Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

ΚΑΖΑΚΗΣ: ΤΟ 2014 Η ΞΕΝΗ ΧΟΥΝΤΑ!…TΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!! (ΑΠ ΟΣΠΑΣΜΑ Video)


106 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ (ΠΑΡΑΛΙΑ)

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...
ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!!ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΚΛΑΒΩΝ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ..Ε, ..ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ...

ΚΑΛΟΥΜΕ... ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ....ΑΥΡΙΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6/2011 ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΩΡΑ 18:00 ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ
ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ.... ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ... ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Κ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ!!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο Τσάβεζ είπε...

Τι πίνεις ρε Καζάκη πριν τις συνεντεύξεις θα'θελα να'ξερα...

Ανώνυμος είπε...

Σε τι, απο αυτα που εχει προβλεψει ο Καζακης, εχει βγει λαθος;
Σε κανενα. Παντα ηταν σωστος.
Απο περσυ τον Απριλιο ελεγε, οτι θα ξεπουληθει το συμπαν. Τη λιστα με τις ιδιωτικοποιησεις την διαβασατε; Αν αυτο δεν ειναι ξεπουλημα, τοτε τι ειναι; Παντως οχι αξιοποιηση.

Ανώνυμος είπε...

Καζάκης είναι ότι θέλει λέει...

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ειμαστε υπερβολικοι αλλα μην εθελοτυφλουμε κι ολας ......................................................... μην πεφτετε σε τεχνασματα απο συγρονους γοητες βλ. Αδωνι

Ανώνυμος είπε...

12:04 ναι, ο Καζάκης έχει πέσει και έξω. έλεγε πχ (εκπομπή του κρήτη tv) ότι την περασμένη κυριακή οι αγανακτισμένοι στο σύνταγμα θα έφταναν το 1.000.000 και μάλιστα ήταν και πολύ σίγουρος. την πεαμσένη κυριακή εντωμεταξύ (πιθανόν λόγω τριημέρου) η συγκέντρωσή ήταν μικρότερη από κάθε άλλη κυριακή.

ας μην θεοποιούμε τον καζάκη και οποιοδήποτε καζάκη και ας είμαστε λίγο επιφυλακτικοί στους οικονομικούς "μελλοντολόγους"

Ανώνυμος είπε...

Ο άνθρωπος έχει πιθανόν ένα όραμα για μια διαφορετικού τύπου ανάπτυξη. Βγήκε κανείς άλλος μπροστά αυτή τη στιγμή και δεν τον είδαμε;

Ανώνυμος είπε...

@20 Ιουνίου 2011 12:34 π.μ Στο συγκεκριμενο θεμα επεσε εξω διοτι που να φανταστει οτι ο Ελληνας ειναι τοσο μαλακας που τον πηδ..ε και λεει κι αλλο κι αλλο?

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ.... Κανέναν άλλο πιο σοβαρό θα ακούσουμε επιτέλους?

Ανώνυμος είπε...

TA BLOGS TI ROLO BARANE??????????

EISTE OLOI MIA PAREA????

TI PAIZEI???

Ο Τσάβεζ είπε...

Σε όλα έξω θα πέσει και σ'αυτό που λέει για το 2014 πάλι έξω θα πέσει.

Γιατί το 2014 εξαιτίας των αυνάνων που μας κυβερνούν ή θα έχει διαλυθεί η ζώνη του ευρώ ή θα μας έχουν αναγκάσει να βγούμε εμείς εκτός ευρώ.

Τότε είναι που θα δει ο κοσμάκης τη συφορά και τότε είναι που θα φάνε ξύλο όλοι οι "καζάκηδες" που ήθελαν να βγούμε από το ευρώ νωρίτερα...

manos2626 είπε...

ενταξει τοτε ας υποθεσουμε οτι ο Καζακης λεει μαλακιες,ο αρχηγος σας ο κωλοτουμπας που εχει και κληρονομικο χαρισμα και προβλεπει το μελλον τι κανει για να σωσει τη χωρα? γιατι αυτους που αποκαλεις αυνανες που μας κυβερνουν στηριζει....αρα συνενοχος και αυτος..
και απο την αλλη εχει καταντησει κουραστικο και αηδια να προσπαθειτε να συκοφαντησετε ατομα που δεν γουσταρετε οπως τον Καζακη,η τον γιατρο τον Αντωνιου βγαζοντας τους ειτε τρελους και γραφικους,ειτε κομμουνιστες και νεοδημοκρατες,και στην ουσια ομως καποιο επιχειρημα εναντιον τους δεν εχετε να καταλογισετε.....μονο οτι παπαγαλιζει ο Αδωνης και ο καθε κωλοτουμπας...και στο φιναλε γιατι κατηγορειτε και συκοφαντειτε ανθρωπους που εχουν μια αλλη αποψη απο τη στιγμη που αυτοι που μας κυβερνανε τα εχουν κανει σκατα? προτιματε ολοι να ειναι απαθεις και να κοιμομαστε σα προβατα και να δεχομαστε τα παντα παρα να υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που αντιδρουν? εξηγηστε τουλαχιστον τι σκατα θελετε.απο τη μια συμφωνειτε οτι τα χει κανει σκατα ο τζεφρυ και η παρεα του και απο την αλλη τον στηριζετε και δεν θελετε καμια διαφορετικη αποψη εναντιον του.....

Ο Τσάβεζ είπε...

Κύττα φίλε τα πράγματα είναι απλά.

Εαν ο Καζάκης βγει ευθαρσώς και πει στον κόσμο ότι είναι κομμουνιστής και ότι αυτό που θέλει να εγκαταστήσει στη χώρα είναι μια προσωπικής του έμπνευσης παραλλαγή του κομμουνισμού εγώ πάω πάσο και δεν θα του σούρνω τίποτα.

Όσο όμως εκμεταλλεύεται την άγνοια, την αμορφωσιά και την απελπισία του κοσμάκη και προσπαθεί να τους φορέσει καπέλο απ'την απ'έξω τη δικτατορία του θα τα ακούει συνεχώς.

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΑ ΡΕ ΚΑΖΑΚΗ ΠΡΟΦΗΤΗ...ΤΟ ΧΕΣΕ ΤΕΡΜΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ!!!

manos2626 είπε...

για αυτο το λογο εχουμε φτασει σε αυτο το σημειο σαν χωρα......γιατι ακομα και σημερα παρολο που εχουμε φτασει στο σημειο που εχουμε φτασει εξακολουθει να βασιλευει η κομματικη λογικη και οι μπλε,πρασινοι,κοκκινοι ανθρωποι και οχι απλα οι Ελληνες...θα σου πω για μενα για παραδειγμα.παλιοτερα ψηφιζα ΝΔ,στις 2 τελευταιες εκλογες ψηφισα ΛΑΟΣ.το λεω για να μην με αποκαλεσετε και μενα κομουνιστη...στο σημειο που εχουμε φτασει σημερα θα ψηφιζα οποιον εβλεπα οτι εχει επιχειρηματα και ενα σχεδιο ρεαλιστικο για να σωσει την πατριδα μου και το μελλον των παιδιων μας.ειτε ανηκει στην ακρα δεξια,ειτε ανηκει στην ακρα αριστερα.ο τροπος που κυβερνιεται η χωρα μας σημερα ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι λαθος.ολοι ξερουμε οτι απλα παιρνουμε παραταση μεχρι το 2013 για να προλαβουμε να ξεπουλησουμε τα παντα και να ξεφορτωθουν τα ομολογα μας οι τραπεζιτες και οι Γερμαναραδες ωστε το 2013 να πτωχευσουμε και να παμε στο διαολο σαν εθνος.ειναι φανερο οτι αυτος ο προδοτης και η παρεα του που μας κυβερναει εχει αυτο το σχεδιο.να σωσει τους τραπεζιτες οχι εμας.το ιδιο πιστευω οτι θα κανει και ο Σαμαρας αν αυριο κυβερνησει.τα ιδια σκατα ειναι και αυτος.λοιπον εγω αυτο το σχεδιο δεν το γουσταρω και θα το πολεμησω οπως μπορω.απεναντι σε αυτη την πολιτικη που μας οδηγει στην καταστροφη ο μονος σχεδον που αντιδραει ειναι ο Καζακης και καποιοι αλλοι που αποκαλειτε γραφικους.εγω σαν απλος πολιτης πειθομαι πιο πολυ απο τον Καζακη και τον καθε Καζακη (και στα αρχιδια μου αν ειναι κομουνιστης η χρυσαυγιτης) παρα απο τον Παπανδρεου,Σαμαρα,Καρατζαφερη,Παπαρηγα,Τσιπρα κλπ.υπαρχει κανεις σημερα που πιστευει οτι τα κομματα που εχουμε στην βουλη εχουν καποια ιδεολογια? ολοι τους στο ιδιο καζανι βραζουνε.ολοι διαφορα συμφεροντα υπηρετουνε.αν δεν εξυπηρετεις συμφεροντα επιχειρηματιων,τραπεζιτων,ΜΜΕ βουλευτης σημερα δεν γινεσαι και το ξερετε πολυ καλα...και αν βγεις απο σποντα μια φορα δεν προκειται να ξαναβγεις ειδικα αν πας εναντια σε αυτα τα συμφεροντα...λοιπον περιμενετε απο αυτα τα λαμογια να πανε εναντια στους χρηματοδοτες και ευεργετες τους? σταματηστε να σκεφτεστε κομματικα και αρχιστε να σκεφτεστε σαν Ελληνες μηπως και σωσουμε κατι απο τουτη την πατριδα....

