Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Τρομολαγνία προφητειολαγνεία.. Bίντεο


ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
Αν θελετε ανάλυση και προφητείες παρτε κανένα βιβλιο του...
π. Παισιου. του π. Κοσμά του Αιτωλού. Και θα συνιστούσα το βιβλιο του Αρχμ. Χαραλαμου Βασιλοπουλου που εχει πολυ καλη ανάλυση της αποκάλυψης! Οι προφητείες δε χρειάζονται για να μάθουμε τα μελλούμενα ειναι ο καλυτερος τροπος να εισαι σε εγρήγορση και να εχεις πίστη για ότι και να έρθει.. Ο Αγιος Ιωαννης το γραφει: "Μακαριος ο αναγινωσκων και οι ακουοντες τους λογους της προφητεια και τηρουντες τα εν τη γεγραμμενα"(Αποκ. α'3)
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Το μονο που μου τη σπαει ειναι οτι πολυς κοσμος ειναι σιγουρος οτι θα γινουν και καθονται χαλαροι και δεν κανουν τιποτα, απλα περιμενουν. Ετσι ομως δεν γινεται τιποτα...
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eγω παλι ειμαι Λιακοπουλο και τους νεφελιμ, ελοχιμ και ναχσχραμον.

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη τι να γινει αφου δεν προκυται να αλλαξει κατι ολα ειναι δρομολογημενα, το μονο που μπορουμε να αλλαξουμε ειναι τις ψυχες μας προςε το καλο

Ανώνυμος είπε...

"Αν θελετε ανάλυση και προφητείες παρτε κανένα βιβλιο του...
π. Παισιου. του π. Κοσμά του Αιτωλού. Και θα συνιστούσα το βιβλιο του Αρχμ. Χαραλαμου Βασιλοπουλου που εχει πολυ καλη ανάλυση της αποκάλυψης" !!!!!

XAXAXAXA

ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΑΣΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ

ΦΑΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΙΟΥΔΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

άντε στη χρονοπύλη σου 7.59! κάπου στο Γύθειο νομίζω τις βρήκανε...αλλά με λίγη προσπάθεια όλο και κάπου θα βρεις να τρυπώσεις

Ανώνυμος είπε...

