Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ - ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΨΗΦΟ


Ξαμολήθηκαν οι παπαγάλοι του λευκού
Η συστημική προσπάθεια (που ξεκίνησε στις Ευρωεκλογές του 2009) να διοχετεύεται η κοινωνική δυσαρέσκεια στην επωφελή για τον δικομματισμό στάση της αποχής/λευκού περνάει σε νέα ύψη σπεκουλαδόρικης ανοησίας...

Τότε έγινε in και trendy και πολύ must βρε παιδί μου η αποχή και το "πάμε παραλία" (από Λαζόπουλους, Ραδιοαρβυλάδες, μεσημεριανά και το κακό συναπάντημα) και στις δημοτικές/περιφερειακές του 2010 φτάσαμε να βγει δήμαρχος Αθήνας και περιφερειάρχης Αττικής με 18 και 21% για να μπορεί μετά να πει ο ΓΑΠ νενικήκαμεν!

Τώρα οι παπαγάλοι έχουν ξαμοληθεί στο διαδίκτυο -την αντισυστημική ψήφο των νέων φοβούνται, αυτή θέλουν να προλάβουν/ακυρώσουν- και στις σελίδες π.χ. των "αγανακτισμένων" και μαζικά emails, διαβάζουμε περισπούδαστες τερατολογίες που ουρλιάζουν όλες μαζί, "λευκό". Μία εξ αυτών -με εντελώς... σοβαρό ύφος από και καλά γνώστη της εκλογικής νομοθεσίας-, φτάνει να λέει την ηλιθιότητα πως "με βάση την αρχή της Δεδηλωμένης, της Λαϊκής Κυριαρχίας και την αρχή της Ισότητας της ψήφου, αν τα λευκά ψηφοδέλτια ξεπεράσουν το 50% των ψήφων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας... διαλύει τα υπάρχοντα κόμματα και δίνει εντολή για νέους σχηματισμούς"!!!

Να γελάσει κανείς ή να κλάψει όταν βλέπει μέγα πλήθος ανθρώπων να ασπάζονται και να αναπαράγουν αβασάνιστα την παραπάνω τερατολογία των παπαγάλων του δικομματισμού;

"...οι τιμωρητικές νουθεσίες που ακούει όλη μέρα στα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις δεν είναι για να διορθωθεί το κακό, αλλά για να συνεχίσει να εξαπλώνεται ανανεωμένο και πιο βουλιμικό, για να παρθούν όλα πίσω, για να μηδενιστεί το κοντέρ. Νέος εμφύλιος, νέα ερείπια, νέο σχέδιο Μάρσαλ, νέοι κανίβαλοι, νέα κόλαση, νέα εκδίκηση, παντού μίσος.

Αυτή είναι η περιγραφή, η νεοτερικότητα της μετα-μεταπολίτευσης, ο μοντερνισμός της ενάρετης παραγωγής του Προβόπουλου, η επανάσταση του καλβινιστικού παπανδρεϊσμού. Βαθιά μέσα του νομίζει ότι χάνει το πλεόνασμα από τα λύτρα. Γι' αυτό, ενοχικός, φοβισμένος και βλάκας, δεν βγαίνει, δεν εκδηλώνεται. Τάχα μου λυσσασμένος τυφλοπόντικας του youtube, τάχα μου νέες τεχνολογίες (...) έτοιμος για το χειρότερο, κατατονικός και ιντερνετάκιας. Μπαίνει και σε κανένα blog και βρίζει. «Τους τα 'πα».

