Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Κοίτα που ο κύριος Οικονομέας “καίγεται” για τον τουρισμό από τους “κακούς ταξιτζήδες”. Για θυμηθείτε…


Για να καταλάβετε ποιοί είναι οι διαχρονικοί υπεύθυνοι για την διάλυση της κοινωνίας και της οικονομίας…
Βγήκε πριν από λίγο ο κύριος Οικονομέας στο δελτίο ειδήσεων του Mega και περιέγραφε ιστορίες όπου οι “κακοί και βάρβαροι ταξιτζήδες” ξυλοκοπούσαν και βασάνιζαν πολίτες, επέφεραν πλήγμα στον τουρισμό κλπ κλπ.


Μα τέτοια ευαισθησία κύριε Οικονομέα για τον Τουρισμό;

Όσοι όμως ασχολούνται ΕΜΠΡΑΚΤΑ με τον τουρισμό θυμούνται πολύ καλά ότι η χαριστική βολή για τον Αθηναϊκό τουρισμό ήταν τα περιβόητα επεισόδια με το Κοράνι, όπου τα διεθνή τηλεοπτικά μέσα μετέδιδαν εικόνες ισλαμοφασιστών να σπάνε την Αθήνα και Αμερικανίδες τουρίστριες να τρέχουν πανικόβλητες στο Σύνταγμα.

Όλοι σήμερα γνωρίζουμε ότι το περιβόητο “Κοράνι” ήταν μία ελεεινή προβοκάτσια δημοσιογράφων με αδιαφανής σχέσεις. Το εχουμε αναλύσει διεξοδικά.

ΓΙΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΤΑΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ υιοθετώντας και αναμεταδίδοντας τα εγκληματικά ψεύδη των πρεζέμπορων που κατέστρεψαν την Αθήνα. Δείτε το βίντεο:


Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να ξεριζώσει και να οδηγήσει στην δικαιοσύνη όσους εσκεμμένα ή από άγνοια συνέτριψαν την Ελληνική κοινωνία. Έτσι, για να βρούμε και αυτούς που κινούν τα αόρατα νήματα.
Πηγη

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτόν τον γυμνοσάλιαγκα τώρα τον ανακαλύψατε?
Είναι εδώ και πολλά χρόνια στρατευμένος στην 5η φάλαγγα της παραπληροφόρησης.

Ανώνυμος είπε...

Ειναι γνωστοί και μη εξερεταιοι πλεον οι δύο νεοταξικοι παπαγαλοι...δεν περιμενα τιποτα λιγότερο απο αυτους!

Ανώνυμος είπε...

OIKONOMEA GLITSA ASXIMO TELOS THA EXEIS PRODOTH ANTHELLHNA.

Ανώνυμος είπε...

οταν επαιζε εκατομμυρια στα καζινο δεν βρεθηκε ενας να τον φτυσει στη μουρη....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΘΕΩΡΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΟΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ , ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΝΑ ΦΥΛΑΞΩΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΑΦΡΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ , ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ,ΝΑ ΞΕΧΑΣΩΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΛΠ. ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΩΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΞΕΙ???.

Ανώνυμος είπε...

τι λετε ρε...
ο ανθρωπας ξεκινησε σαν ανενταχτος αριστερος και ιδεολογος( του κωλου βεβαια) και εχει καταληξει μεγαλος υπηρετης των αρπακτικων αφεντικων του...
οπως ειπε ενας φιλος παραπανω μεγαλος γκλιτσας και γλιτσας σκατοχωριατης οπως και τα αλλα λιμα χασαποπουλος αναγνωστακης κλπ
δημοσιογραφοι της ΠΟΥΤΣΑΣ για να το πω ευγενικα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ειναι το πρόβλημα ο Οικονομέας, το κοράνι κλπ κοιτάς το δένδρο φίλε μου υπάρχει και το δάσος πίσω απο αυτό.
Οι ταξιτζίδες "τρέφονται" και αυτοί απο τον τουρισμό αλλά δεν το καταλαβαίνουν στην βλακέία τους να κανουν κινητοποιήσεις ή μάλλον να φανούν οτι ειναι ανυποχώρητοι στον δικαιό τους αγώνα κλπ κλπ κλπ .
Συνήθως το σύνολο των οργανωμένων τουριστών έρχονται με τσάρτερς κατευθείαν στούς τόπους διακοπών και τούς μεταφέρουν με λεωφορεία στα ξενοδοχεία - ετσι δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τα μεγάλα ξενοδοχεία, αλλά τα μικρότερα που στηρίζονται στίς¨"μεμονωμένες" αφίξεις τουριστών...