καλα! καλα! 7:59 κορόιδευε εσύ..... μέχρι στιγμής όλα όσα έχουν γραφτεί έχουν γίνει καί συνεχίζονται να γίνονται και όχι μόνο στίς μέρες μας αλλα πάντοτε.
Να σου θυμίσω τι έγινε και με την κιβωτό του Νώε? Ο Νώε ήταν τότε γέρος, μας λέει η αγία Γραφή. Και τότε, στα βαθειά του γεράματα, του δόθηκε από τον Θεό αποκάλυψη και εντολή! Του είπε ο Θεός:
Νώε, θα γίνει κατακλυσμός. Θα βρέχει ήμερες πολλές. Θα τα σκεπάσει όλα το νερό, και θα τα πνίξει όλα το νερό!
Φρόντισε να φτιάξεις μια μεγάλη κιβωτό. Να μπήτε μέσα. Σύ και το σπίτι σου. Να σωθήτε. Δίνω στον κόσμο προθεσμία για μετάνοια και διόρθωση. Εκατόν είκοσι χρόνια. Εκατόν είκοσι χρόνια, συ θα φτιάχνεις την κιβωτό. Και θα κηρύττεις μετάνοια. Να μετανοήσει ο κόσμος να σωθή.
Και ο Νώε στρώθηκε στην διπλή δουλιά. Μάζευε ξύλα. Συγκροτεί συνεργεία. Δουλεύει ακούραστα. Και ταυτόχρονα κήρυττε.
Ήταν ο πρώτος κήρυκας μετανοίας στον κόσμο (Β' Πέτρ. 2,5).
•Εκατόν είκοσι χρόνια έφτιαχνε ο Νώε την κιβωτό.
•Εκατόν είκοσι χρόνια περίμενε ό εύσπλαχνος Θεός, να ιδεί μετάνοια και καρπούς μετανοίας, για να ελεήσει τον κόσμο, για να τον συγχωρήσει!
Και λοιπόν; Τι έγινε; Τον άκουαν;
Όχι. Αντίθετα. Τον χλεύαζαν. Τον έβριζαν. Τον έπαιρναν στο ψιλό. Και στον μεζέ!... Δύσκολη, βλέπετε, η μετάνοια! Και ορμούσαν εναντίον του.
-Τί είναι αυτά πού λες, Νώε; Γίνονται τέτοια; Είδες ποτέ σου τέτοια; τόσα χρόνια πού έχεις στην πλάτη σου!.. Θυμάσαι, να έγινε ποτέ, κάτι πού να σε δικαιολογεί; Πού τα βρήκες, Νώε, αυτά; Πώς σου μπήκαν στο μυαλό;
-Ο Θεός μου το εμπιστεύτηκε!
Γελούσαν! Τον ειρωνεύονταν! Τον ονείδιζαν!
-Η θρησκεία, έλεγαν, είναι αθλιότητα. Και γεννάει αθλιότητα. Και τρέφει την παράνοια και την θεοκαπηλία!
Και πλημμύρισε η τότε κοινωνία από ένα όργιο αθεϊστικών συνθημάτων. Στην αρχή κάποιοι θα τόλμησαν να αρθρώσουν και λόγο συμπαθείας: ότι συμμερίζονταν τα λόγια του. Άλλα γρήγορα κάθε αντίλογος κάμφθηκε. Τελικά όλοι συμφώνησαν. Όλοι. Εκτός από έναν. Έκτος από τον Νώε. Και έτσι, ενώ όλοι εγκρέμιζαν (μέσα τους και γύρω τους!) κάθε υπόλειμμα θεοσέβειας, ο Νώε δεν συμφώνησε! Δεν τόλμησε να βγάλει τον Θεό λάθος. Του στάθηκε μέσα του δύσκολο και αδύνατο, να βάλει τον εαυτό του ίσια με τον Θεό, να κρίνει τον Θεό, να απορρίψει τον Θεό- να βγάλει λάθος τον Θεό. Τί δύσκολο να αλλάξει άνθρωπος μυαλά! Ο Νώε σεβάστηκε τον Θεό. Και έλεγε:
-Μα στέκει, να μη θέλει άνθρωπος να το ιδεί και να το καταλάβει, ότι ο Θεός είναι παραπάνω από εμάς, από τον κάθε άνθρωπο;
Και ευλαβηθείς, δεν στρώθηκε να σφίξει το μυαλό του, τάχα να βρει λύση, να ιδεί, αν και μήπως κάνει ο ίδιος λάθος, αλλά στρώθηκε στην δουλιά, να κάμει αυτό πού του είχε παραγγείλει ο Κύριος: να φτιάξει την κιβωτό.
Και τι θα κάμεις τώρα εκεί μέσα, Νώε; Που είναι το νερό; Που ο κατακλυσμός; Πάει του στρίψε εντελώς του κακομοίρη!..
Μα την όγδοη ήμερα ήλθε ο κατακλυσμός. Και τότε, μετά 120 χρόνια, βγήκε τελικά ο Θεός αληθινός.
Όγδοη ήμερα η ήμερα δημιουργίας του νέου κόσμου μετά τον κατακλυσμό.
Όγδοη ήμερα η ήμερα της αρχής της καινής κτίσης, πού άρχισε με την ανάσταση του Κυρίου.
Τί κατάφερε να βρει; Τί βρήκε
Με όλα αυτά ο Νώε έχτιζε. Τί έχτιζε; Την κιβωτό; Ναι, και την κιβωτό. Άλλα πρωτίστως ο Νώε έχτιζε το οικοδόμημα της ψυχής του. Έκανε τον εσωτερικό του κόσμο «ναόν άγιον εν Κυρίω» και «κατοικητήριον του Θεού εν Πνεύματι» (Έφεσ. 2, 21-22).
Γύρω του χιλιάδες με την ασέβεια τους ισοπέδωναν την ψυχή τους, και έφθειραν και βεβήλωναν τον ναό του Θεού, το σώμα τους, με τις ρυπαρότητες τους!
Ο Νώε έχτιζε. Αυτοί γκρέμιζαν!..
Και η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Γι'αυτό κι εμείς πρέπει να προετιμαστούμε, να εξομολογούμαστε, να νηστεύουμε, να κοινωνούμε και να προσευχόμαστε συνέχεια. γιατι κανείς δεν ξέρει ποτε ακριβώς θα γίνουν αυτα που λένε ο πάτερ παίσιος και ο κοσμάς ο αιτωλός αλλα μας προετιμαζουν

Ανώνυμος είπε...