Οπως παλιά ο τζινάκιας πατέρας του στην καφετέρια κι ο ρεβέρ παππούς του στο καφενείο. Ο καθένας τα 'ριχνε στο ιστορικό blog της γενιάς του. Για να ησυχάζει και να ξαναπείθεται. Πιο επικίνδυνο στη σαββατιάτικη κατάθλιψη είναι ότι κρύβει μια νέα ευπιστία κι όχι μια νέα ευφυΐα. Θα δούμε... (Δημήτρης Α. Σεβαστάκης, Η κατάθλιψη, Ελευθεροτυπία 2/12/2010)


- Τα παραπάνω δεν είναι προσπάθεια απαξίωσης της λευκής ψήφου ή της αποχής όσο κι αν διαφωνώ με αυτή τη στάση. Οι ψηφοφόροι δικαιούνται να απαντήσουν αρνητικά, ουδέτερα ή θετικά στα διλήμματα που τους θέτουν οι πολιτικοί. Ωστόσο, ως τελική σύνθεση των βουλήσεών τους μετριέται μόνο η όποια κατάφασή τους. Η άρνηση ή η ουδετερότητά τους απλώς πετιέται στο καλάθι των αχρήστων.Τους δήθεν νομικούς του διαδικτύου θέλω να μειώσω, που έχουν ξαμοληθεί τον τελευταίο καιρό στις σελίδες που κατά τεκμήριο "συνομιλούν" νέοι και θέλουν να διοχετεύσουν την αντίδρασή τους στο επωφελές για τον δικομματισμό λευκό. Και για να τελειώνουμε με την "νομική" παπαρολογία τους:

ΝOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 3434
Ρύθμιση θεμάτων εθνικών, νομαρχιακών και δημοτικών εκλογών και διευθέτηση ειδικών θεμάτων.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Εκδίδομε τον ακόλουθο νόμο που ψήφισε η Βουλή:
Άρθρο 1
Λευκά ψηφοδέλτια
Κατά την αληθή έννοια των διατάξεων της παρ. 4 του άρθρου 4 και των άρθρων 5, 6, 7 και 8 του ν. 3231/2004 (ΦΕΚ 45 Α΄), κατά τη σύνταξη, ανά εκλογική περιφέρεια, των πινάκων αποτελεσμάτων από τα αρμόδια δικαστήρια, κατά την κατανομή των εδρών, καθώς και για τον καθορισμό του εκλογικού μέτρου,τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρώνται στα έγκυρα.

Προεδρικό διάταγμα 96/2007
Κωδικοποίηση σ' ενιαίο κείμενο των διατάξεων της νομοθεσίας
για την εκλογή βουλευτών
Άρθρο 98
(Άρθρα 4 και 11 Ν. 3231/2004 και άρθρο 1 Ν. 3434/2006)
Συγκέντρωση αποτελεσμάτων - Λευκά Ψηφοδέλτια
παράγραφος 8. Κατά την αληθή έννοια των διατάξεων της παρ. 4 του παρόντος άρθρου και των άρθρων 99 και 100, κατά τη σύνταξη, ανά εκλογική περιφέρεια, των πινάκων αποτελεσμάτων από τα αρμόδια δικαστήρια, κατά την κατανομή των εδρών,καθώς και για τον καθορισμό του εκλογικού μέτρου,τα λευκά ψηφοδέλτια δεν προσμετρώνται στα έγκυρα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ:

- Η αποχή έσωσε τον Γ. Παπανδρέου
- Ο Ιανός της αποχής
- Τα νούμερα και τα "αν" που έμειναν χαμένη ευκαιρία...


ΣΧΟΛΙΟ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ:

Στην ερώτηση τι πρέπει λοιπόν να κάνουμε, η σωστή απάντηση είναι:

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

Οποιοδηποτε εκτός από τα υφισταμενα Πασόκ, ΝΔ, ΚΚΕ, Σύριζα, Λάος.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Και οι δυο, είναι όργανα του συστήματος. Μας περιμένουν στη γωνία. Χρυσώνουν το χαπι, οι μεν με την ευαισθησία τους προς το περιβάλλον (και κρυβουν το μίσος τους για το εθνος) και οι δε καπηλευόμενοι το Εθνικό Αίσθημα του λαού. Αν βγουν καταλαθος είτε οι μεν είτε οι δε, δε θα ξέρουμε από που μας ήρθε.
Οι οικολόγοι έχουν δώσει δείγματα, τόσο με τις αηδίες Τρεμόπουλου και το γλύψιμο στους Σκοπιανούς, όσο και με τις θέσεις τους στο Μακεδονικό και σε όλα τα Εθνικά θέματα γενικώς.
Για τη χρυση αυγή δε χρειάζεται να πω πολλά.

