Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Σκοτώθηκε ο ειδικός στις ελεγχόμενες κατεδαφίσεις Jowenko που συμπέρανε οτι η πτώση του Πύργου 7 την 11/9 ήταν ελεγχόμενη έκρηξη (vid)




Ο Ολλανδός εμπειρογνώμων κατεδάφισης κτηρίων, που βγήκε δημόσια δηλώνοντας ότι θεωρεί ότι το World Trade Center no7 (κτήριο νούμερο 7 που βρίσκονταν στο σύμπλεγμα των διδύμων πύργων) κατεδαφίστηκε με ελεγχόμενη κατεδάφιση, είναι πλέον νεκρός.
Bloggers στην ολλαδία αναφέρουν οτι ο Danny Jowenko σκοτώθηκε ακαριαία το Σάββατο όταν τον αυτοκίνητό του βγήκε εκτός πορείας και συγκρούστηκε επάνω σε ένα δέντρο. Οι εκθέσεις δηλώνουν ότι το σκυλί του Jowenko βρέθηκε ζωντανό στο αυτοκίνητο. Ο Jowenko γυρνούσε εκείνη την στιγμή από την εκκλησία ενώ ακόμη δεν είναι γνωστό τι προκάλεσε το δυστύχημα. Για όσου δεν γνωρίζουν ο  Jowenko έγινε αρκετά γνωστός στην κοινότητα όσον ήθελαν την αλήθεια για την 11/9 μέσα από ένα βίντεο το οποίο βγήκε στην επιφάνεια το 2006 στην ολανδική τηλεόραση, στην ενημερωτική εκπομπή Ο zembla ερευνά της θεωρίες της 11/9. Όταν τότε μπροστά στην κάμερα του έδειξαν την εικόνα κατάρρευσης του κτήριου7 στο κέντρο παγκόσμιου εμπορίου ο Jowenko δήλωσε: "Αυτό είναι ..
Expert Who Concluded WTC 7 Was A Controlled Demolition Killed In Car Accident 220711accident2ελεγχόμενη έκρηξη και έχει στηθεί από ειδικούς του επαγγέλματος." Το αστείο της υπόθεσης που αποδεικνύει ότι ο έλεγε την αλήθεια χωρίς προκατάληψη, είναι ότι δεν γνώριζε ότι παρακολουθούσε εικόνες από την 11/9, ενώ όταν ο δημοσιογράφος τον ενημέρωσε, Jowenko ήτο πολύ δύσπιστος.

Το 2007 όμως κυκλοφόρησαν έγιναν αρκετές αναφορές που παρουσίαζαν τον jowenko να έχει ανασκευάσει την αρχική του άποψη. Ωστόσο σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον blogger Jeff Hill σημείωσε οτι: Οταν η FEMA παρουσιάζει μια αναφορά οπου λέει οτι το κτήριο κατεδαφίστηκε απο πυρκαγιά και εσύ σαν εταιρία ελεγχόμενων κατεδαφίσεων πεις "Όχι ήταν ελεγχόμενη έκρηξη" Τότε έφυγες! Το ξέρεις;"

Αυτή είναι και η γνήσια συνέντευξη στην οποία του πρωτοπαρουσιάζεται η εικόνα του κτηρίου 7 χωρίς να το γνωρίζει.

Jeff Hill: Αναρωτιώμουν, ξέρω οτι είχες σχολιάσει ξανά το κτήριο 7.
jowenko: Nαι σωστά.
Jeff hill: Έχω βγάλει τα συμπεράσματά μου και εγώ, οτι δηλαδή δεν το κτήριο δεν κατέρρευσε λόγο πυργκαγιάς.
Jowenko: Όχι, με τίποτα!
Jeff: Επιμένεις δηλαδή στις αρχικές σου δηλώσεις και εκτιμήσεις οτι δηλαδή ήταν ελεγχόμενη κατεδάφιση κτηρίου;
jowenko: Φυσικά!
jeff Ναι;Δηλαδή εσύ σαν ειδικός στις ελεγχόμενες εκρήξεις, είδες το κτήριο, είδες το βίντεο και είσαι πεπισμένος οτι είναι ελεγχόμενη έκρηξη;
jοwenko: Είδα τα σχέδια του κτηρίου την κατασκευαστική του δομή και δεν υπάρχει περίπτωση η πυργκαγια να προκάλεσε την κατάρευση του. Όχι, με τίποτα.
Jeff . Μάλιστα, Διάβαζα στο διαδίκτυο οτι ανασκεύασες την δήλωσή σου λέγοντας οτι τελικά το κτήριο κατέρευσε λόγω πυρκαγιάς. Ισχύει κάτι τέτοιο;
jowenko: Όχι όχι όχι... δεν ισχύει.
jeff Εδώ στην βόρεια Αμερική που μένω εαν πεις ότι το κτήριο έπεσε απο ελεγχόμενη κατεδάφιση, αμέσως λένε όχι η πυρκαγιά έλιωσε το σίδερο.. και κάτι τέτοια..
Jeff: Ναι, ακριβώς, θα βρεις μεγάλους μπελάδες σωστά;
jowenko: Σωστά, σωστά, Είναι το τέλος σου - είναι το τέλος της ιστορίας..
jeff: Ναι επειδή καλούσα εταιρίες κατεδάφισεις κτηρίων μόνο και μόνο για να τους ρωτήσω εαν χρησιμοποιούν τον όρο "τράβα το" (pull it που χρησιμοποιείται σε αυτό τον κλάδο) και μου είπαν οτι ναι τον χρησιμοποιούμε. Αλλά δεν θέλαν να μιλήσουν για το κτήριο 7 προφανώς διοτι εγνώριζαν τι συνέβει και απέφευγαν να συζητήσουν για το θέμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ellinonenosis είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ellinonenosis είπε...

Γίνονται συνεχώς συνεδριάσεις και συζητήσεις περι του θέματος 9/11 και εδώ και 4 χρόνια για τις δηλώσεις του Γιοβένκο όπως επίσης έχουνε γίνει και και πάρα πολλές έρευνες απο το TU Delft ( Τεχνικό Πανεπιστήμειο στο Ντέλφτ Ολλανδίας) και εκεί έχουνε έρθει στο συμπέρασμα πως κάποια απο αυτά που υποστηρίζει η Αμερικανική κυβέρνηση και το Πεντάγωνο είναι απίθανα ενώ άλλα ειναι πιθανά...

STYLIANOS είπε...

ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ,ΟΝΤΩΣ,ΤΙΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΕΝ ΣΚΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝ.....