Προς 9:04
Με τέτοιες απόψεις, καλά να πάθουμε!
Και μάλιστα, λίγα μας κάνουν!
Μας αξίζουν χειρότερα!
Αυτά βλέπουν οι κυβερνώντες και λένε: "Ρίχτε τους κι' άλλα, αυτοί είναι λοβοτομημένοι, δεν παίρνουν χαμπάρι..."
Γι' αυτό μας ξεσκίζουν και μεις αυνανιζόμαστε με τις ιστορίες του Αυνάν...

Ανώνυμος είπε...

ρε παγανοφανατισμενοι ακουσατε για τον χριστιανισμο τη ζωντανη πιστη και αρχισατε παλι να γαβγιζετε λυσασμενα.....παρτετο γραμμη ρε 10 ποιηματακια σας μαθανε τα λετε ολη την ωρα αλλα δεν σας πιστευει κανεις ...τερμα!!!!
αντε γρηγορα τωρα αγοραστε ενα δαυλο
( η πιστη σας ειναι πεθαμενη εδω και αιωνες και οσα πιστευετε δεν εχουν καμια σχεση με τα πιστευω των αρχαιων ελληνων....αδιαβαστοι )

Ανώνυμος είπε...

10:08, άντε παλικάρι μου να μάθεις ελληνικά πρώτα και μετά να γράφεις εδώ...
Μόλις μάθεις, (αν ποτέ μάθεις) έλα να συζητήσουμε...
Μην ξεχάσεις να πάρεις μαθήματα στο σχολείο που πήγε ο ανελλήνιστος πρωθυπουργός σου...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΙΕΣ....ΠΟΙΕΣ ΠΤΟΦΗΤΕΙΕΣ????ΠΙΠΕΣ... Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.....ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΟΥΣ....

Ανώνυμος είπε...

γιατι ασχοληστε με αυτους?οποιος θελει να διαβασει πατερικα βιβλια εχει καλως..οποιος δεν θελει δεν ειναι υποχρεωτικο να διαβασει δημοκρατια εχουμε ας κρινει ο καθενας για τον εαυτο του..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 10:22, ας κάνουν ό,τι θέλουν, ας βγάλουν τα μάτια τους. Το θέμα δεν είναι τι κάνουν για τους εαυτούς τους. Το θέμα είναι ότι προσπαθούν να προσηλυτίσουν και άλλους για να τους έχουν παρέα στα μαύρα σκοτάδια που βαδίζουν...
Ε, αυτό το δικαίωμα δεν το έχουν!!!

Ανώνυμος είπε...

Τόσο καιρό όμως οι προφητείες ήταν σε περίοπτη θέση με άρθρα κάθε λίγο. Από την μέρα που έβγαλαν τις προφητείες από το μπλογκ και φάγανε τα μπινελικια της αρκουδας από όλους, το έχουν γυρίσει στο εντελώς αντίθετο. Ούτε να κρυφτούν σωστά δεν μπορούν οι μαλακες...

Ανώνυμος είπε...

προφητειες γραμμενες απο εβραικα χερια.ειναι ενα απο τα σχεδια τον εβραιων και τωρα ηρθε η ωρα ενα ενα αυτα τα σχεδια να γινουν πραγματικοτητα, ετσι οκοσμος θα πιστεψει και θα πει δικιο ειχαν οι προφητες μας.ενα παραμυθι που θα εχει ασχημο τελος.

Ανώνυμος είπε...

11.57 ''άλλοι'' θέλουν να πραγματοποιήσουν τις προφητείες και την αποκάλυψη με τον δικό τους τρόπο για να ψαρώσουν τα έθνη. Μην τα λες όπως σε βολεύει...

