Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τώρα στο Σύνταγμα


 

66 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ Κ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ-ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
ΜΗΝ ΣΚΙΑΖΕΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ!!
ΕΣΕΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΑΝΕ???
ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΕ ΤΕΚΝΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΝΕ(ΔΗ-ΜΗΤΡΑ)??
ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ-ΔΙΑ???
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ΑΓΑΘΟΣ Κ ΛΕΠΤΟΛΟΓΟΣ ΘΕΟΣΟΦΟΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ!!!
Η ΓΗ ΑΥΤΗ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ!!
ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !! ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ!!
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΜΟΙΑΣΟΥΝ!!!
ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝ+ΠΑΝ!!!

ΣΕ ΤΡΕΜΕΙ Η ΠΛΑΣΗ ΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑΤΙ
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!!
Η ΔΥΝΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!!!
ΛΕΥΚΟ Η ΜΑΥΡΟ ΧΑΠΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...
ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΥΚΟ Κ ΛΑΜΠΕΡΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ!!!
ΚΑΛΗ ΔΙΑ-ΣΚΕΔΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ-ΤΗ ΤΗΣ ΕΛ ΛΑΣ-ΤΡΕΛ=ΛΑΣ!!!!
ΣΧΙΖΩ-ΦΡΕΝΗΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΡΑ ΣΧΙΖΩ-ΦΡΕΝΗΣ Κ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ!!!
ΤΟ ΝΥΝ ΕΣΤΙΝ ΤΟ ΜΕΛ-ΛΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛ-ΘΟΝ!!
Ο ΔΙΑΡΚΕΙΣ Κ ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΔΙΠΟΔΩΝ ΑΨΥΧΩΝ ΟΝΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΕΛ-ΛΗΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ-ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ+ΑΓΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Για εμάς που είμαστε στην επαρχία..Είστε η ενημέρωση μας..Είστε τα μάτια και τα αυτιά μας...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

pateraBu8isaxwra

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ , ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕ ΒΛΕΠΩ!

Ανώνυμος είπε...

καλο θα ηταν να βρεθουν και καμερες και στο καλλιμαρμαρο και στον ευαγγελισμο, δεν δινει εικονα καποιος απο εκει... κακως

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ,ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ .
ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΑΞΩ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ 2 ΚΟΥΤΙΑ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ

Ανώνυμος είπε...

γειασας ολλα τα στοντοκαναλα δειχνουν παπαργιες και μονο ο σκαι δηχνη πλανα απο σηνταγμα και εχει γαμιθει στην προπαγανδα ελεος δηλ.

Ανώνυμος είπε...

παιδια ακολουθηστε τον 11.44, πυροβοληστε οποιον πεταξει πετρες η δακρυγονα, ολοι ειναι εχθροι μας!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ..."ΠΕΡΙΜΕΝΕ"

Η "Λαική Συντακτική Εθνοσυνέλευση" διεξάγει δημοψήφισμα απο την Κυριακή έως ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ για μια εβδομάδα. Στο μεταξύ διάστημα θα υπογραφεί το μεσοπρόθεσμο (Τρίτη ή Πέμπτη ακούγεται) και αυτοί θα μαζέυουν ακόμα "ψήφια". Στο μεταξύ διάστημα, όσοι "ελπίζουν" (αχ αυτή η γαμημένη λέξη) να βγεί κάτι απο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος θα λένε "ΠΕΡΙΜΕΝΕ... Ακόμα δεν είδαμε το αποτέλεσμα". Εγω σας λέω ότι μαζέυουν 10.000.000 ψήφους που λένε ότι δεν γουστάρουμε την τρέχουσα κυβέρνηση, δεν γουστάρουμε κανένα μνημόνιο και ΔΝΤ και τελος πάντων ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ. Έχει κανείς την εντύπωση ότι θα δώσουν τα αποτελεσματα του δημοψηφισματος στον Παπούλια και το απόγευμα θα βγεί ο GAP στο γυαλί και θα πει "Ελληνικε, λαε, πηρα το μηνυμα σου, πηρα τα αρχίδια σου και παραδίδω την εξουσία"; Δεν μπορεί να το κάνει αυτό ο υπάλληλος γιατί τα αφεντικά του θα τον καθαρίσουν. Όσο όμως δεν ανησυχεί μήπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα κάνει το δικό τους. Και βγαινει ο κόσμος στην πλατεία συντάγματος πίσω απο "αγανακτισμένους" και "άμεση δημοκρατία" και άλλα κινήματα μη-βιας και απειλεί τον GAP με τι;... με νεροπίστολο!!! ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ! ΜΟΥΤΖΕΣ ΤΩΡΑ. ΣΥΝΘΗΜΑΤΑΚΙΑ ΤΩΡΑ (ποιός θα πάει για lysopaine;). Οι "άλλοι" κρατούν γεμάτο 45άρι με την ασφάλεια βγαλμένη στον κρόταφο του GAP... και εσείς περιμενετε να υποκυψει στα αιτήματα σας με ... νεροπίστολο;