Εαν κοιτάξεις ολες τίς "αγωνιστικές" κινητοποιήσεις των τελευταίων χρόνων αυτές εχουν σαν στόχο τον απλό πολίτη, ο οποιος ειναι ανυπεράσπιστος - ομηρος στην πληθώρα των συντεχνιακών συμφέροντων της κάθε εμπορικής κοινωνικής τάξης. Οι ταξιτζίδες οπως και οι αγρότες που κλείνουν τον δρόμο οπως και οι ναυτεργάτες που μπλοκάρουν τίς καταπέλτες οπως οι μεταφορείς που απέκλειουν τα διόδια κοκ
κοιτάνε το συμφέρον τους και μονο το συμφέρον τους εαν αυτό ειναι σε βάρος των άλλων των απλών πολιτών που θέλουν να πάνε διακοπές ή να πάνε στην δουλειά τους ή στο χωριό τους δεν τους νοιάζει καθόλου.
Είμαστε διαρκώς ομηροι των διαθέσεων των πολιτικών αλλά και των συντεχνιακών ομάδων που εχουν την δυναμη να κλείνουν τον δρόμο.
Και στις ειδήσεις καθημερινά παρακολουθούμε μια πληθώρα τέτοιων συντεχνιών να παλεύουν για το συμφέρον τους που φυσικά μας λένε οτι ειναι και δικό μας συμφέρον....
Ιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι , ολοι αυτοί που επαιρναν καποιο παράβολο για την επαγγελματική τους τάξη, Πυροσβέστες - εποχικοί, δασοπυροσβέστες, επιτυχώντες του ΑΣΕΠ του 1998, εκτακτοι υπάλληλοι του δημοσίου, εκτακτοι υπάλληλοι του δημου Αθηναίων επι Κακλαμάνη κλπ κλπ κλπ)
τα ονόματα ειναι ενδεικτικά αφορούν μία σειρά απο μεμονωμένα συμφέροντα που το κράτος ξεβολεύει...
Οι κινητοποιήσεις που γίνονται εχουν σαν στόχο να προβάλλονται απο την τηλεόραση ή οποία ειναι και το μοναδικό μέσο προβολής αλλιώς σαν κινητοποιήσεις δεν εχουν νόημα υπαρξης. Αυτος ειναι και ο ρόλος του κυρίου Οικονομέα. Μα μετέχει του συγκεκριμμένου θιάσου.
Η διαφορά του Ελληνα απο τον Ολλανδό, τον Γερμανό αλλά και απο τους αλλους βαρβαρους λαούς ειναι οτι ποτέ δεν αισθάνθηκε πολίτης στην χώρα του. Ποιος φταέι γιαυτό η απάντηση δεν ειναι εύκολη...

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΦΙΛΕ 12!13...
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ;;;
ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΟΛΟΙ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΕ.
Η ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΝΟΥΛΕΣ" ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ.
ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΥΝΤΕΧΝΙΩΝ...
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ.
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ;;;
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.
ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΒΟΥΝΟ...
ΕΝΑΣ ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΜΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ...
ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;;
ΘΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΛΠ...
ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...
ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΧΙ...
ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ...
ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ...
ΑΔΕΡΦΕ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΡΩΓΩΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ...
ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!