Ανώνυμος είπε...

Δε μπορω να καταλαβω αφου ολοι εχουμε κοινο συμφερον γιατι βαζουμε χρωμα σε αχρωματιστα πραγματα ;

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον δειτε ποσο καλοδουλενο ειναι το σχεδιο της νεας ταξης εδω τσακονομαστε μεταξυ μας αν ειναι ο καζακης κουμουνι η δεν ειναι κτλ

με αυτη τη λογικη σεν θα συμφωνησουμε ποτε και σε τιποτα και θα συνεχισουν καποιοι να κανουν οτι θελουν

ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ
αυτο σημαινει οτι πρεπει ανα πασα στιγμη να ελεγχει τον καθε καζακη η αδωνι

υπο αυτες τις συνθηκες δεν θα μπορει κανενας ηγετης να βλαψει το συμφερον της χωρας

Ανώνυμος είπε...

βάλτε χρώμα στην ζωή σας, έλεγε μία παλιά διαφήμιση... :)))

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω κάτι ψιλό-άσχετο;;;
Όλες αυτές τις μέρες δε μιλάμε για το πελατειακό κράτος;
Για τον κομματισμό;
Κάπου διάβασα πως ο αδωνις, ζήταγε ρουσφετάκι από τον Λοβέρδο για λογαριασμό κάποιου διοικητή νοσοκομείου!!!
Τι μας οδήγησε άρα στο μνημόνιο;;;
Μάλλον, μας απασχολεί μόνο να το διαφημίσουμε...
Καλά, την αναίδεια να λειτουργούν ως κυβερνητικοί βουλευτές ορισμένοι του λάοσ την αντιπαρέρχομαι...

Ο Τσάβεζ είπε...

Επαναλαμβάνω.

Ας βγει να πει ότι είναι κομμουνιστής και ότι θέλει να εγκαταστήσει στη χώρα κομμουνισμό και θα είναι κύριος.

Κανένα πρόβλημα απολύτως.

Δημοκρατία έχουμε αν κάποιου του αρέσει τι πρεσβεύει ας τον ακολουθήσει αλλά αφού έχει δηλώσει πρώτα τι θέλει να κάνει στη χώρα.

Αυτά τα μεσοβέζικα, τύπου αιρετικού προσηλυτισμού, κεκαλυμμένα κομμουνιστικά μισόλογα με ολίγη καπιταλισμού είναι τα κατακριτέα του.

Οι κομμουνιστές που ξερω εγώ είναι άντρες δεν κάνουνε τις πονηριές που πάει να κάνει ο Καζάκης. Αλλά μάλλον γι'αυτό τον σχόλασαν από το ΚΚΕ άσχετα αν αυτός λέει ότι έφυγε μόνος του.

Ανώνυμος είπε...

ολοι τωρα αμεσως στο Ελλην και χαος διαβαζουμε το αρθρο με τιτλο τελειωτικο ξεχαρβαλωμα του αρχικολοτουμπα καρατζαφυρερ.προσοχη Ελληνες
διαβαζουμε ολα τα αρθρα παραπομπες με πολυ μεγαλη προσοχη για να σταματησουμε τα σχεδια τους ολα τα αρθρα εχουν αδιασειστα στοιχεια.
εαν δεν τους προλαβουμε θα παθουμε χειροτερα απο αυτα που λεει ο καζακης

Ανώνυμος είπε...

Οι κομμουνιστές τους θέλουν όλους ίδιους. Ο Καζάκης ποτέ δεν υποστήριξε κάτι τέτοιο. Τα επιχειρήματα των παπαγάλων του Λαος εδώ μέσα είναι τα πιο ανέντιμα και αισχρά, όπως και οι βουλευτές του.

Ανώνυμος είπε...

AΔΩΞΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ

Ο Τσάβεζ είπε...

Στο Έλλην και Χάος δεν βρήκα τίποτα για το ΛΑΟΣ. Βρήκα όμως για:
"Ανιχνευτές φωτός νετρίνων των επικυρίαρχων ληστοπειρατών εναντίον της τεκταινόμενης εισβολής των Γαλαξιακών Κυβερνητικών δυνάμεων"

καθώς και για:
"ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΧΙΑ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΣΗΜΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ".

Καζάκη να τους χαίρεσαι...

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΕ ΤΟ ΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

στην κεντρικη σελιδα αριστερα κατεβαινοντας
ειναι δευτερο απο επανω.στο μπλοκ υπαρχουν εδω και πολλα χρονια αρθρα για το διαστημα σε ανωτερο επιπεδο απο της πυλες του ανεξηγητου του χαρδαβελα,δεν ειπε κανεις οτι αυτα ειναι αληθεια

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΙΣΩΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΡΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ
ΤΟΥ ΦΥΡΕΡ HELLAS ORTHODOXY

Ανώνυμος είπε...

Ο Καζάκης είναι σίγουρα αριστερός αλλά και ποιός από εμάς που ζητάμε πιο δίκαιη κατανομή του πλούτου και ένα κοινωνικό κράτος δεν είναι; Ο Καζάκης όμως θέτει ξεκάθαρα το θέμα στην εθνική του διάσταση κάτι που αποφεύγουν ακόμα και τώρα να κάνουν τα κόμματα της αριστεράς (όλα τα κόμματα βασικά αφού και οι 300 είναι προδότες) και φυσικά γιαυτό δεν συμμετέχει ούτε δηλώνει κουμουνιστής γιατί απλά είναι πέρα από κόμματα. Και δεν είναι κουμουνισμός να ανήκουν κάποιες βασικές πλουτοπαραγωγικές πηγές και άλλοι τομείς, στο κράτος (δηλαδή σε εμάς), όπως εθνικό νόμισμα και εθνικοποιημένη τράπεζα της Ελλάδος, τηλεπικοινωνίες, ενέργεια, παιδεία, υγεία κλπ, οι οποίες είναι υψίστης εθνικής σημασίας αφού χωρίς τον πλήρη έλεγχο τους είσαι υποτελής.

Είναι από τους ελάχιστους που έχουν προτείνει συγκεκριμένα πράγματα και κανένας δεν έχει βρεθεί να τον αποστομώσει.

Ανώνυμος είπε...

παιδιά τι αριστερά, δεξιά και κουραφέξαλα; δεν έχετε καταλάβει ότι αυτά έχουν πάψει από καιρό να ισχύουν; μην παραμυθιάζεστε με θεωρίες. στην πράξη όλοι την ίδια πολιτική ασκούν.

Modestus είπε...

Και μετά ήρθαν οι Protoss με τα Carriers και τα σάρωσαν όλα. Σταματείστε να μαλώνετε και να βλέπετε ταινίες φαντασίας. Εδώ προέχει να σωθεί η πατρίδα. Δεν ξέρω αν ο Καζάκης είναι επικίνδυνος κομμουνιστής ή ότι άλλο, εκείνο που ξέρω είναι ότι με αυτούς που κυβερνούν αυτή την στιγμή την έχουμε βαμμένη από χέρι. Πλακωθείτε όσο θέλετε, μαλώστε όσο θέλετε αλλά αν μείνουν αυτοί που έχουμε μέσα στη Βουλή ξεχάστε την Ελλαδίτσα μας. Είναι όλοι εθνικοί μειοδότες. Προβατόσχημοι λύκοι που άλλα λένε και άλλα πράττουν και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω. Τι περιμένετε να φτάσουμε να τρώμε από τα σκουπίδια;

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΗΡΩΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΔΡΙΑΚΟΣ ΗΡΩΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΕΠΩΝΥΜΑ
ΜΕ ΑΚΛΟΝΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΒΑΡΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ Δ.424419 Α .Τ. ΒΟΛΟΥ
ΟΔΟΣ ΕΛΠΙΔΟΣ 12 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΥ ΗΡΩΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΔΕΣΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ 2.56 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΡΩΑΣ Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ,ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΒΓΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ
ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΑΜΑ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΝΕ Η ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ
ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ
ΠΟΥ ΑΣΕΛΓΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ
Ο ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ

ΑΝΤΙ-ΝΤΠ είπε...