Τα ίδια ισχύουν και για τους "αγανακτισμένους". ή μήπως δεν ψηφίστηκε ως συνταγματικό το μνημόνιο; Μήπως δεν πήρε ψήφο εμπιστοσύνης η ανασχηματισμένη "κυβέρνηση"; Περιμένετε να απειλήσετε την πολιτική κατάσταση με... νεροπίστολα μη-βίας;

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε πόσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παρτε ολα τα λεφτα κωλο εβραιοι, δικα σας ειναι ετσι και αλλιως, την Πιστη την Αγια μας δεν θα την παρετε ποτε!

Ανώνυμος είπε...

12:46 τι είναι αυτά που λες ρε?? Ξέχασες τον εχθρό σου και τώρα θα τρωγόμαστε μεταξύ μας ΜΑΛΑΚΑ???

Ανώνυμος είπε...

Πλύση εγκεφάλου... ή συμφέρον; ΟΕΟ;

Ανώνυμος είπε...

ερχεται πεινα ,πλιατσικο,πολεμος!!

Ανώνυμος είπε...

ήρθε το τέλος

Ανώνυμος είπε...

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/06/blog-post_2110.html

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Ευκαιρία για ξεκαθαρισμα είναι... να πάνε φυλακή κάποιοι. Να επιστραφούν λεφτά στον Ελληνικό λαό. Να φροντίσουμε να μην ξαναδανειστούμε ΠΟΤΕ! Να φροντίσουμε να μην μας ξαναεκπροσωπήσει άλλος άνθρωπος ΠΟΤΕ! Να μάθουμε να σκεφτόμαστε, αποφασίζουμε και ενεργούμε ΕΜΕΙΣ και όχι να μεταθέτουμε τις ευθύνες αλλού.

Ευκαιρία!

Ανώνυμος είπε...

Διαβαζοντας το μεσοπροθεσμο πρεπει να τρεμει κανεις απο τα νευρα του. Συγχωρεστε με που το λεω, παει η Ελλαδιτσα μας αν το ψηφισουν. Εσχατη προδοσια. Θα παιρνουν τα εσοδα απο τα παντα και δεν θα πληρωνουν τιποτα. Θα απαλλοτριωνουν οτι θελουν με τη δικαιολογια του δημοσιου συμφεροντος και την αποζημιωση θα επιβαρυνεται ο λαος. Μιλαμε για ολικη νεκρωση της χωρας. Θα εχουν το δικαιωμα να κανουν μεταταξεις στο Δημοσιο και οποιοι κρινονται αχρηστοι θα απολυονται ανευ αποζημιωσεως. Ξεχαστε τα ολα ολα ολα. Ολη η χωρα θα ειναι μια επιχειριση που θα δινει τους τρομερους και ζουμερους πλουτοπαραγωγικους καρπους της στους μαγκες του Ταμειου. Εμεις απλως θα υπαρχουμε αναμεσα στις επιχειρησεις τους ικετευοντας να δουλεψουμε στην ξεφτιλα. Δεν πα να πτωχευσουμε, δεν πα να ψοφησουμε, δεν εχει σημασια μετα το μεσοπροθεσμο. Καταργουμαστε, δεν υπαρχουμε πως το λενε. Και να το θυμηθειτε, θα απολυσουν το μεγαλυτερο μερος των δημοσιων υπαλληλων ως αντιπαραγωγικους. Ο Θεος να μας φυλαει τοτε..

