Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Νικολά Tέσλα - O Άρχοντας του Κόσμου-(Ντοκιμαντέρ)


Το ντοκιμαντέρ αυτό αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που άλλαξε το πρόσωπο του πλανήτη μας, βελτιώνοντας τις συνθήκες ζωής δισεκατομμυρίων ανθρώπων. Είναι η ιστορία ενός σύγχρονου Προμηθέα, που έκλεψε το μυστικό του φωτός από τη Φύση και το χάρισε στην ανθρωπότητα.Ενός οραματιστή κι ανθρωπιστή επιστήμονα, που εξερεύνησε νέα και άγνωστα πεδία γνώσης, ήρθε σε ρήξη με το κατεστημένο της εποχής του και τόλμησε ν' αγγίξει τα άστρα.
Δείτε το βίντεο...





Πηγη

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέσλα σημαίνει Θεσσαλός, είχε θεσσαλική καταγωγή

Ανώνυμος είπε...

Τουνγκούσκα: Δοκιμή υπερόπλου του Τέσλα προκάλεσε την έκρηξη;
Τι συνέβη το πρωινό της 27ης Ιουνίου του 1908 στην Τουνγκούσκα της Σιβηρίας; Σύμφωνα με τις περιγραφές των κατοίκων που ήταν αυτόπτες μάρτυρες, αρχικά παρακολουθούσαν ένα κυκλικό αντικείμενο στον ουρανό που έλαμπε με λευκό φως και είχε ουρά. Και ενώ διέσχιζε τον ουρανό για περίπου 15’, ξαφνικά μετατράπηκε σε πύρινη σφαίρα που κατέπεσε σε ερειπωμένο δάσος καταστρέφοντας ακαριαία μία έκταση μεγαλύτερη των 2.000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, ενώ η φωτιά που ξέσπασε διήρκεσε για εβδομάδες καίγοντας άλλα 10.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Apollyon είπε...

Τι άλλο θα ακούσουμε......

Ανώνυμος είπε...

o ainstain mprosta ston tesla eitan paidaki toy dimotikoy

Ανώνυμος είπε...

Όταν πέθανε ο Τέσλα μπήκε η CIA στο διαμέρισμά του και έκλεψε τα πάντα, όλες τις εργασίες και τις μελέτες του. Από αυτές τις εργασίες έφτιαξαν οι απατεώνες Αμερικάνοι το όπλο HAARP και προκάλεσαν τον σεισμό στην Ιαπωνία. Επίσης είχε βρεί τρόπο ασύρματης μετάδοσης του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς καλώδια και σύστημα free energy από το μαγνητικό πεδίο της Γής. Διαφωνούσε με τον Αινστάιν και την θεωρία της σχετικότητας διότι πίστευε στην θεωρία του αιθέρα. Ακόμη και σήμερα πολλοί επιστήμονες διαφωνούν με την θεωρία της σχετικότητας.(Η οποία δεν έχει αποδειχθεί).

Ανώνυμος είπε...

Καθώς ο Τέσλα εξηγούσε στον JP Morgan το free energy τον ρώτησε ο Morgan: "Και πού θα μπεί ο μετρητής;" και ο Τέσλα απάντησε: "Μα δεν θα υπάρχει μετρητής".

Από τότε του έκοψε όλα τα κονδύλια...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ...
ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,
Ο Α'Ι'ΝΣΤΑ'Ι'Ν ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ,
ΑΠ' ΤΑ 'ΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟΝ "ΕΦΑΓΑΝ" ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

Ο Αισταιν ηταν ο κλεφτης του μεγαλου ελληνα μαθηματικου καραθεοδωρη που ηταν ο καθηγητης του!!!!Κανενας δεν μιλαει γιαυτον !!!Ο Τεσλα ηταν ελληνας,μας λενε οτι ειναι σερβος ,ο κολομπος ανακαλυψε την αμερικη 3700 μετα τους μινωιτες και μας λενε οτι ηταν ισπανος, μετα ειπαν ιταλος φοβουντε να μας πουν οτι ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ στην χιο υπαρχει το σπιτι του.Οταν ανακαλυψαν την ατομικη βομβα δηλωσαν βρισκομαστε στα βηματα τις ελληνικης γνωσης.Ο Κοπερνικος ειπε το 1700 τοσο οτι η γη γυριζει ,ο γαλλιλεος ναι η γη γυριζει σωπαστε ρε παιδια τι βρηκαν αυτοι κατορθωμα ,,,ΑΦΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΑ ΚΛΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΘΙΡΩΝ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ Η ΓΗ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ!!!!!!!!!!!Ρωτησε καποιος ελληνας εναν αγγλο γιατι ρε τα εχετε με εμας τι σας καναμε?Ελα να σου εξηγησω λεει ο αγγλος και το βγαζει εξω, ηταν νυχτα και τον δειχνει το συμπαν.......τον αστερισμο του λεων του κριου του ταυρου κ.τ.λ. οταν εσεις ειχατε ανακαλυψη τα παντα εμεις ειμασταν στα δεντρα γιαυτο τα εχουμε με εσας.Δεν αφησατε τιποτα για εμας!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Μηχανισμος των αντικυθιρων εγινε νομιζω το 430 π.χ.Τα κανουν ολα γιατι μας φοβουντε,.ΔΕΝ ΝΙΚΙΟΥΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΕΕΕΕΕ Μια ιδια λαμψη εγινε πριν ανατιναχθει η κυπρος ομολογησε μαρτυρας στην κυπριακη τηλεοραση

Ανώνυμος είπε...

Ο Τεσλα πηρε την γνωση απο τον πατερα του που ηταν ιερεας και εκεινος απο τον παππου του που ηταν ιερεας,,,απο το αγιο ορος???μηπως? που πηρε την γνωση και ο χιτλερ και εκανε ουφο!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ- ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΩΣ ΔΥΟ ΕΤΗ - ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ ΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ.

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΔΕΡΦΕ 7:02...
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΛΕΣ,
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!
Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
ΗΤΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...
ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ "ΦΩΤΑ" ΤΟΥΣ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
ΓΙ' ΑΥΤΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ...
ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ...
ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο Αινσταιν δεν ήξερε να λύνει εξισώσεις και γι αυτό τις έστελνε να του τις λύνει ο Καραθεοδωρής.

ΕΛΛΑΝΙΟΣ13 είπε...

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!!!!!!!!