Δε μου λες ρε τσάβεζ; Τι σε κόπτει; εάν βγούμε από το ευρώ τι θαγίνει; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑ;;;;;; ΚΑΙ ΤΟ "ΤΣΑΣΒΕΖ" ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ;;;; ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ ΣΤΗ Λ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ.....ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ!!! ΚΑΘΙΚΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΝΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΑ ΤΩΡΑ ΤΟ Μ.Α.Τ.Σ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΚΑΤΑΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ.
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΑΡΙ.
ΜΟΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.
Η ΛΥΣΗ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΛΗ Η ΕΠΙΣΤΡΦΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ Η ΤΕΛΟΣ
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ο Καζακης είναι οικονομολόγος δεν είναι ο Θεός, ούτε κανάς στρατηλάτης να εξάπτει τις φαντασιώσεις σας.
Ο ανθρωπος λέει εγω βλέπω αυτά.
Δεν χρειάζεται ν είναι κανείς κομμουνιστής για να δει τι έγινε

στην Αργεντινή, τη Ρωσία, την Ουγγαρία στη Βαλτική η στην Ανατ. Γερμανία

μετά το ΔΝΤ και των Ιμπερια - ληστών.

Λοιπόν τέλος με τα παπαγαλάκια του ΛΑΟΣ και λοιπών μνημονιακών δυνάμεων.

Καζάκης + μέτωπο λαικών δυνάμεων = Αξιοπρέπεια

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΒΑΛΤΟΙ /ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ/ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΣΚΕΨΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ...!ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΕΙΘΟΝΤΑΣ ΣΑΣ ΟΤΙ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΤΕ ΟΤΙ ΜΑΛ...ΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΓΝΩΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΙΑΣΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ´´ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ APOCH´´ ΚΑΙ ....ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ...! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ NA MH ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΥΠΟΥ... Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑ..ΕΣ . ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΛΟΥΚΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΡΑ....??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΡΕΦΑ....???? ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΥΣ ...ΒΑΛΤΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΣΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΜΟΛΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ,ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑΝ ΣΤΥΜΕΝΕΣ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

irma είπε...

edw re 5:24 parakoloutho to blog kathimerina peripou 7 mines,prwti fora ekana comment tis proalles(ethiksa kati peri "thriskeias") kai pira amesws apantisi apo blogger na stamatiso tin propaganda mou.ti leme twra...to myalo einai san to aleksiptoto.Douleuei kalytera otan einai anoixto.kalimera.

Ανώνυμος είπε...

Καζάκη γερά, μαζί σου με 1000
Οι νεταξικές κλανιές καλύτερα να μη προπαγανδίζουν/σχολιάζουν και να μπαινουν σε μπλογκς που τους εκπρωσοπούν.
Αντε μπράβο

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΔΕΤΡΟΙ ΚΑΙ
ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΚΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΙΟΝΙΣΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

tha sas chip-aroun sxedon olous

Ο Τσάβεζ είπε...

Μάθετε πρώτα να γράφετε στον υπολογιστή με πεζά (μικρά) ελληνικά και όχι με κεφαλαία και greeklish και μετά ασχοληθείτε με την Ελλάδα και την οικονομία της.

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Τζαβέζ (δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια -μπορεί να ξαναειπώθηκε) Ο καζάκης έχει πει σε συνέντευξή του ότι ήταν οργανωμένος στο ΚΚε μεχρι το 1996 όπου και τον... έφυγαν.

Απ'οσο τον έχω ακούσει δεν έχει αποκρύψει ποτέ από πιο χώρο προέρχεται και αν θες σου στέλνω και το βιντεάκι-αν και δεν καταλαβαίνω το γιατί μπορεί να έχει τόση σημασία για σένα αυτό.

Πες

Σιγαλας Μακαριος είπε...

Τσαβεζ και βαρυ μεταλλο, καλώς τα παιδιά τα δικά μας...
Με επιβεβαιωνετε μια χαρά... οπου δειτε Καζακη και επιστροφη στη Δραχμη που ειναι το μονο που ποναει πραγματικά τους νεοταξιτες, απο κατω σας βρισκω...
Επειδη λοιπον δεν νοειτε ΕΛΛΗΝΑΣ ο οποιος να μην καταλαβαινει που πηγαινει το πραγμα, και επειδη καθως φαινεται γνωση οικονομικων ειδικά ο μεταλας έχει, δεν μπορω να φανταστω τπτ αλλο παρα την εσκεμμενη εμμονη σας για ξεπουλημα της χωρας...
Ευκολο να βαφτιζεις ανθρωπους, αλλά ειναι ξεπερασμενη τεχνική προπαγανδας η τεχνητη πολωση και το φοβικο σνδρομο κομμουνισμου/ναζισμου κλπ... Ξυπνησε ο κοσμος παλικαρια... Αναζητηστε νεες τεχνικες ετεροκαθορισμου της κοινης γνωμης...
Αν ξερανε τα παιδια ποιοι πραγματικά ειστε θα σας περνανε με τις πετρες...
Αντε θαυμάστε τον κολοτουμπα αρχηγό σας...

http://www.youtube.com/watch?v=vkmn5_InX1o&feature=player_embedded

περαστικα...

Ο Τσάβεζ είπε...

@Μ.Ολλανδέζα
Εγώ στις τελευταίες συνεντέυξεις του σε διάφορα κανάλια και στο σύνταγμα που μιλάει περί οικονομικών δεν τον έχω ακούσει να το λέει. Άλλωστε ποιος τον ήξερε και πρόσεχε προ μνημονίου.

Ο Τσάβεζ είπε...

@WishmasteR
Ποιος σου είπε εσένα ρε μεγάλε ότι ο "κωλοτούμπας" είναι ο αρχηγός μου;

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως υπαρχουν ακομα ελληνες που δεν εχουν καταλαβει το σχεδιο της κινεζοποιησης της ελλαδος, ενα σχεδιο που προβλεπει πολιτες αμορφωτους, χωρις ασφαλεια, παιδεια, υγεια, ερμαιο σε καθε ξενο που θα ελεγχει ολες τις πλουτοπαραγωγικες πηγες της ελλαδος, πετρελαιο, ορυκτα ακομα και νερο, δεν σας κανει εντυπωση οτι τωρα που και επισημα εχουμε πετρελαιο ξεπουλαμε και τα ελληνικα πετρελαια και την εταιρεια φυσικου αεριου, ωστε να μην συμμετεχουμε καν στην εκμεταλευση τους, μισθοι στα 400 ευρω και συνταξεις στα 300.

Ανώνυμος είπε...

οσο για την επιστροφη στην δραχμη, βραχυπροθεσμα θα εχει ειναι αληθεια τις ιδιες κακες επιπτωσεις που θα εχουμε αν μεινουμε στο ευρω πτωχευμενοι και χωρις ελπιδα, ενω αν γυρισουμε στη δραχμη θα υπαρχει προοπτικη σε 5 χρονια να ανακαμψουμε, αλλα μια τετοια αποφαση πρεπει να την παρει μονο ο λαος και οχι οι κυβερνησεις μετα απο ενημερωση του σε σχεση με τα υπερ και τα κατα

Ανώνυμος είπε...

Μην εμπιστεύεστε κανέναν "σωτήρα" τύπου Καζάκη ή Γεωργιάδη. Η ιστορία έχει αποδείξει οτι πάντα πίσω από τους "σωτήρες" υπήρχαν ξένες μυστικές υπηρεσίες. Π.χ. Δαμανάκη-Μοσαντ, Αντρέας-Ροκφελερ κτλ. Το οτι μια χωρα πρέπει να εχει εθνικό νόμισμα για να κάνει τα "κουμάντα" της είναι αυτονόητο. Αυτό δεν χρειαζόμαστε τον Καζάκη να μας το πει ούτε τον Γεωργιάδη. Η κατάργηση των εθνικών νομισμάτων είναι ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Είστε με την ΝΕΑ ΤΑΞΗ;

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Τζαβεζ να ένα λινκ

http://youtu.be/C0iPcAfYrUA

στο 0:55 λέει τι και πως.

Κάπου πήρε το μάτι μου ένα τύπου ειρωνικό σχόλιο για το ότι τον έδιωξαν απ' το ΚΚΕ και καλά. Αν καταλαβαίνω καλά για ανθρώπους του κεντροδεξιού χώρου το να διωχθεί κάποιος απ'το ΚΚΕ θα έπρεπε να είναι καλό πράγμα, ή όχι; Ο Ανδρουλάκης που επίσης εκδιώχθηκε ή η Δαμανάκη; Αυτούς τους "αγκάλιασε" το ΠΑΣΟΚ...

Καλό θα ήταν να βρίσκαμε πραγματικά επιχειρήματα για να δικαιολογήσουμε το ότι δεν μας "κάνει" ένας πολιτικός. Ακόμα και το "δεν με εμπνέει η φάτσα του" είναι πιο σοβαρό επιχείρημα από τα περισσότερα που έχω διαβάσει εδώ...

Και τι είναι αυτό το κακό με τους ανώνυμους; δεν βάζετε κάνα nick να μην ψάχνουμε ποιος είναι ίδιος με ποιόν;

Ανώνυμος είπε...