Οποιοσδήποτε αλλος, είναι σίγουρα καλύτερος από όλους αυτούς εδώ τους παραπάνω.
Πηγη

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

χρυση αυγη μονο.μικρο κομμα κανει τη βρωμικη δουλεια ειναι στο συστημα αλλα συμφερει στη παρουσα φαση.ας παρει μια εδρα να σφιξουν καποιοι κωλοι και αν ειναι μαγκες ας τη κρατησουν.και δεν εχω καμια σχεση με αυτους αλλα ειναι οι μονοι που τιμουν τουλαχιστον πεσόντες(ιμια).
ενας "φασιστας" που τον κανανε φασιστα

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο συντάκτης του άρθρου
Είναι σέδιο παλιό και πάντοτε εκπορεύεται τα ίδια σκοτεινά κέντρα ντόπια και ξένα .
ΟΧΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΚΥΡΟ.
Ψηφίζουμε κόμματα μικρά εκτός απο τα κόμματα της σημερινής πολιτικής μαφίας που απαρτίζονται από ΜΠΑΤΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΘΟΔΩΡΑ και ύποπτους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ.Έξω και μακριά από δαύτους.ΔΑΎΤΟΥςα

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά ΟΧΙ και στους ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

φουλ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ανώνυμος είπε...

ωραιο το αρθρο...
πρεπει να μας πει αυτος που το εγραψε η' οποιος γνωριζει τι γινεται με τα ακυρα...
σε γενικες γραμμες συμφωνω με οσα γραφει...



εγω προσωπικα προσανατολιζομαι να ριξω "ακυρο",
εκτος αν προκυψει κατι αληθινα πατριωτικο για τον τοπο...
αν ειναι να παει χαμενο το ακυρο, φυσικα θα παω σε μικρο κομμα...
οχι μπατσοκ,νδ,λαος,ντορα,κουβελη,κκε,οικολογους

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Χέσε μας ρε χρυσαυγίτη...

Ανώνυμος είπε...

oute xrusa auga oute kanena egw mages 8a psifisw to giatro to dimitri adoniou ...elpida politeias....i minisi tou paei vouli!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ.ΑΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΛΕΞΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ 1ου ΚΟΜΜΑΤΟΣ.ΕΧΕΙ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΧΗ/ΛΕΥΚΟ/ΑΚΥΡΟ. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΠΑΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡ 1ου ΚΟΜΜΑΤΟΣ

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,
ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ...
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,
ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΧΗ.
ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ...
ΜΕ ΤΟ ΑΚΥΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ,
ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΕΟΝ,
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ.
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...
ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΕΝΑ ΚΑΘΑΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, Η' ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ,
ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ...
ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ...
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΡΧΗ...

Ανώνυμος είπε...

Η λευκή ψήφος ΗΤΑΝ θέση και άποψη που σήμαινε "δεν εμπιστεύομαι κανένα από τους υπάρχοντες υποψηφίους"! Τώρα, να χαιρόμαστε τη Δημοκρατία μας!

EVAGGELOS SIACHALOS είπε...

ΑΔΕΡΦΕ 6:55...
ΣΥΜΦΩΝΩ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ...
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΛΕΥΚΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ "ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΕΙ" ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ;;;

fanlob είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Κωσταs είπε...

