Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ 9.ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ!




ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Ράδιο 9 (98,9fm)

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μας τα εχετε ζαλίσει με το κουμουνι

Unknown είπε...

Παιδιά εντίμως σας μιλάω , δεν ήμουνα κομμουνιστής και ποτέ δεν θα γίνω
Άλλα ο τύπος έχει ενδιαφέρον σε αυτά που λέει , κακά τα ψέματα ,
Κρατώ ώμος τις επιφυλάξεις μου για να δω στο κώμα που θα κάνει πια στελέχη είναι

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης ο Μασονακης...

Ανώνυμος είπε...

O Καζάκης ξέρει τι λέει. Και δεν είναι κουμούνι φίλε μου

Ανώνυμος είπε...

aman re molis vgei kapoios brosta na kanei kati amesos na pesoume na ton fame. are ellinareeees.gia opoion den kserei o kyrios kazakis exei 5 stoxous kai molis tous pragmatopoiisei to metopo tha dialithei dioti meta den exei logo yparksis kai tha analavoun nea prosopa ayti ti xora.

Ανώνυμος είπε...

8.51 εισαι πασόκος, ε;

Ανώνυμος είπε...

Τον λες κουμούνι χωρίς να ξέρεις ήτανε κουμούνι αλλα εφύγε γιατί το κκε έχει πλέον γίνει σαν θρήσκευμα σύμφωνα με τον ίδιο πήγε και στην σπίθα και το βρήκε μούφα και μέτα εκάνε το ΕΠΑΜ το οποίο ΔΕν είναι κομμα.

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω απο που κραταει η σκουφια του (και δεν με νοιαζει) αλλα τα πιο σωστα πραγματα τα εχω ακουσει απο αυτον και σε χρονους ανυποπτους! Ειναι απο τους μοναδικους που βαζει το συμφερον της Ελλαδας μπροστα σε οτι λεει.

Ανώνυμος είπε...

σωστος ο 11.48.Ο κ.Καζακης μ΄αρεσει γιατι οτι πει θα το εξηγησει πολυ απλα και κατανοητα,τεκμηριωμενα και με στοιχεια. Οταν μαθουμε να ακουμε και να ελεγχουμε αυτα που ακουμε τοτε αυτος ο λαος θα κανει κατι νικες που οι πανυγηρισμοι τους θα κανουν το πανευρωπαικο να μοιαζει με παιδικο παρτυ