Αμάν μ αυτόν τον Καζάκη, μας τα χετε πρήξει. Υπάρχουν και άλλοι οικονομολόγοι μορφωμένοι που είναι κατά του χρέους. Για όνομα του Θεού. Με τον άθεο, μπολσεβίκο, κοκκινοφασίστα θα ασχολούμαστε; Έλεος!! Πάτε σε ένα οικονομικό Πανεπιστήμιο και θα βρείτε πολλούς που υποστηρίζουν την άρνηση του χρέους. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

AX! ΚΑΛΕ ΤΙ ΚΟΥΚΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ..ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ....ΑΧ! EXEΙΣ ΓΙΝΕΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ!!!

irma είπε...

tsavez esy den egrafes pote greeklish?symfonw me tin xrisi ellinikwn xaraktirwn alla kane mas tin xari kai min kaneis ypodeikseis typou "min asxoleiste me tin ellada an grafete me kefalaia klp".filika

Ανώνυμος είπε...

Μία παράκληση στο anti-ntp. Όσοι γράφουν greeklish να διαγράφονται. Τα κεφαλαία δεν με πειράζουν.

irma είπε...

kai to eixa agxos an se peirazoun ta kefalaia i oxi.elate re paidia twra..

Ανώνυμος είπε...

1:28 Είσαι όργανο της Νέας Τάξης. Η Νέα Τάξη θέλει να αλλοιώσει την Ελληνική γλώσσα.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ποιος ειναι ο αρχηγος σου τοτε ρε Τσαβεζ? Ο ΓΑΠ?
Αν εισαι ανεξαρτητος γιατι παπαγαλιζεις οσα λέει το ΛΑΟΣ και το ΠΑΣΟΚ?
θα μας εξηγησεις την εμμονη σου με το ευρώ? υπαρχουν ανθρωποι που ακόμα δεν κατανοουν το αδιεξοδο της παρουσας πολιτικής και ποιων συμφεροντα εξυπηρετει η νομισματική ενωση του ευρώ χωρις να υποκρυπτεται σκοπιμοτητα?

irma είπε...

Το ακούσαμε και αυτό.Να δω τι άλλο ακολουθεί :)
Μου θυμίζει βίντεο από τα best of του Τσουκαλά που κλείνει έναν επειδή στο τηλέφωνο δηλώνει Ακράτητος.Δεν αφήνουμε τις μαλακίες λέω γω ρε 1:31?Διχόνοια λέγεται αυτό που κάνεις.Και όπως βλέπεις μια χαρά γράφω στα ελληνικά.Συνεχίζω να είμαι όργανο?

Ανώνυμος είπε...

1:39 Τότε γιατί το κάνεις;

irma είπε...

dld opoios grafei greeklish den borei na akougetai?thema sinitheias einai file mou.siga siga mathaino na daktylografo grigora me ellinikous xaraktires apla gia tin wra synexizw kai grafw greelish epeidh grafw pio grhgora.an prosekseis i orthografia einai swsti omws.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Μικρή Ολλανδέζα γιατί τόσο ζόρι για να βάλουμε nick; Μήπως θες να μας φακελώσεις όπως φακέλωνε ο εβραίος Στάλιν τους καημένους τους Ρώσους;

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ είμαι τριπλός πράκτορας της μοσαντ-σια-και του Καζάκη....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για να ξέρω ποιος λέει τι ρε παιδιά... Έλεος!!!!

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Α! ξέχασα να πω κι ότι έχω συντελέσει ιδρυτικό μέλος της λέξης μπιλντενμπέργκ... μετά το 2ο παγκόσμιο ήμουν κολλητή με τον Ζιμενς...

Δεν αφήνουμε τις λαλακίες να πούμε τίποτα πιο ουσιαστικό; Κολλήσαμε στο ποια είμαι εγώ και στα greekglish της Ιρμα...

irma είπε...

καλά περνάμε όμως να μαζευόμαστε πιο συχνά να λέμε αστεία :P

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν οι τάσεις όπως έχουν διαμορφωθεί...

1. Συριζαίοι της τάσης Τσίπρα και Τροκτσκιστές από ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με κάποιες επηροές από Οικολόγους Πράσινους, οι οποίοι είναι και το πραγματικό κόμμα του Γιωργάκη μαζί με τα καθεστωτικά ΛΑΟΣ και ΝΔ έχουν ανεβάσει την παράσταση Ναι Μεν Αλλά
Οι κωλοτούμπες είναι επικές και η φασαρία αδειου τενεκέ.
Λένε ναι στο ευρώ Ναι στην ΕΕ ναι στην ΟΝΕ, αλλά ένα άλλο μνημόνιο είναι εφικτό. Α επίσης δεν γουσταρουν τα εθνικά σύνορα και επειδή δε χωνεύουν τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ για προλεταριάτο προτιμούν τους Πακιστανούς που είναι πιο ΔΟΥΛΙΚΟΙ.

2. Οι προηγούμενοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ που έχουν χάσει τα προνόμια μέλους του ΠΑΣΟΚ, συμμαχούν μαζί με όλη την κοινωνική πλέμπα που μέχρι πριν από λιγο καιρο έβριζαν και απαξίωναν γιατι οι λαμογιές πλέον θα αποκτήσουν ταξικό καθαρά χαρακτήρα... Μικροαστουλιδες τωρα τις λαμογιές θα κάνουν όσοι έχουν 7 ψήφιο λογαριασμό στην Ελβετία και πάνω... χαχαχαχα.
Ψάχνουν ένα ΜΟυσολίνι ή έστω ένα Χιτλερ να τους στηρίξει... οδηγώντας τους στην ευθανασία...


3. Οι νέοι- άνεργοι και μελλοντικά άνεργοι που βλέπουν να πραγματοποιούνται οι
χειρότεροι εφιάλτες τους και επειδή δεν έχουν διαφθαρεί ηθικά και δεν σέρνουν βαρίδια του παρελθόντος την ψάχνουν από όλες τις μπάντες χωρίς αναστολές και αυταπάτες.

4. Οι εργαζόμενοι των 500 ευρώ που φοβούνται να
απεργήσουν και έχουν φάει την προπαγάνδα ότι τα σωματεί α είναι κακά γιατί είναι γεμάτα Πασόκους, δεν εμφανίζονται πουθενά και έχουν αφήσει εν Λευκώ τους Πασόκους όπου υπάρχουν, η ακόμα χειρότερα τα αφεντικά τους να τους φοράνε όχι καπέλο... ΣΟΜΠΡΕΡΟ..

Οι ΚΚΕΔΕΣ είναι ένα ποτ πουρί από όλα τα παραπάνω...

5. Εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε εργαζόμενοι, έχουμε φάει τα φοιτικά μας χρόνια στις γενικες συνελεύσεις και βλέπουμε ότι η ανάλυση ήταν σωστή τελικά αλλά έχει προβλημα "γείωσης".
. Εχουμε μεγαλώσει τόσο όσο να ξέρουμε τι μάρκα είναι το καθε καπέλο και μπορούμε να διαλέξουμε χωρίς αυταπάτες.

Χωρίς αυταπάτες λοιπόν πιστεύουμε εμείς οι υπόλοιποι ότι ο Καζάκης είναι ένα καπέλο γαμάτο, παναμέζικο με στυλ και άποψη που μπορεί να γίνει πλειοψηφικό και να δουλέψει, λόγω εμπειρίας και λόγω πραγματικής ανάγκης.

Αντε λοιπόν να μπούμε όλοι μαζί στο μέτωπο Καζάκη και να παράξουμε πολιτικά ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

ΧΑΒΑΣ

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Γεια σου ρε Χαβα (?)

(με φόβισες λίγο στην αρχή αλλά κατέληξες άψογα)

Αν και ανήκω στην κατηγορία των άνεργων κι εγώ πια... Στην κατηγορία, όχι στα χαρακτηριστικά της ;)

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια μικρή μου ολλανδέζα.
Απλά να ξέρεις ότι και η κατηγορία Νο 2. θα έρθει στον Καζάκη και μάλιστα εν θερμώ για να διεκδικήσει επιστροφή στα παλιά.

Δεν αρνούμαι την μικροαστική μου συνείδηση, αλλά από την άλλη αν θέλουμε μια άλλη προοπτική πρέπει να δοθούν μάχες για την "ηγεμονία" (έτσι;))

Χαβάς

Ο Τσάβεζ είπε...

@Η Μικρή Ολλανδέζα
Εντάξει εαν ερωτηθεί ευθέως το λέει, δεν μπορεί άλλωστε να κάνει και αλλιώς.

Οι οικονομικές θεωρίες που λέει όμως ισχυρίστηκε πουθενά ότι επί της ουσίας είναι η οικονομική πολιτική κομμουνιστικού καθεστώτος;

Επίσης γιατί αλήθεια λέει στη συνέντευξη ότι δεν θέλει να πει άλλες λεπτομέρειες για τα επαγγελματικά του;...

Ανώνυμος είπε...

