Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Άθλιες, τριτοκοσμικές εικόνες στο ελεεινό EZEL προκαλούν την αισθητική και την κοινων ία.


Ένα άθλιο, σεξιστικό, τριτοκοσμικό σήριαλ, μετατρέπει τον Αντένα από πρωτοπόρο της ελεύθερης τηλεόρασης, σε περιθωριακό trash tv. Πραγματική μόλυνση της Ελληνικής τηλεόρασης, ένα καρακιτσαριό με πινελιές κοινωνικού ρατσισμού. Κάποιοι θέλουν να καταστρέψουν το κανάλι, δεν εξηγείται αλλιώς. Κρίμα.
πηγη

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κριμα που δεν εκτιμας την τεχνη. Περα απο οποιουσδηποτε συμβολισμους και αναμνησεις το Εζελ ειναι ισως το καλυτερο σηριαλ που εχει παιχτει στην ελληνικη τηλεοραση. Πλοκη, ερμηνειες, σεναριο και εκτελεση ειναι απλα αψογες.

Και εγω ημουν της ιδιας αποψης μεχρι που απο περιεργεια το ειδα στην τv. Στη συνεχεια το βλεπω τωρα στο utube. Το οτι ειναι τουρκικο δε μου λεει και τιποτα, το σηριαλ απλα τα σπαει και ως ελευθερο ατομο με κριτικη σκεψη ξερω να εκτιμω το ωραιο. Αμα δε γουσταρεις μην το βλεπεις.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟΣ ΡΕ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.
ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΦΤΑΙΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΙ ΔΕ ΘΑ ΦΤΑΝΕΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΙ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΚΕΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΥΨΩΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΑΥΔΟΙ ΚΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που τα Ελληνικά των ανωτέρω δεικνύουν πως τα έχουν σπουδάσει σε σχολεία (κακής ποιότητος) του εξωτερικού... Δεν μασάμε πρακτοράκια, τραβάτε αλλού να προπαγανδίσετε... ΟΥΣΤ

Ανώνυμος είπε...

Ρε 3.50 και 3.53 παλιοτουρκοσποροι ποιος ειναι εθνος?Η τουρκια εθνος?Θα τρελαθουμε τελειως ρε Απο τα 80 εκατομυρια ζητημα ειναι αν υπαρχουν 30 εκατομυρια Τουρκοι οιυπολοιποι ειναι Αρμενιοι Ελληνες και κυριως Κουρδοι.Αμα ντρεπεσαι που γεννηθηκες στην ελλαδα να φυγεις και να πας στη Τουρκια για την οποια αισθανεσαι περιφανεια και θαυμασμο.Επισης συνεχισε να εισαι μερος και υποχειριο της προπαγανδας του τουρκοκαναλου και να ευχεσαι τη πανωλεθρια της χωρας σου σαν σωστος γενιτσαρος.Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα μεμέτια φιλότουρκοι είναι που τα γράφουν.Αρκετά ασχοληθήκαμε με τις τούρκικες μαλακίες...Σ όποιον δεν αρέσει εδώ ΑΛΕ......έχουμε ν ασχοληθόυμε με πιο σοβαρά θέματα.....