγος είναι καταγγελτικός και εύκολος, τότε ξέρετε τι έρχεται αυθόρμητα στο μυαλό; Να φύγουμε να έρθουν να τα κάνουν κάποιοι άλλοι… Να δούμε θα τα κάνουν καλύτερα;»

τονίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

ΥΓ. Κύριε υπουργέ, καλύτερα δεν ξέρουμε, αλλά χειρότερα δεν μπορεί! Παγκόσμιο ρεκόρ κακής διακυβέρνησης σπάσατε! Το προηγούμενο το είχε ο Καραμανλής… Και όσο για την “ απειλή” σας πως θα φύγετε, αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχετε φύγει ακόμη… Άραγε ποιός και τι σας κρατάει στην εξουσία;
Πηγη

23 σχόλια:

ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΕΙΑΣ 2011 είπε...

θα φύγετε; γιατί δεν έχετε φύγει ακόμη;
με λιγα λογια << Στα Αρχιδια μας και αν Φυγετε >>
Μαε απειλη κιολας οτι θα φύγει χαχαχαααααααααα

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=EKwkm513Hhk

Ανώνυμος είπε...

Φραστικά παιγνίδια τού Λοβέρδου καί τής παρέας του !!!
Φυσικά δέν τά εννοεί αυτά πού λέει , γιατί όντος κάποια στιγμή θά φύγουν όλοι αυτοί , αλλά θά φύγουν όταν τούς πούν αυτοί πού τούς ανέβασαν στήν εξουσία γιά νά φέρουν τήν Ελλάδα εκεί πού τήν έφεραν γιά λογαριασμό τής ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

MacGyver © είπε...

ΜΗΗΗΗΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΓΑΤΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙΙΙΙΙ
ΜΗΗΗΗΗ
7.38 ΣΩΣΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

"...με αδυσώπητη και εκ του ασφαλους κριτικη..."
Αυτη η φράση του δειχνει ποσο πολυ ενοχλειται που δεν μπορει να χώσει στη φυλακη ολους οσους του ασκουν κριτικη και του τα λενε οπως ακριβως τα αισθάνονται. Δειχνει επισης ποιος ειναι αληθινα, ενας δικτάτορας που αν ηταν στο χερι του θα εξόντωνε ολους τους αντιπαλους του βασανιστικα.
Στοιχημα, οτι θα ηταν απο τα πρωτοπαλικαρα της Μπουμπουλινας στο βασανισμό πατριωτων σε αλλες εποχες!
Κράτα τη λυσσα σου για τους απλους πολιτες προδότη, δοσίλογε, κουκουλοφόρε, και αν εχεις τα κότσια, κάνε την αυτοκριτικη σου οταν δεν θα διοικεις πλέον. Γιατι, ναι, θάρθει και αυτη η μέρα. Δεν σου περναει απο τον νου, έτσι δεν ειναι;
Κοιτα τα μουτρα σου τελευται φορα στον καθρεφτη, πατα την σκανδάλη, και ξεβρώμισε τον τοπο απο ενα ακόμη γουρουνι.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΜΑΛΑΑΑΑΑΚΕΣΣΣΣΣ

Ανώνυμος είπε...

Αει στο διάολο κι'ακόμη παραπέρα.
Μαλάκα.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ ΛΕΜΕ!!!
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΙ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ Δ Ι Α Ο Λ Ο !!!!!

fanlob είπε...

ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ ? ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ !

Ανώνυμος είπε...

Τα γνωστά παιχνίδια. Νομίζει ότι ο κόσμος έξω που είναι άνεργος με 3 και 4 παιδιά θα τον αφήσει να φύγει τώρα που έχασε την δουλειά του. Μόνο 100 μέτρα κάτω απο την γη να κρυφτεί θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος.

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη δεν έφυγαν???????????Η κουτάλα βλέπεις.........Κι οι απειλές προς τι αφού δε θα το κάνουν...... Να μας φοβήσουν????????????ΕΕΕΕΕΕ ρεεεε γαμώτο θα πουν καμιά αλήθεια επιτέλους??????????

Ανώνυμος είπε...

afto pou itan i roufiani na kanoune to kanane kati neo mas ipeeee o vromniaris i palio lera mazi me to diethni kefalo tha figete kai esis otan ta poulisete ola den pirazi roufianiii oli duo metra tha paroumee kai gia kathe aftoktonia anthropou pou exi figi adika logo xreon gia kathe kardiaki prosvoli gia kathe ieri petra pou exi poulithi se ksenous apo esas toous 300 kai apo esas pou tous psifisate tha sas ta thimisi o theos alla thane arga

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

LOVER-ΔΟ
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ...
ΣΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΜΑΣ
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ
ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ
ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ...
ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!
ΟΠΟΤΕ...
ΣΤΑ ΜΠΡΙΚΙΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

στα τσακιδια αληταμπουρα χαρη θα μας κανεις.

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΒΕΡΔΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΜΟΥ. ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ? ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ? ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΜΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΡΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ?? ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ , ΚΡΕΜΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΜΕ ΠΙΑ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΖΩΗ, ΜΕΛΛΟΝ .ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ,ΜΑΖΙ ΜΑΣ , ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΕ ΜΕΙΝΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΒΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ

Ανώνυμος είπε...

να φυγετε να πατε αλλου!!!

Ανώνυμος είπε...

Νά φύγουν καί νά πάνε ......στήν πατρίδα τους.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν αρκεί πια να φύγετε αγαπητέ υπουργέ.
Έχετε και ποινικές και πολιτικές ευθύνες...
Τώρα που βυθίζεται το πλοίο, θέλετε να πάτε στην Ελβετία ή στην Νότιο Αμερική για να γλεντήσετε τα κέρδη σας από την χοντρή μπίζνα του ξεπουλήματος της χώρας; Αυτό πιστεύετε πραγματικά; Δεν νομίζω... Ξέρετε πως το Ειδικό Δικαστήριο σας περιμένει όλους σας... Και η κατηγορία θα είναι Εσχάτη Προδοσία.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή, ο μαλάκας νομίζει οτι έχει προσφέρει έργο. Πρώτα καταγά@@σε τα εργατικά-ασφαλιστικά-συνταξιοδοτικό , τώρα καταξέσκισε την υγεία, και έχει το θάρρος το μπαστάρδι να φοβερίζει οτι θα φύγει. ΟΧΙ, να μην φυγεις ξεφτίλα. Να μείνεις εδώ και άν έχεις τα κότσια παλιοκουφάλα έβγα να κυκλοφορήσεις έξω (για να δεις την αγάπη [χωρίς σάλιο] του λαού).

Α

Ανώνυμος είπε...

xaxaxa!AYTO EINAI ΑΠΕΙΛΗ?ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ 8/10 ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά Αρη!!! Όπως θα παραιτούνταν ο Παπακωνσταντίνου από υπουργός αν έμπαιναν κι άλλοι φόροι.Δεν πρόκειται να φύγουν με το καλό,αλλά θα φύγουν. Κύριε Λοβέρδο φοβόμαστε την κάθε ημέρα που είστε ακόμα στη κυβέρνηση.Κι όταν φεύγετε θα σας κουνάμε το μαντήλι,αρκεί να πάτε κάπου πολύ μακριά.Για το καλό σας.