Αντε λοιπόν να μπούμε όλοι μαζί στο μέτωπο Καζάκη και να φέρουμε τα νέα γκούλαγκ στην Ελλάδα. Εμπρός για την Ελλάδα της Σιβηρίας και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Εμπρός για τις μαζικές εξοντώσεις πληθυσμών τύπου κουλάκων Ουκρανίας. Εμπρός για την Νέα Ελληνική Σοβιετική Ενωση. Ζήτω ο Καζάκης ο ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. Τόσο πολύ δημοκρατία είχαμε να δούμε από τον μασώνο Στάλιν...

Ανώνυμος είπε...

Ρε καθυστερημένοι, λούμπεν μικροαστούλιδες τη κομπλεξ βαράτε;

Αφου είστε ηλιθιοι και δεν έχετε ουτε 1 (ΕΝΑ), επιχειρημα που να στέκει λογικά σε αντιπαράθεση, γιατι υποβιβάζεται το μπλόγκ στο επίπεδο του βοθρου στο οποίο είστε χωμένοι;

Ποιά είναι ρε ηλιθιοι οικονομική πολιτική κομμουνιστικού καθεστώτος;
Πειτε ρε αλήτες. Ποιά ήταν και πού την είδατε να εφαρμόζεται;

Μην κάνετε flood ρε ζώα.
Η μιληστε σαν άνθρωποι ή βουλώστε το. Ζωα ο Σταλιν ήταν παπαδοπαίδι. Τυχαίο δε νομίζω.

Αντε μπουμπούκιδες με επίπεδο νηπιαγωγείου.

Για να δούμε τι θα απαντήσετε καθυστερημένοι;
ΣΕ ΌΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κουβέντα έγινε εδω μέσα σας ξεφτύλησε ο οποιοσδήποτε γιατι απλά ΕΙΣΤΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΜΑΛΑΚΙΑ και απευθύνεστε σε ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ.

Αλλά αυτοί μας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ...

Για εσας ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟυΛΑΓΚ.
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΑΔΑ... καθυστερημένοι
Ουτε ένα όνομα δεν είστε να σκεφτείτε... αβάπτιστοι έ αβαπτιστοι... Αδωνη εσένα το λέω...
ΧΑΒΑΣ

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Τσάβεζ από την μία θέλεις να βγει να το πει, απο την άλλη σου "βρωμάει" που το είπε γιατί πρώτα ρωτήθηκε... Δεν νομίζω οτι είναι αυτό που σου φταίει.
Οι οικ. θεωρίες του σαφώς είναι αριστερές και μόνο 10χρονα δεν θα το καταλάβαιναν αυτό. Πάλι πρέπει να το δηλώσει; Γιατί άραγε; Γιατί το αριστερό είναι κακό και μόλις το καταλάβουμε όλοι εμείς θα τον περιθωριοποιήσουμε;
Ισα-ίσα νομίζω ότι όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουμε, ακριβώς γιαυτό το λόγο τον υποστηρίζουμε. Γιατί είναι ένας νέος αξιόλογος και δυναμικός άνθρωπος απ'τον αριστερό χώρο.

άσε που εγώ προσωπικά ότι ήταν να 'δω απ'το κέντρο και την δεξιά το'χω δει... Κυβερνάνε απ'το '74 και μετά και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Προτιμώ να δω και κάτι αριστερό μήπως και αλλάξει κάτι πραγματικά.

Για τα επαγγελματικά του : δεν είμαι μάγος ούτε συνήγορος του. Ψάξε να βρεις το βιογραφικό του και πες μας κι εμάς. Αν κρύβει κάτι "περίεργο" (όπως των κρατούντων τα περίεργα) τότε ευχαρίστως να τον αμφισβητήσουμε.

Τέλος όσων αφορά τα γκούλαγκ και τον Στάλιν... ε νομίζω πως μόνο το κοινό του Γεωργιάδη μπορεί να πάρει στα σοβαρά τέτοιες "απόψεις".
(είναι αστείο να μιλάμε για άλλες δικτατορίες... δεν κοιτάμε την δική μας δικτατορία, τα γκούλαγκ θυμηθήκαμε...)

Σιγαλας Μακαριος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C0iPcAfYrUA

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mkKvKascy40

http://www.youtube.com/watch?v=64HNvnEp7s0&feature=related

αντε δειτε τα και οσοι διαφωνειται με τον Καζάκη επιχειρηματα παρακαλώ και οχι μπουρδολογίες...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

τα ευσημα μου σε μικρή Ολλανδεζα και Χαβας...
επειδη θα έλεγα τα ίδια ακριβώς δεν γράφω μην επαναλαμβανόμαστε...

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν επειδή υπάρχουν και άλλα άτομα εδώ στο μπλογκ, συγγνώμη επειδή είμαι υπερευαίσθητος στα ασπόνδηλα.

Να τονίσω κάτι. Η αριστερά γενικά έχει τεράστιο εύρος απόψεων. Απείρως περισσότερες από τα μαλακια που θα είναι είτε με τους Σπαρτιάτες είτε με τους Αθηναίους είτε με το Βυζάντιο ειτε με το Βασιλιά είτε με τον Χιτλερ είτε με το Μουσολινι. THats it end of story.

Μεσα από το πλήθος απόψεων λοιπόν υπάρχουν και κάποιες οικονομικές απόψεις οι οποίες δεν ταυτίζονται μεταξύ τους είναι ακραία διαφορετικές αλλά μπορούν ταυτόχρονα να χαρακτηριστούν αριστερες.

ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. κατα βάθος είμαι ζωόφιλος...

Ο ΛΕΝΙΝ λοιπόν είχε διαφορετική οικονομική πολιτική από τον ΣΤΑΛΙΝ ειδικά στο ζήτημα της αγροτικής παραγωγής, αφού ενώ ο πρώτος έκανε ΑΝΑΔΑΣΜΟ της γης και μοιρασε γη στους κουλάκους, ο ΣΤΑΛΙΝ συνένωσε (βίαια , βεβαιως βεβαίως) τις μικρές ιδιοχτησίες και δημιουργησε τα ΣΟΒΧΟΖ(συνεταιριστικές αγροτικές εκμεταλλεύσεις, όπου οι αγροτες κρατούσαν δικαιώματα στη γη μέσω ΄του συνεταιρισμού) και τα ΚΟΛΧΟΖ(ΑΥΤΑ ήταν οι κρατικές γεωργικές εκμεταλλεύσεις με γεωργούς δημισίους υπαλλήλους).

Δηλαδή οι "μαλάκες" οι σοβιετικοι κομμουνιστές πειραματίζοταν και δεν διάβαζαν ευαγγέλια, γιατι ο μαρξισμός ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ.

Οι Γιουγκοσλαύοι πάλι σχεδόν δεν είχαν κολχόζ.

Ο τίτο αποδεχόταν τη μικρή ιδιοχτησία. Για αυτό και δίπλα στις κρατικές επιχειρήσεις υπήρχαν και ιδιωτικές έτσι ώστε η οικονομία να μπορεί να ελέγχεται μέσα σε καθορισμένα πλαίσια ανταγωνισμού.

Ο Φιντελ στην Κούβα τους έκανε όλους δημόσιους υπαλλήλους. Ακόμα και τις πόρνες οι οποίες και πληρώνονταν με τον μισθό τους.

Οι Ισπανοι αριστεροί πάλι στην καταλανική κομμούνα πρόκριναν την αυτοδιαχείρηση των επιχειρησεων από τους εργαζόμενους και τον ελεύθερο συνεταιρισμό των ελέυθερων παραγωγών.
Εκεί δεν προκρινόταν η κεντρικά σχεδιασμένη οικονομία, αλλά ένας αυτοσχεδιασμός συνεταιριστικής φύσης.

Αυτά για την ώρα... Για λεπτομ'έρειες ψάξτε στη βιβλιογραφία.
Ένας καλός μαρξιστής που δεν είναι σταλινικός και μπορεί να διαβαστεί από όλους (εκτος από τους καθυστερημένους είπαμε)είναι ο SCHOUBETER... όχι ο Μπαρουφάκης... χαχα

Χαβας

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν γιατί βρίζετε; Εγω δεν σας έβρισα. Δεύτερον δεν είμαι του ΛΑΟΣ ουτε της αριστεράς. Υποστηρίζω την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν έχει ιδεολογία. Τρίτον ο Στάλιν ήταν ο μεγαλύτερος εγκληματίας όλων των εποχών μαζί με τον Μάο και τον Χίτλερ. Το μεγαλύτερο κοπρόσκυλο της ιστορίας. Τα στοιχεία των εγκλημάτων του κομμουνισμού μπορείς να τα δείς εδώ

http://www.communistcrimes.org/

Τέταρτον ο κομμουνισμός ήταν μασωνικής προελεύσεως. Πέμπτον Ο Στάλιν ήταν εβραίος και όχι Ρώσος και τον λέγαν Τζουγκασβίλι (Ιουδαιόπουλο) και γι αυτό μισούσε και εξόντωσε τους Ρώσους. Έκτον Παραδέχεστε οτι θα μας πετάξετε στον Καιάδα και στα Γκούλαγκ άρα είστε κοκκινοφασίστες. Έβδομον Είμαι δημοκράτης και θα λέω την γνώμη μου. Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, και Ογδοον είπατε "τα γκούλαγκ θυμηθήκαμε..." Τότε να ξεχάσουμε και το Αουσβιτς και το Νταχάου.
Αυτά είχα να σας πω. Αν πραγματικά θελετε να αλλάξετε τον κόσμο προς το καλύτερο θα πρέπει πρωτα να αναγνωρίσετε τα εγκλήματα του παρελθόντος έτσι ώστε να μην επαναληφθούν. Φιλικά...