Καλησπερα σε ολουs.Ειμαι 41 χρονων και απο τα
20 καταλαβα ποσο βλακαs και κομπλεξικοs πρεπει
να ειναι εναs ανθρωποs για να γινει πολιτικοs.
Μιλαμε για πολυ δυστηχισμενα ατομα.Ευνουχισμενα
μεχρι το κοκαλο.Τελοs παντων,αs μην χαλασουμε αλλη
ενεργεια για τα σκουπιδια.Εκει που θελω να καταληξω,ειναι οτι τοσα χρονια δεν ειχα συμετοχη
σε ολη αυτη την κοροιδια.Δεν τουs εβλεπα καθολου,
οπωs και αυτοι αλλωστε.Κι ομωs,τα 2 τελευταια
χρονια καταλαβα ποσο μεγαλο λαθοs εκανα,γιατι
στην ουσια η αποχη μου ηταν αυτη που θελανε.
Αυτη τουs βολευε για να κανουν οτι γουσταρουν.
Αυτο ειναι κατι που πρεπει να το καταλαβουμε ολοι,και απο δω και στο εξηs να μαθουμε να
επικοινονουμε μεταξυ μαs.Τι μαs συμφερει να
ψηφησουμε; Ποιο ειναι το καλυτερο για ολουs;
Ψαχτε εστω για λιγο το Πατριωτικο Μετωπο.
Χωριs να ειμαι ειδημων αισθανομαι οτι αξιζει
περισσοτερο απο ολα τα σκουπιδια και τουs
προδοτεs που εχουν μαζευτει τα τελευταια 35 χρονια.Να ειστε ολοι καλα.

Διογένης είπε...

Φίλοι σχολιαστές

Η έρευνα που παρουσιάζεται στην παρούσα ανάρτηση, εμμέσως μας προτρέπει να μη χαραμίσουμε την ψήφο μας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, σαν να λέμε ότι η public issue, ο ΣΚΑΪ και η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ δουλεύουν για το συμφέρον μας. Δηλαδή, ένα από τα ''σκληρότερα'' εργαλεία της Νέας Τάξης και δύο από το πιο ύπουλα παραρτήματά της στην Ελλάδα, που ομολογουμένως είναι ''ποιοτικά'' και τα λένε ''έξω από τα δόντια'' (μην ξεράσω), αγωνίζονται για την αφύπνιση και τη σωτηρία μας. Γίνεται; Χλωμό το βλέπω...

Κατ' αρχάς, δεν νομίζω να αμφιβάλλετε για το γεγονός ότι, όλοι όσοι υποστηρίζουν την αποχή δεν ενεργούν –συνειδητά– για λογαριασμό του συστήματος. Έπειτα, άλλο αποχή κι άλλο άκυρο-λευκό. Μπορεί στα τελικά νούμερα το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο, αλλά μεταξύ τους υπάρχει τεράστια διαφορά. Φαντάζομαι πως είναι ευνόητη αυτή η διαφορά.

Λοιπόν, δεν έχετε άδικο σε αυτά που λέτε, αλλά ίσως δεν έχετε και απόλυτο δίκιο. Εσείς λέτε όσα λέτε, που είναι λογικά, μπορούν όμως να έχουν αποτέλεσμα; Είναι εφικτά; Διασφαλίζουν τίποτε; Προλαβαίνουμε; Μάλλον όχι. Να γίνω πιο σαφής.

Ο υπάρχων Νόμος, που κατά πάσα πιθανότητα θα ''τεντωθεί'' κι άλλο, ήδη δίνει τη δυνατότητα σχηματισμού ''ισχυρής'' κυβέρνησης με τις ψήφους της μειονότητας (<<50%). Η αποχή είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος συντονισμού όλων ημών που έχουμε σιχαθεί το πολιτικό σύστημα και γενικότερα τη σαπίλα που μας περιβάλλει. Αντί να μας πάρει καμιά δεκαετία μέχρι να ξεφορτωθούμε το αληταριό της Βουλής και όσους καιροφυλακτούν –οπότε δεν θα μας έχει μείνει απολύτως τίποτε– μήπως είναι προτιμότερο να στραφούμε όλοι στην αποχή; Αν η αποχή φτάσει στα επίπεδα του 70 και 80%, δεν θα τεθεί ζήτημα νομιμότητας της κυβέρνησης τού 10% επί του εκλογικού σώματος. Και έχει μεγάλη διαφορά μια κυβέρνηση τού 10%, μετά από εκλογές στις οποίες συμμετείχε το σύνολο του εκλογικού σώματος, από εκείνη τού 10%, που όμως προέκυψε από το πουθενά. Ποιος θα θέσει ζήτημα νομιμότητας; Μα, οι καθ' ύλην αρμόδιοι, τα ανώτατα δικαστήρια. Γιατί δεν το κάνουν σήμερα, είναι το ερώτημα που εγείρεται. Δεν θέλουν κι επιπλέον, σήμερα, οι κυβερνήσεις και το σύστημα που αντιπροσωπεύουν οι ίδιες και τα κόμματα της Βουλής, έχουν την έγκριση του λαού κατά απόλυτη πλειοψηφία. Έτσι δεν είναι; Μη μας πούνε και φασίστες...

