Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Σχέδιο “ΠΥΘΙΑ”"


Η επιχείρηση δολοφονίας τουΚ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, σύμφωνα με το ενημερωτικό δελτίο τηςΕΥΠ, εντασσότανe σε ένα ευρύτερο σχέδιο αποσταθεροποίησης της χώρας με πραγματοποίησης επίθεσης σε βάρος του στόχου, με ειδικότερο σκοπό την αναβολή ή την ματαίωση της ενεργειακής πολιτικής της χώρας. Δηλαδή κάποιοι ήθελαν να ανατρέψουν την ενεργειακή πολιτική , μεταχειριζόμενοι όχι πολτικά, διπλωματικά ή....

οικονομικά μέσα αλλά την φυσική εξόντωση του στόχου με <<επίθεση>>.
Ειδικότερα, το σχέδιο “ΠΥΘΙΑ¨ περιλάμβανε τέσσερα σημεία.

Πολιτική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με την υπόθεση Βατοπαιδίου.
Σημειώνουμε ότι η υπόθεση αυτή, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξει αρκετά χρόνια, είδε το φώς της δημοσιότητας το καλόκαιριτου 2008, σηματοδώντας την αρχή του τελους της κυβέρνησης ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
Επιχειρηματική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται με όποιο τρόπο την υποβάθμιση της Ελληνικής οικονομίας. Στην εν λόγω μορφή αποσταθεροποίησης περιλαμβάνονται και οι απαγωγές επιχειρηματιών.
Υπενθυμίζουμε τις απαγωγές του Γιώργου Μυλώνα (2008) και του Περικλή Παναγόπουλου (2009).
Κοινωνική αποσταθεροποίηση που υλοποιείται σε διάφορες μορφές κοινωνικής αναταραχής , στις οποίες περιλαμβάνονται και οι τρομοκρατικές ενέργειες.
Τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ του 2008 η Αθήνα μετετράπη σε πεδίο μάχης με πυρπολήσεις καταστημάτων , περιουσίων ανυπόπτων αν’υποπτων πολιτών από γνωστούς αγνώστους. Στο παρασκήνιο των συγκεκριμμένων γεγονότων είχε γίνει πολύς λόγος γαι την εμπλοκή και ΄΄ξένων υπηρεσίων΄΄.
Διάφορα προβλήματα εξωτερικής πολιτικής.
Καμία θετική έκβαση και δήλωση για εθνικά ζητήματα,ακόμη και για ήσσονος σημασίας.συγκριτικά,σημασίαςγεγονός κατάργηση της βίζας για την επίσκεψη Ελλήνων πολιτών στις ΗΠΑ.
Όλα τα ανωτέρω είναι σε μία περίληψη το σχέδιο εξόντωσης του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ που τόλμησε να σηκώσει κεφάλι στους ”φίλους μας”" πρός ώφελος της πατρίδος μας.
Και όλα αυτά διότι έιχαν ετοίμασι το σατανικό τους σχέδιο που το βλεπουμε σήμερα να αναπτύσεται με σκόπο το ξεπούλημα της χώρας. Έμπόδιο ήταν ο Έλληνας ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και έπρεπε να εξοντωθεί.
Υ.Γ. Τα ανώτερω είναι απο το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ που πάντοτε έχει μία από τις καλύτερες ενημέρωσεις.
ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ
http://olympia.gr/2011/06/16/σχέδιο-πυθια/

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει, ωραίος ο Καραμανλής, μαζί του, αλλά δεν έχει καμιά δικαιολογία για:
-Πάκη
-Αλογοσκούφη
-Βουλγαράκη
κοκ...
Αυτά τα μπουμπούκια που διέλυσαν κάθε έννοια κρατικής αποτελεσματικότητας, και δεν πέτυχαν ΤΙΠΟΤΑ ουσιαστικό.
Δεν του φταίει κανείς για όλους αυτούς, ας είμαστε ειλικρινείς.
Θ απροτιμούσα Καραμανλή, με αξιόλογα στελέχη δίπλα του και όχι ανίκανους και επικίνδυνους πολιτικάντηδες...

Ανώνυμος είπε...

Απο μέσα απο το κόμμα του κάνανε την ζημιά με πρωταγωνίστρια την κυρία Ντόρα και το σκυλολόι της.Κωστάκη βγές και πες τα όλα,να εξαφανιστούν όλοι τους.Αυτό δεν σου ζητάνε εδώ και καιρό;Κάντο τώρα που μάθανε τι παιζόταν.Μίλα μπας και γίνει τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ....

kz είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ...ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΤΕ ΗΡΩΑ
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!!!