Ανώνυμος είπε...

Wishmaster επειδή και εγώ σε παρακολουθώ και πολλές φορές δεν κάνω ποστ γιατί δε χρειάζεσαι συμπλήρωση να σε πληροφορήσω ότι ήδη είμαστε - οι τρείς μας - περισσότεροι από πολλές συνιστωσες του συριζα και του ανταρσυα... χαχα

Προτείνω να διαμορφώσουμε οργανωμένη ταση μέσα στο ΜΕΤΩΠΟ..

Χαβας

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Χαβας, να προσθέσω έτσι για την ιστορία πως όσα "παρακλάδια" οικονομικού εύρους βρίσκουμε στην αριστερά άλλα τόσα βρίσκουμε και στον καπιταλισμό.
Το λέω αυτό για να προλάβω τις ηλίθιες απόψεις περί "εδώ δεν τα βρίσκεται μεταξύ σας οι αριστεροί..." που λέγονται για τα πολλά κόμματα της αριστεράς.
Ο καπιταλισμός απλώς, στον οποίο μέσα ζούμε στην Ελλάδα, έχει κάνει τόσο καλή δουλειά στην εξάπλωση της τρομοκρατίας του διαφορετικού και έχει φυσικά συμπεριλάβει μέσα και την αριστερά.
Φορώντας πάντα την στολή της προόδου, της ατομικής ελευθερίας και της ηθικής.

Τελειώνω το μακροσκελές σχόλιο λέγοντας πως ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν δύο διαταραγμένες προσωπικότητες που ο καθένας έδρασε μέσα στο σύστημά του όχι βάσει των αρχών του συστήματος αλλά βάσει άρρωστων επιδιώξεων και αντιλήψεων. Δεν αρνείται κανείς τα γκούλαγκ ούτε το Αουσβιτζ. Αλλά αν ένας Σταλιν γεννήθηκε απ'το κουμμουνισμό τότε ένας Χιτλερ γεννήθηκε απ'τον καπιταλισμό... Και τι αποδεικνύει αυτό; Οτι "είμαστε πάτσι"; Μην παίζουμε με τις λέξεις και την ιστορία φίλε Ανώνυμε. Αν υπάρχουν σάπιοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο προτείνεις να κόψουμε το ποδόσφαιρο;

Υ.Γ. ο Βαρουφάκης είναι μαζί με τον Καζάκη σε μιά κίνηση που λέγεται Σεισάχθεια και προηγείται του ΕΠΑΜ

Ανώνυμος είπε...

Εισαι τόσο δημοκράτης που δεν ξέρεις ότι και οι ΦΙΛΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ήταν μασόνοι. Σε αυτούς χρωστάμε την ΟΡΓΑΝΩΣΗ της ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ...
νταξεί?

Οι δημοκράτες, και μάλιστα οι ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ εφύβραν την ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ. Ο Ροβεσπιέρος ,με το ΜΑρα και τους λοιπους δεν ήταν απλώς δημοκράτες ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

Δημοκράτης λέει ότι είναι και ο Γιωργάκης, ο Μητσοτάκης, ο ΜΠους και μάλιστα κάνει πόλεμο για τη δημοκρατία, και τα περισσότερα λαμόγια που κυκλοφορούν στην πιάτσα (εκτος από τους τελλογλου , και αλαφουζόπουλους που δηλώνουν απερίφραστα χουντικοί).

Τέτοιος δημοκράτης είσαι. ΣΤον καιάδα λοιπόν.

Τα εγκλήματα στο αουσβιτσ και το νταχάου τα έκαναν συνοδοιπόροι σας. ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ. Ο χίτλερ ένας γραφικός, πήρε την εξουσία μόνο και μόνο για να κάνει πόλεμο απελευθερώνοντας τα ευνουχισμένα "γερμανικά" κεφάλαια...

Το ότι ο Σταλιν δολοφονούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους δε θα έπρεπε να σε σοκάρει αφού το ίδιο έκαναν και οι εφευρέτες της δημοκρατίας Αθηναίοι (Σωκράτη εσύ σουπερ σταρ)

Φυσικά δεν υπάρχει ιστοσελίδα για τα εγκλήματα του καπιταλισμού γιατι ο καπιταλισμός είναι ένα αυτούσιο έγκλημα σε live αναμετάδωση τα τελευταία 400 χρόνια, ξεκινώντας από το πειρατικό κράτος των βενετσιάνων και των εγγλέζων. Θα ήταν μάταιο... να τους καταγράφεις τη στιγμή που θα μπορούσες να τους ανατρέψεις.
Σε πόσα σημεία του πλανήτη αυτή τη στιγμη γίνονται εγκλήματα του καπιταλισμου... από τη Φουκουσίμα μέχρι το Συνταγμα...

Τέλος να σου θυμίσω ότι είσαι καθυστερημενος και βάλε το όνομά σου ρε Αδωνη... Α και το τζουγκας δε νομιζω να σημαινει εβραίος γιατι δε θα τον δέχοταν και τα αδερφια μας οι ρώσοι ορθόδοξοι στο μοναστήρι τους να τον κάνουν παπα. Οι Ρώσοι είναι χειρότεροι αντιεβραίοι από τους Γερμανούς.
Και στην τελική ρώτα καμια Γεωργιανή μεταναστρια να σου πει για τον ΣΤΑΛΙΝ..

Χαβας

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Τώρα το είδα:
"Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"
με όλο το σεβασμό ανώνυμε αλλά είναι εγκληματική η "δημοκρατική" σου τοποθέτηση.

Τολμάς να συγκρίνεις; Ως τι; Αυτό είναι "πρώτη παγκόσμια" φίλε μου!!! Πρέπει να έχεις μεγάλα... συκώτια...

Μήπως δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία και οι γκέη; Μήπως και οι αλβανοί; οι ρουμάνοι(είχαν τον τσαουσέσκου);
Λυπάμαι που το λέω αλλά ή είναι τόσο βαθιά η αλλοτρίωση σου ή εξυπηρετείς άλλους σκοπούς.

Άσε που αν σ'ακούσουν απ'την χρυσή αυγή την έβαψες... Μα να του κάνεις ίσα κι όμοια με τους κουμμουνιστές;;;;; LOL

Ανώνυμος είπε...

Το πως γενήθηκε ο κομμουνισμός μπορείς να το δεις εδώ (Φαντάζομαι το γνωρίζετε αλλά κάνετε την πάπια)

http://news.kozaninet.gr/?p=12538

Όσο για τον Μάρξ και τον Μαρξισμό σε πληροφορώ πως ο Μάρξ ήταν σιωνιστής μασωνος με πραγματικό εβραικο όνομα Μαρδοχάι Κεσιλί και συγγενής του Ρότσιλντ και πληρώθηκε με εκατομμύρια από αυτόν για να φτιάξει την κομμουνιστικη ψευτοθεωρια (χωρίς αποδείξεις) έτσι ώστε να στηριχτεί πάνω σε αυτήν η ψευτοεπανάσταση (ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ) των Ιουδαιομπολσεβίκων στην Ρωσία. Το ίδιο εβραίος ήταν και ο Χίτλερ και πληρώθηκε και αυτός απο τον Ρότσιλντ. Μάθετε την ιστορία σωστά, που περιμένουμε τον Καζάκη να σώσει την Ελλάδα...

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Ε ναι !!
Ενα άρθρο στο ΚΟΖΑΝΗ ΝΕΤ είναι... ιστορία!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Ρε παιδιά να φωνάξουμε και τον λιακόπουλο να μας διαφωτίσει!!!

Η μάλλον άστο, ας μας αναπτύξει το οικονομικό μοντέλο που προσβλέπει ο φίλος ανώνυμος.

Εγω πραγματικά θα ήθελα να ξέρω τι προτείνεις. κι αν όχι τι, τότε ποιόν...

Εμείς εδω τα βλαμμένα υποστηρίζουμε το Καζάκη,ΟΚ.
Εσύ;
Ποιός ή ποιοί είναι αυτοί που θα αναπτύξουν την δημοκρατία; Με ποιόν τρόπο, με ποιούς συνεργάτες, υπάρχει πρόταση;
Τι προτείνεις; Και για να έρθω και λίγο στη θέση σου. θέλω και τα βιογραφικά τους. Απο πιο χώρο προέρχονται και τέτοια. Αυτά δηλαδη που με ρωτούσες πριν.

Ανώνυμος είπε...