Ανώνυμος είπε...

ΗΡΘΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο

BIN LADEN!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΤ'ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ'ΑΕΙ ΑΣΕΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΛΕΥΤΑΔΕΣ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες θα ψηφίσουν σήμερα οτι και να γίνει.Το θέμα είναι από αύριο να γίνει η ζωή τους εφιάλτης.Ο νόμος και η τιμωρία στα χέρια αποφασισμένων ΕΛΛΗΝΩΝ πολιτών.Ας σταματήσουν οι ανούσιες προβλέψιμες και καθ΄ όλα ελεγχόμενες συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα.Ας ξεκινήσουν κινητοποιήσεις σε απίθανα μέρη με όπλο τον αιφνιδιασμό.Στα σπίτια τους , στα γραφεία τους , στα κανάλια τους, εκεί που πίνουν τον καφέ τους.Δε χρειάζονται πολλοί.Για; αρχή φτάνουμε καμιά 1000αρα άτομα.Τα; υπόλοιπα θα έλθουν από μόνα τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ Ο DMW
DEAD MAN WALKING - ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

χαχα DMW-ΓΑΠ

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΛΑΔΙ, ΦΑΡΜΑΚΑ,ΡΥΖΙ,ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΦΩΝΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΜΟΥΤΖΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ!
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ!

ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΞΥΛΟ, ΒΙΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΚΑΤΕΡΓΑ.

Ήταν μια κοινωνική προσφορά της Βουλή Α.Ε.

Ανώνυμος είπε...

δεν δειχνει τπτ η καμερα...

παιζει κανα αλλο λινκ?

Ανώνυμος είπε...

www.skai.gr

Ανώνυμος είπε...

thanks

κριμα να κατοικώ στην κωσταντινούπολη και η ελλαδα να βουλιαζει έτσι...

Ανώνυμος είπε...

Περασε το μεσοπροθεσμο!! ευχαριστημενοι?? αγανακτισμενοι και αρχειδια.... αχρηστοι ολοι

Ανώνυμος είπε...

εσεις τα φαγατε και εμεις τον φαγαμε μαλακες!!!!!!!!

Unknown είπε...

Τετέλεσται....το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε και οι ΠΑΣΟΚΟΙ πανηγυρίζουν....

Ανώνυμος είπε...

Καληνυχτα Ελλαδα..Καληνυχτα Ελλαδα..

Ανώνυμος είπε...

τα γκεμπελοκαναλα δεν δειχνουν την πραγματικη συναθρισει μη παραιτηστε τωρα μολισ τωρα ξεκινησαμε των αγωνα δεν πεφτουν ετσι οι χου6ντεσ και η χουντα του εβραιο τζεφρευ ειναι πολυ σκληρη για να γυρισει οηλιοσ θελει δουλεια πολυ θελει και οι ζωντανοι να δινουν το αιμα τουσ! τη νομισατε ετσι ειναι οι επαναστασεισ για ρωτηστε και τον κωλοκωτρονη!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ρε ξεφτιλισμενοι του εθνικου μας δηθεν στρατου ...τι περιμενετε ρε... να πατε στο διαολο κοπριτες μοδιστρουλες ..ουστ ανικανοι απογονοι ηρωων....γαμω το κερατο μου...κοιτατε πως κατηντησαν την ελλαδα....ρε ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ...εσυ φταις ρε, εσυ....τι την ηθελες την επανασταση του '21; ...ποιο καλα περναγαμε με τους τουρκους!!! ντροπη ρε...ντροπη γαμω το σπιτι που σας πεταγε δουλαρικα των σιωνιστων....ξεφτιλες..καταραμενη ρατσα εισαστε...λιγοι ελληνες αντεδρασαν, και μεγα μπραβο τους!!! μπραβο και στον κουρουμπλη του γαμημενου πασοκ που ειπε οχι, ΣΤΑ α.μ.ε.α. των πρασινοφρουρων!! ρεμαλια σκατοαναρχικοιτου ΣΟΡΟΣ και δυναμεις ασφαλειας ειστε ανικανοι απογονοι των παππουδων σας...ντρεπομαι για σας και για τους κωλοραγιαδες που δεν αντεδρασαν...και αποτελουν την πλειοψηφεια σε τουτον εδω το τοπο....ειστε σιχαμενοι και εφιαλτες .....ανωμαλοι ''ιδιωτες'''......απο δω και περα γαμω την ΕΥΠ μεσα!!! ειστε ολοι συνυπευθυνοι για οτι τραγικο συμβει.......η εθνοκτονια σε εξελιξη....χαιρεστε γι' αυτο ρουφιανοι διεθνιστες ....αλλα δεν θα σας περασει σκουληκια!!!!!....ο νοων νοειτω!! ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120!!!!


ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο εφαρμοστικος νομος ουσιαστικα κλειδωνει τον τραφο μας?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΕΦΟΡΕΙΑ, ΔΑΝΕΙΑ, ΚΑΡΤΕΣ, ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΔΑΠ. ΠΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΡΟΔΟΤΑΡΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΑΣ ΒΡΙΣΚΩ ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΖΩ

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ. ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΛΑΟ. ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.

Ανώνυμος είπε...

όσοι ψήφισαν ναι γνωρίζουν ότι αυτοί και οι οικογενειές τους την έχουν γαμήσει κανονικά; ή είναι αντουανέτες;

Ανώνυμος είπε...

θα τους κλασουν τα @@ να στο πω απλα 4:47... δεν θα του κανουν τπτ... να εισαι σιγουρος....φλωρικες διαδηλωσεις και ολοι οι νομοι περνανε κανονικα....

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΙΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΒΓΑΛΑ 143 ΕΚΑΝΑ ΤΟΣΟ ΛΑΘΟΣ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕ?

Ανώνυμος είπε...

Ως ποτε θα τις τρωμε απο τα ματ και τα τσογλανια οι πολιτικοι να μην ιδρωνει το αυτι τους;

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.

Ανώνυμος είπε...

AMA POYME OTI TA VOYNA EINAI PERIOYSIA MAS
KAI THA KATIKOISOYME EKEI,TI THA TIS KANOYN
TIS POLEIS;KAI SE POION THA POYLANE REYMA
KAI NERO KAI THLEFONO KAI SUPER MARKET;
LETE NA MHN MPOROYME;OTAN YPARKSH ANAGKH
MALLON MPOROYME.MEXRI TOTE BALTE STHN AKRH
LIGO RYZI KAI LIGES FAKES,GIA NA VGALOYME
TON XEIMONA POY PROVLEPETAI DYSKOLOS...

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

Ανώνυμος είπε...

το αφεντικο μου εχει χαζεψει!!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 12.40 έχω πάθει εγκεφαλικό από την ανορθογραφία σου ! Σε τόσο τραγικές για τη χώρα μας στιγμές, έπιασα τον εαυτό μου να γελά αυθόρμητα...
Περί του θέματος, θυμηθείτε τα λόγια του πατέρα Παϊσίου "θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους , αλλά δε θα προλάβουν να τους πάρουν"
Υπομονή και πίστοι Έλληνες...
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΠΑΘΕΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ? ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ? ΚΑΙ ΕΠΑΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ?ΤΙ ΑΛΛΟ? ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ?ΠΙΑ?ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ...............

Ανώνυμος είπε...

Εγκεφαλικό φίλε 6.22 έπαθα όταν διάβασα το μεσοπρόθεσμο στο διαδίκτυο , όχι όταν έμαθα ότι το ψηφίσανε οι προδότες . Γι' αυτό ήμουν σίγουρη. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο αγώνας πάνω από μήνα τώρα στην πλατεία θα έχει το ποθητό αποτέλεσμα του ολοκαυτώματος της πολιτικής κλίκας. Το έγραψα και πριν . Υπομονή και πίστη , πιστοί Έλληνες.
Μαρίνα

Ανώνυμος είπε...

Εύχομαι Στους Αγαπητούς βουλετές του πασοκ καλό καλοκαίρι και καλές βόλτες

Ανώνυμος είπε...

Προσέχτε στο τέλος. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

http://www.youtube.com/user/narvideos#p/a/u/1/ihahWeFvmfE

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ!!!!

ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΟΧΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΚΤΙΣΜΕΝΟΙ... ΜΙΑ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ;

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου σχετικά με τους "αγανακτισμένους", "άμεση δημοκρατία" και "λαικη συντακτικη εθνοσυνέλευση"...

1. Οι αγανακτισμένοι ειδοποιήθηκαν 48 ώρες πριν βγεί η απόφαση για το μνημόνιο 1, για να μαζέψουν κόσμο, να ΠΑΜΕ να διαδηλώσουμε έξω απο το ΣτΕ. Αυτό το έκανα επειδή στα αιτήματα τους, διατείνονται ότι επιθυμούν την κατάργηση του μνημονίου.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή. Την Τρίτη απο τις 10:00π.μ. έως τις 13:00μμ περίμενα έξω απο το ΣτΕ μήπως και μαζευτεί κόσμος αλλά τζίφος.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μνημόνιο ψηφίστηκε ως συνταγματικό.

2. Πρότεινα να προσθέσουν οδηγίες στην ιστοσελίδα τους ώστε να δέχονται μέσω αλληλογραφίας Στοιχεία και υπογραφές απο όλη την Ελλάδα και όχι μόνο απο το λεκανοπέδιο Αττικής.
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: Καμία γνωστή.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ελλειπής συμμετοχή πανελληνίου στο κίνημα τους.

3. Ρώτησα τους Αγανακτισμένους πόσες υπογραφές χρειάζεται να μαζέψουν.
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ: "δεν υπάρχει κάποιο όριο - μαζευουμε και επαφιεμεθα στον πατριωτισμο και την συνείδηση (!) των βουλευτών". Σε ποιόν μοιάζει ρεαλιστική ή πειστική η απάντηση αυτή ότι "αποσκοπούν σε κάτι"; Προσωπικά μου μοιάζει ότι δεν ξέρουν ΚΑΝ ποιό στόχο επιθυμούν να πετύχουν αλλά όχι μόνο αυτό, βασίζονται σε κάτι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

4. Το κίνημα των αγανακτισμένων στηρίζεται στη μη-βια. Πάρα πολύ καλό αυτό, και συμφωνώ ότι σε μια κοινωνία η βία είναι κακό πράγμα. Παρακαλώ όμως οποιονδήποτε γνωρίζει παγκόσμια ιστορία να μου υποδείξει ΜΙΑ επανάσταση που πέτυχε κάτι χωρίς βια (εξαιρούνται η βιομηχανική και η τεχνολογική)!
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: (Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ)

5. Οι "αγανακτισμένοι" έκαναν έκληση στους βολευτες "να μην ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο". Επίσης τους έστειλαν και εξώδικο.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε.

6. Οι "αγανακτισμένοι" δήλωναν στις 27/06/11 ότι θα έκλειναν τους δρόμους γύρω απο τη βουλή για να μην μπορούν οι βουλευτες να εισελθουν στη Βουλή και να ψηφίσουν το μεσοπροθεσμο (όριστε και το σχετικό άρθρο: http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4638045). Σήμερα στις 29/06/11 όταν βρήκαν την Λιάνα Κανέλλη την άφησαν να περάσει επειδή τους έταξε ότι θα το καταψηφίσει (http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9775.html).
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Στην κρίση ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.

7. Η "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" ξέκινησε δημοψήφισμα την Κυριακή το οποίο πλέον θα τελειώσει -αν δεν έχουν ήδη βαρεθεί και παέι σπίτια τους στο μεταξυ διάστημα- ΤΟ ΝΩΡΊΤΕΡΟ την επόμενη Κυριακή. Εν τω μεταξύ το μεσοπρόθεσμο ψηφίστηκε. Καληνύχτα σας!

Για την "άμεση δημοκρατία" δεν έχω να πω πολλά άλλα αυτό είναι ίσως επειδή όλα τα προηγούμενα γεγονότα και τα αποτελέσματα τους μιλάνε μόνα τους.

Το ΔΝΤ θα υψώσει τη σημαία του στην Ακρόπολη και οι "αγανακτισμένοι", "λαική συντακτική εθνοσυνέλευση" και "άμεση δημοκρατία" θα διαδηλώνουν ακόμα με ΕΙΡΗΝΙΚΑ και ΝΟΜΙΜΑ μέσα έξω απο τη Βουλή Α.Ε.