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ? ΑΙΝΤΕ ΜΩΡΕ ΒΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ... ΚΑΘΕΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΩΓΥΗΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε να τσακώνεστε κ όλοι μαζί πρέπει ναντιμετωπίσουμε το ΓΑΠΑ.Μην πέφτετε στην παγίδα δαίρει κ βασίλευε.Αυτό θέλουν τα σκυλιά.Ένας είναι ο εχθρόσ και είναι η ανθελληνική κυβέρνηση που μας κυβερνάει.Τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στην παρούσα φάση.Ξυπνάτε κ σταματήστε!!Χαίρονται με τις κόντρες μας.

Ανώνυμος είπε...

μην πιστεύετε στις προφητείες μασωνάκια, μπορείτε όμως να πιστεύετε ελεύθερα σε όποια άλλη βλακεία τύπου χρονοπύλης, συμπαντικών μαθηματικών και λοιπών ηλιθιοτήτων που σας μαθαίνουν στις στοές που πηγαίνετε! Ακόμα ρε δεν καταλάβατε ότι με το Θεό δεν τα βάζουμε. πιο καλά να πάτε σε κάνα γήπεδο να ξεδώσετε, να βρίσετε με την ψυχή σας να ευχαριστηθείτε. Εσείς όμως κουφιοκεφαλάκηδες αποφασίσατε να τα βάλετε με το Θεό. Φαίνεται είναι πολλά τα λεφτά που σας έταξαν τα αφεντικά σας. Όσοι φυσικά δεν είστε απλώς ηλίθιοι και πιστέψατε στις μπαρούφες που σας μαθαίνουν οι αρχαιολάτρες. Γνώρισα και εγώ κάποιον ο οποίος παρίστανε τον καθηγητή, χαχα, όντας αμόρφωτος, είχε μάθει παπαγαλία μερικά χωρία και άρχισε να μου λέει να μου λέει! του είπε σε κάποια φάση να μου αποδείξει το ένα να μου αποδείξει το άλλο αλλά συνεχώς άλλαζε θέμα και μου έλεγε "κάτσε να σου πω και εκείνο..." και δεν κατέληγε πουθενά!!!

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΟΝΑΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ! Δυστυχώς όμως οι ψυχές συνήθως βρίσκουν αυτό που ψάχνουν. Κάποιοι ψάχνουν για καταξίωση και φυλετική ανωτερότητα, κάποιοι άλλοι απλά για χρήματα. Εγώ πάντως στην Εκκλησία του Θεού βρήκα γαλήνη ευτυχία και ελπίδα μέσα σε αυτό το χάλι που λέγεται κοινωνία χωρίς Θεό! Αυτό δεν μπορεί να μου το πάρει κανείς, παρά μόνο να το χάσω από μονος μου

Ανώνυμος είπε...

όχι φίλε 1,23. συμμάχους αντίχριστους δεν θέλουμε. μπορεί να είμαι Έλληνας αλλά δεν θεωρώ αδερφό μου αυτόν που βρίζει το Θεό κι ας είναι Έλληνας. Τον έχω ξεγράψει από αδερφό και δεν θέλω καμία σχέση μαζί του. Τον λυπάμε, δεν τον μισώ, αλλά καμία σχέση μαζί του. Εχθρός δεν είναι ο ΓΑΠ αλλά ο εαυτός μας. Η κοινωνία αποκόπηκε από το Θεό και καταστρέφεται όπως και κάθε παρόμοια κοινωνία. Η μόνη που άντεξε πάνω από 1000 χρόνια είναι το Βυζάντιο επειδή ακριβως οι πολίτες είχαν έντονο θρησκευτικό συναίσθημα. Και επί Τουρκοκρατίας 400 χρόνια αντέξαμε επειδή είχαμε το Θεό και την Παναγία κοντά μας, όχι επειδή είχαμε συμμάχους! Και τώρα στον ίσιο δρόμο δεν αντέξαμε ούτε τα μισά

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ...ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ...ΜΕΤΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΟΛΛΑ.ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ Η ΑΠΟΨΕΙΣ Η ΓΝΩΜΕΣ.ΘΕΛΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΤΙ...ΚΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΟΠΥ ΤΙΣ ΕΙΧΑ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΩ ΕΔΩ.ΣΑΣ ΛΕΩ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ
1.Η ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΩΣΤΗ
2.ΥΠΑΡΧΗ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
3.ΥΠΑΡΧΗ ΚΟΛΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.
4.ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΕΝΔΟΝ ΘΕΟ.
5.ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.