Αφου δεν σου αρέσει το kozani.net δες τότε την ταινία "ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ". Οσο για την αθεια για να πεις οτι δεν υπάρχει Θεός θα πρέπει να το αποδείξεις με επιστημονικά δεδομένα. Εσείς οι κομμουνιστές (που είστε επιστήμονες) το έχετε αποδείξει; Δείξτε μου την απόδειξη...

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Οκ να απαντήσω σοβαρά. Το πως συσχετίζεις την εβραϊκή φυλή και όλη την συνομωσιολογία που την ακολουθεί με τον κομμουνισμό και τον ναζισμό και τέλος με τον Καζάκη, δεν το καταλαβαίνω.

Οκ ας υποθέσουμε ότι όλα αυτά είναι σωστά και έχεις και δίκιο βουνό. Σημαίνει οτι η συγκεκριμένη πρόταση είναι λάθος; Επειδή ο γράφοντας ήταν στο ΚΚΕ; και τον έδιωξαν όπως λες γιατί δεν συμφωνησε; Με λίγα λόγια μου λες οτι οποιοσδήποτε έχει περάσει απο την αριστερά είναι ... εβραίος; Δεν καταλαβαίνω τον συσχετισμό. Πραγματικά.
Δεν είμαι επιστήμονας αλλά μου φαίνεται ανήκουστο να ισχυρίζεσαι ότι μια πρόταση που γίνεται σήμερα είναι "κακή" γιατί ο Στάλιν και ο Χίτλερ ήταν εβραίοι.

Με γεια τους με χαρά τους τι ήταν. Δεν κοιτάς καλύτερα τι γίνεται σήμερα;

η Νορβηγία και η Σουηδία είναι κομμουνιστικές; ή εβραϊκές; Γιατί η πρόταση του Καζάκη έχει πολλά κοινά και με τα δύο μοντέλα αυτών των χωρών.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Αν ήμουν τόσο κολλημένη κομμουνίστρια όσο θες να με παρουσιάσεις δεν θα έκανα αυτή την συζήτηση μαζί σου, έτσι. Θα ψήφιζα Παπαρήγα φίλε μου. Το ΚΚΕ έχει εκπρόσωπο στην Ελλάδα κι ο Καζάκης δεν είναι μέσα σ'αυτό. Γιαυτό ας πάψουμε να συγχέουμε τα πράγματα και ας πούμε κάτι πιο ουσιαστικό.

ΕΣΥ; ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ;;;;

Μπορούμε να περάσουμε πολλά χρόνια με το να μου λες και να σου λέω ποιος ήταν καλός και ποιος κακός στο πέρασμα των αιώνων...Αλλά τι νόημα έχει. Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις κάτι που εγώ ξέρω(με μπολντ) ότι δεν είναι έτσι. Το μαύρο όσο και να μου το φωτίσεις δεν θα στο παραδεχτώ για άσπρο.

Γιαυτό επανέρχομαι:
Τι προτείνεις;

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Αστον τον θεό... Το αν πιστεύω ή όχι δεν σε αφορά.
Και δεν έχει καμία (πάλι) σχέση με την πολιτική μου συνείδηση και τοποθέτηση.

Σε λίγο θα μας ζητήσεις και τι βρακί φοράμε; Τι σχέση έχει ο θεός και η πίστη με την πολιτική; Σε έχουν ψήσει ότι εκτός απο κουμμούνια και εβραίοι και κρυφοναζιστές οι αριστεροί είμαστε και ειδωλολάτρες;;;;;

Ναι ναι και κυκλοφορεί και μία φήμη οτι καίμε μωρά την πανσέλληνο μέσα σε πεντάλφες και.... ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!

Αν έχεις να πεις κάτι σχετικό με το ποστ, ευχαρίστως. Αν όμως συνεχίσεις με τις γενικότητες και τα ψευτο-συκοφαντικά, δεν θα συνεχίσω εγώ.

Ανώνυμος είπε...

Αν ύστερα από όλα αυτά που είπα συνεχίζεις να πιστεύεις στον Μάο και στους ανθρωποφάγους ΜΑΟ-ΜΑΟ δεν έχω να πω κάτι άλλο... Πάντως δες την ταινία "ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ".

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

Μ'αρέσει που απαντάς συγκεκριμένα σε όσα σε ρώτησα!

Το ότι τα είπες εσύ -θα σε εκπλήξω- αλλά δεν μου λέει τίποτα. Απολύτως.

Το σκοτεινό ισραήλ -πάλι θα σε εκπλήξω- το έχω δεί και πάλι δεν το βρίσκω σχετικό με το ποστ.

Το ότι κολλάς στο ότι πιστεύω στο Μαο και επιμένεις να συσχετίζεις τον Καζάκη με την χειρότερη μορφή σκληροπυρηνικού καθεστώτος -ξανά μανά θα σε εκπλήξω- δεν πείθει κανέναν ότι το κάνεις επειδή απλώς είσαι κολλημένος.
Φαίνεται καθαρά ότι δεν έχεις πρόταση καμία και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να καπελώσεις την πρόταση που γίνεται εδώ.

Με μένα απέτυχες να με "συμμορφώσεις" πιστεύω όμως πως απέτυχες να συμμορφώσεις και τον οποιονδήποτε διαβάσει τη συζήτησή μας. Φαίνεται καθαρά η προσπάθειά σου να αποπροσανατολίσεις και να στρέψεις τα σχόλια σε άσχετες,αρνητικές κατευθύνσεις.
Αυτό λέγεται προπαγάνδα, καπέλωμα και είναι δουλειά των ΜΜΕ. Την κάνουν καλύτερα από σένα αλλά κι εσύ μια χαρά το πας. Νομίζω πως με τέτοια κρίση δεν θα σε προσλάβουν, αν και δεν θα έβλαπτε να προσπαθήσεις.

Έχεις έμφυτο ταλέντο στο να μην απαντάς συγκεκριμένα σε τίποτα, να προσπαθείς να κατευθύνεις την συζήτηση ώστε να πεις αυτά που θες να πεις και απαξιώνεις "πολιτισμένα" την γνώμη και την θέση των άλλων.
Μήπως να το κοίταζες και για πολιτικός;

Μπορείς να γράψεις ότι άλλο θες για να έχεις τον τελευταίο λόγο αλλά εγώ τέλειωσα μαζί σου.

Δεν τα κατάφερες. Και δύσκολα θα τα καταφέρεις.

Σιγαλας Μακαριος είπε...

φίλη Μικρη Ολλανδέζα σε αυτά που εγραψε ο ανωνυμος για τη γεννηση των δυο αντιθετικων πόλων κομμουνισμου και ναζισμού με σκοπό την εξυπηρετηση απωτερων πολλαπλων στόχων εχει δικιο κατα βάση...
Η εξυπηρετηση ενος ψυχροπολεμικου κλίματος ευνοεί τους τραπεζιτες, οι πόλεμοι το ιδιο, ο ετεροκαθορισμός υπο την προσχηματική απειλή για άλλους του κομμουνισμού,για άλλους του ναζισμού, της τρομοκρατίας, της κλιματικής αλλάγης κλπ ειναι εφευρεσεις του ιδίου συστηματος...
Αλλωστε και στην Ελλαδα τον αριστερο πατριωτη Αρη Βελουχιωτη ποιος τον εφαγε?
Στα υπόλοιπα που γράφεις και απαντάς προσυπογραφω και επαυξάνω...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή είμαι επιστήμονας θα συμπληρώσω.

Ο τύπος δεν μπορεί ούτε προπαγάνδα να κάνει ούτε κολλημένος είναι.

Ανίκανος, ψυχολογικά διαταραγμένος που λέει και ο αδωνης, καθυ-στερημένος.

Βασικά είναι ένα τρολ...μετά πό ολα αυτά που είπε...
Δηλαδή όλοι οι κακοί είναι εβραίοι ή κομμουνιστές ή ακόμα χειροτερα και τα δύο...
Βέβαια ο ΜΑο τι σχέση έχει με τους εβραίους? Μήπως ήταν και μασόνος?
Τινα εχει ακούσει για τον πόλεμο του οπίου στην Κινα?
Ζεις στο σκότος. Στην ημιμάθεια και τις προκαταλήψεις. Ο μόνος τρφόπος να ξεφύγεις είναι να βάλεις μπροστά το μυαλό σου που έχει όμςσ σκουριάσει.
Γι αυτο άκου τώρα αυτά που λέμε.
Δεν είμαστε σοφοί. Την εμπειρία μας σιγά σιγα την φτιάξαμε και την πληρώσαμε ακριβα...
Θες βιογραφικό για να πειστεις...
Θα πειστείς από την ίδια σου την εμπειρία.
Διαβαζε αυτά που γράφουμε και κάποια στιγμή θα 3εμπλοκάρεις...
ισως..
Καλή τύχη ... και καλά μυαλά

χαβας

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ανωνυμε απο οτι βλεπεις δεν απανταω σε σένα σκοπιμως, μη γραφω τα ιδια με τη φίλη...
Εχετε ξεφυγει βρε παιδιά πραγματικά απορω πως προσπαθειτε να υπερασπιστειτε το τίποτα... Ασπονδυλα ειστε?
Ειπαμε όμως και αλλού η πρακτική της λάσπης, των ταμπελών και των πολλαπλών σχολιων μέσω ανωνυμων που σε καποιες περισπτωσεις εχει φανει οτι ειναι εργολαβική απο τον εξής ειναι πεπερασμενη πρακτικη...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

...που σε καποιες περισπτωσεις εχει φανει οτι ειναι εργολαβική απο τον εξής ΕΝΑ ,ειναι πεπερασμενη πρακτικη...
Συμπληρωνω το παραπάνω καταλάθος εκανα μια παραλειψη...
Φιλε Χαβας ζωγραφιζεις...