Διογένης είπε...

Το ''κλειδί'', λοιπόν, για τη σωτηρία μας (τουλάχιστον) δεν βρίσκεται στις αγνές προθέσεις ή τις σοφές αποφάσεις. Βρίσκεται στον έλεγχο των δημοσίων λειτουργών και στην εφαρμογή των Νόμων και του Συντάγματος. Στην εφαρμογή συνταγματικών Νόμων δημοκρατικού Συντάγματος... Όλα αυτά είναι δυνατόν να επιτευχθούν με τη διάκριση και την ανεξαρτητοποίηση των εξουσιών, που η μία θα ελέγχει την άλλη. Επειδή, όμως, τα ''λουλούδια'' μας –ακόμα και να θεσμοθετήσουν στην πράξη τη διάκριση και την ανεξαρτητοποίηση των εξουσιών– θα εξακολουθήσουν να λειτουργούν ως κλίκα, που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντά της εις βάρος μας, ίσως η μοναδική λύση είναι ν' αλλάξουμε εμείς ''τροπάριο''. Αλλά να είμαστε εμπράκτως δεδηλωμένοι πολέμιοι του συστήματός τους...

Απ' ότι φαίνεται, με τις συγκεντρώσεις στις πλατείες δεν ιδρώνει το αφτί κανενός. Χώρια οι υποψίες που υπάρχουν, ότι μπορεί να είναι στημένο το σκηνικό – κι αν δεν είναι, σε πολλές μικρές πόλεις ήδη έχει καπελωθεί ή έχει εξασθενίσει. Αντί, λοιπόν, να ''σκοτωνόμαστε'' με τα ΜΑΤ και να ''πνιγόμαστε'' στον καρκίνο ή απλώς να χάνουμε τον χρόνο μας, μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Αφού αποδείξαμε ότι μπορούμε να ''ξεκολλήσουμε'' από τις τηλεοράσεις και τους καναπέδες (έστω και για χαβαλέ, που λένε μερικοί), ας κάνουμε μια βόλτα και έξω από τα ανώτατα δικαστήρια (Άρειο Πάγο, Συμβούλιο της Επικρατείας, Ελεγκτικό Συνέδριο). Δεν χρειάζονται φωνές, βρισίδια, μούντζες κλπ. Και, βέβαια, όποιος διανοηθεί να βιαιοπραγήσει προς οποιονδήποτε, όλοι οι υπόλοιποι θα πρέπει να τον απομακρύνουν. Έναν διάδρομο πρέπει να δημιουργήσουμε, ώστε να υποδεχόμαστε και να ξεπροβοδίζουμε τους Δικαστικούς. Και όσο αυτοί θα τον διαβαίνουν, εμείς μπορούμε να κάνουμε ερωτήσεις. Για τους ίδιους, τους συζύγους τους, τα παιδιά τους... Έξυπνοι άνθρωποι είναι, πού θα πάει, θα το πιάσουν το υπονοούμενο. Τα ίδια πρέπει ν' αρχίσουν να γίνονται και με τα ''καμάρια'' μας της Βουλής –όλα– ενδεχομένως έξω από τα σπίτια τους. Κι όποιος αντέξει!...

Παρακαλώ, σκεφτείτε το και διαβάστε τις αναλύσεις του Παναγιώτη Τραϊανού για τα θέματα που έθιξα.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/11/blog-post_11.html
http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_15.html


Ευχαριστώ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο ΚΚΕ ψηφίζουμε. Οι άνθρωποι έχουν μπέσα και μα; τα έλεγαν εδώ και χρόνια.