Όσο ο GAP ανησυχεί ΜΟΝΟ μην τον καθαρίσουν τα αφέντικά του ΚΑΙ ΟΧΙ μηπως τον καθαρίσουμε εμείς, θα συνεχίζει να κάνει τα όσα κάνει!

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ μόνοι σας, ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ μόνοι σας, ΕΝΕΡΓΗΣΤΕ μόνοι σας... και θα δείτε ποσοι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ μαζευόμαστε στο Σύνταγμα!

Ανώνυμος είπε...

ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΜΑ ΘΑ ΦΥΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

Ανώνυμος είπε...

Η κατοχική κυβέρνηση (Κουίσλινγκ) έδωσε εντολή στα ΤΆΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ της να διαλύσουν φασιστικά και αδιαφορώντας για τις συνέπειες τους πολίτες. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να καταγγελθεί, και να εκτεθούν συστηματικά τα γεγονότα. όλο το πρωί γύριζαν τρομοκρατώντας τον κόσμο στα στενά (βουκουρεστίου-Αμερικής- Ακαδημίας-Πανεπιστημίου). Έψαχναν αφορμή για να ρίξουν χημικά και κατάφεραν, να κάνουν τους μεγαλύτερους να λένε πως δεν θα ξανάρθουν. Αυτό που έκανε σήμερα η αστυνομία στην στρατιωτική ορολογία λέγεται (απαγόρευση πεδίου).
Όπερ και σημαίνει, οι ενέργειες αυτές που εκτελούνται προκειμένου ο αντίπαλος να μην δύναται να καταλάβει εναν συγκεκριμένο χώρο. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία η τακτική τους ήταν ξεκάθαρη για όσους παρακολουθήσαμε απο κοντά τις κινήσεις τους.
Ποιά καργιόλα λοιπόν έδωσε την εντολή να ΠΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

τελειωσαμε σβησαμε πεινα φαγητο απο τα σκουπιδια και τσιπαρισμα

Ανώνυμος είπε...

Οι "αγανακτισμένοι" έκτος απο το να επιτρέπουν τις πραγματικές διαδηλώσεις περιφρουρόντας το Σύνταγμα, γιατί περιφρουρησαν και τον Αθανασιάδη; Οέο;

Ανώνυμος είπε...

"αποτρέπουν" ήθελα να πω.

Ανώνυμος είπε...

μπειτε στο Ελλην και χαος και διαβαστε τον τιτλο του πρωτου αρθρου για τους προδοτες του μνημονιου

Ανώνυμος είπε...

to mplok ths ant n tp einai prodotiko kai anthellhniko

Ανώνυμος είπε...

Είναι κρίμα, γιατί σήμερα κατόρθωσε ο διάβολος κι αιχμαλώτισε τις ηγεσίες. Κλαίω την Ελλάδα. Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο σήμερα. Η Ελλάδα για να σωθεί, πρέπει όλοι οι ηγέτες της όπου και αν βρίσκονται, να πάνε εξορία. Να φύγουν, γιατί παρόντες μολύνουν.

Σήμερα πουλήθηκαν όλα. Έχει κατορθώσει ο «Διεθνής Σιωνισμός» με τα προγράμματα που κάνει εδώ και 180 χρόνια, να εφαρμόσει σήμερα τα σχέδια του.

Σήμερα όμως που όλοι γονατίσαμε και δεν υπάρχει ελπίς, θα επέμβει ο Θεός των πατέρων μας για τα αίματα των Μαρτύρων μας και τα λείψανα των Αγίων μας. Το αίμα το Ελληνικό που χύθηκε για την Ορθοδοξία, εάν ενωθεί σήμερα θα γίνει πλωτό ποτάμι, να πνίξει τους κανίβαλους που λέγονται «μεγάλοι».

Οι ελπίδες μας είναι μόνο στον Θεό.

Μοναχός Παΐσιος Αγιορείτης

Ανώνυμος είπε...

Έλληνες αδέλφια μου βαστάτε! Θα το δείτε ότι το ποτάμι θα γυρίσει σύντομα... Η ζωή κρύβει εκπλήξεις...