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχω σκοπό να καταφέρω κάτι. Δεν είμαι Γεωργιάδης. Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι να μην παρασύρεστε από κάποιους σωτήρες τύπου Γεωργιάδη και Καζάκη γιατί στην Ελλάδα πέρασαν πολλοί σωτήρες του κώλου και ήταν όλοι τσιράκια ξένων δυνάμεων...

Γεια χαρά...

Ανώνυμος είπε...

Ρε wish master μη μου τα χαλάς τώρα. Ο κομμουνισμός δεν είναι τίποτα προσχεδιασμένο.
Αν διαβάσεις τον μαρξ, τον εγκελσ τον μπακουνιν, τον Μεγα Βασίλειο, τονν Ρουσώ, το Ευαγγέλιο,
θα δεις ότι το ζήτημα της κοινωνικής δικαιοσύνης σε αντιπαράθεση με το ζήτημα της ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ επιλύεται με την κοινωνικοποίηση του πλουτου , της τροφής των αγαθων κλπ.

Μην μπερδεύεις μια μορφή πολιτικής οργάνωσης όπως ο δημοκρατικός συγκεντρωτισμός και το κόμμα νέου τύπου στο οποίο κατέληξε μετά από δεκαετίες πειραματισμού ο ΛΕΝΙΝ.

Διαβάστε το ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ του ΛΕΝΙΝ.

Είναι ΣΟΣ...
και μετά διαβάστε ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ και ΠΛΑΤΩΝΑ...
ΚΑι ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ του ΜΑΡΞ.
και μετα θα δειτε που ένας άλλος κόσμος θα ανοίξει μπροστά στα μάτια σας...

Βγείτε από τον κόσμο των σκιών....

ΧΑΒΑΣ

Ανώνυμος είπε...

"Ρε wish master μη μου τα χαλάς τώρα. Ο κομμουνισμός δεν είναι τίποτα προσχεδιασμένο"
-------------------------------------

Ναί! Σωστά! Δεν ήταν προσχεδιασμένος! Ηταν ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!!! ΧΑ! ΧΑ! ΧΑ!

Γεια σας παιδιά... γεια χαρά...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

φίλε Χαβάς μέχρι προσφάτως απέρριπτα μετά μανίας το προσχεδιασμένο του κομμουνισμού… Μετά από κάποια ερεθίσματα της περιέργειας μου κατάλαβα πως πρέπει να ανατρέξω στις εσωτερικές πηγές, στο εσωτερικό παράδειγμα για να το ελέγξω… Έμεινα έκπληκτος όταν μελέτησα την ιστορία ηγετικών μορφών του ΚΚΕ και της αριστεράς γενικότερα… Όπως και εκπλησσομαι από τη σημερινή σταση του ΚΚΕ περα από ελάχιστες εξαιρέσεις…
Τα θεωρητικά οργανωτικά σχήματα που αναφέρεις τα έχω διαβάσει απλά και μόνο λόγω σπουδών… Έχω αρχίσει και αναρωτιέμαι αν τελικά πρέπει να εφαρμοστεί η πολιτεία του Πλάτωνα για να στρώσουμε χαρακτήρα…
Δεν είναι της παρούσης όμως, ας μην αποπροσανατολιζόμαστε…

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ρε ανωνυμε ελεος...
το μενος σου για το ΚΚΕ δεν παλευεται...
και επειδη η ηγεσια ηταν ξεπουλημενη ο κομμουνισμος ως ιδεατο συστημα ειναι το ιδανικο... Αλλο λεμε εμεις με υον Χαβας μην μπερδευεσαι...

Ανώνυμος είπε...

Wishmaster όντως ας μην αποπροσανατολιζόμαστε..
Τα λέμε στο δρόμο...

Το μέτωπο του Καζάκη είναι μια νέα αρχή. Το πιο πιθανό είναι να χαθεί μέσα στις αντιφάσεις του...
Αλλά μπορεί και όχι...

Η ιστορία πάντα δείχνει ποιός έχει δίκιο και ποιός άδικο.

Το επείγον είναι να σώσουμε τη γενιά μας. Μπορούμε. Το οφείλουμε στον εαυτό μας.
Με τις αντιφάσεις μας αλλά χωρίς αυταπάτες.

ΝΑ ΠΕΣΕΙ Η ΓΑΜΗΜΕΝΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ γαπ.
Να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Αρκετά ζήσαμε την εφηβεία μας.. Ωρα να ΩΡΙΜΑΣΟΥΜΕ να γίνουμε πραγματικοί ΑΝΤΡΕΣ.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

χαβας

Σιγαλας Μακαριος είπε...

χάσαμε τα εφηβικά μας χρόνια θα έλεγα εγώ, τουλάχιστον ας ζησουμε ως αντρες...
στην πορεία θα τα βρουμε όλα οσα μας χωριζουν και να δεις που αυτά θα γινουν οι πιο ισχυροι συνεκτικοι μας δεσμοί...
Τρεμετε προδοτες...

irma είπε...

wishmaster για δήμαρχος

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε σοβαρευτείτε "ΤΡΑΠΕΖΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ"... Όλες οι επαναστάσεις και παγκόσμιοι πολέμοι τα τελευταία 300 χρόνια ήταν μασωνικές εφευρέσεις.

Γαλλικη επανάσταση

Αμερικανική επανάσταση

Οκτωβριανή επανάσταση

Αμερικανικός εμφύλιος

Πρώτος Παγκόσμιος κτλ

ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ!!!

Σιγαλας Μακαριος είπε...

ιρμα πανγια μου και χριστέ μου... δε μου παει μωρέ...

ωραια ανωνυμε, πες οτι το δεχομαστε. Τι προτεινεις λοιπον?

Ανώνυμος είπε...

Να βγείτε στους δρόμους και στις πλατείες και να απαιτήσετε δημοψηφίσματα για όλα τα θέματα...

Σιγαλας Μακαριος είπε...

δεν διαφωνουμε καθόλου αλλά εξαρτάται απο πια σκοπιά το συζηταμε... γιατι αν μιλάμε απο τη σκοπια του "πανευρωπαικου ξεσηκωμού" ευχαριστώ δε θα πάρω... δεν θα επιτρεψω να χειραγωγηθώ απο καμια "πορτοκαλι οργανωσουλα"...
Αν μιλαμε για ενα κινημα που που η πολιτικη του χροια ενωνει ολους τους Ελληνες σε κοινες διεκδικησεις φυσικά... και ετσι νομιζω πως συμβαίνει...
Παράλληλα το να επεξεργαζόμαστε την αυτοοργάνωση της οικονομιας και κατ΄επεκταση της κοινωνίας μας με την επιστροφή στη δραχμή και την περιφρουρηση της από τους οικ. εκτελεστες που θα καραδοκουν να κερδοσκοπήσουν ειναι επιτακτική αναγκη και υποχρεωση μας...
Οπως υποχρεωση μας ειναι να τιμωρηθούν οι ενοχοι που επι σειρα ετων βιαζουν καθημερινα και αδιάλειπτα την Εθνική μας υπερηφανια... υποχρεωση μας ειναι να απαιτησουμε απο τους θεσμους να λειτουργησουν...
Να κλεισω δινοντας μια κατευθυνση... Φιλοι πιστευω οτι αυτο που θα πονεσει το συστημα περισσοτερο απο ΟΛΑ και θα το ταρακουνησει ειναι αλλο... το επεξεργαζομαι μερες τωρα... ειναι να φωναζει συνεχως ο κοσμος το γνωστο Αλητες Ρουφιανοι Δημοσιοκαφροι... Πιστεψτε με οσο νιωθουν πως εχουν ασυλια τοσο θα αβανταρουν... Αναστροφη ψυχολογια και θα προσπαθησουν να μαζευτουν... ΑΑΑ... χρειαζεται και μια ειρηνικη διαμαρτυρια εξω απο τον Αρειο Παγο...

Ανώνυμος είπε...

Είδες η Γαλλία με δημοψήφισμα πως πέταξε στα σκουπίδια το ευρωσύνταγμα... Αυτό θα πει δημοκρατία. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς. Ας μαζέψουμε υπογραφές.

Ανώνυμος είπε...

WishmasteR ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΨΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.