Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Απολυτίκιο της Αγ. Μαρίνης - 17 ΙΟΥΛΙΟΥ









Δείτε το βίντεο...


14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ Η ΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΟ 42 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ 34 ΧΡΟΝΩΝ...........

ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητο anti-ntp,ενα μπλογκ που αγωνιζεται πολυ για να ενημερωσει οσους μπορεσει και οσους θελουν για πολυ σοβαρα πραγματα που συμβαινουν στην Ελλαδα μας.
Σημερα προβαλεις (και καλα κανεις- οπως και αλλων αγιων ενιοτε-) τη μορφη της Αγιας Μαρινης. Οι αναρτησεις σου ομως οι πρωινες (4 τουλαχιστον) χρονικα ειναι σε ωρα Θειας Λειτουργιας. Εκει δεν θα επρεπε να τιμουμε πρωτα τους Αγιους μας και μετα να τους παρουσιαζουμε;
Ομως, εργο και λογω δεν γινομαστε αρεστοι πρωτα στο Θεο και κατοπιν αγαπητοι και σεβαστοι στους ανθρωπους;

Με εκτιμηση
Σπυρος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΗΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ!

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?Π.Χ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΟΙ 'ΑΓΙΟΙ' ΑΥΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ 'ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ'? ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΑ!!!ΑΝΤΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΑΑΚ ΣΑΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ!!!ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΛΟΙΟΙ; ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΤΟ 90% ΕΙΝΑΙ ΧΡ. ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ. ΕΣΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΘΑΜΕΝΕ "ΕΛΛΑΝΙΕ", ΨΩΝΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΦΟΒΟ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ; ΜΑ ΤΙ ΛΕΩ ! ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕ ΘΑ ΕΒΡΙΖΕΣ. ΤΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΒΛΕΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ. Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ;
ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ; ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ! ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΣΕ ΤΡΩΕΙ. ΜΙΑ ΠΙΠΙΛΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΡΩΜΙΣΕ.
ΓΙΑ ΠΑΡΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ "ΣΚΕΥΟΣ ΕΚΛΟΓΗΣ" ΤΟΥ ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟ ΤΟ 1996 ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΙΡΕΤΙΚΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ 421 ΚΑΙ 417 ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΣ.
ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΑΝΤΕ ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΒΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ !

Ανώνυμος είπε...

10.19 ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ. ΕΖΗΣΕΣ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΑΓ.ΜΑΡΙΝΗ; Η ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝΕ;

Ανώνυμος είπε...

καλά,βλάκα 2:13,είσαι εξαιρετικά γελοίος...τολμάς να αποκαλείς ανύπαρκτους τους Θεούς των προγόνων σου;Ναι οκ...για διάβασε λίγο την πραγματική προέλευση της χριστιανικής σου πίστης.για διάβασε τι ήταν το ιερό σου βιβλίο(ευαγγέλιο)πριν καεί η βιβλιοθήκης της Αλεξάνδρειας.Για διάβασε για τα ελευσίνια μυστήρια και σύγκρινέ τα με τη θρησκεία σου.κάνε όλα αυτά και μετά μίλα για τον πραγματικό θεό/θεούς...Α και για να μην ξεχάσω...εσείς έχετε 2-5 εικόνες αγίων σε κάθε δωμάτιο,μήπως είσαστε κι εσείς ειδωλολάτρες;;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς τον 6:58 (μπορεί και ο ελλάνιος να είσαι), είμαι αυτός που βρίζεις. Σε ευχαριστώ που με έκανες και ξεκαρδίστηκα με το "τολμάς να αποκαλείς ανύπαρκτους τους Θεούς των προγόνων σου;" ειλικρινά. Τους ανύπαρκτους εννοείς. Επειδή είναι πρόγονοί μου και ήταν σε πλάνη θα τιμήσω και τους Θεούς τους; Έλεος πόσο χρονών είσαι; πήγες σχολείο; ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑ. Ειλικρινά με την τελευταία σου φράση είπα να μην ασχοληθώ καν μαζί σου αλλά χαλάλι σου. ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ.
Εσύ, ας πούμε έχεις μία φωτό σπίτι σου του γκόμενου/ας σου και την κοιτάς και άντε καμιά φορά να της δώσεις και κανά φιλάκι. ΔΕ ΦΙΛΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΧΑΡΤΙ;
Έλα τώρα άντε για ύπνο και μην ξεχάσεις να πλύνεις την πιπίλα, είπαμε βρώμισε.
ΡΕ ΟΥΣΤ ΚΟΜΠΛΕΞΑΚΙΔΕΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΘΕΟΙ, ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ ΒΛΑΚΑ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο 6.58 ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΕ!ΕΧΕΤΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΡΕ ΣΚΑΤΑΔΕΣ?ΑΝΑΚΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

Ναι καλάααααα. Δεν ήσουν εσύ και απάντησες αμέσως. Τόσο καημό είχες την Αγία Μαρίνα που κοιτούσες τα ποστ. Οκ δεν ήσουν, όοοοοοο,τι πεις παλικάρι μου. Και μην μας το κάνεις αυτό και δεν ασχοληθείς και πάλι μαζί μας, στεναχωρήθηκα τώρα. Χαίρομαι που κάπου κάπου βγάζεις την πιπίλα έστω και για βρίσιμο. Ρε για αυτό ο Παπ θέλει να βάλουμε τόσα φωτοβολταϊκά; έχεις δίκιο !!! και ξέρεις κάτι; θα σε σοκάρω και πάλι. ΟΝΤΩΣ ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ κουν...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΔΟΥΛΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΡΑΦΩ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟΣ13!!!ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΔΕΣΜΩΤΗ ΚΟΙΜΗΣΟΥ........ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Βρίζεται ο ένας τον άλλο και λέγεστε Έλληνες;;;
Και θέλετε να διώξουμε τον εχθρό;;;
Σιγά μην φύγει...
Του δίνετε τόσα για να μπορεί να μας διαιρεί!!!!!
ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ...
Και για να μην πουν κάποιοι ότι δεν παίρνω θέση θα πω και τη γνώμη μου:
ΕΝΑΣ Ο ΘΕΟΣ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΕ...ΚΑΙ ΤΗ ΤΙΜΗΣΕ...!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ;;;;;;;;;;;
ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ;;;;;;;;;;;
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ...
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ...ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΕΛΑΧΙΣΤΑ...
ΑΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ "ΠΙΣΙΝΗ"...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ...:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=217846

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΦΙΛΕ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ!!!!ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!!ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.......!!!!!ΗΛΙΟΒΟΛΤ!!!